Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hmm. na hol kezdjem. szal már a tököm tele volt hogy itt drága pénzen tartok egy akolnyi Scoutot 20/20as potential/ability scoutingal, aztán már három éve nem voltak képesek legalább egy tehetséges ifit felköhögni (különösen tetszett hogy a játék elején pl Fernando Torrest, Meg Fernando Navarrot ajánlgatták, hát köszönöm szépen
) aztán miután vagy fél évig tképp semmit nem csináltak, elküldtem egyszerre 5öt Youth Searchre "mennyetek anyátokba'" felkiáltással. Úgy két hét múlva jöttek is az ifik (egyrõl mindig 4-5 ajánlás jött
), de nem értek egy kalap bagót sem, és többségüknek már élõ szerzõdése volt.
Aztán elsõnek Chendo bácsi bejelentkezett, hogy talált egy 17 éves flamboyant wingert, bizonyos Jorge Puente-t ráadásul free. Megnéztem a csákót, értékeket nem láttam de a kérõk között ott virított az egész európai elit MUtól-Milanig. voltam hasonló helyzetben még a CM4ben is, bár akkor egy 23 éves MCrõl volt szó, akibõl nálam stabil alapember, és a spanyol válogatott alappillére lett. na szal helybõl ajánlottam neki szerzõdést. 825k €-t kért - na persze ha ennyit adok neki a gép simán túl licitál, szal ajánlottam 8k-t neki. el is fogadta. hát kérem! olyan elb@szottan jó értékei vannak a csávónak, hogy a jobbszélsõ kérdést asszem meg is oldottam vagy 15 évre minimum. nem szemetelek most képekkel, ha valaki kéri akkor azért nyomok róla egy képet ide.
szal keep on scouting, mert ki tudja...
) aztán miután vagy fél évig tképp semmit nem csináltak, elküldtem egyszerre 5öt Youth Searchre "mennyetek anyátokba'" felkiáltással. Úgy két hét múlva jöttek is az ifik (egyrõl mindig 4-5 ajánlás jött
), de nem értek egy kalap bagót sem, és többségüknek már élõ szerzõdése volt.
Aztán elsõnek Chendo bácsi bejelentkezett, hogy talált egy 17 éves flamboyant wingert, bizonyos Jorge Puente-t ráadásul free. Megnéztem a csákót, értékeket nem láttam de a kérõk között ott virított az egész európai elit MUtól-Milanig. voltam hasonló helyzetben még a CM4ben is, bár akkor egy 23 éves MCrõl volt szó, akibõl nálam stabil alapember, és a spanyol válogatott alappillére lett. na szal helybõl ajánlottam neki szerzõdést. 825k €-t kért - na persze ha ennyit adok neki a gép simán túl licitál, szal ajánlottam 8k-t neki. el is fogadta. hát kérem! olyan elb@szottan jó értékei vannak a csávónak, hogy a jobbszélsõ kérdést asszem meg is oldottam vagy 15 évre minimum. nem szemetelek most képekkel, ha valaki kéri akkor azért nyomok róla egy képet ide.
szal keep on scouting, mert ki tudja...
a roma-s cuccot a cmfaq.com-ról szereztem, de ott nincs sok, kétlem, hogy Matáv Sopronos lesz ott 😊
ez igaz
persze
sziasztok! jön az újabb javító csomag: 4.1.4
Patch 3 - 4.1.4
Match
- Fixed network game bug where client scorelines differed to server due to clash of post and pre 4.1.3 tactics
- Fixed 4-4-1-1 and 4-2-3-1-dk
- Full match mode now skips "dead time" again
- Fixed problem where user couldnt make a sub immediately after certain incidents
- Fixed obscure crash that occured when human's goalkeeper red carded
Match AI v222
- Cut down on hurried and pointless hopeful passes from decent players
- Improved shooting AI...more range of different shots
- Improved computer team AI when utilising free role wide players eg Pires
- Made fiery and temperamental players more likely to dissent or lose temper
- Tweaked player clean through detection AI
- Slight tweaks to goalkeeper saves
- Improvement in short and medium range pass accuracy
Patch 3 - 4.1.4
Match
- Fixed network game bug where client scorelines differed to server due to clash of post and pre 4.1.3 tactics
- Fixed 4-4-1-1 and 4-2-3-1-dk
- Full match mode now skips "dead time" again
- Fixed problem where user couldnt make a sub immediately after certain incidents
- Fixed obscure crash that occured when human's goalkeeper red carded
Match AI v222
- Cut down on hurried and pointless hopeful passes from decent players
- Improved shooting AI...more range of different shots
- Improved computer team AI when utilising free role wide players eg Pires
- Made fiery and temperamental players more likely to dissent or lose temper
- Tweaked player clean through detection AI
- Slight tweaks to goalkeeper saves
- Improvement in short and medium range pass accuracy
Dinamo Minskbõl, és fehérorosz a csávó. a játék elején 19 éves. én 425k €ért vásároltam ki, de van hogy 1,5Milkáért sem engedik
hmm, amíg itt írogattam a fórumra, elindítottam a Malaga elleni bajnokit, mire visszanézek, 41dik percre 3-0 ide, Tsigalko triplával 

