Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah és ha hiszitek, ha nem, továbbjutottam az Ajax ellen. Hazai pályán 4:2, idegenben 2:2 😊 Ez utóbbit mondjuk elkúrtam, mert a 60. percben (2:0 idé-nél) mind3 cserémet kihasználtam és mikor lesérült valaki, már 10-10 ellen jáccottunk (korábban kiállítottak egy amszterdamit)
KisFicege: köszi szépen, majd mikor az leszek gondolok rád 😊 Amúgy jah, kár, hogy nincs ott... de mondjuk Tököli hülye fejét úgyse szívesen nézném 😊
Skyline: jah, drukkolunk, amúgy kupábn hogy állsz?
zaki
drukkolunk 😊

Csacsi
Az eddig magabiztosan vezetõ helyen tanyázó csapatom bekapoot 4 vereséget zsinórban, és visszaestem a második helyre. Bár a vezetõség még elégedett, mert õk erõst középmezõnyt jelöltek meg célkitûzésként, Én szeretnék feljutni.

Szóval lehet, hogy idén mégsem lesz a fiorentinából Seria A-s csapat. Remélem Ti drukkoltok nekem 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Matthewpamer
Azt a 100 valahány megást?Már letöltöttem😊Csak kár hogy nincs ott a játékosok feje!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
Offtopic!De azért elmondom.Rámész a fórumra egy 7cm-el följebb(nézz fõl)és ott bal oldalon talász ilyet hogy beállítások!És ott megtalálod hogy mit kell csinálni!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

zaki
KIsficege: #1556-ost töltsd le, nagyon cool, ez egy skincsomag, én is most szedtem le

Matthewpamer
na vagyok..megjuttom a kibaszott suliból..Indítom a gamet!
Takezó:Az MLSZ-nek téged kellett volna magyar szöv.kapitánynak kinevezni..nem Matthaust!😊Amúgy gratula..

Tono34
Ilyen pici képet, hogyan, mivel csináltatok?
Mármint a névhez.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

akkor jó 😊
raziel.
jah oksa már látom....😊))

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

raziel.
de nem értem hogy itt van mert, errõl szedtem le az elõzõ cm-hez is a magyarosítást

Zaki: hát igen, megeshet, de én nem tapasztaltam
Tonó: támogatom 😊
Raziel: huncm.fw.hu
raziel.
Valaki lécci ha tud magyarosítást a cm 03/04-hez akkor irja ide.
thx

Tono34
Gratula.

Zaki ideje egy magyart csapattal elkezdeni

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

zaki
ja az, de én úgy vettem észre, hogy kicsit lasabb lett tõle a game. de lehet, hogy csak az 1. betöltés miatt volt, nem tudom

mármint a szkinpek 😊
szívesen, nagyon jó...
zaki
ja, letöltöttem az a kinpack-ot, vagy mit, és nagyon thx mégegyszer

zaki
na, én is folytatom a Roma-val, csak kicsit ideg voltam tegnap a 2 elvesztett szuper kupa döntõ miatt

zaki
ja, tényleg 😛

egyébként fura, hogy múlt évben a Cselzi nyerte a BLt, így õk is, meg az Inter is elsõ kiemelt volt, a Sparta meg én pedig 2. voltunk csak 😊
Köszönöm szépen, de ideje, hogy Te is elkezdj egy magyart 😊 megígérted 😉
zaki
ííí bazz, ez nem semmi, gratula

IGEEEEEEEN! Idegenben vertük a Sparta Prahat 5:1-re (2:1), míg az Internazionale 2:2 (2:0) döntetlent játszott a Chelseavel, így a csoport...

Amúgy köv körbe megkaptam Ajax AMsterdamot 😊 sztem még egész tûrhetõ... kaphattam volna Reált meg ilyeneket is!
na re!
Hazai pályán sikerült legyõzni az Internazionalet 3:1-re, azonban mivel a Chelsea hatalmas meglepetésre 5-öt vágott a Prága 0-ja ellenében, egyelõre harmadikok vagyunk.
1. Sparta Praha 5-4-0-1 10-9 12p
2. Chelsea 5-2-1-2 12-9 7p
3. Haladás 5-2-0-3 11-11 6p
4. Internaziona 5-1-1-3 6-10 4p

Utolsó forduló
Sparta Praha - Haladás
Internazionale - Chelsea
Idáig teszik a dolog, csak az a gáz, hogy megvan annak isaz esélye, hogy semmilyen nemzetközi kupában nem folytatjuk :S Ez végképp elszomorító lenne, de végülis most kapott a Sparta egy 5-öst és nekik már úgyse számít, szal remélem mi is megverjük õket, az Inter meg a Cselzit
Tono34
Hajrá ...

