Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem meg Illes Belaert jelentkezett be a Barcelona es 95Millio dolcsit elfogadta en is es ebbol a penzbol erositem most meg az mtk keretet nagyon allat.
Ó, a topik haldoklik, de Ti mindig tudtok valami kis életet csempészni ide 😉
Matthewpamer
és kit érdekel???

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

az a gondom,hogy a kezdéshez képest 7 év elteltével, a magyar ligát elözönlik a latin-amerikaiak, s hiába vagyok magyar szövkap szinte NB.I/B-bõl szedem össze a hazaiakat. van egy pár kivétel:Bajzát/Diósgyõr/,Éger,Kiss,Gyepes/FTC/,Bergmann,Terjék/UTE/, Bodor/Gyõr/. A légiósok meg szinte már nullák.
ha veszek egy fiatal olaszt, mondjuk 17 évest, és soha nem engedem el U21-es olasz válogatott meccsre,a nagy olasz csapatba meg nem fér be, 5 év elteltével megkapja a magyar állampolgárságot??? más ötletem nincs már a javításra....

Hogy mennyire vagy jó edzõ az attól is függ hogy mennyi ligát állítottál be az elején, mert ha keveset akkor kevés manager közül könnyü kitünni. A legnagyobb adatbázis esetleg lelassíthatja a géped, érdemesebb a medium szerintem, ott is vannak ujjak. hogy tehetcségesek azt már nem felétlenül mondanám de akadt rá példa, arra is hogy nem volt "aktív játékosa" egy jó pár nemzetnek. Érdemes ezért választani egy dél-amerikai bajnokságot is, mert akkor ott is "zajlik" majd az élet....

robotnyk
igen, patchek nélkül nem is érdemes nekiülni, mert sec-perc alatt elmegy a kedved tõle.
pluhi
Hi All!
Most kezdek nyomulni a játékkal, de sok a sérülés. 3 meccsen három játékosom sérült le sok idõre, aztán az egyik eltörte a lábát edzésen!!! A patchek javitanak ezen? Mert ez igy röhej.
DONGUBA
Ez attol fugg hogy milyen ligakat inditottal el.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

A szövetségi kapitány klérdéshez szeretnék hozzászólni:
Az ETOval nyomom már kb 7. szezonja, közben minden magyar bajnokságot, s egy kivétellel a magyar kupákat +nyertem, az UEFA kupát és a BL-t elhódítottam. A magyar szövetségi kapitányi címre áhítoztam, de amikor 3 kudarcos selejtezõsorozat után leváltották a kapitányt(Gellei), nem hirdettek állást. hanem 1bõl leszerzõdtették Egervárit. Ésszerû döntés volt... Azóta a 2008-as EB után 1 csomó válogatotthoz beadtam a jelentkezésemet, végül a Szerbek le is igazoltak. Velük simán kijutottam a VBre (Töröko-ot idegenben vertem 3-0ra, akiktõl fél évvel korábban a déli szomszédaink kaptak ugyanennyit), fél év múlva kezdõdik az elsõ világversenyem. Azóta több nemzet is megkeresett (pl Csehország), de ezt már végigcsinálom a szerbekkel. VB után viszont tuti lemondok, mert sajna a keret nagy része nagyon öregedik. (28-30-32 évesek).
Lenne még 1 kérdésem. Sajna anno small database-zel kezdtem el a játékot, s nagyon kevés az új fiatal tehetség. Pl várható, hogy Dél-Amerikában vagy Afrikában a gép generál új játékosokat, vagy lassú kihalásra vannak ezek a kontinensek ítélve???
DONGUBA
Koszi----a foci az eletem.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Matthewpamer
ne focizz😛.nekem sose volt még bajom foci miatt.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

DONGUBA
Jaja es ez mind a qrva foci miatt😞((((((((((

Kalandos életed van hallode 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

DONGUBA
Multkor a balbokaszalagom most meg a jobb bokam es a bokaszalagjaim szakadtak illetve tort a labam.

Matthewpamer
balfasz!multkor elszakadt valamid,most meg eltörik valamid!LOL!!!😄DDDDDDDDDDDDDDDD
amúgy jobbulást
és nem vagy ficfasz,rendben donfasz?

DONGUBA
Ez a ficfasz ilyen.Na most lesz idom jatszani vazzze mert reggel sikeresen eltortem a bokamat.

Magic Boy
Feladtad

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Matthewpamer
na felmondtam a brazil válogatottnál,mert nagyon untam,és utolsó meccsemen kikaptam az argentínoktól 5:1-re

DONGUBA
Ahogy tudod.toltsd fel valahova

Magic Boy
Hogy juttasam eel hozzád a mentést?

