Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
14 évesen már a profik között van? akkó nem kis tehetségrõl beszélünk, asszem hamarosan viszi valamelyik nagy európai klub
Olvastátok a Sportot? A következõ idény legjobban keresõ labdarúgója az Egyesült Államok profibajnokságában, az MLS-ben a 14 éves Freddy Adu lesz. Megelõzi pl. Landon Donovan-t is.
😊)
😊)
megvan zsinórban a 6. bajnoki címem, hasonló a helyzet, mint 2 évvel ezelõtt, eléggé jól állok a bajnokságban, és már most beállítottam a legtöbb rúgott gól rekordot... Simonetta 30 meccsn 35 gólos, Cerci 26 meccsen 17 gól...
a legérdekesebb az, hogy az Inter a 20., és a Milan a 18... az Inter 30 meccsen 81 gólt kapott, talán kellene igazolniuk egy kapust, mert Toldo 41 évesen már mehetne a levesbe 😊
a legérdekesebb az, hogy az Inter a 20., és a Milan a 18... az Inter 30 meccsen 81 gólt kapott, talán kellene igazolniuk egy kapust, mert Toldo 41 évesen már mehetne a levesbe 😊
pedig Boumsong jól nyomja a CM-ben, ingyen igazolható lett volna a 2. év elején. Mjia-t meg nem vágom ki. Pavón-t játszatod?
volt aki nem ajánlotta. Mexés, Lucio, Yakubu középen megoldja, de év vége felé szerzek valakit, mert Mejia nem fejlõdik eléggé :/
na bazz,most vagyok qrva ideges.Elkezdtem a Barcával,és nem tudok semmi külföldit (nem EU-st)igazolni!Na jó,beletörõdtem.Elrendezem a csapatot,erre kiírja hogy a Cm0304 exe. hibát észlelt az el......

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
jó kérdés. ez egy ilyen szezon volt... még1X nem lesz ilyen, nagyon ritka ekkora fölénnyel bajnokságot nyerni
de, ez igaz 😊
Visziont akkor sem tudom, hogy hol hallottam róla...és ahol hallottam róla, ott is csak hallottam, szal onnan sem volt letölthetõ...
Visziont akkor sem tudom, hogy hol hallottam róla...és ahol hallottam róla, ott is csak hallottam, szal onnan sem volt letölthetõ...
CSAK a Fradi
😊)) most komolyan egy 31**-es üzire kérdezel vissza??
bassza meg a jóédeskúrvaannyáthogymiafaszértnemjelenik meg az üzim!!!!!?????????????????????????????

Köszi!!
100% -os még nincs,a fiuk kb 80% nál járnak,ezt az index forumban jobban nyomon tudod követni.amugy a legfrissebbet mindig leszedheted a " huncm.freeweb.hu " weboldalról
Szevasztok! Létezik már 100 százalékos magyarositás a játékhoz??Ha igen honnan tudnám megszerezni?
biztos?
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
szerintem nincs ilyen...
ne állítsatok be jelszót és akkor mûködik
ha?VALAKI!!!!
bazz nem jött össze.Azt írta ki a csávonak hogy rossz jelszó.Valaki próbálja meg.81.182.153.156 ez az IP
felhasznáónév : IBELA jelszó: IBELA
valaki próbálja meg!thx
felhasznáónév : IBELA jelszó: IBELA
valaki próbálja meg!thx