Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
ja és bocs, hogy nem kicsinyítettem a képeket, de egyszerûen nem akart sikerülni :-/

CSAK a Fradi

Terminátor14
nos, itt van a belinkelt eddzés:

És itt van az, ait én csináltam(azért van az ismertetõnél az a szöveg, ami az elõzõnél, mert nem kezdtem egy új edzést, hanem abból csináltam ezt):

így már látszik (a nem kicsi) különbség? 😊

CSAK a Fradi

Terminátor14
tuti, hogy nem az...vagy rosszat tettem föl? 😊 ehh, na várj, beteszek róla egy képet...pár perc...

CSAK a Fradi

Tono34
2. fordulóban kiestem az UEFA Cupából
Roma-Honvéd 3:0
Honvéd-Roma 0:1
Eddig minden meccset nyertem az Uefa-ban.
Azt viszont nem értem, hogy olyan meccseim vannak, hogy az ellenfél rúg 2 kapura,én kb 15-öt és nyer 1:0-ra.
Ettõl a hajam az égnek áll.
8. vagyok most, de az elsõ 10 pontra van, még behozható.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Matthewpamer
😛..nem,anyám elesett azt fájt a karja.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

robotnyk
magadra gyújtottad a karácsonyfát? 😊
Matthewpamer
bakker,most fogok játszani a milannal,mert nem voltam itthon.A balesetin voltam.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

zaki
nálam a Kaiserslautern, és most 25 éves 2009 elején, és elég jó játékos, majd ha legközelebb új agame-t kezdek, akkor biztos leigazolom

robotnyk
igen, testvérek! ez érdekes, lehet hogy akkor mediumon kezdtem... 😊
nálam Yury-t a Schalke igazolta le.
robotnyk
na bazz, most írja a board hogy röpke 15 hónap alatt fedetté alakítják át a Bernabeut, addig mehetek a Vicente Calderonba. ez csak azért nem jó mert kevesebb lesz a bevétel meccseken, na mindegy, élljen a fejlõdés!!
zaki
hát én rákerestem, de csak kapust találtam Yuri Tsigalko névvel, de õ sem rossz 😊

robotnyk
keress rá, ezt a mentést smallon kezdtem, ha jól emlékszem!

úgy értem az értékit, hogy nem egy labdazsonglõr, de ha odakerül beb@assza kegyetlenül. (bár osztott 9 aszisztot is)
zaki
õt lehe, hogy már mutattam, de nem baj, mert kevés ilyen tehetséget láttam, mint õ. pl az 1 bajnokiján 1 mesterhármast vágott... 😊 most igazoltam zsebpénzért a Cataniából, ahol 34 meccsen 21 gólt lõtt. Totti már 32 nálam, játszik még 3-4 évet, aztán Basi-é a jövõ 😊 addig meg külcsönadom, hogy fejlõdjön

zaki
30 mecsen több mint 50 gólt? az igen 😊

zaki
és sztem az értékei is nagyon ott vannak

zaki
bazz, ez nagyon jó játékos! gondolom small database-n nincs benne...

robotnyk
nájn, aki régóta CMezik (tehát a 3dik rész óta), az tudja hogy Tsigalko csapattól országtól, értékektõl függetlenül istencsászár.
Robotnyik: ez erõsen taktika függõ: nálam Csurka Zoli rúgott 30 meccsen 50-ven valahányat, neki pedig csak a Dribblingje, az Accelerationja, a Paceja és az Agilityje volt 20, a többi pedig 5-12-ig!
robotnyk
az értékei alapján nem egy hú de nagy szám, de nézd a statisztikát alul 😊

DONGUBA
En is ezt mondtam.Terminator akkor rakd fel azt is

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Terminátor14
akkor jó :-) Csináltam egy (talán) jobbat is :-)

CSAK a Fradi

DONGUBA
Terminator nem rossz az edzesed.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zaki
ja, és 2400.

zaki
nyomj be egy képet róla pls... nem vágom az ilyen emberkéket sajna, mert csak elit csapatokkal nyomom, oda meg nem ilyen emberkéket szoktam igazolni

robotnyk
Mielõtt valaki rákérdez: Maxim Tsigalko
robotnyk
Itt a CM csatáristene :-)

aúgy a TeleNetwork Systems sokkal jobb, mint az én picike Caerswsm 😊
hát jó nehéz sajna... nem tom, hogy lesz valaha sok pénzem mert így be nem fogok jutni soha se a BLbe... Fradival sztem 2006-ra simán meg lehet nyerni a BLt!
Terminátor14
DONGUBA: Nos, most már gondolom tudod, hogy milyen az edzés...? 😊 Áruld már el, hogy jó-e vagy sem?

CSAK a Fradi

Terminátor14
AZ szép...😊 én a Fradival szeretném ezt elérni, de én már a következõ szezonban (2006-2007)szeretnék BL-t nyerni 😊

CSAK a Fradi

robotnyk
indexes fórumon írni szokott egy srác, aki úgy 35-40 évet tolta a TNS-el (wales) és többszörös BL/UEFA gyõztesként hagyta abba az állást... 😊
zaki
kemény 2000 font-ot kaptál? nálam Diego 270 ezer márkát kap hetente, mondjuk az olyan 120 ezer font 😊

zaki
wales-i bajnokságban nyomod? õrült... 😊

A Caersws végülis ugye bajnok lett, ezért kaptunk 2000 fontot a WLSZ-tõl 😊 igazolásra hasonlóan 2000 fontunk volt, így ez is elmaradt, kölcsönbe se akart jönni senki. A BL-selejtezõ elsõ fordulójában a Kaunast kaptam és 2:1, 1:1-el jutottam tovább, ahol most a Galatasarayjal kell majd megküzdenünk. Azt hiszem, el fogunk búcsúzni a nemzetközi kupáktól 😊
DONGUBA
Nemtom meg.

DONGUBA
Nemtom meg.

Terminátor14
NEM! Ezt én csináltam...mer' mondtad, hogy az milyen jó...ez annál jobb nem? 😊

CSAK a Fradi

DONGUBA
ez most ugyanaz mint amit valaki belinkelt ide?

Terminátor14
köszi és neked is! + Minden egyes emberkének aki ezt a topicot olvassa! 😊

CSAK a Fradi

Terminátor14
Valami visszajelzés? 😊 Ennyire jó, vagy ennyire rossz? 😄
Kisficege: ok, igazad van...Te vagy a kiráyl meg minden...

CSAK a Fradi

DONGUBA
ok megvan kellemes karit

Terminátor14

CSAK a Fradi

Terminátor14
no, azt hiszem megvan! 😊 http://sf2fro965.uw.hu/terminator.tsc

CSAK a Fradi

Terminátor14
már kb 20 perce befejeztem, de nem tölti fel vmiért...de dolgozom rajta 😊

CSAK a Fradi

DONGUBA
Jo sokaig eszel terminator.

Matthewpamer
akkor is káromkodtál..

DONGUBA
Oksa terminator.Adjal a parasztnak.

Terminátor14
na ide figyelj...nekem ez volt az elsõ (és az utolsó is...), Te pedig teleírtad a topicot a káromkodásaiddal...olyan csapoatoktól kapsz ki, akiket más simán megverne és ezért a progit hibáztatod...tudod, én a Fradival játszom és idegesítrõ az, amikor az Arsenál egy bugos góllal egyenlít ki...remélem mgértettél, errõl ennyit.
DONGUBA: most bekapom az ebédem, aztán feltolom a netre...

CSAK a Fradi

DONGUBA
Arra a statpatchre gondolok vagy mi a fene az

Matthewpamer
nyugi.nincs annál ujjabb!