Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthewpamer
Én meg a Bolognától kaptam ki idegenben 3:1-re,úgy hogy a félidõbe már 3:0 volt.De ez még nem baj mert igy is holtversenybe elsõ vagyok a Milannal,nagyobb bajom az hogy Tevez az utolsó 4 meccsén nem lõtt gólt és az utolsó meccsemen az Interkontinentál kupán(Boca-Inter 0:2)4-es osztályzatot kapott!Most nem tudom hogy berakjam-e a kezdõbe vagy Recobát játszassam..

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

zaki
hát most nagyon tele van a f*szom: utolsó 2 meccsemen idegenben kikaptam egy Ternana-tól 2-0-ra, aztán most megint idegenben 3-1-re a Vicenzától, holott ezekete a csapatokat simán meg kellett volna aláznom. még az a szerencsém, hogy az 1. Inte mindkét esetlen leikszelt, így "csak" 7 pont lemaradásom van, és még van 18 forduló. nagyon nagy baj viszonylag nincs, mert tavaly ilyenkor kb ugyanez volt a helyze, akkor 7, vagy 8 ponttal nyertem a bajnokságot +

zaki
az igen, úgy aztán mehet a játékos csere majd, mint atom

Matthewpamer
amikor ráakarok mennyi a play gamere,hogy új játékot kezdjek,akkor mindig rámegyek az utolsó játék visszatöltésére,mert nincs erõm ujjat kezdeni😄
Egyszer úgy fogok kezdeni hogy az angol,spanyol,és olasz bajnokságbó is elkezdek valakivel egyszerre!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
akkor multkor is ezért küldtél privit,igaz?

zaki
érdekes módon valaki unregként benyög vmi szép gusztusos üzenetet, neki szólt. halkan megjegyzem, hogy nem lennék meglepve, ha valaki innen csinálja ezeket. de hát ez van, engem nem zavar, mert úgyis törölve lesznek

Matthewpamer
ja,akkor boccs zaki!De kivolt ez az egyén,és mit mondott?

Terminátor14
ne magadból indulj ki...

CSAK a Fradi

Matthewpamer
na most elkezdek a manchesterrel!

Terminátor14
már Zaki törölte az egyént....

CSAK a Fradi

Matthewpamer
szerintem zakinak!

robotnyk
ez most kinek szólt?
Terminátor14
Bajnoskág:
Stuttgart-1860 München 4-0
Gólok: Szabics, Kuranyi, Meibner, Hinkel

CSAK a Fradi

Terminátor14
de okos valaki...ha csak kritizálni tudsz, kkor húzz el a p*csába...

CSAK a Fradi

Terminátor14
BL, csoportkör:
Stuttgart-AEK-Athén 2-0
Marseille-Stuttgart 0-1

Bajnokság:
Stuttgart-Hertha 1-1
Gladbach-Stuttgart 0-2

CSAK a Fradi

zaki
na, írjatok vmit, nehogy már elpusztuljon a topic

Terminátor14
Eddigi eredményeim:
Német liga kupa elõdöntõ: Hamburg-Stuttgart 2-2
büntetõkkel 2-4
Német liga kupa döntõ: Stuttgart-Bochum 2-0

Bajnokság:
Kaiserslautern-Stuttgart 1-2
Stuttgart-Dortmund 1-1
Hamburg-Stuttgart 0-1
Stuttgart-Werder Bremen 4-1
Stuttgart-Bochum 1-0
Német kupa:
1. forduló: Wirges-Stuttgart 0-2

Házi góllövõlista (zárójelben a gólpasszok):
Szabics 6(2), Kuranyi 6(2)
Meibner 1, Washington 1
Sajnos a góllövés nem nagyon megy, bár ez sajnos (fõleg) Kurányi hibája...
Jsa és: Bajnokságban 1. vagyok, 5 meccs, 4 gyõzelem, 1 döntetlen 13pont...második a Bayern Munchen 11 ponttal 😊

CSAK a Fradi

Matthewpamer
😄DDDDDD

Matthewpamer
befejezés

zaki
hello emberek!

Terminátor14
nálam 18 :-)
Most húzok gamelni 😊 Aztán fenttartrani a topikot 😊

CSAK a Fradi

Matthewpamer
nálam 17 a befejése!

Terminátor14
Közepes 😊 Sajnos csak befejezõ csatár...

CSAK a Fradi

Matthewpamer
😛
szabics jól myomja?

Terminátor14
No, elkezdtem egy szezont a Stuttgart-al...Valamikó majd beírok pár eredményt is :-)

CSAK a Fradi

Terminátor14
neked is! 😊

CSAK a Fradi

Matthewpamer
jó reggelt!

zaki
azért kérdztem, mert nálam most 2009 végén a legjobb játékos a Samp-ban, és szeretném leigzolni

DONGUBA
Ez van.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zaki
bár sztem jobb lenne, ha a háttere ugyanolyan színû lenne, mint a kék lécnek, és akkor mondjuk feketén lenne a neved benne

zaki
ja, elmegy

DONGUBA
Jó lett?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zaki
kúúl 😊

DONGUBA
Vegre kesz a nevem.

zaki
kicsit érdekes, hogy vagy már egy hónapja kirúgták az olasz szövetségi kaiptányt, és azóta sem nevezték ki az újat. remélem engem fognak kiválasztani, na mind1 😊

zaki
hát én biztos nem adtam volna el, na mind1 😊

DONGUBA
De o baszik ram.
Amugy meg en is nagyon reg ota nyomom a cm-et.
Es en is lattam eleg sok erdekes kepet.

zaki
hát én ebben sajnos nem tudok segíteni, mert nem értek a logo készítéshez, nekem (is) Tomsolo csinálta

DONGUBA
En csinaltam a logot csak a nevemet nemtom odarakni.

DONGUBA
En csinaltam a logot csak a nevemet nemtom odarakni.

zaki
majd ha egyszer új játékot kezdek, akkor a Sampdoria-val fogok játszani. Palombo hogy nyomja nálad?

zaki
1ébként most nézem, hogy van már logo-d. ki csinálta?

zaki
tudod én elég régóta cm fan vagyok, a 3 óta folyamatosan nyomom a játékkal, és elég tapasztalt játékos vagyok, azért merül fel bennem a gyanú 1-2 képnél. persze csodák mindig vannak

DONGUBA
Erdekes egybol csalasra gondoltok.Ha van ra ok mint mondjuk egyeseknel akkor jo de nem kell allandoan gyanusitgatni.

Matthewpamer
hát nem

zaki
ok-ok, de ez nem semmi

zaki
pedig látszanak 😊

zaki
egyábkánt én eléggé "érdekesnek" találom ezt a képet

zaki
vazze, miért nem lehet lekicsinyíteni azt a kib*szott képet?

Matthewpamer
késõ!😄