Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha vkinek lesz rip, dobja fel már vhova, mindannyiunk érdekébe
Steam Nick: adakiller
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
2003-11-14 PC Game ISOs Championship Manager 2003-2004 (c) Eidos 16x15 MB DEVIANCE
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ LINKET AKAROOOOOOOOOOOOOOOOK
Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!
Our Price: £17.99
You Save: £12.00 (40%)
Free UK delivery on orders over £25 with Super Saver Delivery. See details & conditions
Platform: Windows 98.Windows 2000.Windows Me.Windows XP
This item will be released on 21 November, 2003. You may order it now and we will dispatch it to you when we receive it from our supplier. Please note that release dates are subject to change.
Nem tud valaki egy konkrét infót,hogy a NETEN MIKOR LESZ MÁR FÖNT?

cm-t semmi sem veri :)
Az is érdekes, hogy a CM4-ben használt taktikámmal anno végigvertem a fél világot (pl. most vertem meg a Leeds-et a REAC-cal!!!), az új részben viszont a Manchester City-t irányítva kikaptam a Drezdától barátságos meccsen, aztán valami Sarajevo-tól az UEFA kupában, és az elsõ bajnokimon 6-0-ra vert a Tottenham. (Seaman-t pl. 2-re értékelte a gép, és nem õ volt az egyetlen.)
Ok, hogy változtattak a meccs engine-en, de azért mégiscsak furcsa, hogy egy teljesen hétköznapi 4-1-2-1-2-vel ennyire szarul játszon a csapat. Ezzel teljesen meg vagyok lõve, mert így fogalmam sincs, hogy merre induljak el, milyen taktika lehet eredményes, ha egy a való életben is használt módszer ennyire rosszul mûködik. Félek, hogy megint visszatérnek az irreális taktikák, amelyek néhány korábbi részben sikeresek voltak.
Ennek ellenére tetszik a játék, az újítások hasznosak, csak hát kérdés, hogy milyen módon lehet sikereket elérni, mert ha megint ilyen 2 védõs taktikák vezetnek eredményre, mint régen, akkor inkább maradok a régi verziónál.
Egy-két bugot is találtam benne, de ez annyira nem vészes.

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni