11900
-
#9619 hol vannak a képek?
Ja, és Curciról tegyél már be egy képet! -
svitez #9618 koszi
remelem sikerul konvertalnom -
#9617 tess -
svitez #9616 letoltottem
A file nev dev-cm34.bin
Ehhez viszont kellene meg egy .cue file is hogy a Nero olvasni tudja.
Az nincs meg? -
#9615 az igen -
#9614 -
2008-ra kiesett a madrid -
#9612 hmmm, pedig feltöltöttem... na mind1, ha nem tudod letölteni innen, akkor újra megpróbálom feltölteni a játékot (ma éjjel) -
svitez #9611 Nem talalom svitez.atw.hu -n.
De vki irta a forumon hogy hol van. Megprobalom letolteni onnan. -
#9610 Danny Invicibile-t ismeri valaki? ausztrál csatár, Kilmarnock-bból le lehet igazolni kezdésnél fillérekért, ontja a gólokat a játékomban. Avellino vette meg, évi 20 gólja meg van/volt -
nick név #9609 -
#9608 bajnokságban összesen: 375 meccs 346 gól, és még csak 26 (és fél) éves -
-
nick név #9606 na ezaz! kép kell a népnek :)) -
#9605 fingom nincs... próbáld meg azt, hogy amikor az a "bizonyos időpont" jön, elmész a következő napig szabadságra, hátha -
#9604 hehe, Cerci nálam is isten, egyből bedobtam én is a mélyvízbe, ontja a gólokat :) mingyá nyomok be képet :P -
#9603 www.cmfaq.com -
#9602 honnan tudtok friss update-t a játékhoz? -
#9601 Hello!
Lenne egy problémám,mert elkezdtem egy játékot a Fradival, tök jól álltam UEFA kupában (nem Neville patch-ével játszom) gyökér ellenfelet kaptam, a bajnokságot 100 %-osan vezettem, aztán most egy bizonyos dátum után mindig kilép.Tehetek ellene valamit? -
#9600 Nah, íme egy kis beszámoló az eddigi történésekről :)
Ugyebár a Barcelonával vagyok, s célom az volt, hogy nick név produkcióját (9532) sikerüljön legalább ''beállítani''...a cél érdekében leigazoltam Cercit, Curcit (cserekapusnak), Isakssont (első számú kapusnak), Montolivot, Kristiansent, Pórarinssont és Estefaniat...Eladtam Rüstüt (utálom :D ), Saviolat (mert ugye nem eu-s)és később Larssont is. 20 mérkőzé után így állunk:
Mint látható, egyel több döntetlenem van, mint nick névnek és a gókülönbségem is sokkal rosszabb. no nem baj, nem szégyenkezünk :)
A legjobb igazolás kétség kívül Cerci volt:
Aki még meglepetést okozott, az Curci volt...történt, hogy az Uefa-kupában a Newcastle-t kaptam...első meccs, 1-2 oda...2. meccsen is vezetést szereztek a 15. perben, ráadásul lesérült Isaksson. Jöhetett hát Curci. a 40. percben Ronaldinho, a 78.-ban pedig Cerci lőtt gólt, így összesítésben döntetlenre állt a meccs. A Newcastle elkezdett rohamozni, s ha nem Curci áll a kapuban szvsz legalább 3 gólt kapunk a hosszabbításban..Na mind1, jöttek a bűntetők..az elsőt a'szem Shearer lőtte, erősan a bal alsóba...már elkönyveltem a bekapott gólt, mikor Curci akkorát ugrott (s ezzel védte a labdát), hogy csak néztem..Jött Dinhó, aki sajnos fölérúgta...a következő Newcastle játékos is úgy rúgta a labdát, mint Sharer, de ő a másik oldalra...nos, Curci ezt is fogta. Jött Montolivo, ő berúgta, aztán Bellamy fölé bombázott, Kristiansen pedig tovább lőtt minket..azóta Curci a kezdő kapusom :)
Később még folytatom :)
ja és sorry, ez egy ''kicsit'' hosszú lett, de Curci történetét le kellett írnom :) -
#9599 huncm.fw.hu -
Since #9598 esetleg magyarítás van hozzá? -
#9597 cm0304 -
Since #9596 thx -
#9594 http://manager0304.atw.hu/ -
Since #9593 Honnan lehet letölteni a gamet? -
#9592 looooool szep lehetett -
#9591 grrr....+á (ápolták) -
#9590 Reggelt all! :)
Most lehet, hogy lámázni fogtok, mert megint új játékot kezdtem, de Neville patchével egyszerűen nem volt jó a játék...Ezért elkezdtem egy újat a Barcával..most 9meccs 8gy/1d-vel állok első helyen, de nem ez a lényeg :) Olyan gőlt lőttem, hogy az kész :) Alavés ellen nyomom, középpályán letámadom őket, erre az egyik játékos hazagurítja a labdát a kapusnak (pontosan, meg minden)...igan ám, de az én playeremet épp az ellenfél kapuja mellett polták, s mikor meglátta a paszt, bement a pályára, elcsípte a labdát, és belőtte a hálóba :DDD Na ezt copyzzátok le ;-) -
#9589 Akko add meg lecci mert le kene szednem a cm0304-et mert szarakszik a cd-m -
R9 #9588 nem,csak a cm0304 van ott -
Grenzjager #9587 nincs szerződése -
Drizzthsz #9586 Az utóbbi nem igazolható magyar csapattal, nagy adatbázis esetén sincs... 4.0.8-as CM4ről van szó? -
Drizzthsz #9585 Ez sokkal jobb, mint az a béna adu, aki nem ért semmihez, s ez is csak 18. -
Grenzjager #9584 bár utobbi zsébe van -
Grenzjager #9583 s hol a 14éves ADU (USA, no club) és a RUNGRATSAMMEE (ENG/THA Portsmouth) -
Drizzthsz #9582 Hah, az igazi trükkös csatár a 4-ben Gift Yeregha. Úgy megy át a védelmen, mint kés a vajon, a legfontosabb tulajdonságai:
Befejezés: 17
Cselezés: 19
Technika: 11
Távoli Lövések: 11
Ösztön: 16
Gyorsaság: 14
Gyorsulás: 11
.
.
.
-
#9581 az igen :D -
Drizzthsz #9580 Ok, majd írok... most egyelőre azt kell mondjam, hogy az Auxerre-el a visszavágó sajna nem sikerült túl jól, 2-0t írtam, a 80. percig így is volt én meg elkönyveltem a győzelmet, de végülis döntetlen lett.
Végül 8-2-vel léptem tovább. -
Takezó #9579 grat! engem érdekelnek a beszámolók, egy-egy hosszabb sztem qrva izgi!!!