Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Beállítom hogy szerverként fusson a game!Megadom a szerver nevét,és a jelszót!Rámegyek hogy New game!Ott betöltöm a játékot!Õ rámegy a hálozati kapcsolatra,és megadja az IP címemet(amit még nem tudok)a szerver nevét és a jelszót,és már késsz is! Van vmi hiba?
És mi az IP címem?Azt honnét tudjam?

Lenne 1 kérdésem.Ma este az 1ik haverommal elakarok kezdeni hálóba,de fogalmam nincs hogy hogyan kéne!Azt tudom hogy kell 1 IP cím,de még mi kell?Vagy hogy?Sajnos nem értem ezeket!Ha valaki beakar szállni,akkor csak szóljon.Még 2-3 ember beszállhat.De VALAKI SEGÍTSEN.Mert csak úgy tudunk elkezdeni játszani!
37 kapuralövés volt, abból 23 találta el a kaput...
ez a 10. szezoom a Romával, 1. meccsen kikaptam 2-1-re a Sampdoriától, aztán jött idegenben a Piacenza (5-1), itthon az Atalanta (5-2), és most az Inter... Simonetta 4 bajnokin 11 gól... 😊 a meccs eredménye különben Seria A, és klubcsúcs... Internek is, meg nekem is, beállította Simonetta az 1meccsen lõtt legtöbb gólt is, 1X Cerci lõtt ötöt bl meccsen, asszem az Anderlecht ellen. az Inter nagyon gyenge az utóbbi években, kiöregedett játékosok vannak, ill eléggé mozgássérült fiatalok, és 5 olyan játékos van, akik nálam játszottak (ill. nem játszottak), Toldo 3 hónap múlva 41(!) éves lesz... na mind1, megyek vissza játszani, most nagyon megy a szekér, most nem hagyhatom abba a gamet 😊
4.meccs Milan-Honvéd 0:2
Honvéd-Benfica 0:0
Stuttgart-Honvéd 3:4 elég rázós volt a meccs.
Csoportban 1 ponttal elmaradva lettem 2. a Milan mögött
3 gyõzelem és 3 döntetlennel.
Most meg megkaptam a MU-t. Nehéz lesz.
A Vfb meccs után a Vidinek idegenben gurítottak a fiúk egy sima 8-ast. Hétfõn melóból megpróbálok feltenni egy képet.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Let's go Chicago Blackhawks!!!
Let\'s go Hawks!!!
Pórarinn az ISTEN!!!
Idén is 24 meccs 23 gól 10 assziszt
Let\'s go Hawks!!!
2006/07es szezonnak velük megyek neki:

az átlaga a vb meccseken: 9.57!!
13 gólt lõtt, ezzel VB gólkirály lett. 6szor lett MoM (7 meccsbõl ugye).
a spanyolok pont nélkül estek ki, a franciákat a fehéroroszok verték ki 4 közé jutásért. a brazilok 8 közé jutásért kaptak ki dél-afrikától (4-0)
francia, német, spanyol szöv kap. poszt egybõl megüresedett, rögtön jelentkeztem utóbbira! remélem köllök nekik 😊

el ne engedd a csávót semmi pénzért! nekem is jjöttek olyan ajánlatok Mancini-ért, meg még jópár játékosért (De Rossi, Bonera, Cassano, stb...) de el nem engedem õket semm pénzért