Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Magic Boy
Na látod ezért nemakork játszani!
Mi értelme lenne annak,hogy tönkretegyek egy csapatot?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

DONGUBA
Miert pont veluk?????Te egy eros csapattal se tudtal eredmenyes lenni akkor miert pont a rimi?????Most ezt nem rosszindulatbol mondom.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

En svajcot, Hakan Yakin \m/ ;]

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

szoltan
Bolanosról már hallottam

Hala Madrid!

zaki
hmmm, nem tdom ismeritek-e ezt a két játékost, sztem hatalmas igazolások: Alberto Bolanos (AM/F RC) 85-ös születésû equadori srác, 160 ezer márkáért leigazolta a Real, köv. évben 425 ezerért a Milan (azért ilyen kevésért, mert ennyi volt a szerzõdésében a minimum fee release clause), és most a 3. évben 38.5 millió márkát ér. a másik Osvaldo David Martínez (AM C) 86-os születésû, igaz most még nem egy nagy szám játékos, de biztos az lesz. paraguayi a srác

Magic Boy
Ha lehetek a Leight RMI-vel akkor megyek!

Magic Boy
Én a Svédeket választottam!

én a litvánokat válaszottam volna 😄
DONGUBA
Magic most kezdtunk egy angol bajnoksagot gneville haverommal.....nem joszz?

Magic Boy
Ez így igaz bár engem Magyar ltemre felkértek a Svédek,a Litvánok és Svájciak is!

DONGUBA
Ez a hitetlen nem neked szolt....ja ha spanyol lettel volna mar siman felvesznek....nezd meg melyik orszaghoz vesznek fel a jatekban mas nemzetisegu edzot.Nagyon nagyon ritka esetben.

robotnyk
nem vagyok hitetlen, épp azt mondom, ha spanyol lennék, nem magyar, már biztos felkértek volna spanyol kispadra is
DONGUBA
Robot ez is csak ilyen egyszeri alkalom mert kb inditottam mar szaz uj jatekot es abbol kb 5* kertek fel szal ez van....lehet hitetlenkedni.

robotnyk
hát igen. az én 2011es mentésemben a spanyol válogatott már 4szer cserélt szöv.kapitányt, mégsem fogadták el a jelentkezésem egyszer sem, pedig magyarként VBt nyertem 2010ben az angolokkal...
DONGUBA
Ja es hozzateszem hogy amilyen ligaban kezdek jatszani olyan nemzetisegu leszek mert ugy tobb az esely ra hogy felvesznek.

DONGUBA
En a fradival nyomom es elotte meg felkertek nigeria kapitanyanak is de nem fogadtam el.

Csacsi
És két év után felkértek? Engem még soha sehova nm kértek fel 2 év után. Pedig ilyet már én is csináltam nem egyszer, hogy egy kisebb csaaptot két év alatt két osztállyal hoztam feljebb, és kupát nyertem.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

DONGUBA
Bajnoksagot minden evben a kupat is meg a szuperkupat is.

Csacsi
Mikor? Mit nyertél, hogy felkértek?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

DONGUBA
ugy hogy felkertek rá

Csacsi
Hogy lettél a magyar csapat kapitánya?

DONGUBA

kijutottunk a vb-re guba vezerletevel

DONGUBA
Gratula

szoltan
Intertotó kupa,elõdöntõ:
Atalanta-Manchester City 7:0
Pazzini 5öt, Cerci 2-t lõtt! Csapatom most elég király
Tsigalko-,Athirson,Natali(Hierro),Innocetti,Bellini- Marcolini(Montolivo),Bernardini,Diego,Zenoni-Cerci,Pazzini

Hala Madrid!

Matthewpamer
hagytam a taktikát,következõ meccsen nyertem 5:1-re 😛

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Segítenétek!!Nemtom hova kellene írni, dde azt szeretném kérdezni milyen program van még a BlindWriton kivûl amivel ki tudnék égetni egy cd-re:???????????
robotnyk
kis taktika váltás, vagy játsz le így pár meccset, hátha észhez térnek
Matthewpamer
hmm?

Matthewpamer
húú,elkezdõdött a 6.szezon,eladtam cocot,adrianot(ez nem a csatár hanem egy fiatal brazil balhátvéd),visszavedtem j.zanettit,mert még az elején eladtam 10millerért,most visszavedtem 3ért,aztán más nem történt,csak adriano rinyált hogy nem adtam el meg átadó listára akar kerülni..nem is ez a lényeg,hanem egyszerûen nek megy a csapatnak.nem volt semmi más változás a csapatnál,csak a balhátvéd posztjára hoztam fel a egy 17 éves csákot,akit kezdõnek játszatok,tehát a taktika se,az edzés se változott,de alig nyerem a meccseket,max 11esekkel x-elek hazai pályán stb..valami tanács?

Magic Boy
Az a lényeg,hogy neked tetszen elvégre a te logod!

Matthewpamer
ja,zsír

zaki
köszi Szoltan 😊

amíg Kill Bill lázban égek, mindenféleképpen marad a logo, nekem tetszik 😊

sztem szar, de ezt már mondatm 😉 VISSZA A RÉGIVEL!!! 😊
szoltan
jó a logód Zaki!

Hala Madrid!

zaki
köszi

robotnyk
jó-jó!
zaki
ok, köszi. #8016-os crack jó?

Magic Boy
Azt írtad,hogy van helyettem más ergo nemhíányozhazok olyan nagyon!
Amúgy nemtudom mostanában gyenge csapatokkal nyomom(Békéscsaba,Leight RMI,Orebro)tehát ott is hasonlóval lennék ami neked nemtetszene!

robotnyk
ja, 4.1.4 timefix, de ne szarakodj vele, szedd le a 4.1.5öst
zaki
4.1.4-es patchhez nincs vmi, ami kijavítja az idõ problémát? egész órákat csak így írja ki: 20.0, de ha nem egész van, akkor jó. pl 19:30. mintha olvastam volna vhol, hogy van, csak már nem tom hol

DONGUBA
Mikor jatszunk,,???????????

Magic Boy
DONGUBA jól mondja arra mondtam,hogy segítettél!

Magic Boy
Gratuláluk!

Matthewpamer
ügyes vagy

most nyertem meg a fradival az uefa kupát!! huhuuuu!
DONGUBA
Hat hogy segitettel.

robotnyk
miért is?
Magic Boy
Nem csalódtam benned!!