Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát bazzeg ezt nem hiszem el...
Nyerges Krisztián a legjobb csatár a csapatomban, legalábbis elvileg. Ugyanis 17 fordulóban összesen 4 meccsen játszott idén. Sorozatbn negyedszer fordul elõ, hogy amint felépült kb. 2 hónapos sérülésébõl, rögtön utána újra lesérült 2 hónapra.
Legújabb patch van fent, ehhez képest az UEFA kupában a Marseille ellen megint ment a szivatás. a két meccsen összesen 3 tizenegyest rúgott az ellenfél, nekem két gólómat nem adták meg, és összesen 3 emberemet állították ki. A kupában játszottam egy 0-0-t a kapuralövések száma 26-4 volt ide, aztán a 11-es párbajban 3-2-re vezetett az ellenfél, az utsó emberem berúgta, erre vége lett a meccsnek, és nert az ellenfél.
Mellesleg a bajnokságban 2. helyen vagyunk, ami nem meglepõ, mivel az elmúlt 2 évben egyaránt a 2. helyen zártunk. Hozzáteszem, hogy ha nem kezdjük olyan rosszul a szezont, akkor simán vezetnénk, de a kénytelen voltam taktikát váltani, annyira szar volt az elsõ 6 hét.
Nyerges Krisztián a legjobb csatár a csapatomban, legalábbis elvileg. Ugyanis 17 fordulóban összesen 4 meccsen játszott idén. Sorozatbn negyedszer fordul elõ, hogy amint felépült kb. 2 hónapos sérülésébõl, rögtön utána újra lesérült 2 hónapra.
Legújabb patch van fent, ehhez képest az UEFA kupában a Marseille ellen megint ment a szivatás. a két meccsen összesen 3 tizenegyest rúgott az ellenfél, nekem két gólómat nem adták meg, és összesen 3 emberemet állították ki. A kupában játszottam egy 0-0-t a kapuralövések száma 26-4 volt ide, aztán a 11-es párbajban 3-2-re vezetett az ellenfél, az utsó emberem berúgta, erre vége lett a meccsnek, és nert az ellenfél.
Mellesleg a bajnokságban 2. helyen vagyunk, ami nem meglepõ, mivel az elmúlt 2 évben egyaránt a 2. helyen zártunk. Hozzáteszem, hogy ha nem kezdjük olyan rosszul a szezont, akkor simán vezetnénk, de a kénytelen voltam taktikát váltani, annyira szar volt az elsõ 6 hét.
nah ez tényleg furcsa, hogy 4 ponttal kiestél a BL-csoportból 😉 jóvanna értem én, hogy az UEFA-ból... amgy én se értem
Vazze! Most estem ki a BL csoportból, valaki magyarázza el miért, ha kérhetném:
1. Milan 14pont
2. Eindhoven 10pont
3. Porto 4pont 4-10gólarány
4. Vidi 4pont 4-10gólarány
Vidi-Porto 0-1
Porto-Vidi 1-2
Na hogyisvanez?
Arcra megy az egész?
1. Milan 14pont
2. Eindhoven 10pont
3. Porto 4pont 4-10gólarány
4. Vidi 4pont 4-10gólarány
Vidi-Porto 0-1
Porto-Vidi 1-2
Na hogyisvanez?
Arcra megy az egész?
Let\'s go Hawks!!!
jah a Loan Listen
nekem igen 😄
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
addig kapsz értük pénzt,meg utána meg lelassulnak már!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
de hülye vagy...😄
30 éves fejjel mér el kell adni az embereket.Én is eladtam már Vierit.Most akarom J.Zanettit(azt majd megveszem a helyére mancinit!)
Na, 4 nap után újra managerezek!A Milan vezetett 3 ponttal 2 fordulóval a vége,elött,de a pancser kikapott idegenben,én meg nyertem hazai pályán,ugyhogy egyenlõ pontszámunk van,és 1 meccs van hátra.Igaz,én idegenben játszok az Atalantával.Ha nem nyerek..akkor felakasztom magam. 😄DD
30 éves fejjel mér el kell adni az embereket.Én is eladtam már Vierit.Most akarom J.Zanettit(azt majd megveszem a helyére mancinit!)
Na, 4 nap után újra managerezek!A Milan vezetett 3 ponttal 2 fordulóval a vége,elött,de a pancser kikapott idegenben,én meg nyertem hazai pályán,ugyhogy egyenlõ pontszámunk van,és 1 meccs van hátra.Igaz,én idegenben játszok az Atalantával.Ha nem nyerek..akkor felakasztom magam. 😄DD
nálam addig játszik Totti, amíg vissza nem vonul. most így 35 évesen már kezd csóró lenni, de hát istenem, õ a Totti 😊
hehe, nekem Tottinak lejárt volna a szerzõdése 34 évesen, arcába vágtam még 3 éves contract-ot 😊
nagyfõnök akkor megy el, ha megpatkolás körüli korban van, vagy csõd esetén.
nemt'om, ez mindenkinél más, 32nél már csak 1 éves szerzõdést ajánlj neki, aztán ha jó, akkor még egyet...
nemt'om, ez mindenkinél más, 32nél már csak 1 éves szerzõdést ajánlj neki, aztán ha jó, akkor még egyet...
még azt akartam megkérdezni, hogy kb mennyi edzõ és gyúró kell a sikeres edzésmunkához? 😊 Nekem most 8/4 van, gondolom (fõleg gyúróból) ez kevés...vagy nem? 😊
CSAK a Fradi
nálam az FTC-vel volt ez...a 18000 fõs stadiont elõsször 24000 fõsre bõvítették, aztán pedig 32000 fõsre 😊 Mondjuk nekem ezen kívül is van bõven lé...és ráadásul a 24000 fõs stadionban (ami most van) a Bl meccseken ált. teltház van! 😊
CSAK a Fradi
Basszák +, nem lehet a nagyfõnököket kirúgatni?
