Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zaki: ok 1 kicsit túloztam... rájöttem közben, hogy tényleg változik, mert harmadikként az UEFA-kupában indulhattam!
Matthewpamer
emre nálam van 😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

zaki
akkor Deco

Matthewpamer
de egy tapasztalt kéne..

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

zaki
vagy Jan Kristiansen

zaki
hát nem tudom. de elképzelhetõ. ill nem az, mert sosem fogja magyar csapat megnyerni ezeket 😛PP

Figy, ha mondjuk az UEFA-koefficiensünk megnõ (pl megnyerem a BL-t, a DVSC meg az UEFÁ-t), akkor jövõre mondjuk több magyar cspat indulhat a blben?
robotnyk
Kallström, Farnerud, Emre
zaki
De Rossi

Matthewpamer
valaki tudna mondani egy kurva jó középpályást?

Csacsi
Nah lenyomtam az õszi szezont. Ahhoz képest, hogy mindenki tisztes középmezõnyt várt tõlem, ahhoz képest 3 ponttal vezetem a bajnokságot 23 meccs után. Majd este nyomok fel képeket. Most egy kicsit pihenek, mert reggel óta, kicsit hosszú volt 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

jaja 😊 hát nehéz lesz, de végülis ha úgy nézzük van rá reális esély, hisz az UEFÁ-ban elmeneteltem a nyolcaddöntõig
zaki
ja de azt meg is kell nyerni, hogy ott legyél az uefa-kupában... 😊

most jutott eszembe, hogy van Intertotó kupa is 😊
ööö bazz a Kupadöntõben kikaptam hosszabbításban a Gyõrtõl és csak harmadik leszek az nb1-ben szal nem lesz európai szereplésjövõre...
nekem nem csinált iyet, de sajnálom már, hogy feltettem mivel jobb volt az eredeti.
Matthewpamer
lehet hogy elkezdek a Milannal.

Matthewpamer
bakker nem értem hogy a magyarosítás miért nem mûködik..vagy is mûködi csak egy idõ után(kb. 5 perc)kiír egy hibát és kilép.És csak ctrl+alt+del-lele tudok kilépni.VALAKINEK CSINÁLT ILYET?

Matthewpamer
nem tudod mi a wondekid??Rámész az információnál és ott írják hogy pl.:cultured midfielder,vagy legendary fullback,vagy wonderkid.Wonderkidek😄iego,Robinho,Rooney,Martins.De csak 20 éves korig!

hát az valószínû, de ez is csalódás azok után, hogy múlt évben megnyertük... találn lassan el kéne igazolni...
zaki
nem baj, legalább ott vagy jövõre ismét az UEFA kupában

én már lassan befejezem a szezont a Halival és hát a csalódástkeltõ 3. helyen vagyok a magyar kuában pedig a döntõben...
zaki
én meg elkezdtem a szezon 2. felét, de eléggé lájtosan... 3 meccs alatt 4 gólt rúgtam 3-at kaptam, 2 gyõzelem 1 vereség, ráadásul csak kiscsapatokkal nyomtam

Csacsi
Hát nem tudom, én azért szeretke egy játékot, ha el tudok veszni a részletekben. Minden év eeljén minden posztra kinézek vagy 5-6 jó tehetséges fiatalt, és figyelem, hogy fejlõdnek, milyen poszton játszanak, és milyen eredménnyel, így év végén könnyebb dönteni, hogy kit vegyek, és hol is kéne erõsítenem.

Még csak most tartok a 7. bajnokinál, és eddig nem rossz az eredménny, ahhoz képest, hogy erõs középmezõnyt várnak el tõlem a 4. helyen vagyok, és az elsõ 3 csak egy pontra van tõlem.