AJjajj, hazai pályán 2:1-re kikaptam a Chelseatõl egy erõsen kiegyenlített meccsen... csakhát a csatárteljesítmények különböztek. Egyelõre a Sparta Praha elsõ 4 meccsbõl 4 gyõzelemmel, aztán 4 pont Inter 4 pont Chelsea 3 pont Haladás... izgalmas lesz... remélem 😊
Tonó: hmmm ez télleg izgin hangzik 😊 Remélem a köv pecsben már Matthaeus lesz berakva mint szövkap
Tono34
Elkezdtem a tavaszi idényt.
Elsõ 2 fordulóban a 3. és a 2. helyezettel kellett játszani.
Bodajkot megvertem 3:1 -re a Szegeddel (idegenben) 2:2 pedig kétszer is vezettem így maradt 1 pont elõnyöm velük szemben.

zaki
jól van na, csak hükyültem 😊 1ébként tényleg érdekes...

Tono34
Azt még nem tudhatták elõre ....

zaki
ha egy Lothar Matthäus lett a magyar szövetségi kapitány, akkor ezen nem is kellene csodálkozni 😊

Tono34
Érdekes dolgok történnek nálam.
Vác kinevezte Brian Laudrup-ot, az MTK pedig Diego Maradona-t edzõnek.
Mindez az elsõ szezononomban (téli pihenõben) történik.
Stat: 12 11 12 11 11 11

Beszarok: ööö nézd 2007-ben járok asszem, sok víz lefolyt már a Dunán, szal van ez így...
zaki
szerintem meg csak alma vagy. LOL

Na végre! A harmadikmeccsen idegenben vertük a Chelseat 4:2-re és összességében is jobban játszottunk, mint neves ellenfelünk 😊 Kincses, akinek 4 év alatt ez volt a 2. meccse 2-t rúgott 😊 egyelõre a csoport állása
1. Sparta Praha 3-3-0-0 8:4 9p
2. Internaziona 3-1-1-1 5:5 4p
3. Haladás 3-1-0-2 7:8 3p
4. Chelsea 3-0-1-2 5:8 1p
nah hát a második meccs hazai pályán a Sparta Praha ellen és...
2:4 (2:2)
kapuralövés 3:8
Hármat szögletbõl kaptunk, és a cserekapus (Máthé) 4-es teljesítményt nyújtott (ajókurvaanyját!!! 😉) Huhh, hát nem lesz könnyû feladat, célunk a 3. hely a csoportban.
milyen furaaaa: a Gyõr bejutott az Intertotóból az UEFÁba
Helsingborg 5:1, 0:1
Auxerre 0:1, 2:0
Szloboda Tuzla (Bosnyák) 1:0, 3:2
AZ (holland) 3:0, 2:2
Fenerbahce 2:1, 2:2
Taláááán meglehet. Elsõ meccsemen idegenben 2:1-re kaptam ki az Internazionaletól úgy, hogy Somorjait, az egyik csatáromat kiállították. Ez így nagyon is jól hangzana, csakhogy a kapuralövés 40:4 volt az õ javukra :S
zaki
hát, talán az uefa kupát érõ 3. hely meglehet, de ha továbbjutsz, akkor én is lekezdek 1 magyar csapattal nyomulni 😊

ÉS ÍME!!! VÉGRE!!! Bejutottam, de milyen egy paprikás mérkõzés votl ez GRRRRRR A lényeg, hogy bejutottam!!!

Az "A" csoportba kerültem, ahol a Chelseavel, az Internazionaleval es a Sparta Prahaval kell megkuzdenem 😊
zaki
akkor szólj, ha már automatikusan bent lesz a magyar bajnok a BL fõtábláján 😊

közben a magyar bajnoknak már csak a bl-selejtezõ 3. fordulójában kell bekapcsolódni 😊
hát vazz... azok után,m hogy megnyertem a Haladással a bajnokságot, nem választanak meg szövkapnak GRRRR
zaki
kisfiú, kíváncsi vagyok, te mikor fogsz ilyen gondokkal küszködni, hol is tartasz 1. év novemberében

Matthewpamer

zaki
fasxom ezt nem hiszem el... elbuktam az európai szuperkupa döntõt is, 1-0-ra kaptam aki a Kaierslautern-tõl... nem tom mi a pöcs van, edzõmeccseken alig lõttem gólokat, remélem, hogy majd belejövök, és elkezdem újra szórni a gólokat. na mind1, most egy kicsit hanyagolom a gamet, majd késõbb folytatom a gamet

Matthewpamer
😊

😊) Ficege: ne kurvázz már pls nem olyan fontos, anélkül is empatikusan együtt fogunk veled érezni