Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Skyline: jah, drukkolunk, amúgy kupábn hogy állsz?
Szóval lehet, hogy idén mégsem lesz a fiorentinából Seria A-s csapat. Remélem Ti drukkoltok nekem 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Takezó:Az MLSZ-nek téged kellett volna magyar szöv.kapitánynak kinevezni..nem Matthaust!😊Amúgy gratula..
Mármint a névhez.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Tonó: támogatom 😊
Raziel: huncm.fw.hu
thx
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Zaki ideje egy magyart csapattal elkezdeni

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Amúgy köv körbe megkaptam Ajax AMsterdamot 😊 sztem még egész tûrhetõ... kaphattam volna Reált meg ilyeneket is!
Hazai pályán sikerült legyõzni az Internazionalet 3:1-re, azonban mivel a Chelsea hatalmas meglepetésre 5-öt vágott a Prága 0-ja ellenében, egyelõre harmadikok vagyunk.
1. Sparta Praha 5-4-0-1 10-9 12p
2. Chelsea 5-2-1-2 12-9 7p
3. Haladás 5-2-0-3 11-11 6p
4. Internaziona 5-1-1-3 6-10 4p
Utolsó forduló
Sparta Praha - Haladás
Internazionale - Chelsea
Idáig teszik a dolog, csak az a gáz, hogy megvan annak isaz esélye, hogy semmilyen nemzetközi kupában nem folytatjuk :S Ez végképp elszomorító lenne, de végülis most kapott a Sparta egy 5-öst és nekik már úgyse számít, szal remélem mi is megverjük õket, az Inter meg a Cselzit
Elsõ 2 fordulóban a 3. és a 2. helyezettel kellett játszani.
Bodajkot megvertem 3:1 -re a Szegeddel (idegenben) 2:2 pedig kétszer is vezettem így maradt 1 pont elõnyöm velük szemben.
Vác kinevezte Brian Laudrup-ot, az MTK pedig Diego Maradona-t edzõnek.
Mindez az elsõ szezononomban (téli pihenõben) történik.
Stat: 12 11 12 11 11 11
1. Sparta Praha 3-3-0-0 8:4 9p
2. Internaziona 3-1-1-1 5:5 4p
3. Haladás 3-1-0-2 7:8 3p
4. Chelsea 3-0-1-2 5:8 1p
2:4 (2:2)
kapuralövés 3:8
Hármat szögletbõl kaptunk, és a cserekapus (Máthé) 4-es teljesítményt nyújtott (ajókurvaanyját!!! 😉) Huhh, hát nem lesz könnyû feladat, célunk a 3. hely a csoportban.
Helsingborg 5:1, 0:1
Auxerre 0:1, 2:0
Szloboda Tuzla (Bosnyák) 1:0, 3:2
AZ (holland) 3:0, 2:2
Fenerbahce 2:1, 2:2
Az "A" csoportba kerültem, ahol a Chelseavel, az Internazionaleval es a Sparta Prahaval kell megkuzdenem 😊