11900
-
#4456 Tessék
-
#4455 ok de hogy kell kicsinyíteni? -
#4454 én amikor a chelseavel nyomom 4-3-3 játszok
-
#4453 mé nm rakjod be?? -
#4452 bazzeg chelsea 4-1 ferencváros
több támadásom volt és egy meccsen annyi potyagólt sztem még nem láttál -
#4451 ha arra gondolsu(NE TEGYÉL BE ILYEN QRVA NAGY KÉPEKET)
thetséges a csávó -
#4450 bazzeg!
a leichester elen(chealse)
első 30 percben már volt 6 szögletem,vagy 10 helyzetem,és a végén kikaptam 1:0-ra otthon...mutu,inzhagi volt a csatárkettős...
ebben az idényben ez már vagy 4-szerre fordu lelő.mit kéne csinálni ,hoyg belőjék a helyzetekeT? -
#4449 bazz ez nem generált -
#4448 ez ugye nagy tehetség?
-
#4447 kristjánsson nagyon jól játszik amc-t -
#4446 éderson játszon AMC-t, a feka srác meg tsigalko legyen a 2 csatár -
#4445 miavn,ennyil logo változás? :Ð
-
#4444 na vazzeeee, most ilyen egyen nevek lesznek -
#4443 hát igen csak az a különbség hogy:
-
#4442 Hmmmmmmmmm ez nem rossz.
-
#4441 nekem meg jött a fradiba tsigalko és nem fééér be eltudjátok képzelni!!amoah nagyon állatul játszik 33 évesen
éderson meg általában gólt lő minden meccsen tsigalko játszott a bl-ben éderson eltiltása miatt nem bizonyított és így míg vissza nem vonul amoah baszhatja! -
#4440 hát, idén a kelleténél többször futottam össze a Barcelonával, de jól jöttem ki belőle mindig. még az év elején idegenben vertem őket 3-1re. aztán januárban összekerültünk a kupa elődöntőben (4-0 itthon, igenben 1-0), aztán a kupa visszavágója után jött a bajnokságbeli második meccs, ezt is 4-0val abszolváltam
amúgy Figonak év végén lejár a szerződése, haza akar menni Portugáliába hogy ott fejezhesse be a karrierjét. megjelent egy opció, amivel hazaküldtem hadd menjen haza, hátha jobb lesz. de visszajött, és mindig el akar menni, ráadásul nem szeret. hm.... elengedni nem fogom, mert már játsza ki ezt a cca. 3 hónapot a szerződéséből, iránta érdeklődő csapat nincs, szal nem megy sehova. pedig szeretném az öregeket végig megtartani, utána meg valami melót adni még nekik edzőként, de hát ez ellenkezik itt nekem... -
#4439 Elvettem szegenyek kedvet a bl-tol.
-
#4438 akkó azért volt ilyen ismerős ez a betűtípus, olyan CM-es :) -
#4437 ki hol tart a játékban? én ma nyomtam egy kicsit lenyomtad fél szezont, de eléggé gyér vótam. 4 ponttal kiestem a bl-ből negyedikként, bajnokságban ugyan 1. vagyok, de egyenlő pontszámmal, de legalább megvan az európai szuper, és a világkupa is -
#4436 jah, ugyanott készült. egy játékosnak beírtam a neveket nicknek, aztán méretre szabtam. nem akartam hogy tök ugyanaz legyen a kettő, ezért gubáét másik skinnél csináltam -
#4435 Nekem pl nadjon teccik az enyim.Roboté is teccik csak a szine nem. -
#4434 nem azt mondtam, hogy nem jó -
#4433 váó, micsoda logo, tetszik :) -
#4432 Miert nem jo zaki? -
#4431 jah, semmi különös, csak a CMben csináltam logot, mert már hiányérzetem volt -
#4430 az túlzás, hoy jó, de jobb mint a régi volt -
#4429 Baratomnak hala jo kis logom lett:))))))))))))) -
#4428 ott van a jobb felső sarokban a szótár -
#4427 Na vegre. -
#4426 Most mi van? -
#4424 mit jelent a handling? -
#4423 ez nálam is így van.. -
#4422 jéé, regisztrálta magát a Grusi :) -
Grusi #4421 10-0-0 :D -
#4419 jó reggelt! nézd meg a gamecopyworld.com-on, ott biztos megvan! -
#4418 Sziasztok!a 4.1.3-as patch no cd-jét honnan tudnám letölteni??Vagy ha valakinek megvan el tudná küldeni [email protected]!előre is köszi -
#4417 na, rekordot döntöttem: ezen a meccsen esett a legtöbb gól
21 kapuralövésem volt, abból 15 ment kapura. az ellenfélnek 2 volt, abból szokás szerint be is ment az összes 1ébként 10 meccs óta ő védi a kapumat, és még kb 2-3 hétig ős is fogja:
szezon végére sztem legalább 14-es lesz a handling-je, legalábbis nagyon remélem -
#4416 ne üvöltözz légyszíves, thx -
#4415 60 méterről... lol