Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthewpamer
kit érdekel az index BAZZ!!Ez a fórum elvileg a managerrel foglalkozik!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

DONGUBA
Ezt nem en mondtam.De van benne valami.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
NA most hogy zaki kitombolta magat es bekemenyitett akko mehet minden tovabb ahogy volt.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

robotnyk
Ez a TCM fórum.
szerintem az sem rossz, de túl könnyû, inkább a CMel játszom.
ricsi1
ohh köszi szépen!!

-----
a total club managerrõl nem tudtok vmit??

Matthewpamer
ezt kinek mondtad?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
ja,meg #3119!

zaki
és legalább lekicsinyítve raknád be õket, mert nem igaz, hogy mindenki megérti, csak te nem, ha nem tudod, akkor ne rakj be képeket, mert szétqrja az egész oldalt

Matthewpamer
már 5000szer belettek rakva.És DONGUBA:Mi a f*sznak kell ekkora képet berakni????? Ha kicsit is olvasnál,akkor #3088!!

zaki
így van, felesleges olyan játékosról képeket berakni, akit úgyis mindenki ismer

ezek a képek jöhetnek,mert aki nemismeri õket az legalább látja
Terminátor14
DONGUBA: Nem azért, de Cerci és Adu kibaszottul ismert, nem hinném, hogy lényeges volt õket berakni...másrész Zaki már tett be Cercirõl képet....

CSAK a Fradi

DONGUBA
Ezek se rosszak.

Matthewpamer
mer annak nincs értelme!

zaki
hdc.atw.hu-ról...

zaki
ja... hát azt nem ismerem, nem nyomtam vele...

S MA MOST PER PILLANAT honnan tudnám megszerezni??

azért nem ismered mert hülye vagyok nem tutoruial hanem TotalClubManager03/04, de nem jött be.

zaki
van benne magyar bajnokság. Tutorial03/04? azt nem ismerem

tanulok, nék vizsgára, de még nem, nem rég felújitva a masina, szóval még meg sincs Cham03/04, csak 00/01 volt meg. van benne magyar liga???? illetve nyomtam a a Tutorial03/04 de arra ugye nem hasonlit?????

Tono34
Dolgozik ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

DONGUBA
Mi van mindenki suliban van meg dolgozik??????

Tono34
Uefa elõdöntõben kiestem.
3.ford
Sochaux-Honvéd 2:1 0:1 idegenben lõtt góllal
4.ford
Honvéd-Basel Otthon 0:0 Idegenben 3:1
Negyeddöntõ
Honvéd-Sparta Praha Otthon 1:0 Idegenben 1:2
Elõdöntö
Honvéd-Liverpool Idegenben 3:3 (ez a 3 kapuralövésem volt)
Otthon 2:3 (Itt viszont már sokkal jobb voltam)
Mind a 2 meccsen 2:0-ra vezettem és kaptam 3 gólt.
Most jön majd az MK döntõ Debecen ellen.
Bajnokságot vezetem 8 ponttal és még van 1 elmaradt meccsem.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

KISFICEGE : Miert nem loadozol?
zaki
huncm.fw.hu

marsu
Hello

Magyaritást tudtok a játékhoz?????
Matthewpamer
na b*szom!Romátol kikaptam idegenben 3:1-re.De kié az az 1 gól?Természetesen Pazzinié.Nagyon durván nyomja,megérte a pénzét(15millió font)5 meccsel a bajnokság elõtt,aa Milan 3 ponttal vezet.Úgy terveztem hogy mindent besöprök 1 évbe..de lehet hogy semmi se lessz a végén.A Bl-bõl kiestem,a seria-t valószinûleg a Milan nyeri...

zaki
végülis eladtam ezt a Supat gyereket a Milan-nak, kaptam érte 37,5 millió márkát, úgysem fért volna be a csapatba 😞

zaki
gondolom még jobb lenne, ha játszott is volna valamenyit, mert alig játszott pár meccset, most pontosan nem emléxem mennyit, de 130 mecs körül nyomta, Chelsea-ben csak csere volt, nálam is az lesz 😛

Matthewpamer
na,ez már jó!😛
Látod DONGUBA!Én mondtam hogy jó lessz!

zaki
magyar természetesen 😊

értem, és milyen nemzetiségû edzõ vagy?

zaki
nekem a brazil, német, francia elsõosztály, angol, spanyol, olasz 1., és másod osztály van kijelölve

sziasztok! csak az elsõ osztályt szoktátok kiválasztani? vagy adjbelemindent? 😊

hmmm hát ja nem rossz 😊
zaki
a #3001-es kép óta elég sokat fejlõdött 😊

zaki
na, itt a beígért kép:

zaki
hát ezt nem tudom

robotnyk
a taktikai képernyõn jobbal rákattintasz a csávó "körére", és (jobb gomb lenyova tartva) húzod elõre fele 😊
Nem tudja valaki, hogy lehet-e Scoutot ráuszítani a külföldi fiatalokra?
ricsi1
na jó de ha én ráklikkel ek,vagy akármilyen utasítást adok neki ,nem lesz ott egy nyíil!

zaki
ugye ezt nem kérdezted komolyan? 😛

ez nem doom, hogy beállítom a gamet izire 😄

ricsi1
mondjuk én azt sem látom,hoyg mennyi énzem van

ricsi1
miért nem írod ki fórumbáci???

gerg82
Ferencvároshoz!1 475 000 000 Ft-om van játékvásárlásra!

ricsi1
ezt hogy lehet beállítani?
-------
a játék nehézségi szintjét nem lehet állítani,vgy én nem látok?

DONGUBA
Hova kell?Marmint csapatra gondoltam?Mennyi penzed van?

gerg82
Sziasztok!Tudna nekem valaki fiatal védõket mondani akik nem annyira drágák és érdemes lenne megvenni öket!A választ elõre is köszönöm

DONGUBA
A srac akivel jatszom benezte.Kint volt koilcsonlistan mondom elhozom de kikotottem hogy adok most 500 ezret es elhozhatom kesobb 500 ezerert.Õ elfogadta most meg sir.