Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
nincs mit

Az David Jarrett lesz. Mármint a 21 éves angol csávó, ugyanis nálam is mindig Magyarországon csinál karriert, nyert már bajnokságot is valmelyik korábbi mentésemben. 😊

ricsi1
aaaaa

ricsi1
köszi

robotnyk
indexen egy srác (asolyom) végzet egy kis kutatást. az a hülye P ami Porhallsson nevében is van pl, annak az ejtése "th", tehet Thorhallsson. csak hogy tudjunk a dologgal mit kezdeni, azért mondtam, nem kötekedés
DONGUBA
Igen a nevedet kerdeztem.Amugy porhalson meg kristjanson jo meg chelidze trifonov sularbeladze amisulasvili sashiasvili.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Tono34
Próbáld meg James Glen Brown-t leigazolni (Hondurasi)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
A Magyar Kupa is fizet valamennyit. Kis pénz, de a semminél több. Utánna a Szuperkupa

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

DONGUBA
Hat azert az elejen van par ingyen jatekos aki nem rossz.Meg egy magyar csapattal egybol ne varj csodat.Amugy kivel vagy?Sopron?Es hogy hivnak?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zaki
nem

DONGUBA
Na most jott el a pillanat hogy egyetertek zakival azon igen sok mulik hogy kiket igazolsz.Erdemes tapokat igazolni kinevelni es utana esetleg eladni.De ha mar esetleg bejutsz a bl-e mar akkor is jon a love.....
ZAKI te meg nem is jatszottal kiscsapattal?

zaki
sajnos nem vágom, mert én a Romaval vagyok, azóta, mióta megjelent a játék. de gondolom igen, és tudni kell játékosokat igazolni

DONGUBA
hAT UGY NAGYJABOL IGEN.dE HA IGAZOLSZ VAlakit es kineveled utana eladod abbol is lesz penz.

zaki
nem tudom. mondom, én az összes képet látom. fogalmam sincs mi lehet a bibi nálad

DONGUBA
Ja en is latom kiveve amit torolt zaki azt nem latom.

zaki
akkor sajnos a hiba az ön készülékében van, mert én látom mind1iket

zaki
ja, ha ékezet van a nevében a fájlnak, akkor alapból nem fogod látni, szóval no ékezet

zaki
valamikor amikor feltöltöm, akkor én sem látom, de ha belinkelem ide, akkor látszik

DONGUBA
Telleg hogy lehet csalni?

DONGUBA
HMM erdekes en mar lattam ennel durvabbat is amikor egyutt jatszottunk es a gyerek sem csalt.

zaki
csak rá kell nézni a képre. ennyi.

DONGUBA
Renben ha te mondod.Csak mi alapjan aszocialtal arra hogy nem tisztessegesen jatszottam?

zaki
tudod én nem szeretem ezt a csalás szót. inkább úgy mondom, hogy a képbõl az derült(t) ki, hogy nem tisztességesen játszol/játszottál. nem is pazarlom tovább erre a szót, mert felesleges. téma lezárva

DONGUBA
Ja ha te mondod akko csaltam.

Terminátor14
mennyi pénzed van? Lehet, hogy azért nem bõvítenek, mert nincs elég pénzed...nálam soxor bõvítették a stadiont 😊

CSAK a Fradi

Terminátor14
így nem lehet, azt hittem, hogy külön csapatokkal 😊

CSAK a Fradi

Matthewpamer
na,én most mefvettem zidanet a barcába,ugyhogy 2 támadóközéppályásom van,ronaldinho(3meccs-3gól)és zidane!És 1 csatár,Saviola!De eladnám szívesen,azt jönne Robinho!Cannavarót nem emgedték el 20millió fontért.Többet meg nem nagyon akarok adni!Most 35 millióm van!Azért kéne eladni Saviolát!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Rudee
Még nem találkoztam vele.

Szar Bayern, szar Bayern :)

zaki
nem kíváncsi senki, hogy hogyan csalsz a játékban. és meg se próbáld nekem bemagyarázni, hogy nem, nem most jöttem le a falvédõrõl. az ilyen képeket tartsd meg magadnak, mert csak vita van belõle.

DONGUBA
Csoki.Crack meg nincs?

Rudee
Gyõr-Bayern lesz.

Szar Bayern, szar Bayern :)

zaki
kösz

akoska
zaki kérd meg a sigamest hogy adjanak egy olyan programot amivel játszhatunk egymás ellen

FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER

akoska
a magyar bajnokságban az a szar hogy nem nagyon akarják bõviteni a stadiont és nem megy az átlagnézõszám 15000 fölé 😞(

akoska
mittomén

zaki
mutatja a sport1?

akoska
Király lenne ha lehetne játszani egymáss elllen!!!

akoska
80%

zaki
biztos?

akoska
LESZ GYÕR-BARCELONA meccs élõbe barátságos

akoska
roma -ferencváros jó lenne nem lenne olyan könnyõ elverni zaki

zaki
ez most mi?

akoska
GYÕR_BARCELONA 80%

akoska
ezt mondom

zaki
nem lehet

akoska
ferencváros-ferencváros

akoska
hogy lehetne?

Terminátor14
jóvanna! 😊 siettem (mint mindíg😊
Meg beragadt a bill 😊

CSAK a Fradi

zaki
jó 8

Terminátor14
miért ne lehetne? 😊
No mind1...most lépek, mer még fürdeni + játszani is kell, no meg aludni sem ártana 😊 Majd folytatjuk a bájcsevejt! 😊
Bye all és yó8

CSAK a Fradi