Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
pill, még nem néztem meg

mûködik a szkin? újra 😊
mûkodik a szkn?
zaki
kösz szépen

Nah most kezdõdik a meccsem.. amúgy átküldtem amit kértél és itt a kép is:
zaki
na, közben levettem az infoimnál a képet, meg minden baromságot, már ott van az e-mail címem is 😊

zaki
thx 😊

jah akkor mingyá
zaki
na bazz, ezt elméreteztem, sorry... mindjárt lekicsinyítem

zaki
á, én nem erre gondoltam, hanem erre:

Matthewpamer
gyere fel a dc++ ra.és akkor én is átrakom.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
Ha van 2 millió fontod átigazolásokra akkor
Carlos Diego

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

nem tudom, valamiért nem tölti fel, de próbálom átküldnei a skineket
Matthewpamer
Nem!Az Urugváji River Platetõl.

Itt van... egy nagy gondom van, nincs jobb oldali védekezõ középpályásom, így Csurka Zoli látja el ezt a szerepet :S
zaki
tényleg sorry... pedig úgy emléxem régebben az is ott volt az infoban, na mind1... [email protected]

aha... hát ha a csoportmeccsekbe való bejutásért 2,7 milla fontot kaptam 😊) rfemélem most még többeeeeeeet 😊
zaki
ja, és mutatnál egy képet a keretrõl? csak kíváncsi vagyok hogy néz ki

bocsi, de nem találom, ott csak egy üzenetküldés funkció van
zaki
akkor kapsz pént, amikor kiesel, vagy megnyered a kupát, de az már milliós nagyságrendû lesz (legalábbis márkában)

zaki
ok köszi! nyomj rá a logomra, ott megtalálod a címemet

Nem tudja valaki, hogy mikor kapok pénzt a BL másodikfordulótól? Csak mert a csoportmérkõzések óta lófaszt se írt ki, hogy kapok-e vagy se...
Figy add meg az emailcímed! Van ey Skins nevû könyvtár, azt betömörítettem, így 3,6 mega, szal átküldhetem
nos, végülis 2:1-re nyertem 😊 a kapuralövés 5:6, de ez senkit nem zavar 😊 nekem témának a TerHand nevû van beállltva
Matthewpamer
nekem is csak ezek vannak!

zaki
vágom, az Internacional-ból, ugye? 1éként én megszereztem az ottani csatárt, Diego-t ingyen, játszott is álam 1,5 évet, de eladtam a Valenciának 40 milkáért, nálam már sokszoros válogatott játékos

zaki
Takezó: meséld már el nekem pls, hogy hogy van beállítva a játék, hogy úgy néz ki ahogy, mert nekem csak 3 válsztható skin van az edit preference-ben a szokásosak: Traditional, Ter 03-04, és Alternative... mert mióta feltettem ezt a csomagot, lényegében annyi változás történt, hogy a jobb felsõ sarkokban van a csapat, vagy a bajnokság, ill kupa címere + megváltozott a háttér

Matthewpamer
Keressetek rá Carlos Diogo-ra.Jobboldali.

a sok sérülés viszont nagyon gáz. most jön a Depor elleni hazai meccs... :S
Matthewpamer
Mondjuk ennek semmi köze nincs még ahoz amit Te elértél.

Matthewpamer
Mivel Szekszárdi vagyok,azon gondolkodok hogy elkezdek a Szekszárdi UFC-vel!És Bl gyõzelemig vezetem õket!😊)

jah, gratula
zaki
gratula

Matthewpamer
Inter-Lecce 5:0 gólok:R.Carlos,Crúz,Martins,Emre(ez volt Emre elsõ gólja)Cannavaro
Elég változatos volt.

hát jah... nincs a klub információknál?
small
zaki
database milyenre van állítva?

Olasz, Spanyol, Német, Angol, Cseh, Ukrán, Szlovák, Horvát
Csacsi
De legalább írhatnák valahol, hogy bocsi, de idén nem jöhetsz. 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Ehh, IRL erre mondanák, hogy bunda 😊
zaki
milyen ligák vannak kijelölve a játékodban?

zaki
lehet, hogy nem bug, hanem ki van zárva a csapat a kupából

zaki
mutasd 😊

Csacsi
Köszi, hogy szorítotok, remélem most már jobb lesz.....
Most nyertem 2 : 0-ra az elsõ helyezett ellen idegenbe. így már csak 1 pontra vagyok és még van 12 meccs

Takezó : Látod a kupa egy jó kérdés, ugyanis nem indultam a kupában, szerintem ez egy óriási bug, de egy kupameccset nem játszottam. Én is csodálkoztam rajta elég erõsen.
Itt van az elsõ 14 meccsem, és egy sem kupa. És késõbb sem volt.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

közben vettem egy Klein nevû védõt, aki egész jó, csak az a baj, hogy nem lett nevezve és most nem jácchat :S
de amúgy nem írt ki semmit, hogy kaptam volna pénzt :S
Deportivo La Coruna elsõ meccs itthona Rohonci úton 😊
1 perc és mondom
zaki
kivel játszol negyeddöntõt?