Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CSAK a Fradi
Az edzõmeccseim idáig: (mind hazai pályán)
Rushden 1:5
Oxford 3:4
Stockport 1:5
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
ilyen bugokat..hülye sigames!!!
Donyez-Inter 1:3
martins(3)
Mert õ a Videotonban nyomja, legalábbis a játékban.
Beállítottam, hogy legalább 3 ember mindig hátul legyen bedobásoknál, szögleteknél, szabadrúgásoknál. Ehhez képest kaptam 2 olyan gólt, amikor a bedobásnál az egész csapatom, az ellenfél 16-osán belül toporgott, az ellenfél 3 csatára meg egyedül álldogált a kezdõkörben.
Kicsit késõbb szöglethez jutottunk, és valahogy a kapuba került a labda. ERRE KIRÚGÁS JÖTT!!! Nem volt szabálytalanság, mert akkor ugye szabadrúgás következett volna.
Kicsit késõbb, az ellenfél indítja a lesen álló csatárát, megjelenik a sarokban a partjelzõ zászlaja, majd kb. 3 másodperccel késõbb a védõm utoléri a csatárt és lerántja. Kiállítás, 11-es. Pedig már régen le kellett volna fújni les miatt.
Az utolsó 7 meccsemen - értsd: mindegyiken - jóval többet rúgtam kapura, mint az ellenfél, az átlag kb. 15-5 volt. Ehhez képest szereztünk 5 pontot.
A 4.1.3-as patchet használom, de ha így megy tovább, akkor már nem sokáig.
Hogy a búbánatba tudták így elkúrni a korábban már jól mûködõ játékot???
Az elmúlt három meccsemen 44 kapuralövésbõl rúgtam 6 gólt, és 17 kapuralövésbõl kaptam 10-et. 3 meccsen 2 pont, visszaestem a 7.helyre.
Egész ügyes csatár, nekem meg pont ebbõl van hiányom.
Steam Nick: adakiller
De amúgy már tötölték sajnos.
Kellemes karácsonyi ünnepeket, és Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek.
Steam Nick: adakiller
Szóval nem Paul Ince-re kell rákeresni, hanem valakire az Arsenal ifijei között, akinek a nevét nem említi a szöveg, és õt kell Paul Ince mellett játszatni. Ezután az illetõ ifjonc egy év alatt olyan jó lesz, mint Adu.
CSAK a Fradi
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Meg amugy majdnem minden europai ligabil valo kis es nagycsapattal nyertem mar bl-t.Te hanyat nyertel?Meddig jutottal el max hany evig?Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Szar Bayern, szar Bayern :)
Jo
Ac milan,Fc barcelona,Ajax,Psv,BARNET--teruleti ligas csapat,Cultural leonese,Atalanta,Liverpool,Man city,Marseielle,Psg,Inter,Siena,Brescia,Wba,van meg csak a faszom sorolja egy ilyen pocsnek.

CSAK a Fradi