Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Még csak most tartok a 7. bajnokinál, és eddig nem rossz az eredménny, ahhoz képest, hogy erõs középmezõnyt várnak el tõlem a 4. helyen vagyok, és az elsõ 3 csak egy pontra van tõlem.
Szóval Forza Fiorentina.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Skyline: nem tom sztem nem szükséges én is év elején meg év közben kb kéccer nézem át tüzetesebben a dolgokat
játékosokat nem is nagyon igazolok mostanában, bár most eladom Stankovicot, adnak érte 28,5 millát márka) + Puyol-t, idén õ lesz az 1etlen komolyabb igazolásom, de õt se igazoltam volna le magamtól, csak hát jtt ez az ajánlat, az ilyeneket azért meg illik efogadni
Te meg, csak nyomogatod a continuet? 😊

Nah most az lenne a kérdésem, hogyha meccs közben csapatszinte változtatom, akkor változtata játékosokén is, vagy nem ér semmit, és ugyanúgy posztonként kell?
Megszereztem két fiatal védõt, egy jó középpályást, egy támadó középpályást, és egy jó csatárt, bár még nem sikerült az üzlet, de érzem meglesz. Januárban pedig jön eg veterán védekezõ középpályás.
Az edzésem, úgy ahogy jó lett. 4 fõ csoport van. Kapus, Védõk, Középpályások, Csatárok.
A taktika már egész jó, már csak egy befejezõ csatár kellene, mert bár van elég helyzet, sajnos a csatáok nem használják ki rendesen.és itt egy kép a kezdõ 11-rõl, és a hozzá való taktikáról.
Nah megyek vissza játszani, majd mondom, hogy hogy alakultak az elsõ tétmeccsek.
Bocs, ha valakit is megsértettem a "geci" szóval... csak kicsit dühös voltam, mert szerettem vlna a koreaiakat a döntõben látni. Mégeccer szorri!
on
Zaki: folytasd inkább a magyar játékodat!
Amúgy meg használj ACDSee-t sztem nézd meg az enyéimet, kevésbé rontja

azért ennyire nem kellene ezt szerintem.
az tény ha odamegyünk, közünk nincs a meccshez és kikapunk 5 góllal rendben van, ennyit tudunk.
de volt hogy 7 góllal vezettünk, elhittük hogy nyertünk, kiegyenlítettek a franciák, a hosszabbítást nem bírtuk.
de nagyon jól játszottunk az egész VB-n. Szidni szabad õket, de csak kultúráltan, mert rohadt nagyot játszottunk a VB-n.
Athénban lehet javítani, szép volt lányok, HAJRÁ MAGYAROK!!!
on