11900
-
#5116 igy se latom :(
de most work over holnapig.... -
#5115 igaza van robotnyk-nak, mert vmelyik nap néztem az összefoglalót, és már játszott a city ellen. csereként állt be, néztem is egy nagyot, hogy ez meg mit keres itt (ill. ott). akkor tudtam meg, hogy leigazolták -
Grusi #5114 man city ellen? akkor meg nem is volt alairva a szerzodes, ha joltudom... ez volt a bemutatkozasa, csomo helyen igy utalnak ra... de gondolom Wenger is megbocsajt neki, hiszen tenyleg egy remek jatekos, kar lenne, ha emiatt a balszerencses "elso" (vagy masodik, ha ragaszkodsz hozza :)) benyomas miatt visszavetodne a karrierje... -
#5113 Taktik1
Taktik2
és ha így nézed meg? -
#5112 mindjá lenet lesz,hálozunk? -
#5111 Ó, megint sz*rakodnak itt a szerverrel és nem látom...:(
-
#5110 nem öngóllal, már a mancity ellen is játszott bajnokin, az öngólt meg ligakupa visszavágón rúgta -
#5109 Barhonnan.www.cmfaq.com -
#5108 öngóllal mutatkozott be..és ki is estek.
Az interbe viszont visszament Adriano!2 gól.
honnét lehet letölteni a 4.1.4-es peccset?? -
#5107 Elkuldod nekem ezt a taktikát? -
#5106 háát, én ezzel a taktikával játszom a 3. évem óta (azaz 10 éve)
-
#5105 Ja hallottam -
#5104 azt hallottátok, hogy Reyest leigazolta az Arsenal vmi 40 millió euróért? hihetetlen jó játékos a srác, nagyonnagy játékos lesz belőle (már most is az) -
Takezó #5103 Jah, szerintem is behalt lassan -
#5102 ugy tűnik -
#5101 Na mi van haldoklik a forum? -
#5100 Olyan nincs.Hat mi is ott vagyunk.
Na mind1 ugyis megyek dolgozni most. -
Konszuela #5099 Akkor ne menj fel ra! -
#5098 de arra a szar quakenetr nem megy fel! -
#5097 Gyere mircre es megbeszeljuk ficgec. -
#5096 "próbálom itthon a 4-4-3-at (sok a jó csatár: "
ez persze:
próbálom itthon a 4-3-3-at (sok a jó csatár:
-
#5095 Köszi, megnéztem, de nálam nem nagyon müxik, gondolom azért, mert a keret java DM, támadó jellegű középpályás nem sok van, az is középen (Lazic :)).
próbálom itthon a 4-4-3-at (sok a jó csatár: a 2 Pór,Sira, Tóth M., Bausz, Baumgartner) normalon, idegenben a 4-4-2-t deffel. Sajnos a védelem egy k.sz., bár most megvettem Bergmann Balázst az Újpesttől, aki fiatal és jónak tűnik Telek meg Bagoly mellé. -
colomano #5094 én 4-3-1-2-vel játszom, 4 ultradef. védő, 3 normál kp, 1 gung. tkp, 2 gung. csatár. Támadó mentalitás, rövid passzokkal. -
Grusi #5093 gazo: szelsoknek mindenkepp AML es AMR kell, hiszen amikor a labda a csapatodnal van, ok ebbe a posztra "valtanak at"
sok szerencset hozza ;] -
#5092 hé guba!jó a manager!gyere hálozni! -
#5091 opppá...sorry, a hozzászólásom második része Robotnyk nak szólt :) Párdon.... -
#5090 4-3-3 jó! :) Bayern münchen-nel is ezt játszom és 5 meccs alatt 26:0-ás gólkülönbség :)
Zaki: 4-5-1-nek is van értelme guingho-n...nem is kicsi :) Gondolj bele :) Sok a védekező játékos, de mondjuk az 5 kp-ból 2-t felnyomsz a csatár mellé és okéj...mivel sokan védekeznek, így stabil a védelem is és a mentalitás miatt a támadással sem lehet gond....persze ez csak elmélet...:) -
#5089 nálam is a 4. helyen van a kapus... -
#5088 Ahhoz kéne 1-1 jó nem defenzív MR meg ML is? vagy nem gond, hogy nem AML, ill. AMR-ek a szélsők? majd kipróbálom, kössz... -
Grusi #5087 Nekem 4-4-2 mixed passinggal, ket felfuto szelsovel es defenziv mentalitassal nagyon bejott, szerintem probaljatok ki! A latszat ellenere rengeteg tamadas fut, es jo csatarokkal rengeteg golt lehet vagni. -
#5086 Hát ez az. De eddig, amíg 4-4-2 vel normalon, vagy támadó felfogásban játszottam ilyen ki-ki alapon, alacsonyabb osztályú, de eltökélt csapat ellen, mindig szívtam. Igy meg def-en, vagy u-def-en meg csak nyeregetek. Lehet igy kijön a jobb játékosállomány, és a kontrákból stb. könnyebben eredményes a csapat?
Próbáltam az u.defet 1-4-4-1-el is , de ott meg még kapurarúgásom se volt... -
#5085 én azt alapból nem értem, hogy az ultra devensive taktika hogy jön össze a 3 csatáros játékkal. logikai bukfencet érzek a dologban... kb annyira nincs értelmi mint mondjuk 5-4-1el gung ho-zni... -
#5084 Az ül, hogy a determined (kb. elszánt, harcos) ellenfelek esetében a Defensive vagy U.Defensive taktika hatásos?
Az első szezonban hamar kiestem a Magyar Kupából, vmi NBI/B-s ellenében, normal taktikát alkalmazva, 2 (amúgy jó) csatárral. Most a 2. évadban 3 csatárral U.Defensive-vel nehezen, de 2-1-re hoztam a SzuperKupát a Dunaújváros ellenében.
Aztán ami meglepett, hogy utánba rögtön odahaza a BL. 2. kvalifikációs körben az O.Marseille ellen 5-1 normalon 3 csatárral, idegenben defenzíven 1-3 2 csatarral. Lehet hogy érdemes a 4-3-3-at gyakrabban alkalmazni? -
Grusi #5083 ez micsoda veletlen, terminator14 kepen a hatter pont a sheffield wednesday stadionja ;] -
#5082 HI
Nagyon tetszett a cm4-nél a GUILTY skint! Kérdezem, van e neki 0304-es verziója, mert nem találtam még sehol a neten.Vagy ha nincs akkor tud valaki ajánlani valami "über" skint ? (a cmskin-t átnéztem, sokat le is szedtem, de nagyon sok béna van ) előre is thx -
#5081 ja, jól van akkor :) -
#5080 Nem, csak meg vannak cserélve a posztok :) -
#5079 Robinho volt a kapus, és Casillas a csatár? -
#5078 Francia.....
1ébként, hali all! Rég nem szóltam hozzá a témához...persze ne aggódjon senki, nem is fogok, de gondoltam ezt a képet megosztom veletek! További jó csevejt...:) -
#5077 frankország?