Szóval Forza Fiorentina.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Zaki: azé jáccá a magyar bajnoksággal, mert az sokkal izgibb, mikor mondod, hogy kivel sorsoltak össze meg minden 😊 nekem izgibb 😉
Skyline: nem tom sztem nem szükséges én is év elején meg év közben kb kéccer nézem át tüzetesebben a dolgokat
zaki
bazz, még jó, hogy kijavították a díjkiosztós bugokat, megint kapus lett a legjobb európai focista, world player-en is a 3. lett egy kapus, na elmennek a p*csába

zaki
ja, és 1500. 😊

zaki
ja, és a játékosok nagyon komolyan fejlõdnek, nézz vissza pár képet, ha nem hiszed 😊

játékosokat nem is nagyon igazolok mostanában, bár most eladom Stankovicot, adnak érte 28,5 millát márka) + Puyol-t, idén õ lesz az 1etlen komolyabb igazolásom, de õt se igazoltam volna le magamtól, csak hát jtt ez az ajánlat, az ilyeneket azért meg illik efogadni

zaki
hát amikor elkezdem a szezont, akkor sokat szaraxom, csomó felkészülési meccs, vagy 10-et lenyomok + nézegetek fiatal tehetséges játékosok után a játékospiacon. taktika az állandó, 4 éve ugyanazt játszom, csak idén mondom, hogy a gung ho-ra állítottam a mentality-t, az edzést meg nem én végzem, mert ahhoz közöm sincs, hanem az assistant managerem

Csacsi
Te hogy játszol ezzel a játékkal? Én minden meccs után, vagy fél órát elemzem az ellenfelet, meg a lehetõségeket, meg a taktikát, emg az edzést, hogy jobban fel tudjak készülni... 😊

Te meg, csak nyomogatod a continuet? 😊

zaki
na, végeztem az õszi szezonnal, a következõket értem el: 26 meccs 20 gyõzelem 6 döntetlen 0(!) vereség, 80(!!!!!!!) rúgott gól, 29 kapott gól. Simonetta eddig 28 gólos (24 meccsen ebbõl 3X csere volt) Rubinho 26 gólos (25 meccsen ebbõl 3X csere volt). szóval nagyon megy a játék. Ugyanaz a taktika, mint eddig, csak a mentality-t gung ho-ra tettem, aminek ez lett az eredménye. ontom a gólokat, de viszont kapom is õket rendesen... eddig a bajnokságban a legtöbb gól amit kaptam az 19 volt, és már most 17-nél járok 17 meccs alatt, tavaly összesen 51 gólt rúgtam 38 meccs alatt, és úgy lettem bajnok, most meg már 49-nél járok, szal ne elképzelhetetlen, hogy elérem a 100-at is, hacsak nem sérül le hosszabb idõre a Rubinho&Simonetta kettõsbõl valaki, de ne így legyen. Szal nagyon megy a játék, a csapat átlag életkora: 23-24 év lehet, úgy, hogy ez az 4. idényem, a legöregebb játékosom Candela, aki most 33, de számítok rá még 3 évig biztosan. ja, és van 1 még egy hatalmas tehetségem, Ongfiang, de már írtam róla, nézzétek:

zaki
bazz, de qrva ideges vagyok, már 4-1-re vezettem otthon a Sampdoria ellen, erre Mancini-t kiállították, kiegyenlítettek 4-4-re, a végén még Chivu is megsérült persze több cserém nem volt, és még nekem kellett izgulnom, hogy ne kapjak ki, beszarok

Csacsi
Egyébként van egy bug is a játékban. Van olyan játékos, akinek 2 hónapja tettem ajánlatot, de még semmi visszajelzés nem volt sem tõle, sem a clubtól.

Csacsi
Tényleg mégegy kérdés. Én általában posztonként állítom be a mentalitsát, nem pedig csapat szinten.

