Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát bazzeg ezt nem hiszem el...

Nyerges Krisztián a legjobb csatár a csapatomban, legalábbis elvileg. Ugyanis 17 fordulóban összesen 4 meccsen játszott idén. Sorozatbn negyedszer fordul elõ, hogy amint felépült kb. 2 hónapos sérülésébõl, rögtön utána újra lesérült 2 hónapra.

Legújabb patch van fent, ehhez képest az UEFA kupában a Marseille ellen megint ment a szivatás. a két meccsen összesen 3 tizenegyest rúgott az ellenfél, nekem két gólómat nem adták meg, és összesen 3 emberemet állították ki. A kupában játszottam egy 0-0-t a kapuralövések száma 26-4 volt ide, aztán a 11-es párbajban 3-2-re vezetett az ellenfél, az utsó emberem berúgta, erre vége lett a meccsnek, és nert az ellenfél.

Mellesleg a bajnokságban 2. helyen vagyunk, ami nem meglepõ, mivel az elmúlt 2 évben egyaránt a 2. helyen zártunk. Hozzáteszem, hogy ha nem kezdjük olyan rosszul a szezont, akkor simán vezetnénk, de a kénytelen voltam taktikát váltani, annyira szar volt az elsõ 6 hét.

nah ez tényleg furcsa, hogy 4 ponttal kiestél a BL-csoportból 😉 jóvanna értem én, hogy az UEFA-ból... amgy én se értem
Rudee
Megvan, köszi.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Vazze! Most estem ki a BL csoportból, valaki magyarázza el miért, ha kérhetném:

1. Milan 14pont
2. Eindhoven 10pont
3. Porto 4pont 4-10gólarány
4. Vidi 4pont 4-10gólarány

Vidi-Porto 0-1
Porto-Vidi 1-2

Na hogyisvanez?
Arcra megy az egész?

Let\'s go Hawks!!!

jah a Loan Listen
Rudee
Azt vhol meg lehet nézni, hogy melyik csapat kit adna kölcsön?

Szar Bayern, szar Bayern :)

zaki
nálam Vieri biztosan játszana vagy 34 vagy 35 éves koráig

Matthewpamer
nekem igen 😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

zaki
inkább csendben maradok. 1ébként ez nem pénzkérdés

Matthewpamer
addig kapsz értük pénzt,meg utána meg lelassulnak már!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

zaki
inkább nem írok ide semmit. "30 éves fejjel el kell adni az embereket" no comment.

Matthewpamer
de hülye vagy...😄
30 éves fejjel mér el kell adni az embereket.Én is eladtam már Vierit.Most akarom J.Zanettit(azt majd megveszem a helyére mancinit!)
Na, 4 nap után újra managerezek!A Milan vezetett 3 ponttal 2 fordulóval a vége,elött,de a pancser kikapott idegenben,én meg nyertem hazai pályán,ugyhogy egyenlõ pontszámunk van,és 1 meccs van hátra.Igaz,én idegenben játszok az Atalantával.Ha nem nyerek..akkor felakasztom magam. 😄DD

zaki
nálam addig játszik Totti, amíg vissza nem vonul. most így 35 évesen már kezd csóró lenni, de hát istenem, õ a Totti 😊

robotnyk
sima 4ben nálam is 38 éves koráig nyomta Zizou meg Lajos
zaki
hehe, nekem Tottinak lejárt volna a szerzõdése 34 évesen, arcába vágtam még 3 éves contract-ot 😊

robotnyk
nagyfõnök akkor megy el, ha megpatkolás körüli korban van, vagy csõd esetén.

nemt'om, ez mindenkinél más, 32nél már csak 1 éves szerzõdést ajánlj neki, aztán ha jó, akkor még egyet...
ricsi1
és mitõl jó,egy edzési terv?

Terminátor14
még azt akartam megkérdezni, hogy kb mennyi edzõ és gyúró kell a sikeres edzésmunkához? 😊 Nekem most 8/4 van, gondolom (fõleg gyúróból) ez kevés...vagy nem? 😊

CSAK a Fradi

Terminátor14
nálam az FTC-vel volt ez...a 18000 fõs stadiont elõsször 24000 fõsre bõvítették, aztán pedig 32000 fõsre 😊 Mondjuk nekem ezen kívül is van bõven lé...és ráadásul a 24000 fõs stadionban (ami most van) a Bl meccseken ált. teltház van! 😊

CSAK a Fradi

Basszák +, nem lehet a nagyfõnököket kirúgatni?
Amúgy ti kicsit jobban konyítotok hozzá, ezért kérdezném:

mennyi idõs koráig érdemes megtartani 1 játékost akivel eddig elégedett voltam? Azért mert az 1-ik csóka már 32, új szerzõdést kér, és qrvasokat akar, de ha a régi formáját hozza akkor oké?

