Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A CM mindig orrba-szájba csalt az AI javára, pl neki ezerszer könnyebben megy a transzfer, mint már leírtam, míg õk értéken jóval alul meg tudnak venni egy-egy játékost, "human player-nek" nem ritkán csak az érték két-vagy háromszorosáért fogadják el az ajánlatot. Volt már szó a "csupa 1-es értékû kapusok" brillírozásáról, a szintén csupa 1-es értékû csatárok átemelõs es 30 méteres bombagóljairól, amik csak és kizárólag az AI-nak jönnek be... Néha elveszik a kedvemet az ilyenek a játéktól.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

DONGUBA
lol bizony.rettentoen erdelekne a genyoknak honnan van ennyi lovejuk.....mert ha meg a real jelentkezne nalam ennyi penzzel akkor nem lepodnek meg

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Magic Boy
Én is így vagyok vele!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

robotnyk
lol 😄
En most direkt kerultem minden "bevált" játékost, szigoruan csak felderítõkre és a player/staff search-re hagyatkoztam. Bejött 😊

DONGUBA
Ugy kezdem az uj jatekokat hogy ha tudom leigazolom todorovot es tsigalkot.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Na ezt a kamu faszsagot.MOndjatok meg honnan van ennyi penze a valladolidnak????

Mi a
Todorov ismert?
Franc essen bele, mar kezdtem kurva buszke lenni magamra 😊

Matthewpamer
issakson

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

szoltan
Lécci mondjatok már tehetséges, olcsó kapusokat!

Hala Madrid!

robotnyk
nem tudnám a lábujjaimmal sem megszámolni, hányszor hangzott már el a neve =) (fõleg Guba emlegette sokat.)
Tsigalkoval párban a keleti blokk csiszolatlan gyémántjai
Anatoli Todorov, ajanlom figyelmetekbe: megoldotta a golszegenysegi gondjaimat 😊
Imadom fiatal tehetsegeket felfedezni 😊

szoltan
Leigazoltam egy 20 éves csatárt az Ajaxból:Robin Kieftnek hívják. 1.meccsén mesterhármast vágott! Supatnak meg elég ingatag a formája:9-3-9-4

Hala Madrid!

Barmit probalok, nem jon be... Nem a taktika a hibas, hiszen a helyzeteket gyonyoruen kidolgozzuk, egyszeruen a csatarok valamiert nem tudnak golt rugni, mindent elhibaznak, 1000%os ziccereket hagynak ki zsinorban. Egyszerûen nem értem...

robotnyk
kis taktika buher?
Kevés magyar bajnokit néztél úgy tûnik 😄
Amúgy iszonyatosan nem tett jót a GBA-nak, hogy tavaly BL-t nyertem velük, idén szenvedünk: 3 forduló alatt mindössze 4 gólt lõttek a srácok (ezt a négyet is egyetlen meccsen), folyamatosan szopok... Durva hullámvölgybe kerültem, remélem kilábalok belõle, mert ez igy nagyon nem fasza... Valami ötlet?

akoska
ÚÚÚ de ideges vagyok!Éppen játszok a San Marino CLub-al az olasz legalsó division ban minden meccsem veszítve bármit játszok de nem is ez a lényeg hanem hogy egyik meccsen úgy kaptam ki hogy az emberem bedobja és olyan bénán hogy az ellenfélnek az kapásból elõre és a csatár csak ellövi gól mondom jól van még behozható!Bedobás u.a. megtörténik gól!mondom azt a qrva...DE MOST JÖN A JAVA BEdobás és még1x megcsinálják u.a!Asszittem felrobbanok de ezt megelõzõen még az elsõ helyzetnél ami természetfeletti védõnknek köszönhetõen kiállította magát és így nem ment be!Aszittem hogy csak rosszul látok valamit!Hát sztem ez qrva nagy BUG mivel egy játékos nem lehet annyira béna hogy 4x az ellenfélnek dobja be!

FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER

Matthewpamer
saját

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Megvan a bajnoki cim is😊
Igy már minden mutatóm 20as lett.
a bajnokság pedig nálam az uccsó fordulóban dõl el. Le kell gyõznöm a Fradit és akkor jobb gólkülönbséggel megvan a bajnoki cim.
Köszi, de mint minden csapatban igy nálam is kell, hogy legyenek mélypontok. Amúgy én 4-1-3-2 vel nyomom már a CM3 óta😊 Egy csomó változtatás van benne. Minden játékosnak is vannak külön instrukciók. Ti mivel is nyomjátok? Saját vagy töltött?
Magic Boy
Próbáld ki az én felállásom vagy a DONGUBA félét!

mekszp: fájó, ám igaz, a CM a gépház túlmelegedése miatt hajlamos szabálytalan mûveletekkel kivágni deskre. Szerelj be egy új hûtõt, más megoldás sajnos nincs a problémára. Nekem elhiheted, lassan egy éve keresek megoldást, de nincs..

legalább a kupa megvan.
Gõr-Vác 1-5...
remélem marad a forma
Nah itt a megájjom...
Folytatom BLben elõdöntõ Vác-Rangers, ahogy irtam 0-0
erre bajnokságban 2xidegenben veszitek.
4-0 majd 4-1
aztán jön a BL visszavágó, 14.percben emberhátrányba kerülök és a félidõben 5-0! oda. Ilyen se volt még...
szoltan
nem nagyon vált be, a blbe csak szenvedtem, Az hogy lehet hogy Magyarország nálam 29.ik a fifa ranglistán(szöv.kap.vok), de a bajnoknak mégis már az 1. selejtezõben pályára kell lépnie?

