Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a segítséget, de nem az aprobléma, hogy nem emléxek, hanem hogy nincs ott 😞 nem tom Skint váltok hátha
Matthewpamer
anyád!!Mnnyiért vetted meg?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

DONGUBA
Ez tiszta tsigalko.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Azert ez az onwuachi sem szar jatekos.A juvebol.

Matthewpamer
vagy mindenki! 😄DD

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
na,mivan?Senki se managerezik?

Terminátor14
és így emléxel? 😊

CSAK a Fradi

Matthewpamer
aha,értem.

Terminátor14
miért lenne érdekes? A HDC weblapját törölték, de attól még a szerver él...1ébként szvsz nemsokára jó lesz az oldal is...

CSAK a Fradi

Matthewpamer
De közbe töltök róla,az az érdekes!

csabawarchief
nekem se jön be...

Matthewpamer
Törölték a hdc-t? Zaki!Te tudsz vmit errõl?

Ye,Probléma megoldva!
Terminátor14
ahol a barátságos meccseket tudod összehozni, az mellett van! ;-)

CSAK a Fradi

Üdv!
Lenne egy kis problemam!
Tegnap este jatszottunk haverral hálózatba.Õ úgy csatlakozott,hogy az már nekem egy mentett játékom volt.Namostmár én azt most szóló szeretném folytatni,de amikor betöltöm,azt írja a nevemnél hogy "nincs kapcsolat" és egyszeruen semmit sem tudok csinalni😞
vmi ötlet?
Matthewpamer
Én is így voltam.Csak otthon 1:2 lett(nem voltak dél-amerikaikak)idegenben,meg 2:0-ra kikaptam.
Rohadt szar hogy elviszik a játékosaimat!Legközelebb nem engedek el senkit!

zaki
bazzeg, qrva ideges vagyok most: 3-0-ra kikaptam otthon az Arsenal-tól a bl elõdöntõjében, agy nem jutottam be a fináléba, pedig idegenben 2-1-re nyertem 😞(( tavaly is õk ejtettek ki, csak a kkor a negyeddöntõben, és tavaly is "csak" a bajnokságot nyertem meg, még az olasz kupa döntõ(k)be sem sikerült bejutnom... no mind1, majd jövõre

zaki
pedig így van... fixtures, aztán úgy választod ki a csapatot, hogy balöldalt a kis golyóra ráklikkelsz, és past meetings

Nah ezt most nem értem, mert én is így emlékeztem, de nincs ott...
zaki
fixtures-re rányomsz, kijelölöd a csapatot amelyikkel meg akarod nézni, hogy milyen eredményeket értél el, és rányomsz a past meetings-re

bazz, hogy lehet megnézni ezt a Past Meetingset? 😊
Egyébként 5:0-os összesítéssel jutottam tovább a moldáv Sheriff csapata ellen a BL-selejtezõ 2. fordulójában. A 3.-ban a Benfica vár rám, akivel legutóbb is megküzdöttem a 3. selejtezõ-fordulóban. Akkor 2:0, 1:1-el jutottam tovább, ebbe most is belemennék 😊
zaki
utóbbi idõben igen jól megy az Inter ellen 😊

nah, Rungratsamee jól kezdi a bajnokságot, 3-at vágott a Diósgyõr elleni 5:1-es meccsen 😊
Hát nem, ez tény 😊 de itt nálunk jó
zaki
nem rossz csóka, bár nem egy Cerci 😛

lehet IRL ott nyomja, nem tom

zaki
tudom, ha jól emléxem, legutóbb a PAO-ban nyomta (Panathinaikosz), vagy valami ilyesmi

ok, sztem nem híres...
zaki
nyomj már be pls egy képet Karamyan-ról, mert nem vágom, hogy most ki is õ...

Vlaovic: 51 válogatottság 16 gól
engem meglepett, azt hittem, Gera benne lesz az elsõ 2ben
Igen, az, még mindig nem rossz 😉 Csináltam egy táblázatot, amiben minden posztra be van írva, hogy melyek a poszt legfontosabb értékei. Nah, ebbe mindig beírom az egyes emberek értékeit és így megkapom a legjobbakat és a legjobb 2 csatárom ezek lettek...
zaki
az az a Vlaovic? a veterán horvát? Karamyan-t nem ismerem

Egyébként nálam nem játszik Gera... a Karamyan - Vlaovic duó helyettesíti 😊
zaki
azt a gyereket nyáron igazolom le ingyér, 23 lesz nemsokára, majd benyomok róla 1 képet, hogy hogy fest nálam 2011-ben. a baj az, hogy nem fog játszani sokat, mert Cerci, Simonetta az állandó csatárkettõsöm, és ott van a Bosi gyerek is, aki még mindig csak 18, de jövõre már be kellene építeni a csapatba valahogyan, mert nagyon nagy ász, most van 3. benne az olasz nagyválogatott keretben, sajnos még nem játszott 1 meccsen sem

😊))) Jah, asse rossz, de a Rungratsamee vagy mi a halál is elvan itt mint a befõtt
zaki
hehe, azt el is hiszem habár ott van a Gera gyerek

hát nálam is beférne a keretbe 😊)
zaki
meg bizony 😊

hát mostanra már megnõtt a srác, nem? 😉
zaki
jól látom, Sunday Oliseh van a középpályán?

zaki
tavaly 2 ponttal lettem bajnok, utolsó fordulóban is szoros volt, most meg már 8(!) fordulóval a vége elõtt megvan az aranyérem, ez azért nem semmi 😊 Ceri eddig 29 meccsen 32 gólt, Simonetta pedig 28 meccsen 22 gólt lõtt, nélkülük nem is tudom mi lenne... és ezek szerint jó dolog volt eladni Robinho-t a Milannak, Cerci megállíthatatlan

Ficege: hát elvan a srác, egyelõre 17 évesen középpályásként általában játszik, mivel a legfontosabb értékei megvannak ahhoz... nekem a legfontosabb ezen a poszton a befejezés meg a gyorsasági dolgok, a taktikám miatt, mingyá megmutatom
😊 Gratula, nekem csak a második volt két év alatt a Fradival 😊 Sztem az adott országban kb ugyanolyan erõs a 2
zaki
megvan zsinórban a 4. bajnoki címem, a kép önmagáért beszél, mi is a helyzet 2011-ben Olaszországban

De nálam az volt még a vicc,hogy a Newcastle 70 percig emberhátrányban játszott!!!😊))
Matthewpamer
te ne próbálj csak semmit a tuttomra adni!