DONGUBA
8103-as uzenet.olvass vissza

Magic Boy
Már elmondtam(segítség,hogy rájöjjek,hogy mit csinálok rosszu!)!

DONGUBA
Igen mondd mi kell.

Magic Boy
Akkor segítessz?

DONGUBA
Nem.

Magic Boy
Már az én játékosom csak nem kapja meg a munkavállalásit!
Ilyenkor nem vész el a pénzem?

zaki
igazolj helyette más valakit

Magic Boy
Na ez jó hír bár addig még van egy fél idény!,de mit csináljak a Nigériai 6-szoros válogatott sráccal akinek szintén nemakarnak munkavállalásit adni?

DONGUBA
Ha eu-s lesz akkor szerinted minek neki munkavallalasi???

Magic Boy
Ezt tudom!
nem ez vot a kérdés hanem az,hogy,ha EU tag lessz könnyebben megkapja-e a munkavállalásit angliába!
Ugyanez játszák egy 6 Nigériai válogatott kiszemeltemmel is,de õ még EU tag se lesz! 😞

lesz 1 darab sz betû, legalapvetõbb magyar helyesírási szabály, mind1
amúgy 2004 május elsejétõl minden magyar játékos EU-tag, benne van a játékban.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Magic Boy
Leszeretnék igazolni egy magyar srácot(Heffler Tamás 16 éves)angliába,de nemkap munkaválalásit!
Ha Eu-s lessz fog kapni?
Vagy mit csináljak,hogy kapjon(kulcsjátékosa lenne a csapatomnak!)?

DONGUBA
Gyerekek biztos van aki ismeri de ez a jatekos egy allat...Sanly tuncay egy torok csatar....mindig megveszik a nagycsapatok es ontja a golokat.

jah, mi történt veled, Zaki? 😊
Magic Boy
Az már túl off lenne,ha itt megbeszélnénk,de szivesen látnám a tanácsaidat úgyhogy valahogy megkéne oldani a dolgot!

DONGUBA
Na vegre zaki nem csak a romaval nyomod.

DONGUBA
Magicboy a meccsedbe nem lattam bele....pl latnom kellene a taktikadat az edzesedet stb.

Magic Boy
😊

zaki
mármint nálam az 1. meccsén 😊

zaki
kezdtem egy új játékot a rómával, lenyomtam 2,5 évet: nyertem egy bajnoki ezüstöt, meg aranyat, 1 bl-t, 1 olasz kupát, 1 európai szuperkupát, olasz szuper kupa döntõben kikaptam, az interkontinentális kupában is, majd átvettem az ajaxot 2006 januárjában. 5. helyen áll az ajax, 1. meccsen 7-1-re szétszedtem az MVV-t, majd ezután én kaptam ki 7-1-re a PSV-tõl a holland kupában... PSV qrva erõs most a játékban, pedig eladták a legnagyobb sztárokat, de 19 meccsbõl 16-ot nyertek a bajnokságban, és csak 1X kaptak ki... 18 ponttal vagyok lemaradva, 9 ponttal a 2. helyezettõl a Feyenoordtól. nagyon tuti kis csapat ez az Ajax, olyan frankó kis fiatal játékosok vannak, hogy szinte nem is kell senkit sem igazolni. ez a Hersi gyerek meg egy állat, 1. meccsén 4-et rúgott (psv ellen is õ lõtte a becsületgólt)

Magic Boy
Akkor segíts!
Te láttad a meccseimet a Rayo-val mit csinálok rosszul?

DONGUBA
Jovanna akko en nem segitettem semmit....ha kertel volna edzest vagy akarmit akko en is segitettem volna.

Magic Boy
Õk már edzés tervtöl kezdbe,legjobb felálláson át az általuk ajállot játékosokig mindent küldtek!
Sõtt HT még a mentésem is megnézte,hogy megtudja mondani,hogy mit csinálok rosszul!

Magic Boy
Na jó néha te is,de annyit nem mint õk!

DONGUBA
Ja en nem segitek?

Magic Boy
De nekem nemswgít senki!
Kivéve Robot és HT-t!

DONGUBA
en is az voltam de volt kitol tanulnom...

Magic Boy
Remélem!
De amit mondtam rá az így is úgy is igaz!
Kevés vagyok én még ehez a játékhoz!

DONGUBA
De nem rosszindulatbol mondtam....

Magic Boy
Te mondtad:"Te egy eros csapattal se tudtal eredmenyes lenni"
WErgo csak tönkretenném azt a csapatot!