Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisficege
Hefe csa az a baj hogy dsl..:(

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

zaki
van még szabad slot?

zaki
thx :)

kisficege
Flas hub

zaki
jaja, hol találtad?

kisficege
244 MB,asszem ez az.dev-cm34

zaki
igen? és hol?

kisficege
MEGVAN!!!!!

kisficege
Na most megint megnézem,ha megint nincs akkor megyek tanulni!

kisficege
még a warezen sincs!

zaki
vazze tényleg nincs, most néztem + az elõbb...

zaki
nincs? melyik hubokon nézted +? matrix, koli, flash, elite?

zaki
én még sehonnan, de gondolom ezt már kitaláltad

zaki
már írtam kb 3X

kisficege
írj nekik

zaki
vazze, hdc már tényleg elmegy a picsába... felteszik az arsenal club managert, sztem senkinek nem kell, de eddig b*szták feltolni a cm-et. na elmennek a qrva anyjukba már télleg...

kisficege
mert a dcn-n még nincs...

kisficege
Hé zaki,te honnét szedted le?

zaki
hát nem tudom, én ilyen problémával még nem találkoztam a CM-ekben... lehet, hogy tényleg vmi szart szedtél le... melyik verziót szedted le, a 250mb körülit?

Biztos unjátok már a post-jaimat, de rohadtul idegesít ez a nevekkel kapcsolatos marhaság. Ugyanis nemcsak a válogatott játékosok keresztnevei rosszak az alábbi országokban, hanem mindenkié, tehát pl. minden olasz focista, edzõ, scout, stb, rossz keresztnévvel szerepel.

Ugyanez a helyzet még az argentín, a norvég, a szlovák, vagy a szerb embereknél is, az alább említetteken kívül, és persze ez még valószínûleg mindig nem a teljes lista, hiszen kb. 50 országot ellenõriztem a 230-ból.

Az biztos, hogy ezt egy ember nem tudja kijavítani, mert hetekig tartan, és nincs olyan idióta, aki erre vállalkozna. Kérdés, hogy a végleges, bolti verzió is ilyen lesz, vagy abban már normálisak lesznek a nevek. Ha az jó lesz, akkor nincs gond, csak meg kell kérni valakit, akinek eredetije van, hogy a db fájlokat tegye fel valahová, és akkor minden warezes letöltheti magának.

Ám ha a bolti is ilyen fake neveket tartalmaz, akkor nem tudom mit lehetne csinálni. Az biztos, hogy akkor nálam elõnybe kerül a TCM2004.

Basszus, egy csomó válogatott csapat teljes névsora rossz, nemcsak a magyar légiósoké: olasz, spanyol (Xavier Casillas), holland (Henk Kluivert), román (Florin Chivu), svéd és még biztos van néhány, viszont pl a német vagy francia csapat teljesen jó. Akkor most mi van? Egyenként kijavítani ezeket rohadt nagy meló lenne...

Sõt, más nevek is rosszak, pl. Kim Kallstrom, helyett Nils Kallstrom van... Ez nagyon gáz, és nem értem, hogy miért volt erre szükség.

Újabb kérdés: a magyar bajnokságban szereplõ légiósok keresztnevei csak nálam nem stimmelnek? PL. Pavol Penksa, Ninoslav Kapic, stb. Ez elég érdekes, mivel a CM4-ben semmi ilyen gond nem volt, ráadásul a többi név általában rendben van.

Hmmm, az editorból kispórolták a filter-t, vagy csak én nem találom?

Egyébként nekem a cue nem jött le az emule-ról, úgyhogy csináltam magamnak egyet.

Csacsi
Olvasgatva a fórumot, volt Felém egy beszõlás, most nem keresem vissza melyik.

Nah azért nem adom meg a linket, ahonnan én töltöttem, mert te sem hiszem, hogy kiadnád a tuti ftp címedet, azt kockáztatatván, hogy a te lehetõséged így romlik, meg ha meg is adom a címet, pass-t, meg logint nem tudok adni, csak a sajátomat, azt meg gondolhatod hogy nem adom oda.

Szóval, én nem szívatni akarok bárkit is, csak annyit elmondani, hogy Nekem szerencsém van, hogy ingyen privát ftp-hez juthatok, de ezzel nem akarok felvágni, és nem is fogom kiadni, és ezt egyáltalán nem érzem bunkónak.

Zaki: Nincs harag, csak kicist nyûgös vagyok mostanában, és ezért éreztem azt, hogy hülyének nézel, én is elnézést kérek.

Egyébként jó a játék, én már egy szezont lenyomtam a játékkal a fiorentinával, úgyhogy most már megint ott van a helye, ahol lenni kell a Seria A-ban. Jövõre az uefa elérése a cél, és utána már csak a bajnoki cím lehet. :)

Jó játékot mindenkinek, én most mentem bulizni.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Elvileg fenn vagyok a matrix-hubon, de tõlem most kb. 1-1.5 kb.-al tudnád szedni, amivel kb. egy hétig tartana.

zaki
ne bántsátok már...

kisficege
dc++-on fenn van

donpedro : DC-n ide tudnád adni a játékot mert nekem az eMule nem muxik.

Na, lent is van, bár sajna csak néhány óra múlva tudom kipróbálni.

kisficege : szerintem jobb lenne ha nem kötnél bele mindenkibe hanem kussolnál.

Tanulj meg olvasni. Nem azt írtam, hogy nekem lesz meg elõször, hanem, hogy elõbb lesz meg, mint a LEGTÖBB sms-webesnek. Másrészt ha ismernéd az Edonkey-t, akkor tudnád, hogy olyanoktól töltöm, akiknek csak részletek vannak meg, tehát SZINTE senkinek sincs meg egészben.

Érthetõ?

zaki
faszom, bazzeg a Big Rigs Over The Road Racing-et teszik fel a hdcre a manager helyett, na menjenek a picsába

na errol beszelek...

nektek bejön a push.uw.hu? nekem nem...

kisficege
valakitõl töltöd,tehát neki van meg elõször

Valóban nem gyors az emule, de nekem már 94%-nál jár (reggel kezdtem), szóval ha minden jól megy, akkor nemsokára lent lesz. Szóval valszeg elõbb lesz meg nekem, mint a legtöbb SMSweb, illetve privát FTP-hívõnek.

kisficege
asszem ebbe egyetértünk!

dikki*yysw
Majd privizd vkinek, aztán akinek leért adja tovább.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

kisficege
Leszedted?Ha igen akkor gyere a dc++ra:)

kisficege
de elfogadom..:)

kisficege
Szép is lenne....:)

dikki*yysw
Beep. Rossz válasz.

dikki*yysw
Igen hülyegyerek. Gondod?

kisficege
jól vagy?

zaki
na ja...

dikki*yysw
"nINCS KEDVEM VISSZAOLVASNI,VKI REGÉLJEN!"

pf.

"Akkor még nem lehet letölteni."

Akkor még nem.

zaki
faxom ki van ezzel az emulate-vel, nekem ez kínai, uninstalláltam is a francba

kisficege
Akkor még nem lehet letölteni.