Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthewpamer
jaja,azt láttam.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Nem hülyeség a kapusgól. 98-ban amikor Király Gabi kiment, gólt lõtt a saját kapujából!!! 😊 De komoly! Esõs volt a talaj, kinn állt az ellenfél kapusa és bepattogott 😊)
Terminátor14
persze, ha hülyeséget írtam, akkor szóljatok, hogy tudjam én is :-)

CSAK a Fradi

Terminátor14
Ha lejátszottad az elsõ szezont az angoloknál, keresd meg az Arsenál fiataljainál Paul ince-t... egy szezon múlva olyan jó lesz mint Freddy Adu 😊 Vagy ilyesmi, nem vágom nagyon az angolt 😄

CSAK a Fradi

Matthewpamer
Letudná vki ezt fordítani?:
After Playing your first game in the english division search arsenal youngsters, and there you go, play him alone side, paul ince and wow after 1 season he will be as good as FREEDY ADU!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
ezt nem vágom..de azért nézd meg itt

Matthewpamer
az mi?

Matthewpamer
megértünk...

Terminátor14
nem nagy szám....egyzserû a képlet: Kapus hátul megkapja, a csatár (Ez esetben Kovács) kéri a labdát..kapus elõreküldi, az pattan párat, aztán be a másik kapuba...a játék egyik bugja a sok közül...:-/

CSAK a Fradi

DONGUBA
KISFICEGÕ gondoltuk hogy te osszeraksz egy ilyen kepet mivel te egy mocskos csalo vagy!!!!!!!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Matthewpamer
lehet hogy berakta csatárnak!

robotnyk
azt mondta elmentette, majd elkérem tõle
Matthewpamer
kiváncsi lennék a gólra.

Matthewpamer
😛

Matthewpamer
ilyet bármikor összerakok neked.

robotnyk
Nem az én mûvem, de ezt nem lehetki hagyni!

robotnyk
szezon közben unprotected lett Reyes szerzõdése a Sevillánál, én meg rácsaptam mint gyöngytyúk a takonyra. évvégén jön. a jövõ középpályás sorát építgetem: Emre-Reyes-Kallström-Iniesta :-)
DONGUBA
Na ez vicc volt.Egyebkent nem tudom.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Ez azert van mert megszoptad.

gerg82
Sziasztok az miért van hogy el akarom menteni a játékot és kiirja azt hogy a játék nem menthetõ!

DONGUBA
Telleg valakinek van jo edzese 0304-hez?Mert az eldobhatna nekem.

robotnyk
ha te csinálod az edzést, pakollj physiokat a csoportok mellé
zaki
hát nekem ddig alig akadt sérültem.... nem tom miért van ez nálatok, nálam mondom, elég ritkán vannak sérülések

Donpedro: ez nem egyedi, sajnos nálam is hasonló a helyzet és mivel rövid a kispad, ebbõl komoly problémáim is adódnak :S
Tono34
Honvéddal 3:1 -re megnyertem a Magyar Kupát és az NB1/b is.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Mellesleg valaki magyarázza meg nekem, hogy miért van nálam folyton annyi sérült. Jelenleg így néz ki a keret:

Ez 1 hónap alatt jött össze, egy full egészséges csapatból. A sérülések nagy része edzés közben születik, és a standard idõtartamuk 2 hónap. (Biztos, hogy nem az edzéssel van a baj, mert kb. 10-féle - netrõl leszedett - edzéssel kipróbáltam, és mindegyiknél ez van.)

Az utsó patch van fenn. (Emlékeim szerint volt valamikor egy injury patch, de sehol nem találom, ha valakinek megvan szóljon. Természetesen ez a CM4, bár az új verziónál is hasonló a helyzet.)

"Out for about egy hét with leistonzerrung"

Ezen marha jót röhögtem 😊))

Terminátor14
Nem komálom az editort, de azért kössz az ötletet 😊 Jó éjt neked is!

CSAK a Fradi

zaki
max annyit tudsz tenni legközelebb, hogyha csak azért az 1 játékos miatt teszed feljebb a database-t, editorral benyomod a fradiba, vagy amelyik csaapthoz le akarod igazolni a gyereket, és akkor mehet small-on a game. most viszont lépek aludni, jó 8

Terminátor14
hmmm...akkor én hülyeséget csináltam..:-) A beállítáásoknál kicsire vettem és azt reméltem, hogy a mentésben is kicsivé módosul 😊 No mind1, kár...

CSAK a Fradi

zaki
sajnos nem 😊)) ha elkezded a game-t, akkor már nem lehet, csak egy új kezdésnél

Terminátor14
na ja...nekem nem túl jóh a géperm ,ezért ált. csak egy országot jelölök ki...largon az Nb1 olyan sebességõ, mint smallon 6 osztály (6 nemzetbõl az elsõ osztály) szal kicsit tényleg durva 😊 Azt nem lehet megcsinálni, hogy felveszed nagyra az adatbázist, leigazolod és visszaveszed kicsire?

CSAK a Fradi

zaki
large... csak azzal az a baj, hogy lassú, mint állat, pedig így small-on sem valami nagy szám a game sebességben... csak nyáron lassú, de akkor nagyon...

zaki
hát én azzal a CM legdurvább csatárkettõse kifejezéssel egy kicsit vitatkoznék 😊

Terminátor14
oké, köszi és bocs mégszer 😊

CSAK a Fradi

Terminátor14
large kell, mert izlandi 😊 ingyen le lehet igazolni a játék elején, csak gyorskereséssel kell rákeresni :😊

CSAK a Fradi

zaki
nem baj, majd kicsit lekicsinyítem + levágom a fehér részeket

zaki
vazze, tényleg nagyon jó kis játékos lehet... de õ nincs a small database-ben is benne van?

Terminátor14
még annyit, hogy kb 1,5 éve nálam van már, és szvsz lehet, hogy másnál jobban fejlõdne, mert elég béna eddzésem van 😊

CSAK a Fradi

Terminátor14
vááá....sorry, megint hülyén taktam be :-/

CSAK a Fradi

Terminátor14
tess:

CSAK a Fradi

zaki
nyomjatok már be pls egy képet arról az izlandi manusról, thx 😊

Terminátor14
sorry, hazudtam! 😊 Kristjansson mérlege: 53(3) meccs/56 gól! Utóbbi meccsein nem lõtt gólt, mert sérülés után lábadozott...

CSAK a Fradi

Terminátor14
Egyébként, nem vagyok benne biztos, hogy Kisficege megérti az elsõ mondatod...:-)

CSAK a Fradi

Terminátor14
Kristjánsson nálam már ott nyomul a Fradiban 😊 SAjnos sokt sérül, de ilyen mérlege van: 40 meccs/42 gól! 😊 Elsõ szezon gólkirálya is volt, 25 meccs/27 góllal 😊

CSAK a Fradi

Matthewpamer
Most miért kellett ezt a képet berakni?Meg miért ilyen nagyra?Akkor ragd be a bl döntõ vagy vmi nagyon fontos.

Terminátor14
És ebben mi az érdekes? Én is vertem már a Reált gyengébb csapattal is 😊 2091-es addon 😊

CSAK a Fradi

DONGUBA
Meg mielott valaki azt mondja hogy ott van a jatekoscsere.TUDOM mert ramon haverommal jatszunk es atvettem az iranyitasat egy picit.

DONGUBA
Itt egy barca mccs

DONGUBA