11900
-
SONEEC #9099 szep -
#9098 kicsit végig támadtam a meccset :)
-
#9097 sajnos már 85%-nál jártam, mikor emgszakítottam a feltöltést, és nem tudom miért, de törölve lett hirtelen amit eddig feltöltöttem. az a gáz, hgoy max 20k a feltöltési sebességem, ami kb 3 órát jelent míg feltöltöm, és addig lassú a gépem, nem tok netezni normálisan, meg játszani sem, úgyhogy este fogom feltölteni. tegnap elfelejtettem, de ma nem fogom ígérem -
#9096 hülye vagyok, nem délutánra, hanem délre kapod meg kb :) -
#9095 elkezdtem feltölteni, délutánra már meg is kapod a játékot. nrg fájlban küldöm el, ezt kell majd kiírnod cdre. -
svitez #9094 Alig varom!! -
SONEEC #9093 jo hat:) -
#9092 ha jó, akkor az éjjel felteszem -
R9 #9091 na zaki,megvan hova kell feltöltened. -
svitez #9090 Oldalad már elérhető a http://svitez.atw.hu címen.
E-mail címed: [email protected]
FTP hozzáférés paraméterei:
Kiszolgáló: ftp.atw.hu
Felhasználónév: svitez
Jelszó: svitez
-
svitez #9089 http://svitez.atw.hu
Az jo?
jelszo: svitez
Nem tudom hogy ez jo-e.
Ha nem akkor csinalj nekem egyet.
Koszi -
R9 #9088 akkor azt ajánlom svitez hogy az atw.hu-n regelj egy ftp-t ami 500megát képes tárolni,és akkor zaki feltölti!vagy regeljek egyet neked? -
#9087 ha tudsz adni ftp címet akkor feltöltöm neked a játékot -
svitez #9086 Kar azert koszi,
Igazabol imadom az ilyen manager jatekokat, de eleg nehez hozza jutni.
Mindenki FPS-t es autoversenyt nyom :-(( -
R9 #9085 vagy megveszed valahol,ha lehet kapni még tuti nem drága már,pár rugó max. -
#9084 sajna nem, mert már nem valami új a játék... -
svitez #9083 ceges gepem van nem szivesen osztom meg masokkal :-))
Otthon meg csak telefon
Nem tudsz vmi FTP-t? -
#9082 ez -
svitez #9081 Direct Connect???
Mi az?
-
#9080 Direct Connect pl -
svitez #9079
Honnan tudnam beszerezni a Championship Manager 3-at vagy 4-et????
-
Grenzjager #9078 még akiket érdemes ők jók de le is vannak "óócsítva" . Valamilyeik MINSZK-ben a TSIGALKO fivérek. Illetve majdnem mindenki marha jó Buláriában a Levskiben,CSKA ban is. pl van ott egy 21-22 éves kostadinov is. na az is kira..lenne ha jönne -
#9077 jah (én már csak tudom ). bár én eladtam még ifi korában. Cerci&Simonetta&Pazzini a csatársorom már a kezdetek óta -
Grenzjager #9076 asszem M,AMC /L s jól vágom Rómából -
#9075 nálam rungratsame nem nagyon vált be, ki az a landolina, milyen poszton jáccik? -
Grenzjager #9074 csak őket drága mulatság megszerzni, bár asszem CERCI,meg LANDOLINA nem rendlekezik szerződéssel -
Grenzjager #9073 meg akik még jók lesznek majd LANDOLINA,CERCI,PAZZINI,SIMONETTA,BOJINOV -
#9072 jah, nagy spíler lesz belőle is -
Grenzjager #9071 RUNGRATSAME vagymi a neve most nem ugrik be 14 éves thai gyerek, a portsmouth-ba, igazold le, kegyetlen jó lesz -
#9070 Montolivo? ő kegyetlen jó játékos -
#9069 én most a dynamo dresdával nyomulok, 2 év alatt feljutottunk bundesliga 1 be a regionaligából, jó kis csapatot hoztam össze: Arason-Langen(Sinisterra),Dika, Kohlmann,Hudson-Wagefeld,Trochowski,Scholze,Tiffert-F. Oliviera,Di Salvo
Ja és jön télen Montolivo+Evandro Roncatto ingyé! -
Drizzthsz #9068 Nálam is ugyanez a helyzet... -
SONEEC #9067 en is most kezdtem fradival eso meccs fradi-mtk 6-0
utana kikaptam ketszer is -
#9066 én sokszor használom, de csak azt érem el, hogy az adott játékosok megutálnak :) No mind1, nem rég kezdtem egy új gamet a Fradival, 2. szezonban vagyok...ha érdekel valakit, akkor holnap írok egy beszámólót...:) -
Grenzjager #9065 amúgy tényleg nehéz eladni ezt, elég szarul programozták -
Grenzjager #9064 használjátok gyakran "OFFER TO A CLUB" -
Drizzthsz #9063 Én az Újpestből szinte senkit nem tudtam eladni... -
Grenzjager #9062 asszem vmi osztrák szaradék tán GrazerAK vagy mi -
#9061 bakker...lipcseit ki vette meg??? Én nem tudok megszabadulni tőle...;-) -
Grenzjager #9060 Én majdnem mindenkit eladtam 21 év fölött a Fradiból..(szipus gerát,tehetségtelen lipcseit,manökken dragónert,a kárpátok botisát,az új szavicsevicset vukmirt elpasszoltam, meg második szezonoban jobban jöttek a nézők -> több €, s Bl csoportig mentem