Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
ja és: Nem tudom, hgoy hogy a fenébe fejlõdik nálad mindenki, de mind1 :-)

CSAK a Fradi

Terminátor14
el kell hogy keserítselek, de ez az edzés nem nagy szám...minden kb a szaggatottnál van, kivéve a támadást (ami nagyon lényeges..), de VASÁRNAP is van edzés...szerintem ez így kaki...megmutatom mit ütök össze úgy, hogy Vasárnap is vna eddzés...:-)

CSAK a Fradi

Elértem az elsõ gyõzelmet. 5:0-ra vertem a Newtown együttesét, nagyon remélem, hogy mostmár csak javulni fog a formánk.
😊 Háááát, elsõ bajnokimon 2:1-re kikaptam a TNS-tõl, ami nem is idegesítene, de 93:54-kor kaptam a vereséget jelentõ gólt 😊 AMúgy csak 3 játékos ülhet le a cserepadra a velszi bajnokságban
Nah egyre jobb, most már a velszi amatõr lámabandától is kikaptam 😊)
Nah úgy izgalmas lesz ez a Caersws-i túra 😊
Az edzõmeccseim idáig: (mind hazai pályán)
Rushden 1:5
Oxford 3:4
Stockport 1:5
robotnyk
én egy okból játszom sztárcsapattal, azok közül is csak egyel. A Real Madriddal, mert õk a kedvenceim. De emellett próbászkodom kiscsapatokkal is.
vagy a Caersws-t 😊) akikkel most jáccom Wales
robotnyk
hát ez LOL, az nem bug hogy kikap a csapatod 😊)
Matthewpamer
igaz taratékosan áltam fel,meg kiállítóttak egy játékosomat!Nedved helyett Emre,játszott,Kily helyett Stankovic..😛

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Ficege: nem baj,akkor próbáld meg kijavítani a csapatot, dolgozz a taktikán ilyesmi... ez az izgi benne!!
Matthewpamer
Amikor berakom kommentátorra akkor folyamatosan kapom a gókokat.Már 4:0.DE MIÉRT VAN AZ HOGY KOMMENTÁRON GÓLOKAT KAPOK???

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
na,elkezdek vmi más csapattal mert már elegem van hogy ilyen eredmények vannak hogy Sampodria-Inter 3:0
ilyen bugokat..hülye sigames!!!

Matthewpamer
megnyertem a szupekupát a donyez ellen
Donyez-Inter 1:3
martins(3)

Matthewpamer
Én Nedvedre gondoltam 😛P

jah télleg Videoton 😊
Mármint Medved?

Mert õ a Videotonban nyomja, legalábbis a játékban.

Most már nagyon elegem van!

Beállítottam, hogy legalább 3 ember mindig hátul legyen bedobásoknál, szögleteknél, szabadrúgásoknál. Ehhez képest kaptam 2 olyan gólt, amikor a bedobásnál az egész csapatom, az ellenfél 16-osán belül toporgott, az ellenfél 3 csatára meg egyedül álldogált a kezdõkörben.

Kicsit késõbb szöglethez jutottunk, és valahogy a kapuba került a labda. ERRE KIRÚGÁS JÖTT!!! Nem volt szabálytalanság, mert akkor ugye szabadrúgás következett volna.

Kicsit késõbb, az ellenfél indítja a lesen álló csatárát, megjelenik a sarokban a partjelzõ zászlaja, majd kb. 3 másodperccel késõbb a védõm utoléri a csatárt és lerántja. Kiállítás, 11-es. Pedig már régen le kellett volna fújni les miatt.

Az utolsó 7 meccsemen - értsd: mindegyiken - jóval többet rúgtam kapura, mint az ellenfél, az átlag kb. 15-5 volt. Ehhez képest szereztünk 5 pontot.

A 4.1.3-as patchet használom, de ha így megy tovább, akkor már nem sokáig.

Hogy a búbánatba tudták így elkúrni a korábban már jól mûködõ játékot???

Donpedro: az pécsi? 😊
Folytattuk a "remek" sorozatot: 18-9 a kapuralövések száma, az eredmény 0-1. Már csak 8. helyen vagyunk.

Mellesleg egy cseppet felb*****a az agyamat a játék.

Az elmúlt három meccsemen 44 kapuralövésbõl rúgtam 6 gólt, és 17 kapuralövésbõl kaptam 10-et. 3 meccsen 2 pont, visszaestem a 7.helyre.