Vagy mindenkinél máskor van a kapuzárás? 😊

Let\'s go Hawks!!!

robotnyk
megalomán fehérváriak :-)
nálam ez a probléma elsõ adandó alkalomnál megoldódott, mert fedetté alakítják a stadiont, azt meg bajosan lehet bõvíteni.
Bazze, kezdek megõrülni. 1 év megnyerem a Vidivel nagy nehezen a bajnokságot, hála néked Pórarinn (22 meccs 26 gól), nagy nehezen beverekszem magam, vért izzadva, a BL csoportba (Milan, Newcastle, Monaco), 2 döncit, nagy nehezen kihúzok, de kell a zsé, így év végén jön a profit kb. 10milla EURO. Na most mondom lehet játékost vásárolni.Hát erre a barmok stadiont bõvítenek. A köv. szezonban a helyzet ugyanez, annyi a különbség, hogy most 0 pontot szereztem a csoportban, megint jön az új szezon és tessék figyelni:

stadion férõhely 20526 (14235 ülõhely)
átlag nézõszám 8211
max nézõszám 14011

Erre bejelentik, hogy újabb 5000 ülõhellyel bõvítik a stadiont. Pénz megint nyista, mibõl szerezzek játékosokat. Járt már valaki hasonlóan???
Megõrülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Let\'s go Hawks!!!

robotnyk
egyik
robotnyk
eyik hétrõl a másikra nõhetnek/csökkenhetnek az értékek
Terminátor14
ez így van...de nem biztos, hogy az értékek nõni fognak, mert ahhoz jó edzõk és jó edzési terv(ek) kell(enek)....

CSAK a Fradi

ricsi1
olyan szintek ,mint amiket te leírtál..
gondolom ha most az illentõkeresztlabda adási képessége14 akkor 3 év múlva nem annyi ,lesz...

Matthewpamer
én 1szer tevezt beköptem a médiának hogy rosszul játszik,a következõ meccsen mester3ast lõtt,míg nedvednél pedig pont fordítva volt!

zaki
ja, aztán adhaztsz nekik bármilyen szerzõdést, nem fogják meghosszabítani

robotnyk
nagyon meg kell gondolni, mert 98%ban bedurciznak
zaki
nem szoktam büntetni a játékosokat.

zaki
én 10 meccset nyomok le kb, mindet itthon kiscsapatokkal (Serie A-sokkal)

robotnyk
max 6-7, két csoportban jó sûrûre szervezve (pl kis ligát, kupát szervezek)
5-9
zaki
ti nyári felkészülési idõszakban hány edzõmeccset szoktatok kb lejátszani?

robotnyk
ha soakt sérült egy idp után az actionsben meg kell jelennie a Sent to rehbilitationnek.
😊 én meg sztem lemondok, így semmi értelme
zaki
bazz, a faxé zaklatnak, most meg horvát szövetségi kapitánynak hívtak 😊

zaki
na, kírúgták az olasz szövetségi kapitányt (is), naná hogy jelentkeztem a posztra 😊

zaki
na, engem meg most hívtak a kameruniak szövetségi kapitánynak, de elutasítottam, elég nekem a Roma is 😊

ja bocs,most látom hogy levagtad,nem szoltam semmit😊)
fennt vannak a patchek??mert állítólag utana nincs ilyen...
ez így elég gáz😊
😊
Terminátor14
4 elég? 😊

CSAK a Fradi

elég fizióv an rendelve az edzséedhez?
Terminátor14
az alját levágtam 😊 egyébként, ahogy elkészítettem a képet, nyomtam is a tovább-ot, erre megint lesérlt 2 hónapra...

CSAK a Fradi

Hát vazz, elvette a Liverpool Karamyant 😞
Nigéria - Mexikó 4:4
- Brazília 1:6
- Kína 4:6
😊 Nagyon szép eredmények... kapus nélkül 😉
ne kicsinyitsd,hanem paintbe vágd körül!úgy sokkal kisebb lesz
Terminátor14
ja és bocs, hogy nem kicsinyítettem le rendesen, de elmosódnak a számok...

CSAK a Fradi

Terminátor14

na, ez már durva...3 éve játszik nálam, ebbõl kb 1 évet sérülten töltött...LOL :-(

CSAK a Fradi

nah mostmár ilyen lett a kiccsávó

😊)))