11900
-
Drizzthsz #9578 Ja, ha valakit érdekel, a visszavágó 2-0 ide... -
Drizzthsz #9577 Más: Még egy összehasonlítási pont: CM4-ben sokkal élvezetesebb a meccs mutatása, egy rendes lövés után a labda tényleg gyorsan megy, s a játékosok is gyorsabban szaladnak... Sokkal fílingesebb az egész. Habár a 0304 után a labdát akár nagyítóval is kereshetnénk... -
Drizzthsz #9576 TCM nem akad ott véletlenül? Azt még nem láttam soha. Előre is bocs, hogy ilyen szentségtörést hajtottam végre ebben a topicban... -
#9575 Holnap folytathatnánk a magyart nem? -
R9 #9574 ha valakit érdekel a game hogy honnét tölthetnél le ingyen tudok egy helyet,és nem dc :) -
#9573 Megy a jatek??? -
Drizzthsz #9572 Első megkezdett évem, második Uefa kupa meccsem az Újpesttel, eddigi össz igazolásra költött pénz: kb. 250 M forint(Sloncik ment, meg Horváth, ebbűl lett a píz...), Auxerre ellen első mecccs:
6-0(félidő: 5-0): Ayaya(4), Richard Ackon(1), Rósa Henrik(1) -
#9571 na folytatjuk a magyart vagy nem? -
#9570 a felcsútban. -
Drizzthsz #9569 Orbán Viktor miért nincsen benne a játékban? Elvégre is focista valami szar csapatban, nem? Nem férne ki a fizetése? -
Drizzthsz #9568 Ne feledd, legújabb 4.0.8-as verzióval, s szigorúan csak magyar csapattal...
Nagy adatbázissal... -
Drizzthsz #9567 Tényleg, most jut eszembe, egyszer Ronaldonak lejárt 28 évesen a szerződése a Realnál, s 1,87 millióért tartalékos szátusszal hozzám jött az Útéhez, a Real ajánlatát visszautasította, mondván, hogy az neki kevés...:)))
Írjak egy listát a CM4 összes full-jó játékosáról? -
#9566 felteszem a cm01/02t,vagy a cm4et, éljen a nosztalgia! -
#9565 most is jön majd dresdába, mert lejárt a szerződése -
#9564 lehet:D -
#9563 Nem Montolivo? -
#9562 nekem talán Montolivio -
nick név #9561 nekem nincs kedvencem, talán Roncatto v Tevez mittomén??? :DD -
#9560 én leírtam párat egy kics lejjebb :) -
nick név #9559 ja különben én is euro-ba
Drizzthsz: nekem pl.: Evandro Roncatto "best-buy" elején valamikor ingyen eljön -
#9558 nekte ki a kedvenc játékosotok a cm0304ben? -
#9557 engem nagyon zavart, amúgy mindig euroban jáccok -
#9556 -
#9555 mondjuk azt nem értem h mi a f*sznak kellett Owent leigazolni, na mind1 -
nick név #9554 ha magyar bajnokságot jáccok akkor énis forintba nyomom -
Drizzthsz #9553 Sebaj, én nem zavarodok bele... -
Drizzthsz #9552 Direkt irtam így, csak a ti heccelésetekre, de legalább bejött a számításom... :))) -
#9551 -
#9550 ,jó az oldal!de forintba nem szerencsés jáccani,mert a túl sok 0ba hamar összekavarocc -
#9549 "mint a Realos sz(t)arok"
ésszel biciklizzé' -
Drizzthsz #9548 Alul lesz a játékosoknál amúgy... -
nick név #9547 jaa igy már értem -
Drizzthsz #9546 Ez a beceneve egy nigériai srácnak, a teljes neve: Emeka Nwanna, de a játékban Ayaya néven fut. Nézz el ide(saját cm4-es honlapom, de nem reklám miatt!):cm4fan.fw.hu -
#9545 ayaya az ki? -
Drizzthsz #9544 Legjobb játékos a lehető legalacsonyabb árért, magyarán legjobb vétel...
A CM4-ben az elején ingyenes Chelidze, Ka'Bi, Petar Kolev, ezek nagyon jó játékosok, simán jobbak, mint a Realos sz(t)arok, kevés pénzért(max. 30m forint, nem tudom átváltani, mert a játék elég fura árfolyamokat használ): Ayaya, Gift Yeregha, Johann Porhallson, Ishola Shuaibu, Karime Shuaibe, Austin Ejide, Alonso Solis, Doncho Donev(talán a játék legjobbja, de már 33 éves az elején...)... -
#9543 best-buy=minden klubbnál beváló játékos? -
nick név #9542 akkor nem értem a kérdést!? -
#9541 fordítsd le :D -
nick név #9540 nekem 1.7es celeronom van szoval...
best-buy, az mi? -
Drizzthsz #9539 Én mindig CSAK a magyar bajnokság 1.osztályát jelölöm be, mégis rohadt lassú, egy 3 ghz-s procin...
Amúgy van a CM0304-ben olyan best-buy, mint a 4-ben AYAYA?