Nah most az lenne a kérdésem, hogyha meccs közben csapatszinte változtatom, akkor változtata játékosokén is, vagy nem ér semmit, és ugyanúgy posztonként kell?

zaki
tegnap elkezdtem a 4. szezonomat, taktika maradt, azzal a különbséggel, hogy a mentality-t ging ho-ra tettem, és vmi elképesztõ lett az eredmény... eddig alig rúgtam gólt, tavaly 51-et rúgtam 38 meccs alat, most meg a 10. forduló után már 28-nál járok, Robinho&Simonetta kettõs már összesen 25 gólt rúgott (összesen tokkal-vonóval) 10 meccsen csak 1 döntetlenem van, azt is otthon értem el a PAdova ellen, amikor már 2-0-ra vezette, Lúciót kiállították, így 2-2 lett, na mind1, így is vezetem a tabellát, tegnap éjjel alig bírtam abbahagyni a játékot, annyira ment

zaki
miért folytassam inkább a magyar játékomat?

zaki
wonderkid?? az mi?

Csacsi
Nah, egész éjjel fent voltam szinte, és most kezdem azt érezni, hogy sikerült összerakni a csapatot eléggé ahhoz, hogy elindulhassak a bajnokságban. Több poszton erõsítettem, illetve fiatalítottam.

Megszereztem két fiatal védõt, egy jó középpályást, egy támadó középpályást, és egy jó csatárt, bár még nem sikerült az üzlet, de érzem meglesz. Januárban pedig jön eg veterán védekezõ középpályás.

Az edzésem, úgy ahogy jó lett. 4 fõ csoport van. Kapus, Védõk, Középpályások, Csatárok.

A taktika már egész jó, már csak egy befejezõ csatár kellene, mert bár van elég helyzet, sajnos a csatáok nem használják ki rendesen.és itt egy kép a kezdõ 11-rõl, és a hozzá való taktikáról.

Nah megyek vissza játszani, majd mondom, hogy hogy alakultak az elsõ tétmeccsek.

off
Bocs, ha valakit is megsértettem a "geci" szóval... csak kicsit dühös voltam, mert szerettem vlna a koreaiakat a döntõben látni. Mégeccer szorri!
on
Zaki: folytasd inkább a magyar játékodat!
Amúgy meg használj ACDSee-t sztem nézd meg az enyéimet, kevésbé rontja
Matthewpamer
bazze,zaki!!! wonderkidek?

zaki
ja, és nem tudja valaki megmondani, hogy hogyan tudom úgy lecsökkenteni a kép nagyságát, hogy a képnek ne romoljon a minõsége? thx

zaki
és a 3 legnagyobb tehetség a csapatomban jelenleg:

zaki
ííí bázz, most kezdem a 4. szezonomat, és már van 1-2 igencsak kifejlõdõtt fiatal játékosom, akiket eddig kölcsönadtam, de itt az ideje valahogy belepréselni õket a csapatba, szóval:

zaki
bocs fiúk, de kicsit moderáltam, mert kicsit elszabadultak az indulatok, nem akarom, hogy a vita tovább folytatdjon, itt inkább a játékról legyen szó, ha lehetne, thx

zaki
engem is egy kicsit

robotnyk
engem a "geci" szó nagyon zavart
robotnyik: sztem félreértettél, én nem a magyarok szereplése miatt nem kedvelem õket, csak egyszerûen jobban kedvelem a koreaikat...
nyolcaddöntõ és magyar vagyok! csak a koreaiakat jobban kedvelem 😊 Amúgy tényleg jók voltak a magyar lányok és sztem jobban megérdemelték volna a franciáknál... a helyes sorrend Mo. Korea Fo.
robotnyk
off
azért ennyire nem kellene ezt szerintem.
az tény ha odamegyünk, közünk nincs a meccshez és kikapunk 5 góllal rendben van, ennyit tudunk.
de volt hogy 7 góllal vezettünk, elhittük hogy nyertünk, kiegyenlítettek a franciák, a hosszabbítást nem bírtuk.
de nagyon jól játszottunk az egész VB-n. Szidni szabad õket, de csak kultúráltan, mert rohadt nagyot játszottunk a VB-n.
Athénban lehet javítani, szép volt lányok, HAJRÁ MAGYAROK!!!
on
Matthewpamer
ja..de haggyuk mert off..bármiolyen szomorú is.