11900
-
#9179 Gerát nekem midníg kibaxxak a WBA, mikor még nem volt fent Neville patche, akkor 26 meccs 19 gólt lőtt, mégis kölcsönadták valami szar csapatba..aztán meg nem hosszabítottak vele...
Egyébként Neville és én játszanánk szívsen online, de nem jön össze a game...ha valk(k) jönne, az szóljon...:) Magyar bajnokság +Brazil első, ukrán, szerb teljes...
eddig a Debrecen és az FTC foglalt :) -
nick név #9178 Neville az updatedröl pár szót (még nem volt idöm sokaig jaccani vele):
Tözsér - sztem jobb mint volt
Huszti - europai klubbok érdeklödnek pl.:Ajax,Porto
Leandro - is jobb szvsz de ez lehet h csak a generálás miatt van
Kanta J - k*rva nagy, Real Madrid is érdeklödik többek között
Gera - Transfer list-on van pedig a wba 3. legértékesebb játékosa, csillag van a neve melett ez azt jelenti h kedvenc?
Nagyjábol 1önlöre ennyi, holnap lessz idöm jáccok vele többet...
-
#9177 megszégyellném :P -
Drizzthsz #9176 Ha ez a valóságban is így lesz 2013-ra... ;))) -
#9175 hogy múlnak az idők...
-
#9174 vinné pontosabban -
#9173 ja és guba honnan tudod milyen a többi mtk-s? husztit nálam a fél európa vénni :) -
#9172 hi! Guba a titkos abilitét hoztam csak fel neki. tőzsérnek magas volt. ja és előbb nézdd meg husztit utánna dumálj... -
Takezó #9171 :D milyennel? Milan - FTC 4:0 :D -
SONEEC #9170 Ilyen kerettel ugyis megvered:D -
Takezó #9169 kúl, bl 3. selejtező kör milan-ftc lesz :DDD -
#9168 jaja, én is mondtam neki :) Egyébként (ő is írta) Kantánál a potential-t húzta fel... -
Takezó #9167 de legalabb akkor Tőzsért is normálisan állítota volna be... de nem, az maradts zar :( -
SONEEC #9166 Kerdeztem tole jol felhuztad az mtk-sokat mi???Aszongya nem:)))) -
Takezó #9165 ja -
SONEEC #9164 Es ez a neville fele update mi?? -
-
Takezó #9162 -
SONEEC #9161 kicsit fell lett tolva a vilagban valo elismertsege biztos -
#9160 nyomjál már be róla egy képet plz, kíváncsi vagyok milyen player -
Takezó #9159 LOL... kantáért 3. napon bejelntkezett a Real, az Osasuna és a Celta :DDDDD -
#9158 És ha egy edzést sokan vezetnek az jó? -
SONEEC #9157 Nalam szokott lenni vagy 20 edzo.Ki tudod valasztani ha esetleg posztonkent edzed oket hogy ki hova menjen. -
#9156 Valaki mondja el mi a szerepe, ha sok edzőm van...
Láttam van olyan csapatot ahol 6-7 edző is van... -
SONEEC #9155 te mindig beszolsz nekem???Felejts mar el. -
#9154 lol :D -
Takezó #9153 aszonta, h mtk-buzi te fasz... az nem azt jelenti, hogy buzi, aki MTK-s, hanem, hogy kurvára imádja azt a telibebaszott MTK-t ;) ennyi cicus... -
R9 #9152 most nemtudom guba hogy ennek a beszólásnák mi értelme volt?valaki az mtk-t kedveli,pl. én is.akkor miért vagyunk buzik?nemtom kinek a szurkoló tábora vert össze pár embert meg edzőt,meg SAJÁT játékosát!innét indulj ki -
#9151 Kössze! -
#9150 itt -
#9149 Sziasztok!
Nem tudtom magyarítást a játékhoz?
Esetleg nem tudnátok beollózni ide, hogy a játékos tulajdonságok melyike mit jelent?
Előre is köszi! -
#9148 privátba....
-
#9147 mi az icq-d? -
#9146 csak icqm....bár msn is, biztos, csak nme használom :) -
#9145 terminátor van msn-ed? -
#9144 kantának a picit a titkos abilitién emeltem. de mondom sok függ attol hogy generálja a játék... -
#9143 akkor nem tudom....Endre is csinált egy félig-meddig kész nb1 patchet, és ott minden oké volt...egyébként Kanta j-t azért húztad picit, nem? Nálam a scout-om remek igazolásnak írja, pedig annyira nem jó.
A játékban lenyomtam az első bajnoki meccsemet is, FTC-Sopron 2-0 gólokegy öngól, és Zavadszky...
-
#9142 nálam wagner nagyon kira. Figy ez attol is függ h a játék milyenre generálja. Wagnerhez hozzá se nyultam. se Leohoz csak megsugom. ja és guba nézdd már át az MTK-t hol látsz te ott felhuzást guba? -
#9141 hát pedig reggel mikor felkeltem fel volt töltve a fájl. valszeg letöltötte svitez és törölte. de ha nem, akkor feltöltöm újra a játékot -
#9140 csak nyugodtan, legalább vmi értelmes is történik a topicban