Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mnnyiért vetted meg?Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
CSAK a Fradi
Lenne egy kis problemam!
Tegnap este jatszottunk haverral hálózatba.Õ úgy csatlakozott,hogy az már nekem egy mentett játékom volt.Namostmár én azt most szóló szeretném folytatni,de amikor betöltöm,azt írja a nevemnél hogy "nincs kapcsolat" és egyszeruen semmit sem tudok csinalni😞
vmi ötlet?
Rohadt szar hogy elviszik a játékosaimat!Legközelebb nem engedek el senkit!

Egyébként 5:0-os összesítéssel jutottam tovább a moldáv Sheriff csapata ellen a BL-selejtezõ 2. fordulójában. A 3.-ban a Benfica vár rám, akivel legutóbb is megküzdöttem a 3. selejtezõ-fordulóban. Akkor 2:0, 1:1-el jutottam tovább, ebbe most is belemennék 😊
😊 Gratula, nekem csak a második volt két év alatt a Fradival 😊 Sztem az adott országban kb ugyanolyan erõs a 2

habár ott van a Gera gyerek