Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
He emberek hogy kell a nevemet ilyen szepre csinalni mint egyeseknek?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Hello

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Terminátor14
Nem a legjobb olasz nemzetiségû játékosról van szó, hanem a legjobb olasz ligában játszó emberkérõl! 😊

CSAK a Fradi

Matthewpamer
vmi bug van a játékban,mert az év OLASZ játékosánál pavel nedved(cseh)lett a 2.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
igy igaz,de ha visszaolvasnál egy-pár oldalt megtalálnád a magyarázatot is rá.DE EZ OFFTOPIC!!!!!!!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

robotnyk
igen? én emlékszem valami név és logo bitorlásra is, pedig az Inter-Juve kép elõtt volt.
Matthewpamer
ha minen jól megy nyáron ingyen leigazolom stankovicot,és coloccint!

zaki
az nem rossz arány 😊 fogadj magadra, aztán majd dõl a lé 😊

Csacsi
Nah, akkor kezdõdjön nálam is a második szezon, majd jelentkezem, hogy milyenek lettek az eredményeim, 300-1-hez az esélyem a bajnoki cím megszerzéséhez a játék szerint... 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Igen, ahogy zaki is, meg ahogy Én is, csak nem akartam magamat példának felhozni, mert nem biztos, hogy túl nagy szerénységre vallana....

zaki: te meg gondoltam, úgyis normálisan viselkedsz, hiszen Te vagy a házigazda, és példát kell mutatnod... 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Tono34
Honéddal vége 5 fordulóvalfeljutottam az NB1-be és bejutottam a Kupadöntõbe ahol a Vasas az ellenfél.
Kedvezõ volt a sorsolásom csak az elõdöntõben kaptam NB-s csapatot az MTK-t. 2:1-el jutottam a döntõbe.
Kb 13-3 volt a kapuralövés a javamra. Végig jobb voltam.
Majd írom mi lett a döntõ.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

zaki
vagy ahogy zaki is

Matthewpamer
Érdekes hogy amíg nem raktam be az inter-juve képet,addig én,takezó meg zaki nyugodtan megvoltunk.A kép után ide jött mindenki,de csak azért hogy okoskodhasson.

Csacsi
Én is egyet értek. Egy napnyi anyagot, olvastam vissza, és van olyan "hozzászólássorozata" Ficegének, ami egy meccset taglal, majd utána jön egy szitkozódás egy másik meccs miatt.

Nyuugodtan írd le az eredményeidet, de nem kell meccsenként irogatni, hogy hogy állsz, hanem ,ha ennyire információt szeretnél adni, akkor tedd meg, de mondjuk 5-10 meccsenként, hogy beírod a mccsek eredményeit, vagy ahogy Takezó, vag donpedro csinálja.

robotnyk
:-))
Matthewpamer
haggyuk már abba pls.

Csacsi
Eddig érdekesen indult az idei évem 3 barátságos meccsbõl, csak egyett sikerült megnyerni. Igazt, azt rögtön 3:0-ra, de a többi meccsen úgí kaptam ki, hogy nem is rúgtam gólt.

Szóval, azthisezm, itt az ideje a taktika átalakításának egy kicsit 😊

Matthewpamer
akkor nézegess más fórumot!de szerintem haggyuk a vitát..mert szegény zaki-nak megint fél oldalt törölni kell.

Matthewpamer
na mind1 nem akarja berakni.akkor elmondom
Chelsea-Inter 0:3
Emre(2)Recoba(1)

robotnyk
nem, másnál is volt, de te folyton, mindenre így reagálsz, sajnálom, írritál. nem elolvasni nemtudom, mert tele van a fórum a félsoros hozzászólásaiddal.
Matthewpamer
mer nagyon ideges leszek..nem csak nálam volt ilyen.

Matthewpamer
nem hiszem el..nem rakja be,mindig azt az x-et adja ki!

robotnyk
nem arról van szó, néha jól is jön ki. de folyton nagy betûvel kiabál meg káromkodik, és nem veszi észre magát.
Matthewpamer
bazz,nem akarja berakni...

Matthewpamer
MEGYNERTEM A BL-T!!!Mindjárt berakom a képét!

Grusi: 3-4-1-2 Takezó taktikát használom, ha gondolod odaadhatom.
Matthewpamer
😛

Egyébként a Shahtart kaptam a 8addöntõben, ami vicces, múlt évben a csoportmeccsek során 4:0, 7:0-lal vettem el tõlük a 6 pontot 😊))
KisFIcege: nem "ja,lehet..de ez van." hanem bocsánat, változtatok a minõsíthetetlen stílusomon!
Matthewpamer
ja,lehet..de ez van.

