Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

egy találatot sem hozott,ha beírtam "Tsiglako":hozott egyet de nem Maximot...
ha más nincs(megoldás)melyik klubban szerepel(2004)
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Ezt hogy hoztad össze? Én is a Romaval nyomulok, és nyerem is a bajnokságokat, de a rangadókon (Milan, Juve, Inter, Lazio) van némi bajom... Jó ha 60%ra hozom a mérleget a nagyok ellen. Ilyen eredménysorra még gondolni sem mernék. Milyen taktikával játszol?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Tudnátok mondani egy jó középsõ védõt + 1 jó másodedzõt aki nem kér horribilis összeget.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

még jó hogy megvetted!Gólkirály lett?Bár ez nem kérdés!Mennyi az értéke?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

mi a f***-t van az ,hogy (chelsea val nyomom arsenal ellen jelen esetben)
parlota(csatár)kihagy 1 100% os helyzetet,becserélem Mutut elsõ helyzete (1 percel a csere után)gól,5 percre rá - -
-crespo 100%-os kihagy
-mutu szabadrúgáskapufa.
góltkapok.
aztán még vagy 6 helyzetem maradt ki...
------------------
tudna nekem mondani vki egy olyan csatárt akinek "mása "is jó és legalább 19-es a helyzetkihasználása?