11900
-
BlackHawks #5236 Bödön Ödön: Nálam azért vált be, mert ugye az elöl lévő két csatár előszeretettel játszik össze, na ha az egyik le van fogva (17-es nálam most a középső védő emberfogó képessége), akkor a maradék 1 csatár már a három védő egyike csak leszereli. Most a hazai mérlegem 11 meccs 11 győzelem, 45-4 a gólarány, igaz idegenben már becsúszott 2 vereség, és 3 döntetlen, sajna a BL selejtezőkön elbuktam, így marad a hazai bajnokság. -
Takezó #5235 :DD ne offoljunk máááá -
#5234 Ez a ficfasz semmihez se ert. -
#5233 csekk disz -
#5232 off:
valaki tudna a dc++-hoz 1 leírást?hogy hogy kell beállítani!köszi -
Takezó #5231 Nem tom sztem ez most megfelel nekem.. -
#5230 MÉG nem -
Takezó #5229 te az vagy? -
Takezó #5228 Na egyelőre ez lesz, de lehet majd befizetek... -
#5227 legyél V.I.P. és akkor 16 k lehet a max -
Takezó #5226 :D köff, most szerkesztgetem, ez még nem az utsó... kár, hogy 8kB a max méret :( -
#5225 zsír az új logo :) -
Takezó #5224 Ödön: tényleg így van. Gung-ho, 3 védő a nyerő... -
bödön ödön #5223 de lehet épp az a baj, hogy túl sokat gondolkodom ezeken és nem is olyan okos a program, hogy ezeknek érvényesülniük kéne és nektek van igazatok :)
támadjunk mint állat, gung ho rulez, igaz, az aranycsapat is így játszott, a lényeg, hogy legalább eggyel több gólt rúgjunk az ellenfélnél :)) -
bödön ödön #5222 hogy lehet egy darab középsővédővel embert fogni? általában két csatár áll szemben a védelemmel, nem? akkor két védő kell a két csatárra
de magyarázd meg szerinted miért jó :) -
bödön ödön #5221 erre igen egyszerű a magyarázat
ezek amiket letöltöttél még a cm3hoz vannak, a cm4ben szerintem nem sok hasznát veszed, max annyit, ha megnézed cm3ban hogy milyen volt a taktika és átviszed a cm4be amennyire lehetséges. az edzéssel viszont nem tudod megcsinálni mivel az teljesen más rendszerű :) -
#5220 Supat Rungratsamee a pontos neve :) -
Skyblue #5219 Hahó mindenki! Szeretném a tanácsotokat kérni a CM 2003/2004-el kapcsolatban. Az a helyzet, hogy a www.cmhungary oldalról letöltöttem néhány taktikát és traininget. Bemásoltam őket a megfelelő könyvtárba, de a program egyszerűen nem hajlandó látni őket. Lehet, hogy az a probléma: míg a játék tactics fájlai tac. a trainingek pedig tat. ill. tsc. kiterjesztésűek, addig a netről leszedett fájlok kiterjesztése tct. ill. tsh. .Lehetséges volna, hogy ezért nem látja? És ha igen akkor mit tehetnék? Köszi a segítséget! -
BlackHawks #5218 Én a Videotonnál a köv. taktikát alkalmazom, 4-4-2 Attack, az 1. középső védő embert fog, a többi hátvéd defaulton, a szélső középpályások felfutás+kereszpasszok, a középsők, kiugratások+távoli lövések (igazoltam két olyan középpályást, akik 14-el cseleznek,18-al rúgnak messziről, elől megtámogatva a Pórarinn+Supat Rungst. vazzeg nem tudom, hogy írják, kezdéskor 16 éves és valamelyik angol klubban játszik, ráment az első évemben az összes zsém,mire megvettem, a Pórarinn ingyen gyütt, szal evvel a felállással már a 4. bajnoki címet gyűjtöttem be, a mostani bajnokságból lement 11 meccs, melyet simán nyertem a gólarány +31. A BL-ben idegenben a 4-4-2 DEF. default beállítással, így a kis csapatokat ütöm, a nagyoktól max 1-2 góllal kapok ki (pl. most mielőtt kiléptem kaptam ki a Juventustól idegenben 2-1-re). Na enny jóccakát, megyek bulizni!!!!!!! -
#5217 beállt, mint az agyhalál. nézem én is a meccset -
Takezó #5216 Reyes beállt! -
#5215 Ez a kép kamu.
"Vagy ne is kommentaljam?" -
#5214 nicns mit. nem mernék rá megesküdni, hogy ez működik egy alacsonyabb osztályú, vagy kisebb klubnál, de elitcsapatoknál ez beválik :) -
bödön ödön #5213 aham, tényleg meglátszik :))
hát majd egyszer kipróbálom. köszi -
#5212 akarom mondani a 4. évem óta -
#5211 itt van 1 kép a bajnoki végeredményeimről...
a 3. évem óta használom azt a taktikát, amit mondtam már. meg is látszik a rúgott gólok számán (sajnos a kapott góloknál is...) -
bödön ödön #5210 őőőő..inkább azt írd le, hogy mondjuk az előző szezonban a bajnokságban milyen volt a gólarányod :) -
#5209 hááát, az a gáz, hogy a 3.-4. évem körül tettem fel a patchet, és az addigi statisztikim lenullázódtak, így most pontos adatokat nem tudok mondani. az utolsó 454 meccsemen 1084-et rúgtam, és 396-ot kaptam. aszem ez nem rossz mutató. ezeket a lent említett taktikával értem el -
bödön ödön #5208 nem, azon már túlléptünk:P -
bödön ödön #5207 aham, és mennyi gólt kapsz? :)) -
#5206 jaaa, már arról van szó? én még a 4 védős felállásnál tartok :D -
bödön ödön #5205 nézd meg az 5106ban mire gondolok
a középső a kapus előtti, plusz ketten közrefogják
erre a kettőre gondoltam -
#5204 ja, elfelejtettem erre válaszolni... szóval én nem -
bödön ödön #5203 nem a felfutó védőkre gondoltam
hanem a két DC-re a középső mellett
a két szélső eggyel feljebb van ott tolva
szóval zaki te fogsz velük embert? -
#5202 szélső bekkeket szerintem nem érdemes emberfogásra "elpazarolni", támadásban keresztlabdákkal, beívelésekkel több hasznuk van -
#5201 én ezzel játszom mindenhol, de amint te mondtad ezt egy kiscsapattal lehet, hogy nem kéne eröltetni -
#5200 hááát, otthon jó ez a taktika szerintem, idegenben meg ki kell találni valami jót :) -
bödön ödön #5199 kösz :)
na és te használsz emberfogást a középsővédőkkel?
én is használtam cm3ban ezt a formációt, akkor a középső zonal volt, a két mellette lévő meg emberfogó.
nade egy olyan fasza csapattal lehet is ilyen támadójátékkal jól szerepelni, de olyan középcsapat mint a derby azért nem erre van kitalálva.
pláne idegenben...irreálisnak tartom az ilyen taktikákat :)) -
#5198 ja, és cool a nickked :) -
#5197 hello! 5106-ban van az én taktikám, nálam bevált :)