Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
az igen... mondjuk én olyan 15 ország bajnokságot fogok kijelölni kb 20 osztállyal

zaki
baj nem, de csiga lassúság igen 😊

de játszottam, majd minddel, de sose volt teljesen tiszta ez a része, így nem is foglalkoztam vele különösebben, inkább kijelöltem mind, gondoltam abból baj nem lehet😊
PL. Vulcaniusnál: tegnap este 21 divisions from 8 nations maximum database-zel 34 percet vett igénybe. (P4 2,6 GHz, 1 GB DDR RAM)

Ez a konfigodtól is függ, de nálam a fõbb ligák mentek (kb. 8-10), és egész gyors volt. Mondjuk nincs pontos összehasonlítási alapom a CM4-el, mert azt még 256 megával nyomtam.

zaki
hááát, ez kicsit hosszú 😊 nem nagyon játszottál a régebbi managerekkel, igaz? 😊

Hidd el, hogy ez a probléma, nálam 1 bajnokság mellett kb. 6-7 perc, 10 ligánál kb. 25-30 perc volt a teljes idõ, ha utánaszámolsz, akkor te is láthatod, hogy kb. 100 ligánál több, mint 3 óra jön ki.

(Mellesleg a gépem AthlonXP 2000, 512 MB Ram)

jaja köszi én is most szedem onnan 😊

tudok róla és korrigálok is egy országnál valóban elindult egy kis idõ után. Viszont hány divíziót érdemes kijelölni? Mi a jelentõsége, hogy mennyi divizió van kijelölve?
zaki
jeee, leért a game

zaki
hát, az új szezon kezdésné azért várni kell jó pár percet, vmikor tényleg meg se moccan a csík alul, de ez mindig így volt

amikor az összes diviziót probáltam indítani, akkor állt vagy 3 órát, ennyi idõ alatt már csak be kellett volna, hogy töltse
a quick game viszont elindul, de ilyenkor csak betölt egy játékot és nincs shortlist kreálás. A bibi tehát a creating shortlist-nél lehet, de mi?
Elõször én is kiléptem, mert azt hittem leakad, de nem, csak k***a hosszú ideig vacakol. Legalább 7-8 percig meg se moccan annál a pontnál, amit te is írsz. Igaz, utána egész gyors.

De ez most el se indul, volt ilyen gond másnál is?
kisficege
Nincs még magyarosítás???

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

Ezzel eddig sose volt probléma, csak a játék menet volt picit lassabb.
Sõt ha csak egy országot jelölök meg, akkor is elakad a shortlist-nál. Nem igaz, mi a picsa van?
zaki
hááát, ha az összes divíziót fullon kijelölted, akkor ne is csodálkozz ezen 😛

mi a franc van ezzel a game-val? Kijelöltem az összes divíziót, full detail-en, erre vagy 30 perc indítás után a shortlist kreálásának felénél leáll és úgy marad. A CM4-el nem volt ilyen probléma. Milyen beállítást használtok?
zaki
kell egy 1 hetes account a Push-ra?

zaki
vazze, én meg elküldtem 400+áfáért az sms-t, hogy le tudjam tölteni a game-t, most meg itt az ingyér link 😛

Úgy néz ki, hogy nem lesz rá szükség, mivel kb. 1 órán belül lejön a full máshonnan.

Ha esetleg ez se lesz jó verzió, akkor szólok, és persze KÖSZ!

(PS: chat-elni nem szoktam, nincs rá idõm, max ICQ-t használok, de reméljük most nem lesz rá szükség.)

zaki
kösz a linket

Szerinted beszóltam? Komolyan kérdezem, mert nekem csak úgy tûnik, hogy megkértelek, ne rongáld a topicot, ha nem muszáj, Capiche?

A nevekkel kapcsolatos problémámat orvosolandó, óriási segítség lenne, ha valaki fel tudná tenni valahova a fontosabb db fájljait, ahonnan gyorsan le tudnám kapni.

Tud valaki ebben segíteni?

Ez már off-topic, állj le vele.

Csacsi
akinek meg ingyen cím kell, azoknak meg ezt ajánlom : http://syxtus.banki.hu/cm

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
akinek jó az smswebes megoldás is, annak itt van cím : http://push.uw.hu/

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

zaki
még sehonnan

kisficege
elindult,de most 1kB/s-kel szedi,eddig legalább 7-8 volt...
Hé zaki te szeded már?

kisficege
Ez a hülye bittorent megállt 44,3%-nál..

kisficege
nyugi!inkább adj egy címet!!!

zaki
na majd pont veled fogok veszekedni, kattints csak rá a logomra... 😛PPPPP

zaki
idefigyelj, mondtam, hogy nagyon gyorsan vegyél vissza az arcodból, te kis unreg senki

kisficege
De melyik címen?És azon belül melyik hub?Konrétan please

kisficege
meg azt is hogy melyik hub

Breki33
egyetértek
kisficege
És melyik az a cím?Légyszi add meg!Thx

zaki
bittorent-et honnan lehet leszedni?

zaki
kicsit vegyél vissza az arcodból, és ne lámázz itt, mert nem leszünk jóban

bodesz
ha valaki tud bittorrentezni annak itt 1 gyors link
CHAMPIONSHIP.MANAGER.2003.2004-DEViANCE

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

zaki
hát remélem, mert a hdc-re direkt nem rakják fel

kisficege
nemsokára ugy is lesz vmi lanosnak is

kisficege
😊

zaki
na jó, én nem fogok 36 órát várni

zaki
hát ez qrva jó 😛

zaki
2k-val jön, az nem vmi jó 😛

kisficege
2 kB/s-kel szedi

zaki
bazz