Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Terminátor: ACDSee-vel lehet.
Ficege: Nedved 25 millió fontért? melyik évben? soha nem adják el annyiért az elsõ két évben mondjuk. csak hogy mondjak valamit, mivel 2 éve szinte semmit nem költöttem igazolásra, és összejött 152M€, bejelentkeztem Puyol-ért 50M€-ért (félig poénból, mert Salgado mellett Yakubu is jól nyomta, csak Salgadora volt ajánlat, gondoltam ha jön Puyol eladom), és izomból elhajtottak, még csak nem is tárgyaltak róla.
igazán nagy nevekre (itt az igazi elitre gondolok) nem is érdemes a pénzt szórni, én Bosmannal vettem szinte minden nagy sztárt, kivétel Mexés és Lúció, náluk az alacsony kivásárlási pénzt pöngettem ki (4,6 és 16M ha jól emléxem). Így is jött Emre, Yakubu és most Reyes (na ennek örültem leginkább)
Zaki, nem tudnál mondani valamni progit, amivel le tudom kicsinyíteni a képeket? A paint-ben sikerül, de a fehér hátér ottmarad és...
CSAK a Fradi
hehe...a MU góljánál majdnemn elsírtam magam...aztán Gera szerzett labdát, de flebaszták olyan 23-ra a kaputól...Shevchuk beombáztaaaa! 😊 Jött a hosszabbítás...semmi nem történt, amikor a 117.azt látom, hogy 11-est kaptam...örülök, mint majom a farkának, erre Gera kihagyja...grrr...mondom szerzwtt eyg szabadot és kihagyott egy bûntetõt...jöttek a 11-ek, amik leolvashatók a képrõl..😊 Egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki! :-D
CSAK a Fradi
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
CSAK a Fradi
FTC-Rangers 2-1
Gólok: Kristjansson(10.p), Gera (70.p) illetve nem tudom, hogy ki..😊
Rangers-FTC 2-4
Gólok: Leandro 2 (42.p, 68.p), Károlyi (37.p), Kristjánsson (57.p) illetve Thompson (16.p, 60.p) összesítésben: FTC-Rangers 5-3
Elõdöntõ: FTC-Arsenál 1-1
Gólok: Kristjánsson (21.p) illetve Hanry (82.p)
Arsenál-FTC 2-2
Gólok: Penant (27.P), Hanry (76.p) illetve Kristjánsson (5.p) gERA (70.p)
összesítésben: Arsenál-FTC 3-3 idegenben lõtt több góllal továbbjutó az FTC :-) A döntõben a Manchester united-et kaptam...
CSAK a Fradi
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Milan-Inter 0:2 Tevez,Nedved
BL 16 között:
FTC-Bayern München 0-0
Bayern München-FTC 1-1
Gólok: Kristjansson(71.p) ill. Makaay(93.p)
Ezzel idengenben lõtt több góllal továbbmentem...a 8 között a Rangerst kaptam..egész bizakodó vagyok 😊
CSAK a Fradi
Egyébként én nem tudok, mivel nem játszom a TCM-el...
CSAK a Fradi