Te valszeg Nedved-re gondolsz, én viszont valóban egy Medved-re hajtok. 😊

Egész ügyes csatár, nekem meg pont ebbõl van hiányom.

Matthewpamer
Medvedet érdemes volt megvenni,elsõ meccsénis 8-as osztályzatot kapott!

AdaKiller
This release corrects "the disappearing matches bug" created with the last patch. Please note this is just a fix, and you must install patch v4.1.3 first.

Steam Nick: adakiller

AdaKiller
Na megvan, vmi match bugot javít.

AdaKiller
Ez mit tud?
De amúgy már tötölték sajnos.

Kellemes karácsonyi ünnepeket, és Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek.

physio, na...

2 phisyo is van mellettük. (nem ma kezdtem...) 😊

Kicsit javítanám a fordításodat. (Mentségedre szolgáljon, hogy angolul is helytelenül van írva...

Szóval nem Paul Ince-re kell rákeresni, hanem valakire az Arsenal ifijei között, akinek a nevét nem említi a szöveg, és õt kell Paul Ince mellett játszatni. Ezután az illetõ ifjonc egy év alatt olyan jó lesz, mint Adu.

Terminátor14
utána számoltam.....;-)

CSAK a Fradi

Matthewpamer
a bevételem 21 millió volt,a kiadások pedig 35 millió font..most számolj utána.

Terminátor14
Már bocs, de nagycsapatokkal bárki tud vitézkedni...másik meg az, hogy kit érdekel mennyi pénzed van? Ha eladod a fél csapatot, akkor persze hogy sok pénzed van...

CSAK a Fradi

Matthewpamer
Igen te,Te csaló!

DONGUBA
En rontom el te csaló?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Matthewpamer
ez a 2.szezonom az interrel,mert lassu a gép.Amúgy elmondom hogy kezdésnél 12 millió fontom volt,elsõ szezon végén pedig 40..a kikcsapatokhoz nincs türelmem,de szállj már le a csalásról,mert teljesen elrontod a topicot!

DONGUBA
Meg amugy majdnem minden europai ligabil valo kis es nagycsapattal nyertem mar bl-t.Te hanyat nyertel?Meddig jutottal el max hany evig?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Nem a bl nyeres a nehez köcsög hanem teruleti ligabol a premier ligaba vezetni egy csapatot es ugy megnyerni a bl-t.Ezt csinald meg hulyegyerek.

Rudee
DONGUBA
Soroljam kikkel nyertem?
Jo
Ac milan,Fc barcelona,Ajax,Psv,BARNET--teruleti ligas csapat,Cultural leonese,Atalanta,Liverpool,Man city,Marseielle,Psg,Inter,Siena,Brescia,Wba,van meg csak a faszom sorolja egy ilyen pocsnek.

DONGUBA
Mi az a manager?

Matthewpamer
Miben hülyegyerek?Álljál már le!Nagyon rávagy erre kattanva de managerezni azt nem tudsz!Próbálkozz csak!Nyertél már BL-t?

DONGUBA
Hat ha csalsz akkor biztos!!!!

Matthewpamer
😊

Matthewpamer
C.Zanettit eladtam a Realnak 10 millió fontért,Brechét pedig 5 millió fontért.Ugyhogy most van 40 millió fontom átigazolásra.Igaz Nedvedért adtam 25 milliót,remélem elfogadja a szerzõdést!

ok, volt is, de mind1... úgyis meguntam túl jó voltam, szal most újrakezdtem az Austria Viennel.
Terminátor14
kissebb idõközönként csinálj másolatot a mentésedrõl! (Másold a mentés(eke)t valaohova)...

CSAK a Fradi

Matthewpamer
múltkor a fradi,most meg ez..mondom hogy csinálj biztonsági mentést!!!!!

Öhömm... el akartam menteni a sokéves Haladás-játékomat, erre kiírta, hogy nem tudja elmenteni... ezt súlyosan buktam..
Matthewpamer
😛

Terminátor14
LOOOL :-) Veletek volt már ilyen:
FTC-vel játszom, de gondoltam átveszem az MTK ,mert már kicsit unom a Fradit 😊 Lemondok az FTC manageri posztjáról, jelentkezem az Mtk-hoz...erre következõ hír: Ferencváros felajánlotta neked a manageri posztot....
Nagyon lol :-P

CSAK a Fradi