Amúgy ti kicsit jobban konyítotok hozzá, ezért kérdezném:
mennyi idõs koráig érdemes megtartani 1 játékost akivel eddig elégedett voltam? Azért mert az 1-ik csóka már 32, új szerzõdést kér, és qrvasokat akar, de ha a régi formáját hozza akkor oké?
Vagy mindenkinél máskor van a kapuzárás? 😊
Amúgy ti kicsit jobban konyítotok hozzá, ezért kérdezném:
mennyi idõs koráig érdemes megtartani 1 játékost akivel eddig elégedett voltam? Azért mert az 1-ik csóka már 32, új szerzõdést kér, és qrvasokat akar, de ha a régi formáját hozza akkor oké?
Vagy mindenkinél máskor van a kapuzárás? 😊
Let\'s go Hawks!!!
megalomán fehérváriak :-)
nálam ez a probléma elsõ adandó alkalomnál megoldódott, mert fedetté alakítják a stadiont, azt meg bajosan lehet bõvíteni.
nálam ez a probléma elsõ adandó alkalomnál megoldódott, mert fedetté alakítják a stadiont, azt meg bajosan lehet bõvíteni.

Bazze, kezdek megõrülni. 1 év megnyerem a Vidivel nagy nehezen a bajnokságot, hála néked Pórarinn (22 meccs 26 gól), nagy nehezen beverekszem magam, vért izzadva, a BL csoportba (Milan, Newcastle, Monaco), 2 döncit, nagy nehezen kihúzok, de kell a zsé, így év végén jön a profit kb. 10milla EURO. Na most mondom lehet játékost vásárolni.Hát erre a barmok stadiont bõvítenek. A köv. szezonban a helyzet ugyanez, annyi a különbség, hogy most 0 pontot szereztem a csoportban, megint jön az új szezon és tessék figyelni:
stadion férõhely 20526 (14235 ülõhely)
átlag nézõszám 8211
max nézõszám 14011
Erre bejelentik, hogy újabb 5000 ülõhellyel bõvítik a stadiont. Pénz megint nyista, mibõl szerezzek játékosokat. Járt már valaki hasonlóan???
Megõrülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stadion férõhely 20526 (14235 ülõhely)
átlag nézõszám 8211
max nézõszám 14011
Erre bejelentik, hogy újabb 5000 ülõhellyel bõvítik a stadiont. Pénz megint nyista, mibõl szerezzek játékosokat. Járt már valaki hasonlóan???
Megõrülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Let\'s go Hawks!!!
ez így van...de nem biztos, hogy az értékek nõni fognak, mert ahhoz jó edzõk és jó edzési terv(ek) kell(enek)....
CSAK a Fradi
olyan szintek ,mint amiket te leírtál..
gondolom ha most az illentõkeresztlabda adási képessége14 akkor 3 év múlva nem annyi ,lesz...
gondolom ha most az illentõkeresztlabda adási képessége14 akkor 3 év múlva nem annyi ,lesz...
én 1szer tevezt beköptem a médiának hogy rosszul játszik,a következõ meccsen mester3ast lõtt,míg nedvednél pedig pont fordítva volt!
5-9
😊 én meg sztem lemondok, így semmi értelme
na, engem meg most hívtak a kameruniak szövetségi kapitánynak, de elutasítottam, elég nekem a Roma is 😊
ja bocs,most látom hogy levagtad,nem szoltam semmit😊)
fennt vannak a patchek??mert állítólag utana nincs ilyen...
ez így elég gáz😊
fennt vannak a patchek??mert állítólag utana nincs ilyen...
ez így elég gáz😊
😊
elég fizióv an rendelve az edzséedhez?
az alját levágtam 😊 egyébként, ahogy elkészítettem a képet, nyomtam is a tovább-ot, erre megint lesérlt 2 hónapra...
CSAK a Fradi
Hát vazz, elvette a Liverpool Karamyant 😞
Nigéria - Mexikó 4:4
- Brazília 1:6
- Kína 4:6
😊 Nagyon szép eredmények... kapus nélkül 😉
Nigéria - Mexikó 4:4
- Brazília 1:6
- Kína 4:6
😊 Nagyon szép eredmények... kapus nélkül 😉
ne kicsinyitsd,hanem paintbe vágd körül!úgy sokkal kisebb lesz
na, ez már durva...3 éve játszik nálam, ebbõl kb 1 évet sérülten töltött...LOL :-(
CSAK a Fradi
nah mostmár ilyen lett a kiccsávó
😊)))