Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
a szerver opciók között "run as a server"-t kipipálja, elindítja a játékot, a többiek IP alapján csatlakoznak
DONGUBA
olvass vissza

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

szanics
Sziasztok!
Hogy lehet két gép között játszani, távoli netes kapcsolattal?

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

DONGUBA
Magicboy mikor jatszunk?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Matthewpamer
thx

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Magic Boy
Gratulálok!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Matthewpamer
na vége az 5.szezonomnak is.megnyertem 5-ödszörre a bajnokságot,kupát is megnyertem,és végre elõször enyém a bl,döntõben a milannal 2:2 volt és 11-esekkel nyertem

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Ranagol Rulz 😄
dartonita
nah ujrainstall volt,mar muxik.mentem nyomni.heo 😊

dartonita
oke.lekapom.thx

robotnyk
nemtom, dc, vagy smsweb talán.
dartonita
amugy tenyleg nincsbenne tulsok minden,talan a csodalatos intron lehetne faragni picit 😉

dartonita
hm most akarmien megoldas erdekel.tegnap este elkezdtem leeds-el.totalkiraly.es elvittek a cdt.tudszvmi cimet merre va eza 220mega?

robotnyk
nincs rip belõle, de úgy mégis, te mit rippelnél ki belõle? 😊 se zene, se video, hangok is alig.
az iso változat 220 mega csomagolva 😊
dartonita
hatezaz.haver most hivott.neki megy cd neku.ááááááá megorulok.valami ripelt valtozat nincs fent a neten letoltesre?ujrakene rakni az egeszet

robotnyk
nem, ez másra volt a megoldás. komolyan nem tudom miért kér cdt, én ezt az exét használom, és már hónapok óta nem láttam a cdt 😊
dartonita
nem kell formázni!!!!
User Data könyvtárat elmenteni, prgi uninsatll, könyvtár manuálisan törölni, majd install.
4.1.4 felrakása
4.1.5 no cd felrakása
User Data visszamásolása

talaltam egy ien hozzaszolast.ez tenyleg mukodhet?(mondjuk cd ehhezis kell szal ojmind1)

dartonita
neviccelj.a legelso cm ota jaccom.jah.4.1.4 aztan 4.1.5 stb.csak hue haver elvitte cdt...bax6om

robotnyk
nekem másolt, és ezt az exét használom, szal... 😊
ez igazából csak fixed exe, de nem kell cd így sem az indításhoz. jól patchelted fel?
dartonita
persze.azzal a 2vel kezdtem.detto mindig jon a kisablak...aaaaaaaaaah ha nemfogok ma csempelni akko befordulok 😊

zaki
gamecopyworld.com-on nézted?

dartonita
ah ugyanugy keri a cdt a dog 😞

dartonita
koszi probalom

robotnyk
dartonita
sziasztok.surgos help kene.cm 03-04hez kene nocd exe.v 4.1.5. amit neten talaltam,mind sux.valaki tudja merre keressem?

Matthewpamer
húúú2 fordulóval a vége elõtt az egész szezonban (mindent beleértve)veretlen voltam,erre az 5.perctõl 10 emberrel játszó perugitól kikap idegenbe

Matthewpamer

szoltan
hihetetlen jó játékkal megvertem 3-1re a romát,és erre lefagy a játék

Hala Madrid!

Magic Boy
Tisztára,mint 2 gyerek!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Matthewpamer
most hiába jössz ezzel hogy "de õ kezdte",akkor is ott a bizonyíték hogy mieltött nem voltál itt,minden rendben volt.

DONGUBA
Ja tenyleg......latszik az iq-d mindig masra haritod a felelosseget.Nemtom ki anyazott?

Matthewpamer
ez van.😊 amikor guba nem volt itt,akkor tök jó volt,mindenki megvolt,visszalehet olvasni arra a "szép idõszakra" de megjenelt a gonosz guba és vége.

zaki
😄

jajj, az ovi újra kinyitotta kapuit 😊)))
Matthewpamer
téged ki kérdezett?

DONGUBA

DONGUBA
Jaja egyetertek grusi.

az a fura, hogy az olasz ligaban jatszol x millio szezon ota, megsem tudod leirni normalisan a brescia nevet, draga matthewpamer 😄D

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

DONGUBA
Sok sikert

szoltan
ja és leigazolok még egy diegót,meg egy japán kapust, Kawaguchit

Hala Madrid!

szoltan
Atalantához

Hala Madrid!

Matthewpamer
anyádat érdekli szerintem

DONGUBA
Kit erdekel????

Matthewpamer
na tárgyalok a barcával ronaldinhoval kapcsolatosan,50-rõl índult a tárgyalás,mostmár 40 millió fontnál jár.próbálom levinni mégjobban

Matthewpamer
valaki nyert már úgy szezont hogy 1szersem kapott még ki?én nekem tavaly majdnem megvolt,csak az utolsó 5 forduloban kikaptam 2szer,egyszer a milantol 6:5-re,meg egyszer hazai pályán a breschiátol

Matthewpamer
a csapatához 😛

DONGUBA
hova?

szoltan
le fogom igazolni diegot INGYÉ!

Hala Madrid!

DONGUBA
magicboy gyursz mar a jatekra?????most kezdtunk el egy brazilt haverral....hat eleg szarul megy

szoltan
megnéztem cm scoutba és 199es a potential abilityje!

Hala Madrid!