Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
thnx

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
ezt én sem hagyhattam ki
Srácok most egy ideig hanyagoltam a hozzászólásokat, utoljára csak sikerült 2014ben és felkértek egy válogatotthoz (csehek😊 és el is fogadtam (minden értékem 20as!) csakhát jött a vizsgaidõszak

Srácok most egy ideig hanyagoltam a hozzászólásokat, utoljára csak sikerült 2014ben és felkértek egy válogatotthoz (csehek😊 és el is fogadtam (minden értékem 20as!) csakhát jött a vizsgaidõszak

Sziasztok! Aki jáccot a Cs-vel, netalántán megunt volna a cs-t és lenne felesleges loginja plz irjon a [email protected] -ra vagy ha tudja hol lehet kapni akor az is ijon! thx..Mert a cd galaxisba és egyéb boltokba nem találtam.. koszi
En is ezt javasoltam......es elfogadta a tanacsomat.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Csak koszontem....most hoztam haza a gepet a szervizbol...alandoan lefagyott...aszongy az ipse allitottak 1 biost rajta...2k most meg nem fagyot le idaig.
Rekettyebokor😊
azt hiszem az elõzõ egy év válogatott meccseinek felén válogatott kerettagnak kell lennie. állítólag valaki kapott munkavállalásit 4dik fellebezésre.
Hi!! Lenne 1pár kérdésem:
Angol elsõosztályú csapathoz az EUn kívüli játékosoknak ugyebár munkavállalási engedély szükségeltetik. Mi az a követelmény aminek meg kell felelniük? Ha van elég válogatottságuk, akkor okés az ügy, de kb mi a határszám? S fiatal tehetségeket 1általán nem tudok igazolni? A fellebbezésnél van valami esélyem??? kb ennyi. Elõre is köszi a válaszokat.
Angol elsõosztályú csapathoz az EUn kívüli játékosoknak ugyebár munkavállalási engedély szükségeltetik. Mi az a követelmény aminek meg kell felelniük? Ha van elég válogatottságuk, akkor okés az ügy, de kb mi a határszám? S fiatal tehetségeket 1általán nem tudok igazolni? A fellebbezésnél van valami esélyem??? kb ennyi. Elõre is köszi a válaszokat.
valaki el tudná küldeni részletesen hogy hogyan kell online játékot inditani?
Forza Italia OoO Forza Juventus
Zaki elküldenéd nekem az edzést amit használsz?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.