Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
tényleg

jaja ott benne van
Csacsi
Hogy ne lenne, game options/game status

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

zaki
jól emléxem, hogy vmelyik régebbi verzió(k)ban, az elmentéseknél volt egy opció, hogy meg lehetett nézni, hogy kivel vagy, melyik osztályok vannak kijelölve, meg azt is, hogy mennyi ideje játszottunk? kár, hogy ez nincs benne a mostani játékban 😞

zaki
miért? nagyobb felbontásban sem lenne szebb a játék, itt nem a grafikát kell nézni

zaki
jaja, gong ho rulez

zaki
sehogy

Melkor0002: asszem sehogy, de nézz utána a SIGames.com-on hátha ott írják... sztem 1024/768 oszt annyi...
egyébként ha visszanézed, még láthatsz egy-két ilyen eredményt (Köbenhavn, Grazer AK)
3-4-1-2-ben jáccom, két szélsõ DM feltolva a csatárok mellé, az MC pedig a csatárok közé, gung ho...
Tono34
Milyen felállásban van a csapatod?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

KisFicege: kussolj paraszt 😊
Gerg82: www.cmfaq.com ott találsz cmfaq system edzéstervet... elvileg az a legjobb, de sztem csalás, nem egészen értem, hogy rakták össze :S
Matthewpamer
a fradin semmi se segít..

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
inter-dortmund:3:0
már 95%-nál jár a töltés

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

gerg82
sziasztok!tudna nekem valaki mondani valami jo edzéstervet a Fradihoz!

Matthewpamer
én is töltöm..de megint lekell törölnöm a managert.nincs hely.van mág egy 30,meg egy 15 GB-os partíciom.Oda felnyomom.(valamelyikre)

zaki
az király, mindjárt le is töltöm!

csomó skin, facepack, menubar ilyesmi,jah és az összes csapat logója kikerül jobnb felülre!
zaki
de mi ebben a 130 mb, mikor a játék miért ilyen nagy a mérete? mi van ebbe a csomagban, hogy ilyen nagy?

zaki
kösz

megnézem a linket. Átküldeni nem tom mert 130 mega
zaki
vagy mail-ban nem tudod elküldeni?

zaki
thx, nincs egy linked? mert eléggé nagy ott a cm-es topic

nem tudom a nagy facepacket leszedtem (indexen megtalálod alinket) és abban volt benne.
zaki
milyen témát is használsz?

zaki
bazz, ez nem igaz... én asszem max 5, vagy 6 gólt tudtam rúgni 1 meccsen...

nah egy régi idõket idézõ eredmény .)
zaki
az gáz... 😞

hát a legbosszantóbb az volt, hogy hazai pályán 1:5 után idegenben az 4:1 nekünknél még ziccereket hagytunk ki... GRRRR. AMúgy Kulakov meg Zubov lõtte a góljaikat
zaki
Aghahowa & Vorobey megszórt egy kicsit, mi? 😊

hát jóh neked én is szopok de nagyokat Halival nemhogy bajnok nem vagyok de a felsõházért küzdök és az UEFÁból is kiestem az 1. fordulóból (Sahtar Donyeck 1:5, 4:1)
zaki
de még így se lehetek most nézem, mert 4 fordulóbval a vége elõtt dobott ki, és már most 6 pont hátrányom van, köszönhetõen annak, hogy otthon kikaptam a milantl 3-2-re, és az Anconát sem tudtam otthon megverni, szal meg is érdemlem....

zaki
😄DDDDDDD

zaki
tényleg...

jah, nem, csak akkor tudod, hogyha te irányítod õket
Csacsi
A #1532-re nem tudja valaki a választ?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Öööö nekem idáig egyszer lépett ki, mikor rákattintottam Tiber Krisztiánra 😊
Tono34
Nézd a jó oldalát. Esetleg meglehet a bajnoki cím

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

zaki
basszameg ezt nem hiszem el!!! magától kilépett a progi, pedig már az utoldó fordulóban voltam... most mehetek vissza, vagy 6-8 fordulót... faszomba, ilyen nincs, ezértz maradtam fent, hogy lenyomjak a szezon-t eere kilép minden ok nélkül, a qrva anyját

zaki
íííí bázzz, hívnak az Internek edzõnek... pedig nem is jelentkeztem a padra, nem tudom elvállaljam-e

zaki
basszameg kész, elment a bajnoki cím, otthon kikaptam 3-2-re a Milantól, természetesen az utolsó percben kapott góllal

zaki
bazz, most nézem, hogy nem 4, hanem 6 ponttal vagyok lemaradva... 😞

zaki
na bazzeg, most úszott el a bajnoki cím... Ancona ellen leXeltem otthon 0-0-ra, 4 ponttal vagyok lemaradva az 1. helyezetttõl, igaz 1 meccsel kevesebbet játszottam, de mindjárt meg is fog elõzni a Milan, meg az Inter, nem baj, elõdöntõben eddig 2X nyomtam 2-2-t az Interrel a bl-ben, és az olasz kupában, nem lenne rossz valamelyiket elcsípni, de a bl-nek természetesen jobban örülnék, vagy a PSV-vel, vagy a Tottenham-mal játszom, ha bekerülök a fináléba

Csacsi
Sziasztok megint én vagyok. Vettem 4 db 16 éves játékost, és leraktam az U20-as keretbe, hogy fejlõdjenek. Hogy tudom elérni, hogy játszassák õket? Nincs beleszólásom, csak ha én irányítom a fiatalokat?

zaki
képzeld én milyen ideges voltam

Matthewpamer
az durva

zaki
akkor nézd meg mit írtam az #1495-ben

Matthewpamer
már nem kell!bazz a rómával játszottam otthon,materazzit kiállították és utána löttem 2 gólt,az a BUZI RÓMA kiegyenlített!RÓMA

zaki
minek neked középpályás? Inter tele van velük, játszasd Lamouchi-t