Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
nekem biztos, hogy Iso lesz, Rip-peket nem csípom

AdaKiller
jaja, nekem is rip kéne, dakota---> fizetõs ftp
ha vkinek lesz rip, dobja fel már vhova, mindannyiunk érdekébe

Steam Nick: adakiller

zaki
faszom ki van a hdc-vel, minden szar játékot feltesznek a megjelenés után, bezzeg a managert nem teszik fel

ripben is kijött már...

dikki*yysw
Ez engem is érdekelne. Haverom ezt nyomja éjjel-nappal. Mondjuk a warez csak addig kell, amíg meg nem tudja venni eredetiben.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

zaki
de vmi honlapon nincs fent? dakota ftp tudtommal

AdaKiller
dakotán már fen van, csak nekem normális neten nincs hozzá.:(((

zaki
na, majd mindjárt körülnézek a dc-n, hátha megvan valakinek

zaki
nem tud vki 1 linket?

Nahát, túlestem egy táp-halálon (szerencsére minden más túlélte), és mire visszajövök, ki is jött a game. Még jó, hogy az új táp mellé vettem 256 Mb RAM-ot is. :))))

zaki
holnapra reggelre már tuti fent lesz a hdc-n, de sztem még az is lehet, hogy még az éjjel felteszik, jó lenne :)

zaki
na, megnéztem, de nem az van, amit mi keresüünk, mert ez most jött ki pár órája, és a nightwarezen, meg az elõzõ verzió a 4 van fent, de azért köszi...

zaki
thx

nightmare.wrz.hu

zaki
mi a nightwarez címe?

zaki
hát bazzeg, egész 7végén majd megy a cm :)

zaki
EZT NÉZZÉTEK CMRAJONGÓK:

2003-11-14 PC Game ISOs Championship Manager 2003-2004 (c) Eidos 16x15 MB DEVIANCE

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ LINKET AKAROOOOOOOOOOOOOOOOK

zaki
faszom, már Portsmouth Club Manager is van, CM meg még sehol...

zaki
ja, meg a postaköltség

zaki
láttam, de nekem is csak csinálták...

kisficege
a manager03/04 ára fontról átváltva(ha egy font=400Ft)7200 Ft csak!

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

kisficege
:) Téged utánozlak valahogy!De olvasd el a prividet!

zaki
új logo? :)

kisficege
tehát még egy hét:(((((

kisficege
Ezek a hírek vannak:RRP: £29.99
Our Price: £17.99
You Save: £12.00 (40%)

Free UK delivery on orders over £25 with Super Saver Delivery. See details & conditions

Platform: Windows 98.Windows 2000.Windows Me.Windows XP
This item will be released on 21 November, 2003. You may order it now and we will dispatch it to you when we receive it from our supplier. Please note that release dates are subject to change.

kisficege
:D IGEN JÖJJÖN MÁR KI!!!!
Nem tud valaki egy konkrét infót,hogy a NETEN MIKOR LESZ MÁR FÖNT?

zaki
JÖJJÖN MÁR KI VAZZE :p

kisficege
NEM KICSIT!!MI ITT VÁRJUK A MANAGERT TE MEG!!!

zaki
ez kicsit off, bameg

AdaKiller
Jaja

kisficege
Szerintem nem vagy egyedül!

zaki
hát nem lennék szomorú, ha mondjuk már péntek délben kint lenne a neten :)

voltak asszem tavaly is de:
cm-t semmi sem veri :)

kisficege
Szerintem valamiféle cm utánzat.Gondolom ot is adja a mecceket!Ebe a CM 04/04-be nagyon jó a fû.Ja,meg Mutuval olyan gólt löttewm hogy beszarás.Bal oldalon félpályánál megindult, a 16-os sarkánál tobábbvitte,és beadja,de a labda majd 90'-os szögben elkezd csavarodni,és levágodott a jobb sarokba.Azt hittem álmodom.Ja,meg tudjátok kit érdemes megvenni jobb oldalra,JOHNSON-t a Chelseabõl.Wonderkid.De kibaszott jól játszik.

zaki
milyen játékok ezek, próbálta már valaki? plm most jelent meg 3 is: Leeds, Arsenal, Man City Club Manager

sztem már csak olyan 7nap körül :)

zaki
hivatalosan :)

kisficege
EMBEREK MÁR CSAK 10 NAP!!!10 NAP!!! 10 NAP!!! 10 NAP!!! 10 NAP!!! 10 NAP!!! 10 NAP!!! 10 NAP!!! 10 NAP!!!

zaki
thx

kisficege
ja az értékelések nagyon szarok!!!!!!!egy csomó 3-as van

Kipróbáltam a demot, és õszintén szólva most nem tudom mit gondoljak. Elvileg fejlesztettek a lesek megítélésén, ehhez képest nálam több óriási lest is elengedett, volt, amikor ketten is kb. 20 méterrel voltak lesen, mégse fújt a bíró, máskor meg a teljesen tétlen lest is lefújja.

Az is érdekes, hogy a CM4-ben használt taktikámmal anno végigvertem a fél világot (pl. most vertem meg a Leeds-et a REAC-cal!!!), az új részben viszont a Manchester City-t irányítva kikaptam a Drezdától barátságos meccsen, aztán valami Sarajevo-tól az UEFA kupában, és az elsõ bajnokimon 6-0-ra vert a Tottenham. (Seaman-t pl. 2-re értékelte a gép, és nem õ volt az egyetlen.)

Ok, hogy változtattak a meccs engine-en, de azért mégiscsak furcsa, hogy egy teljesen hétköznapi 4-1-2-1-2-vel ennyire szarul játszon a csapat. Ezzel teljesen meg vagyok lõve, mert így fogalmam sincs, hogy merre induljak el, milyen taktika lehet eredményes, ha egy a való életben is használt módszer ennyire rosszul mûködik. Félek, hogy megint visszatérnek az irreális taktikák, amelyek néhány korábbi részben sikeresek voltak.

Ennek ellenére tetszik a játék, az újítások hasznosak, csak hát kérdés, hogy milyen módon lehet sikereket elérni, mert ha megint ilyen 2 védõs taktikák vezetnek eredményre, mint régen, akkor inkább maradok a régi verziónál.

Egy-két bugot is találtam benne, de ez annyira nem vészes.

zaki
sztem már a jövõ héten kint lesz a neten, mert már aranyon van

kisficege
már csak 15 nap

Buddy
nekem jó a jelenlegi cm is, most is azzal szórakozok

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

zaki
bazz, nem találtam +:(

zaki
:DDDDDDDD

Buddy
ha meg világklasszis szélsõt akartok, akkor Kriston Titi a megoldás

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
lássuk azt a listát :))