max databasen James Glenn Brown, mediumon Pórhallsson (ha rákeresel a P betüt hagyd ki, mert valami hülye skandináv betü, se b, se p
)
)na bazz,épp hogy megtudtam verni az Atalantat!A Milan természetesen nyert hazai pályán,én meg idegenben játszottam az Atalantával,1:0 volt az atalantának,azt Pazzini lõtt 2 gólt!Meg volt még 1 Nedved kapufám.90.percbe lõttem a 2.gólomat.A 60.perctõl elkezdett pörögni az óra 89.ig.Már káromkodtam.A Rájátszás az hány meccses?
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
HOVA HÍVJAK BE BÁRKIT IS??? KIRÚGTAK 😊)
Hé Takezó:Martinst miért nem hívod be?
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Visszanézel pár lapot és még kép is van róla.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ya zsinórban 4x voltam bajnok, csak ebben az évben nem jutottam be a BL csoportmeccsekre, igaz amikor bejutottam mindíg 1bõl kiestem. Még kb. 5-6 év és akkor reszkess Real Madrid

Let\'s go Hawks!!!
5. szezon, eddigi 4-ben 4 magyar kupa, 4 bajnokság, 4 szuperkupa 😊
Grenzjager: nekem a Vidivel már 27200 (20990 ülõhely)a férõhely, most a 5. szezonban az eddigi meccsátlag 7751 fõ, a 16 meccs alatt (beleszámítva az UEFA kupát is)
remélem még van 1 kis zsé azt elkölti stadionfejlesztésre
remélem még van 1 kis zsé azt elkölti stadionfejlesztésre

Let\'s go Hawks!!!
hányadik szezonodban??? mert én még csak az elsõt nyomom. vezetem a tabellát, gólókkal nyerek, az emberkék meg otthon😞
Grenzjager: nekem 13e az átlagnézõszám
magyar csapatoknál semmikor nem fog a nézõszám átlagban 10.000 fölé menni a bajnokságban???? Mert még az sem vili hogy a Fradival az UEFA-ban a Depor ellen teltház, továbbjutás, majd a R.Santander ellen 8.000(!!)nézõ, amúgy meg kiesés. nem igazán értem. Aztán meg hiába erõsködök hogy bõvitsék a stadiont, lehurrognak😞
sajna small
Amúgy milyen database-el játszol? Nálam mediumon van egy nigériai kapus, a neve nem ugrik be, de valami *** Swallows nevû csapatból indult, és most a Wolfsburgban van. A játék elején 20 éves.
milyen csapatomban? kirúgtak, mint macskát szarni 😊)
ja tényleg 😛 akkor az afrikai régiót jelöld ki... Martins pl hol van? nem láttam a csapatodban, pedig nagy spíler a kölyök
nem lehetz nigériait beírni oda a transfer listnél, mivel nincs olyan liga :S
search-ben állítsd be, hogy csak nigériai játékosokat mutasson a keresõ, én mindig így csinálom, hogy megtaláljam azokat a játékosokat, akit nem ismerek, de jó játékos, és megéri õket kipróbálni a válogatottban
semmmi gond
Boccs hogy ilyenekkel fárasztalak titeket!
Köszi szépen!
nem ismerem majd megnézem
megnyomod billentyûzeted PrintScreen gombját, aztán megnyitod a paint-et és megnyomod a CTRL-t és a "V"-t egyszerre
Hi! nyomsz egy PrintCreen-t játék közben, aztán mondjuk a Paint-be bemásolod, kicsinyítsd le a képet (én 800X600-asra szoktam), feltöltöd ide, és belinkeled
Ajide-t ismered? Roma-ban nyomja, elég jó a srác, hívd be a válogatottba, jó kis játékos (DMCR)
Hello skacok! Hogy lehet képeket csinalni?? Én béna vagyok Nmetom hogy kell.

legmondani azé nincs szívem 😉
igazából kicsit örülnék, unom õket, lennék inkább Hungaryé...
Nem tom én se emléxem ilyen dologra. De most ki fognak rúgni mert an egyeddöntõben kiestem és gyõzelmet akartak.