11900
-
#2789 dagoberto mindenhol ott van pedig, small database-n is, én is azzal nyomom, és nálam még játszott is -
#2788 nálam sajnos nincs bent dagoberto:(
De ki az a Maraki,mert az sincs bent! -
#2787 na, eladom Robinho-t 161 millió márkáért+kapok 1 angol hátvédet is (Milan a vevő), de Pazzini-t nem adják még 125 millió márkáért sem, többet meg nem vagyok hajlandó érte áldozni, úgyhogy inkább beépítem a helyére a 17 éves Bosi-t, aki az 1ik legnagyobb tehetségem, most lesz nemsokára 18, de már rúgott az elmúlt 2 év alatt 22 gólt nálam 37 meccsen -
#2786 Na pazzani első meccsén gólt lőtt!Inter-Parma 3:1
Továbbjutottam az Olaszkupába,7:5-ös összesítéssel! -
#2785 Hat szerintem 1 allaat.Mindig ingyen igazolhato az elso telen es sorban allnak a nagycsapatok erte. -
#2784 akarom mondani a 2. télen -
#2783 én le is igazoltam még az első télen anno ingyen, de túladtam rajta, a valencia elvitte 31 millió márkáért, jó játékos tényleg -
#2782 -
#2781 Dagoberto is egy allat.Brazil csatar. -
#2780 Leigazoltam Pazzanit,egyből wonderkid lett!Eddig nem volt az!Ki az a Dagoberto?Nálam nincs benne!Valaki rakjom be gy képet róla!thx -
#2779 Hat robinho legalabb olyan jo mint ruuuuuniiiii ha nem jobb. -
#2778 akkor átszámítva most 13 millió fontot ér Pazzini, és ennek a 2,5X-t (33,5 m) ajánlottam, de elutasítják -
#2777 most jövök rá, hogy 100 millió márkáért sztem simán le tudnám igazolni Rooney-t, lehet, hogy meg is teszem, mivel el tudnám most adni 162 millióért Robinho-t a Milannak (ez rekord) -
#2776 Csak allandoan lázadoznak.Hogy elso csapatban akarok jatszani stb. -
#2775 Amugy meg csikokent kell leigazolni es majd kifejlodik nalam.Minden wonderkidet igy kell megszerezni.Marakit lehet.Pl rooneyt nemnagyon.Most a csapatomban jatszik kb 8 wonderkid. -
#2774 Jo de en fontban jatszom. -
#2773 persze, mert akkor még csikó. na de próbálnád meg most nálam leigazolni. 100 millió márkát is elutasítják, pedig csak 40-et ér -
#2772 De azert erdekes hogy mikor elinditasz 1 jatekot akkor kb5 millaert le lehet igazolni pazzinit.Legalabbis 2/2-szor sikerult. -
#2771 1X majd lehet róla szó, de persze ez eléggé "időkérdéses" dolog -
#2770 Neked is ZAKI.Azert kivancsi lennek kozulunk ki hogy teljesitene egy kozos online jatekban? -
#2769 meg lehet nézni a 2749-es képen, hogy milyen állat. nálam a játékban ő az i1k legeredményesebb játékos, de nagyon zsebbe kell nyúlnia annak, aki le akarja igazolni -
#2768 Pazzini egy allat.Nagyon jo csatar lesz jo edzessel.Akarcsak robinho,onwuachi,dagoberto,stb. -
#2767 Pazzinit sikerült leigazolnom 15 millió fontért 20 évesen! -
#2766 gamecopyworld.com-on nézz utána -
#2765 faszért? egy kicsit vegyél vissza, és akkor majd rájössz -
#2761 Olasz kupa negyeddöntő 1. mérkőzés:
-
Adika #2759 Egyébként megvan csak kellene hozzá crack -
Adika #2758 Hellotok! Megtudjátok mondani honnan szereztétek meg 4.1.3-as patch-et? Köszi előre!!! -
#2757 big LOL :) -
#2756 bazzeg, 100 millió márkát ajánlottam érte, és elutasítják, pedig csak 40-et ér. nem baj, mert ha sikerül eladom 150-160 milka körül Robinho-t, akkor fogom csak Pazzinit leigazolni, de akkor minden pénzt megadok érte -
#2755 hát ilyen komolyan mondom, csak a mesében van: a Parma-hoz elszerződött az assistant managerem managernek, erre 1 héttel később már az olasz szövetségi kapitánynak is kinevezték. bazz, ezen teljesen kiakadtam, ez már vitszes -
#2754 végeztem a 7. szezonommal: megnyertem a Seria A-t, ez volt a legnagyonbb eredményben, viszont az már lol, hogy tavaly novemberben rúgták ki az olasz szövetségi kapitányt, és most kezdődött el a 2010-es VB, és még mindig nincs edzője a válogatottnak.................... -
#2753 aha, csak az a gond, hogy nálam csak azok a skinek vannak, amik az alap játékban -
Takezó #2752 mondom, azoptionsnál átállítottam egy másik szkinre (TerHand) -
#2751 nem állítottál semmit a skincsomag telepítése után? mert nálam mondom a különbség az, hogy van 1 új háttér, és a jobb felső sarokban ott vannak a címerek, ennyi -
#2750 Abban a csomagban hol vannak a skinek???
Interes is van?Nem tudom hogy hol vannak? -
#2749 1ébként most Pazzinit szeretném leigazolni, talán a leggólérősebb játékos jelenleg a játékban
-
Takezó #2748 hmm ok mégeccer megnézem -
#2747 tudom, de ez egy csomag, ugye amit feltelepítettem, de a 2661-es képben láthatod, hogy milyen a game nálam, nekem meg olyan kellene, mint ami neked (is) van -
Takezó #2746 De mégis, miyen cifrát mondott a qrvaistenit??? :)) Zaki: már elküldtem a skinjeimet 1*