Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ULTRARIBANC LÁNY (ULR)
Sokkal jatszom egyszerre.
HAJRÁ MILAN MANUTD BARCELONA
Mar itt vagyok mregota magicboy.
HAJRÁ MILAN MANUTD BARCELONA
Visszatért a mester! Lehet hódolni!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
még annyit, hogy ne bmp-t nyomjál be, hanem jpg-t, mert kb 10X kisebb a mérete, thx 😊
Boldog Karácsonyt!
Na köszi a segítséget!Ez csak egy ilyen próba kép,mondjuk azért érsekes lehet Bartez managerként😊
hmmmm, ez nem jött össze 😛
töltsd fel ide a képet, majd a linkjét meg másold be ide a fórumba (a két link közül a felsõt)
töltsd fel ide a képet, majd a linkjét meg másold be ide a fórumba (a két link közül a felsõt)
Boldog Karácsonyt!
egér jobb klikk
jah..... tulajdonságok s ott van
amúgy KÉP -> s beirod a kép URL-jét
nagy képet nem szabad

Helosztok!Segítsetek már hogy a fenébe tudok képet beilleszteni.Tudom mire kell kattintani,de akkor valami URL-t kér.
Majd adok, pedig amúgy elég gyatra skilljeik vannak...
404 - A keresett állomány nem található!
http://kep.tar.hu/drizzthsz/index.phtml?aid=27667564
B+, valamiért nem hozza be...
Csoda happened!
Visszatöltés nélkül Uefa Kupa döntõ...

Visszatöltés nélkül Uefa Kupa döntõ...

Én Rodrigo Corderot, Ka'Bi Hosseint ajánlom.
Ok, mirõl csináljak?
én most a Tottehnhamnál zsé nélkül, igy mindenki 22év alatt. S elég gázos, mert pont a 19-22korosztály béna,a fiatalok meg szerintem lépnek zsé hiány miatt, uefa-ba nyomom majd, remélem sokáig, 35ezres stadion remélem hoz zsét, mondjuk jobbak a tv-s díjak😄
Hali all!
Én is találtam egy egész jó kis játékost, szivesen jön az Nb1-be is és hihetetlenül olcsó 😊
szerintetek mennyibe kerül? 😊
Én is találtam egy egész jó kis játékost, szivesen jön az Nb1-be is és hihetetlenül olcsó 😊
szerintetek mennyibe kerül? 😊
CSAK a Fradi
Hehe, a korábbi csõdbõl csakhamar +460 millió lett, s Uefa döntõ Liverpool ellen, miután a Steauat kivertem idegenbeli 4-2 után 0-1-es vereséggel, az nb1 is meglesz, remélem a kupa is...
Jók az ifik, akik feljöttek a két év alatt. A csapatomban két 15 éves fix kezdõ...
Jók az ifik, akik feljöttek a két év alatt. A csapatomban két 15 éves fix kezdõ...
a többi csapathoz képest, néha szenvedés magyar csapatot írányítani. Van 1-2 két jó arc akiket lehet igazolni, de szinte csak a Fradiba. Most a Tottenhammal vergödök,de ott hagyom a francba, mer nincs zsé,én meg igazolni akarok 😄
És hogy megy? Most jutottam el az Uefa Kupa elõdöntõéig.
én nyomtam
több ligát töltöttem be kezedetkor,ide-ode mozgom, voltam a Fradinál és a Gyõrnél
több ligát töltöttem be kezedetkor,ide-ode mozgom, voltam a Fradinál és a Gyõrnél
Jeee, most már megy egész jól. 4-3-3 taktikát nyomom, vezetek a bajnokságban, s 3. forduló jön Uefaban, kb. -470 Millió forint a költségvetésem, de folyamatosan bõvül. Az edzés is jól megy.
Magyar csapattal ki nyomja még?
ááááp!!!!
Helló! Most sikerült ingyen leigazolnom Rodrigo Coredrot. Ajánlom mindenki figyelmébe a játékost...
Sziasztok! Kellene nekem egy tuti edzésterv! Nagyon megköszönném ha valaki küldene nekem! Már van egy pár! De szeretném a legjobbat összehozni, esetleg megkapni! Elõre is köszi!
Talán a cmfaq.comon van a legeslegfrissebb adatbázis, de ez nem biztos...
Sziasztok! Honnan tudok kiegészitéseket, frissitéseket letölteni a netröl a CM -hez? Elöre is köszi !
Akkor azt kellene megoldanom valahogy...
A játékosaim közül miért nem tudok eladni senkit senkinek?
A játékosaim közül miért nem tudok eladni senkit senkinek?
jah gyorsan sehogy, felejtsd el!
Magyar csapattal hogyan lehet gyorsan pénzt szerezni igazolásra?
reallal else kezdtél hentes bill?
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
De ha edzésnél behúzzom az összeset hogy ezt az edzésprogramot csinálja, akkor a kapusok, tartalékok mindenki ezt fogja csinálni, ez nem gond???(Nekem magyarositva van a játék😊)) )