Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és honnét lehet letölteni?a warezcentren nincs még!
Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!
EMBEREK ÉN CSAK MA JÖTTEM,ÉS LÁTOM HOGY NEMSOKÁRA MEGJELENIK VAGY MI??nINCS KEDVEM VISSZAOLVASNI,VKI REGÉLJEN!
Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!
Hmmm, lényeg a lényeg... 😊))
A lényeg, hogy összesen kb. 15 óra alatt símán leszedi, de ha csak ezt az egyet szeded, vagy a prioritást nagyra állítod, akkor valszeg gyorsabban is fog menni. (Nekem 11 órája megy, és most 71%-nál járok.)
A lényeg, hogy a feltöltésedet a beállításoknál tedd 10-re, a letöltésed annyira, amennyi a max, és itt nagyon jó, ha nagyméretû a megosztásod, mert annál gyorsabban haladsz elõre a sorban, minél nagyobb a share.
Ja, hát várni kell, türelem, nem kezdi el rögtön, hanem kb. 15 percen belül. Egyébként javaslom nézz be a Programok beszerzése fórumba itt az SG-n, ott van egy Edonkey2000 topic, ott megtudsz minden fontosat.
az emule lejön, de az edonkey nem.
A link is megvan, csak az emule nem szedi, csak vár és sorban áll de a legrövidebb sor is 50-es.
A link is megvan, csak az emule nem szedi, csak vár és sorban áll de a legrövidebb sor is 50-es.
243.99 MB, egészen pontosan.
wizso, valamit akkor elronthattál, mert nekem onnan van a link, és az emule-omat is onnan szedtem.
wizso, valamit akkor elronthattál, mert nekem onnan van a link, és az emule-omat is onnan szedtem.
rohadt szar eMule nem tölti azt a linket ami a Isoheaven-en van. Csak vár. Én meg megõrülök. Megpróbálnám az edonkeyt is de az meg kb. 1kb/s-el jön le.
nem volt 1általán lassú a cm4 sem, én pl 15-16 ligát válaszottam ki, és úgy nyomtam, csak amikor kiválasztod a ligát, akkor van egy pipa, amit nem szabad bejelölni, különben miden osztályban lévõ meccset lejátszanak, és akkor tényleg fordulóként 3-5 perceet kell várni
Mondjuk én általában, Hofi-t hallgatok játék közben, így nem zavar a sok töltögetés. 😊
A sima CM4 se volt sokkal lassabb, ha csak egy liga és kis adatbázis ment, ahogy ennek a demo-jában, szóval szerintem a sebesség nem sokat változott...
Én nem játszottam amúgy a CM-sorozattal, de haverom - akit már említettem 😊 - kb. 3 órán keresztül magyarázott nekem a demót promotálva. És sztem király lett, vagy legalábbis ezt szûrtem le belõle, amit elmondott.
Namost õ a CM4-el nem játszott, mert szar szerinte.
Namost õ a CM4-el nem játszott, mert szar szerinte.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
#203-ban írtam, hogy mit kell csinálni, ha a játékot akarod leszedni.
Features:
~~~~~~~~~
* Updated data for the 03/04 season
* Updated competition structures for the 03/04 season
* More intuitive training system – now handled on a single,
clearly designed screen
* In game printing enabling the player to print off screens from
the game
* Improved match engine – more commentary, better AI, weather effects
and inclusion of visual status indicators
* Pre-game database editor – full database editor to edit stats enabling
the player to keep the data updated themselves.
* Live cup draws
* B & U21 International caps
* Improved media – more frequent and informative feedback
* Four new leagues over and beyond the original CM4
* Past meetings information screen
* Player to player relationships (i.e. indication of players and their
relationships to other players, affects moral)
* Improved scout reports (both player and team)
* Improved injury news as well as an updated rehabilitation system
* Goal of the month and season awards
~~~~~~~~~
* Updated data for the 03/04 season
* Updated competition structures for the 03/04 season
* More intuitive training system – now handled on a single,
clearly designed screen
* In game printing enabling the player to print off screens from
the game
* Improved match engine – more commentary, better AI, weather effects
and inclusion of visual status indicators
* Pre-game database editor – full database editor to edit stats enabling
the player to keep the data updated themselves.
* Live cup draws
* B & U21 International caps
* Improved media – more frequent and informative feedback
* Four new leagues over and beyond the original CM4
* Past meetings information screen
* Player to player relationships (i.e. indication of players and their
relationships to other players, affects moral)
* Improved scout reports (both player and team)
* Improved injury news as well as an updated rehabilitation system
* Goal of the month and season awards
ok kösz
emule 0.30c verzioval töltöm, razorback szerver, de nem találok csak 6-800 MB-s fileokat. Az lehet hogy nem is az.
emule 0.30c verzioval töltöm, razorback szerver, de nem találok csak 6-800 MB-s fileokat. Az lehet hogy nem is az.
Ezen az oldalon a játékok letöltési linkjét is megtalálod, ha a játék képe mellett a description: click here feliratra klikkelsz.
inkább az emule-t használd, az jobb is, gyorsabb is, de pl. itt mindkettõ fenn van:
klikkelj a szamárra
klikkelj a szamárra
és az edonkeyt honnan szedted le?
laczoo:
és hány megás a fájl?
és hány megás a fájl?
nna én elkezdem egyesével nézegetni a külföldi HUBokon, az eMule 140k-ig töltötte, most ácsorog.
Mivel nálam nem ez volt beállítva fõ prioritásnak, így elég lassú, de, kb. 15 óra alatt lecsorog. (512/128-as netem van.)
elmondanad a HUBot ahonnan szedted?
és mennyive szedi?
razorback, általában, mivel nálam az a legnagyobb.
jó játékot!
de azert ez egy KICSIT pofátlanság nem??????
mi lenne ha vennél egy KIS erõfeszítést magadon és mondjuk megirnad a linket? nem tudnál röhögni rajtunk? vagy mi akadályoz meg??
de azert ez egy KICSIT pofátlanság nem??????
mi lenne ha vennél egy KIS erõfeszítést magadon és mondjuk megirnad a linket? nem tudnál röhögni rajtunk? vagy mi akadályoz meg??
és az Emule-ban melyik serverre csatlakoztál?
Nem kéne hülyének nézni az embert, ha egy egyszerû kérdése van.
Nah mindenkinek jó játékot, nekem install start.
Nah mindenkinek jó játékot, nekem install start.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Én (szokás szerint) Emule-al szedegetem, reggel kezdtem, és már 62% le is jött. Nem egy villám ez az öszvér, de azért estére talán lent is lesz. Ha valakinek van türelme hozzá, akkor nézze meg a www.isoheaven.tk oldalt.
nem tom nekem az összes cm ripben volt meg, mi több van az isoban? 😊
Szal vmi zene v. videó? 😊
Szal vmi zene v. videó? 😊
Nekem már jön is lefele. Vki mondja meg, hogy kell-e hozzá a full cm4, vagy pedig olyan mint a régiek, és nem kell hozzá semmi, hiszen ez egy külön játék? Mert kicsit megrémít, hogy csak 16*15 mega.
Szóval, akinek megvan, az közölje, hogy kell-e hozzá az eredeti, mert most vitte el bátyám németbe, és csak 4 hónap múlva hozza vissza.
Elõre is köszi a választ.
Szóval, akinek megvan, az közölje, hogy kell-e hozzá az eredeti, mert most vitte el bátyám németbe, és csak 4 hónap múlva hozza vissza.
Elõre is köszi a választ.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.