zaki
engem is zavar KisFici, és sztem mindenkit, csak téged nem

Matthewpamer

Igaz, én is írtam, hogy "Nedved még mindig qrva nagy sztár", de ez csak fokozás (a nagyon helyett), nem pedig káromkodás!
Fici: engem is zavar mellesleg... ha többen mondjuk, talán változtathatnál a modorodon!
Nah következõ év újabb BL-szereplés ugyebár. Ahogy már mondtam a 3. selejtezõkörbõl a Grashoppers ellen lazán (1:0, 4:0) jutottam tovább és várt rám a Juventus, a PSV és a ManUTD. Meccsk
PSV - Haladás 1:0
Haladás Juventus 1:2
Man Utd - Haladás 0:4
Haladás - Man Utd 0:0
Haladás - PSV 4:2
Juventus - Haladás 2:4
Ez utóbbi meccs azért is volt különösen izgalmas, mert elõtte így álltunk: Juve 9p, Hali 7p, PSV 7p, így csak egy gyõzelemmel lehetett biztos, hogy továbbjutok és a 75 percben 2:1-re vezetett a Juve, a PSV meg a Man Utd ellen hazai pályán 2:0-ra. Ekkor vágtunk hármat, hááát nagy izgalmak voltunk és a biztos továbbjutónak várt Juve kiesett 😊 Amúgy Nedved még mindig qrva nagy sztár, vagy 40-rõl csavarta a kapumba a labdát!
Matthewpamer
zavar?akkor ne olvasd el!

Matthewpamer
psssz!

robotnyk
Ficege állítsd már le magadat!
nem elég hogy telefosod a topiot a cheat képeiddel, nem vagy képes normális hangnemben elkövetni 2 hozzászólást, viselkedjél már egy csöppet!
Matthewpamer
Már csak a BL-t nyerhetem meg!

Matthewpamer
F*SZOM!!!!!!!!!!!Elvesztettem az olasz szuper kupát!
"Otthon" 3:2-re nyertem.
"idegenben" a 80.percben egyenlítettem és a 90.ben kapott a buzi Róma egy 11-est,és idegenben lõtt góllala nyert

Bi Gyula: hány év után?
huncm.fw.hu
Matthewpamer
BL döntõs vagyok..Chelsea lessz az ellenfél.

Matthewpamer
így van.

zaki
ott a pont. téma ezzel lezárva

Matthewpamer
bakker,Juve lett a bajnok 12 ponttal,és még van vissza 3 forduló..majd jövõre😊adrianot ugyis megveszem.

Matthewpamer
bakker,perugia-inter 1:1
lecce-inter 1:0
soha többet nem megyek szabadságra

Matthewpamer
megnézem hogy állunk!Hátha lessz 33:0 😛PP

Matthewpamer
Elmentem szabadságra a Perugia,és a Lecce elleni meccsre.Mindkettõ idegenben.A Leccétõl félek mert õk verték meg a Juvét!

Matthewpamer
Igen.két menedszer voltam.De nem a Juvéval,hanem a Barcával.És ha a Juvéval lettem volna,akkor a szerinted ilyen kezdõt állítottam volna össze!

Talán már írtam, hogy dühömben lecseréltem a REAC-ot a Videotonra, amikor felajánlották, és két év szerencsétlenkedés után sikerült is megnyerni a bajnokságot. (Megjegyzem, valami óriási bug van a játékomban, ugyanis egy csomó sztárjátékosnál az értékeinek a fele 1-2 körüli, a többi érték meg mindig 20. (18, vagy 19 szinte senkinek nincs.) Ráadásul a csatároknál rendre a finishing szar, a védõknél a tackling, stb. Viszont a játékban ez egyáltalán nem látszik, ugyanolyan teljesítményt nyújtanak, mint bug nélkül.

Yisszatérve a Vidire, a BL-selejtezõben a HJK-t, majd a Basel-t vertük ki, így bejutottunk a csoportkörbe. Ellenfeleink az Ajax, a Dortmund, illetve a Galatasaray voltak. Az Ajaxot, és a Galatát sikerült simán verni otthon, ám a Dortmund ellen hiába vezettünk kétszer is, végül 3-2 lett oda, ezen elúszott a továbbjutás.

A 3. helyet azért megcsíptük, így meneteltünk tovább az UEFA kupában, ahol kettõs gyõzelemmel kivertük a Valenciát (4-0), a Portot (8-3), illetve valami Naftex nevû bolgár csapatot (7-4), így bejutottunk az elõdöntõbe, ahol a Kaiserslautern várt ránk.

A bajnokságban közben érthetetlenül gyengén szerepeltünk, csak a 4. helyet sikerült megszerezni.

Sajnos, ekkor jött el a pillanat, amikor az AI-nak sikerült megtalálni a taktikám ellenszerét, és így az év 2 legfontosabb meccsét buktuk el. A kupa elõdöntõjében 1-0-ra kikaptunka Nyíregyháza-Kertvárostól, a Kaiserslautern pedig még durvább volt, 2 kiállítás nálam, plusz két 11-es ellenem, a vége 5-1 oda. Hazai pályán pedig az egész meccsen összesen 2!! kapuralövés volt, mindkettõ gól lett, így a vége 1-1.

Szerencsére az intertotó-kupa azért megvan, plusz anyagilag is sikerült kicsit felturbózni a csapatot, így több, mint 5 millió euro-t költhetek vásárlásra. Asszem nem fogom erõltetni a külföldieket, a magyarok között is van néhány tuti játékos. (Eddig összesen egy külföldit vettem, az Ajaxból szabadlistára rakott Daniel Cruz-t)

Kíváncsian várom, hogy mit sikerül kihozni ebbõl a keretbõl.