Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
angolul nem beszélsz?

Terminátor14
Mér, nem? :-P

CSAK a Fradi

zaki
ass manager 😛

Terminátor14
étrendezte=átrendezte
😄

CSAK a Fradi

Terminátor14
tudom, de valamiért mégis lemondtam 😊 Nem tudom, hogy miért...de rosszul jártam, mert a csapatot teljesen étrendezte az ass. menedzser, amíg távol voltam :-/

CSAK a Fradi

zaki
de miért kellett ahhoz lemondani? lehet akkori sis jelentkezni, ha van éppen munkád

Terminátor14
õõõ...volt egy Román válogatott edzõi poszt és egy debreceni...gondoltam lemondok, ha felvesznek elmentem a játékot egy új fájlba, így a felmondás elõttit is tudom folytatni a Fradival :-)

CSAK a Fradi

zaki
miért mondtál le?

Terminátor14
ja és: lemodntam at FTC menedzseri posztjáról, de õk visszahívtak...10 (!!!) millió FT-ot keresek hetente, mint pl Zambrotta...ezt csak érdekességképp írtam 😊

CSAK a Fradi

Terminátor14
Most fejeztem be a 3. idényemet a Fradival...3 bajnoki cím, 3 magyar kupa gyõzelem, 3 szuper kupa gyõzelem, uefa legjobb 8 között, BL legjobb 8 között, Bl gyõzelem...Kristjánsson, egy ingyen igazolt csatár, nem teljes 3 szezon alatt 99 gólt vágott úgy, hogy sokat sérült volt.. a Stadion a 2. Szezon végén 18000 fõsrõl 24000 fõsre bõvítették, most pedig bejlentették, hogy bõvítik még 9200 nézõvel..😊 Legnagyobb sztárjaim: Kristjánnson, Fredy Adu 😊
Egyelõre ennyi 😊

CSAK a Fradi

zaki
most fejeztem be a 6. idényemet a Roma-val, bajnokságot nyertem, olasz kupát, kb 5 perce BL döntõt (Inter ellen), az volt a 3. döntõm zsinórban a bl-ben, Simonettaa 30 meccsen 30 gólt vágott, így õ lett a gólkirály a bajnokságban, most hirtelen ennyi 😊

zaki
pont azt akartam 😊

Terminátor14
topic up...valaki írjon valamit 😊

CSAK a Fradi

DONGUBA
Bazz most veszem eszre hogy ugyanazt nyomtam be.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Terminátor14
És miért nyomod be kétszer? 😊
Ja és ez miért is érdekes?

CSAK a Fradi

DONGUBA
Bocs de nemtom hogy kell lekicsinyiteni.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA

robotnyk

egy különálló program, játékos keresésre
zaki
ez meg mi a pöcs?

zaki
nem tudom, nem próbáltam még ki

DONGUBA
De hogy muxik?

zaki
ez nem jó, mert ez a 4.1.2-es patchelt gamehoz jó csak, nekem meg a 4.1.3-as van már

robotnyk
én is leltem egy érdekességet (bug), ugyebár említettem hogy fedetté alakítják a Bernabeut, és addig az Atletico stadionjában kellene játszanom (Vicente Calderonban), nos nem ott játszom, hanem továbbra is otthon. kedves.
DONGUBA
http://www.44two.com/index.php?section=4&sub_section=5
itt az editor
akinek muxik az ossza meg velem hogy?

DONGUBA
http://www.44two.com/index.php?section=4&sub_section=5
itt az editor
akinek muxik az ossza meg velem hogy?

Terminátor14
hmm...találtam egy furcsa bugot a játékban...a progi kiírta, hogy Bekemke szenzációs formában játszik meg ecetera..mondom megnézem az értéklést...8ast kapott és ezzel õ volt a meccs legjobbja (az õ neve világított kéken)....csakhogy Zidane 9est kapott...:-D Ez miért van? 😊

CSAK a Fradi

zaki
cmfaq.com gondolom

Matthewpamer
Na a Romát is megvertem 2:0-ra,igaz ez hazai pályán volt!
Martins megint betalált!Meg R.Carlos egy hatalmas szabadrugásgólt lõtt!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
és ilyet honnét lehet szerezni?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
Juventus-Inter 0:2
Tvez,Martins a gólszerzõk!Tevez nagyon vágja!Juventus nagyon pocsék Nedved nélkül.Bresciától kikap,Atalantával 0:0-t játszik...
Sevcsenkó 5 hónapig lesérült!

zaki
mi mi? benne van a nevében. az elmentett játékot lehet vele megbuherálni

Matthewpamer
az mi?

zaki
van savegame editor? hol lehet beszerezni?

DONGUBA
nem muxik a savegameeditor

Matthewpamer
mi baj van mákosguba?

Matthewpamer
Pedig 25 millió font volt!Amikor kiadták a híreket hogy õ lett a 2.legjobb olaszországban,akkor poénból rányomtam,mert volt 40 millióm,és elfogadták!onnét pedig már gyerekjáték volt leigazolni!

Terminátor14
köszi 😊

Más: Nem tudja valaki, hogy mikor rúgják ki végre Gelleit? :-) VB-re sem, EB-re sme jutott ki a válogatott, de a posztja még mindíg biztonságos...valami ötlet? 😊

Robotnyk: Köszi le fogom tölteni 😊

CSAK a Fradi

DONGUBA
Csak azert mert nekem nem muxik

robotnyk
editor, fujj, eretnek gondolat
DONGUBA
Az editort hasznalja valaki?

DONGUBA
Jolvan robo.

zaki
nyomj rá ide, aztán az üzenet küldésre, és kérd meg, hogy csináljon neked vmi logo-t

robotnyk
guba, kreativitás! kattanj rá a linkre, ott bejön egy másik topik, keresd meg a #2485-t kattints a névre, és küldj privit
zaki
mi micsoda? kifejtenéd kicsit bõvebben? 😊

DONGUBA
a 2485-be pl õ írt
ez mi?

zaki
ide írj, hogy kérsz vmilyen logo-t, és ha olyanja vn, akkor csinál neked 1et 😊 a 2485-be pl õ írt, nyomj rá a logo-jára, és küldj neki üzit, és kérd meg, hogy alkosson vmi jót neked 😊

robotnyk
DONGUBA
Az ki?Es tud nekem is csinalni?

zaki
tomsolo