11900
-
Rudee #3935 Mer nincs linkje, nem webről szedtem. -
#3934 a sigamsen talan -
#3933 nincs vmi lista, hogy miket javít az új patch? -
#3932 game options/edit preferences/és ott van a jobb felső sarokban -
#3930 mér nem adod meg a linket? -
(
neked ment!)
-
#3928 na hát én ott nem találam
-
#3927 a beállításoknál -
#3926 ok, thx -
#3925 és az a "database"hol található?? -
Rudee #3924 Sikerült hazaérnem, má töltöm a cracket, lassan kész aztán fölteszem vhova. -
#3923 attól, hogy feltetted a pathet nem lesz benne. tegg mediumra, vagy large-ra a database-t, és akkor benne lesz -
#3922 hát igen -
#3921 jahh,mert hogy külön crack kell?! -
#3920 felraktam,a pechet,de nincs benne a tsigako!!!!(igaz az eredeti cracket használtam...) -
#3919 4.14 -
#3918 milyen? -
#3917 Nincs még crack? -
#3916 én meg most, hogy így emlegetitek, megnéztem az én játékomban, hogy szerepel-e. és igen, a leeds-nél játékosmegfigyelő, le is igazolom :) -
#3915 nekm a zalaegerszeg masodedzője -
#3914 nincs mit -
donpedro #3913 Az David Jarrett lesz. Mármint a 21 éves angol csávó, ugyanis nálam is mindig Magyarországon csinál karriert, nyert már bajnokságot is valmelyik korábbi mentésemben. :) -
#3912 aaaaa -
#3911 köszi -
#3909 indexen egy srác (asolyom) végzet egy kis kutatást. az a hülye P ami Porhallsson nevében is van pl, annak az ejtése "th", tehet Thorhallsson. csak hogy tudjunk a dologgal mit kezdeni, azért mondtam, nem kötekedés -
#3908 Igen a nevedet kerdeztem.Amugy porhalson meg kristjanson jo meg chelidze trifonov sularbeladze amisulasvili sashiasvili. -
#3905 Próbáld meg James Glen Brown-t leigazolni (Hondurasi) -
#3904 A Magyar Kupa is fizet valamennyit. Kis pénz, de a semminél több. Utánna a Szuperkupa -
#3902 Hat azert az elejen van par ingyen jatekos aki nem rossz.Meg egy magyar csapattal egybol ne varj csodat.Amugy kivel vagy?Sopron?Es hogy hivnak? -
#3900 nem -
#3899 Na most jott el a pillanat hogy egyetertek zakival azon igen sok mulik hogy kiket igazolsz.Erdemes tapokat igazolni kinevelni es utana esetleg eladni.De ha mar esetleg bejutsz a bl-e mar akkor is jon a love.....
ZAKI te meg nem is jatszottal kiscsapattal? -
#3897 sajnos nem vágom, mert én a Romaval vagyok, azóta, mióta megjelent a játék. de gondolom igen, és tudni kell játékosokat igazolni -
#3896 hAT UGY NAGYJABOL IGEN.dE HA IGAZOLSZ VAlakit es kineveled utana eladod abbol is lesz penz. -
#3894 nem tudom. mondom, én az összes képet látom. fogalmam sincs mi lehet a bibi nálad -
#3893 Ja en is latom kiveve amit torolt zaki azt nem latom. -
#3891 akkor sajnos a hiba az ön készülékében van, mert én látom mind1iket -
#3888 ja, ha ékezet van a nevében a fájlnak, akkor alapból nem fogod látni, szóval no ékezet -
#3887 valamikor amikor feltöltöm, akkor én sem látom, de ha belinkelem ide, akkor látszik -
#3885 Telleg hogy lehet csalni? -
#3884 HMM erdekes en mar lattam ennel durvabbat is amikor egyutt jatszottunk es a gyerek sem csalt.