11900
-
Takezó #4578 a legfontosabb értékei elég jók, de azé tényleg nem egy sztár! -
#4577 azzal, amelyikkel te :)
hát, ha rúgja a gólokat akkó jó van, de ilyen profile-lal, hát mit mondjak... inkább nem is mondok semmit :) -
Grusi #4576 igy van, es azota sem all le :D
de amugy te milyen cm-el jatszol, ha nem lattal meg ilyen vagy ennel rosszabb jatekost? :D -
#4575 7 meccs 7 gól+3assist, szal ki nem szarja le? -
#4574 jézusom, nem igen láttam még ilyen sz*r játékost már megbocsáss -
Grusi #4573 nesze, kicsereltem, ti orok elegedetlenkedok :D -
#4572 ja -
Grusi #4571 leirtam a tulajdonsagait, 18 as finishing, determination, a tobbi mind 5-6-7, most rakjak be arrol is kepet? :D -
Takezó #4570 jah a tuladjonságait mutasd! -
#4569 mondjuk én a tulajdonságaira gondoltam, na mind1 :) -
Grusi #4568 Itt van a mi Józsink, Józsit a valogatottba! :DD
-
#4567 azt mondtad többet nem írsz ide -
#4566 szegény robo ,lajos elmegy a "világklasszis balszélső" -
#4565 én is jártam már így, néha teljesen "véletlenül" újraindul a gépem, ma pl 7 meccset "tekerhetek" vissza -
#4564 ház=hát -
#4563 ház nem tudtam megtartani a Lajos-t, elmegy a Man Citybe ;( -
Grusi #4562 remek hirem van, szabalytalan muvelet, masfel honapot veszitettem el ;(
de meg igy is be tudok rakni rola kepet, bar igy kevesbe latvanyos (3 meccs 4 gol ;]) -
#4561 1 képet benyomhatnál róla -
kiváncsi vagyok tartja-e a formáját, lehet hogy itt az új Tsigalko :DD -
Grusi #4559 Na erre varrjatok gombot: feljutottam Sheffield Wednesday-el a masodosztalyba, gondoltam erositek. Igazoltam sokmindent, elindult a szezon, latom, uefa-kupaban AEL LImassol jatszott vkivel. Gondoltam egyet, megnezem, milyen is a mi Sebok Jozsink, ha mar arra jarok, meglepodve lattam, hogy nem is rossz (2 meccs 2 gol, 18as finishing, 18as determination, acceleration es strength,tobbi erteke padlon), erteke ezer, azaz 1 ezer euro :D
"Nem árthat" felkialtassal leigazoltam (közben kunocgtam, hogy a klubház portáján található kólaautomata is többet ér pénzben, mint ő), és itt a csoda: 10 meccsen 14 golt lott, o a legeredmenyesebb csatarom, Kristjansson es Arveladze elbujhat mellette :DD -
Takezó #4558 :) -
donpedro #4557 Bajnok? Melyik szezonban? :)) -
Takezó #4556 Jajj neeee, már itt is Grétsyt hozzátok fel??? :)) Az az ember, eccccsém... nah ez off, de ki nem állom. Ha a magyar nyelvről van szó, olvassatok Nádasdyt! Ő a bajnok! -
#4555 Bazz nalam a lecce mos 4. a bajnoksgban ugy hogy 2 meccsel kevesebbet jatszott mint a 3.
A fel csapatat az en kolcsonjatekosaim alkotjak. -
Grusi #4554 egesz nap pofazni kell, akkor is, ha nincs mondanivalo? :DDD
na errol beszeltem... :D -
#4553 Csak ugy kerdeztem.
Hogy elcsendesultunk. -
#4552 hogyhogy mi van? -
#4551 Na mi van most? -
#4550 :DDDDDDDD -
#4549 ha írni nem is tudok, a humorom kiváló, és szerény is vagyok. -
#4548 grétsy-kommandó -
Grusi #4547 (amugy egyvalamiben igaza van dongubanak: privatban valami hasonlot irt -persze remek helyesirassal megspekelve-, hogy "miert rontod a forumot?" nos, ezek a kirohanasaim valoban off-ok, de ecceruen tokom televan mar azzal, hogy nehany pattanasos pubertas itt eli ki a tulburjanzo kommunikacios kenyszeret... mind1, cm-szempontbol atokoltozom indexre ;]) -
#4546 :) -
#4545 rátenyereltem a billentyűkre, kedves grétsy-kommandó -
#4544 te meg írni: tanullj az 1 l, szóval tanulj (hülyülök, meg ne sértődj ) -
#4543 ahelyett hogy bedurciznál, inkább tanullj meg kultúrált határok közt fórumozni. -
#4542 Akkor én búcsúzok ettől a topictól ez az utolsó hozzászólásom -
#4541 eszembejut valami régi idézet: "kemény a kezed mama de igazságod van"
:) -
#4540 ez a grusi egy jó srác -
Grusi #4539 te biztosan nem vagy koztuk, neked normalis hozzaszolasaid vannak.. miattad, zaki, takezo es donpedro miatt jartam ide (marmint ebbe a topicba), de iszonyatosan lezullott, mostmar tenyleg egy chat lett belole...