11900
-
Grusi #5036 robotnyk amikor cm3-al nyomtam, 3 draga osztalytarsammal sorozes kozben mi is errol diskuraltunk :D tobbiek total hulyenek neztek minket, foleg akkor, amikor megtudtak, hogy raadasul a meccseket is csak szovegesen irja ki ;] -
#5035 óóó, akkor kellőn beteg sorstárs, aki baráti társaságban is erről beszél, súlyosan addicted :D
sorstársi üdvözletem! -
#5034 De lefogom tölteni, mer már kíváncsi vagyok. Grenzjager sörözés közben csak erről dumál :))) -
#5033 Hi Zaki! Rég láttalak :) Nem én, hanem egy haverom, ez a Grenzjager srác, csak most nincs nete. Egyébként mesélte, hogy tetszett, ahogy átverted a program készítőit -
#5032 hi G.! nem is tudtam, hogy te is szoktad nyomni a CM-mel :) -
#5031 Akkor úgy, mint a Windowsnál, ugye? Köszönöm szépen :) -
#5030 pl. printscreen aztán beillesztés vmi képszerkesztőbe (pl. paint) -
#5029 Sziasztok! Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a játékban hogyan lehet screenshotot csinálni? -
#5028 nem indul a game:((((((((((((((((((((((( -
Grusi #5027 nekem szemely szerint baromi antipatikus ez a szuperliga-otlet... -
#5026 bakker de hülye vagyok... igaz nem sokat, 1 hónapot lenyomtam kb 8 óta, na mondom mára elég volt, elmentem. erre én hülye véletlenül kiléptem, és nem mentettem el -
#5025 lehet a vírusírtó miatt van! -
#5024 bazz,akarom indítani a gamet,erre kiírja hogy a cm0304exe hibát észlelt...stb. és mindig ezt csinálja! -
#5023 Játszok egy szezont a "szuper" ligában elsőre az tünt fel hogy a játékosok jobbak mint a saját bajnokságukban.Másodszor qrva nehéz bármilyen csapat ellen nyerni idegenben bárhol van a 20. a 19. a 2. bárki ellen megszenvedek a győzelemért vagy kikapok vagy döntetlen.Hazai pályán a 10. alatti csapatok kapnak általában 4-0 fölött a 10 fölöttiek-el nagyon megszenvedek.
Harmadjára pl.:Real Madrid angliába qrva sokat költhet fizetésre vegyük például LÚCIO leigazolását spanyolba 120,000K kaptam max.itt !!! 650,000 K !!!! -
#5022 ........ -
#5021 ?? -
#5020 Es ugy is lehet jatszani.En szoktam. -
#5019 nem is játszunk, tegnap estére lekorlátozott a cselló, most vasárnapig 64kbit oda-vissza -
#5018 Robotlik csetlik botlik nehogymá szolj hogy jatszunk. -
#5017 Colomano elment az emil.majd szolj ha muxik. -
#5016 Majd akkor én csinálok, ha megtudom hogy kell...tán a cmskins.com segit... -
#5015 Nem mondtam hogy taplók...
-
#5014 valószinűleg nem taplóságból nem válaszolnak az indexen hanem azért mert nem tudnak Sopronos menubart.
amúgy már az elejétől nem lesz benne Miki. -
#5013 Egy keresoprogrammal ami olyan mint a az a cmscout csak ebben van egy superliga is amit te csinalsz meg.De adj egy emilcimet elkuldok ket fajlt amit be kell rakni es ez lesz belole. -
colomano #5012 don megmondanád, hogy csináltad?
-
#5011 ja értem. hát nem tudom, sztem nem lesz ez benne a patchben. de ha jól tudom nem is lesz több javítás a játékhoz, mert a 4.14-es volt az utolsó a cm 03-04-hez. de a legközelebbi adat-frissítésben már (sajnos) nem lesz benne Fehér Miki. nyugodjék békében... -
#5009 Nem, ugy értem, hogy szezon kezdéskor még élt (2003. nyara). Mondjuk megveszem a Liverpool-nak, játszik is , vagy csak elvan, aztán januárban sajnálatos módon kapom a hírt, hogy edzés, vagy mérkőzés közben elhunyt.
Azért kérdeztem Foé-t, hogy vele mi lett.
Remélem nem sértettem a családot, vagy vkit, elnézést kérek. -
#5008 ezt nem értem... nem inkább kiírják? -
#5007 Gyerekek en nem editorral csinaltam azt a ligat.Ja es belekerult vagy 5 percbe amig beraktam az osszes nagycsapatot conference ligaig. -
#5006 nem akarok kegyeletsértő lenni, de ha jön ki uj patch, vajon Fehér Mikit beleírják? Foé-val volt valami az előző verzió(k)ban? -
#5005 Hát gondótam, azért köszi, de hátha ideolvas a cmhungary-n a letöltéseknél több mint 1000 grafikával büszkélkedő vki, és megszán...
-
#5004 hát sajnos nem tudok segíteni, sorry :( -
#5003 Télleg, királ!!!
Már tiszta részegre ittam magam itt az örömtől!!!!
akkor most hajthatunk a 10000-re. Majd ricsi1 + GUBA segítenek:))
Amúgy most azt kezdte el csinálni a progi, hogy állandóan meccs előtt felhívja a figyelmemet, hogy XY milyen jó játékos, de még sincs a kezdőben. Közben XY sérült, vagy el van tiltva. Hülyére akar venni a game.
Nincs vkinek MATAV-os menubar-ja? megdobhatna egyel.
Az indexen is kértem, de le se sz.tak. A CMHUNGARY-N meg pont a matav nincs fenn. :((
-
#5002 ááá, tied volt az 5000. hozzászólás, nem is örülsz? :) -
#5001 Magyar csapatok ? Div1000? -
#5000 virtuális Szuper-Liga. A valóságban hiába fenyegetőztek, nem lett belőle semmi.
csak sokat kell repkedni a dél-amerikaiak miatt
télleg, hogy kell, az editorral? -
Takezó #4999 és mire jó? -
colomano #4998 hogyan csináljátok?
-
#4997 Nahh kész a div1
csapatok
Parma;Lazio;Leeds;Manchester City;Fulham;Real Soc.;Mallorca;Deportivo;Feyenoord;PSV;Monaco;Stuttgart;Bremen;Leverkusen;Udinese;Blacburn;Everton;Santos;Southampton;Shakhtar;Charlton;Independiente;Rangers;Celtic
-
#4996 Én is csinálok egy hasonló bajnokságot mint te de még csak a premier league van kész
a csapatok:
Juventus;Inter;Milan;MU;Arsenal;Chelsea;Real Madrid;Barcelona;Valencia;Ajax;Anderlecht;Paris-SG;Bayern München;Dortmund;Roma;Liverpool;Betis;Hertha;Boca;Newcastle