Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szoltan
de csak 1x

Hala Madrid!

zaki
ja, és nem 11-esbõl 😊

zaki
én is 😊

szoltan
Lõttetek már kapussal gólt? Én már igen

Hala Madrid!

He GUBA anyadek tudjak hogy a penzuket gagyi smsekre koltod?
DONGUBA
te ficegeci felejts mar el lentebb megkertelek.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Hogy lehet VIPnek lenni mint a Zaki meg a Guba? Kell hozza smst kuldeni? Dehat abbol a penzbol egy szakajto tojast lehetne venni akkor miert veritek el a szuleitek penzet smsre hogy VIP tag ottlegyen?
Nem mi csinaltuk!
Matthewpamer
nem te csináltad?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Figy Guba radcsorogtem de aszongya a gep hogy kivagy kapcsolva majd hivj mar vissza ha raersz, kosz!
Bakker lehet masnak megy a csitjeink nelkul is, na maj' megnezzuk kozelebbru' akko'. Guba baratom te is probald meg csit nelkul oszt majd akkor jovoheten lassuk egymast megbeszeljuk egy pohar tej mellett.
DONGUBA
Ez honnan van?????Ez tuti csalas.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Na baratim hat nem talallak titeket. Mert itt a kosseghazan van az internet es akkor gondolom ti is itt kellene hogy legyetek, de senki nem segitett, sot kirohogtek a parasztok. Na en most hazabringazok megetetem a disznyokat aztan estefele megint gyuvuk. Addig is sziasztok!
DONGUBA
Szallj mar le rolam konszuela felejts el..szorakozz a pámer haveroddal

Baratom hun kell megadni sajat adatokat?

Ha te kitudnad tolteni az enyemiket, akkor :

12 eves tanyasi legeny vagyok: 160 magas, 120 kilo, szoke, kek szem, valig ero borotvalt haj. Hobbim az allattenyesztes es a mezogazdasag. Szeretem az allatokat. Szeretnek ebbol a vilagbol kitorni ezert ha nagy leszek kamionsofor, tuzolto, ufonauta vagy titkosugynok leszek.
Kosz testvir!
DONGUBA
Ez a konszuela egy hulye gyerek neville..mindig ezt csinalja....ugyet se vess rá.....Matthewpamer legjobb haverja..jol megertik egymast

Bakker Guba engem is lebuktattak akikkel online jaccom, hogy csalok. Mi a fasszal etessem meg oket, he?
kosz MESTER
Neville04
De gyanus h nem adott meg magárol semmijen adatot...

Neville04
hm... valaki v regelt uj néven és kamuzik v igaz

Matthewpamer

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

DONGUBA
????????

Sziasztok!
Jo a jatek nagyon igy hogy minenki 20as kosz Guba a progit vagy mit, orok halam meg sosem nyertem 13:0ra de msot igen. Tenyleg kosz te vagy a legnagyobb manager!
DONGUBA
Ja jok a kepek.....Ficege legyszives tartsd meg a velemenyed magadnak es masok elott ne sarozz legyszives....foleg ne hazugsagokkat terjessz...ha mar ezt szeretned akko tedd ezt privatban.Koszi

Matthewpamer
királyak a képek,de amúgy itt a cm5 topic!

robotnyk
vettem
Neville04
robotnyk gyere mircre quakenetre #hunhattrick csatira mert vulcanius beszelni akar veled

Neville04
Jók a képek...

robotnyk
pofás ez az ál 3D
szoltan
jók a képek!
Már régóta nem írtam, megnyertem 3. idényemben Atalantával a bajnokságot + uefa kupát!

Hala Madrid!

Sziasztok! Új Cm5 képek:

Neville04
hm... 50 milléárt adta el owent. ez azé furcsa (+ 3 játékosért). Igaz én 38-ért Crespot :-)

Matthewpamer
nézz meg egy-két játékosat,lesz egy pár 20-asuk,amikor apalba nincs is,meg kibaszott sok pénze van

Neville04
ja és õ szokott lenni a host

Neville04
hm... ez érdekes! 1-2 dolog gyanus volt. Honnan lehet rájönni h csal?

Matthewpamer
ha õ indította a szervert,akkor 100% hogy csal.Multkor is azért szálltam ki,mert rájöttem.

Neville04
Sztetek guba csal? Mert akkor azé lehet h mindig olyan erõs a csapata hozzám képest...

Matthewpamer
aha vannak.kérdezd gubát,õ ért hozzá 😊

Neville04
Igaz csak probálgatam

Neville04
De vannak ilyen editorok? Mert a beépitett nálam mindig kiakad...

Matthewpamer
az a baj,hogy guba beteg.nem tehet róla,elkell viselni.

zaki
mi a fasz bajod van?

DONGUBA
na zaki felebredt...lol

Matthewpamer
na megszólalt a csiter!öreg,nemtudom ki állította a 15 éves játékosainak a tulajdonságait 20-asra?meg editorban felcsalod a pénzt.meg robinhonak amikor beraktad a képet hogy 2008-ban leigaolták,ott is 20-as befejezést raktál neki,amikor köztudott hogy minden indításnál kb.12-14-es befejezése van...

Matthewpamer
az van ott amikor te mondtad hogy kit érdekel???

Matthewpamer
már egy csomo képet raktál fel,és nemtudod????
iaro.srv.hu

Matthewpamer
persze.valaki indít egy szervert,és az õ ipjre csatlakoznak a többiek.

tepi5
interneten az ip cim megadásával lehet játszani?
probálta már vki?

Forza Italia OoO Forza Juventus

Matthewpamer
legalább ne hazudj!honnét tudod hogy több van belõle ha nem látod?jaj guba..

robotnyk
mondd ez neked valamit guba?

nem tudom eldönteni, melyikõtök a nagyobb idióta.