Hala Madrid!

Matthewpamer
próbáld meg,nekem segített.

DONGUBA
Lehet

Magic Boy
Az hasonló az enyémhez!

DONGUBA
Zaki csinald azt hogy elmesz szabadsagra hogy lepje at azt az idoszakot amikor ez ahiba jelentkezik...nalam is volt ilyen es ez seghitett.

L0L
zaki
hát ezt nem értem. az ik meccs után egyszerûen nem tudom tovább irányítani a csapatomat, olyan, mintha kirúgtak volna. a bibi az, hogy nincs hír, hogy kirúgtak, és ha a nevemre nyomok, akkor ott van a Roma Squad, Resign from club, meg ilyenek, mintha még meg lenne a csaaptom. alul jobb alsó sarokban meg ott van, az Apply for Job. még jó, hogy 5 meccsel ezelõtt mentettem el a játékot. most megint folytattam, és megint ez a hiba állt elõ. nem tudom mi ez. holnap, ha lesz kedvem elviszem újra az utolsó még lejátszható meccsemig, és megpróbálok vmit kitalálni, hogy tovább tudjak játszani, mert nincs kedvem a 21 éves mentésemet abbahagyni, és újat kezdeni sem 😞

DONGUBA
en 4312 ben jatszok reg ota es bevalt

Magic Boy
Szerintem ezzel:4-1-2-1-2 jobban járna!

elolvastam..de ez jó xp-re is? meg ettõl menni fog a game?
DONGUBA
olvasd el

letöltöttem...de mi is ez?
Matthewpamer
ami a #7437-es hozzászólásba van,azzal a taktikával játszál.

szoltan
Véget ért egy újabb idény... Bejutottam nyíregyházával a bl-be, de 3. lettem a csoportba,irány uefa kupa, de kikaptam Parmatól. Bajnokságot megint megnyertem, bár nem volt olyan játékosom aki 7 gólnál többet rúgott volna, de hosszú alkudzás után megvettem a thaiföldi supatot.milyen taktikával játszassam a csapatot és Supatot hogy minden idényben 50 gólt lõjjön?

Hala Madrid!

Matthewpamer
innen letöltheted

Matthewpamer
szedd le ezt és rakd fel.
CPUidle

próbálgattam indítani..de összesen egyszer ment kb fél óráig..utána lefagyott..én is próbáltam a windows telepítést sõt még a gyorsjavítások nélkül sem megy. Ugyhogy nemtom mit csináljak.....a GÉPEM:amd athlon xp 2200+;512ddr 333mhz;asus a7v8x;nvidia geforce4 ti4200 with agp8x 128mb
Matthewpamer
vettem egy új gépet 😄
amúgy hiába raktam fel windowst,ugyanúgy rossz volt.néha elindult néha nem.próbáld meg sokszor elínditani mer ha elindul utána menni fog.amúgy milyen géped van?

Matthewpamer:Nekem is ilyen gondom van a cm03/04-gyel...te megtudtad oldani? Mit kell csinálni hogy mûködjön? Fontos lenne!
zaki
Hali, itt nézz körül

Hali!
tudtok valamit a Football Manager 2005-rõl?
Mikor jelenik meg stb...?

Nálam Bodor simán jó, stabil bal védõ. A nézõkkel már totál kivagyok: Bl selejtezõ Valenciával: 15ezer, Bl csoportmeccs Bayern: 16 ezer. Akkor mit akarnak ezek látni????? Ez eszméletlenül bánt. Európai szuperkupa meccset játszhattam (itt 11esekkel kikaptam a Milantól), mégis Bl selejtezõt kellett vívnom (ráadásul 2 kötröset). itt a Valenciát kaptam, gondoltam irány az uefa kupa. Itthon 3-3at játszottam velük. Idegenben 2-0ra mentek félidõben, ekkor védekezés helyett hung gora álltam. fordítottam 3-2re, majd egyenlítettek. 85.percben ismét fejeltem 1 gólt. Az erõsen ideges Valencia játékosok támadtak, de csak 4-4re futotta tõlük. Idegenben lõtt góllal bejutottam a Blbe. A másik zavaró dolog a válogatott. Nemzeti 11ünk utolsó helyen végzett Egervári mesterrel a 2008-as EB selejtezõ csoportban. Nem kéne felkérni engem kapitánynak? elmúlt 4 szezonban 4-4 magyar kupa és bajnoki gyõzelem, jó szereplés az európai kupákban. Akkor nem lennék én a megfelelõ kapitány? Remélem kirúgják Egervárit, bár gellei is 3 kudarcos selejtezõ-sorozat után nyugdíjba vonulással távozott. A válogatottban kezd a nálam cserepados védõ, a végig játszó, jobb Böjte pedig csak kerettag. A középpályásoknál és a csatársorban hasonló a helyzet.
DONGUBA
A link az jo csak az oldal nem muxik.

Matthewpamer
nekem nem ilyen volt,hanem kiírta hogy a cm0304.exe hibát észlelt.

Matthewpamer
ja nem,mégse.nemtom a címet.talán guba tudja