11900
  • robotnyk
    jót
  • DONGUBA
    Jo reggelt.
  • Csacsi
    Azt a jó tacticot elküldhetnéd nekem, vagy akár belinkelhetnéd. Jöhet privátba is, mert sajnos, msot hogy hétvégén újra volt időm játszani, bár én még mindig ott tartok, ahol abbahgytam, úgy jó 2 hónapja, a fiorentinával a második szezonomat nyomom, immár seria A-ba, és eléggé a középmezőnyben kullogunk csak az idény felénél. És akármivel próbálkozom nem nagyon segít, pedig én Uefát "ígértem" a csapatnak.
  • donpedro
    Nem tudom, hogy szerepelt-e már a neve, úgyhpgy beírom. Magyar csapatokba is eljön Ondrej Vorisek, villámgyors csatár (18 pace, 20 acc), a finishing se rossz (12). És emelett nagyon fiatal is, 86-os születésű. Érdemes utánanézni, bár lehet, hogy csak large-on van.
  • Grusi
    micsoda hozzaerto kerdes :DDDD
  • zaki
    meccs legjobbja...
  • ricsi1
    játszottt...1. gólja nem volt kutya!
  • ricsi1
    az mit jelent ha a neve mellett "*" van?
    egykis segítség:

• ricsi1
    persze,én a chelseavel nyomom!
  • DONGUBA
    Es ez baj?
  • ricsi1
    na ne má'

• DONGUBA
    Baszki reyes jol jaccik.
  • DONGUBA
    Ne mondj ilyet hogy láma.Szadra vigyazz lecci.Amugy meg nem tudtam egesz nap leszedni mert kb 5 mp-re van csak netem mert allandoan elmegy a net.
  • Terminátor14
    Ne legyél már láma, szedd le és próbékd ki...vazz...
    Egyébként: A játékosok értékeit tudod birizgálni, ill a klubok kaszáját tudod változtatni...
  • DONGUBA
    robotnyik Ez milyen editor?Hogy kell hasznalni e mire jo?
  • robotnyk
    nekem is oda szoktak, pontosabban a C-be, mert spanyolban jáátszom ugye...
  • Terminátor14
    nálam az U19-be szoktak jönni és nem a tarcsiba...:)
  • robotnyk
    az hogy nem jönnek az ifik, lehet azért, mert sok játékos van a tartalékok között? most kiszórtam a B keretből pár 25 év körüli csókát, akikből már nem lesz semmi, talán most jönnek ifik az akadémiáról...
  • DONGUBA
    Ez milyen editor?Hogy kell hasznalni e mire jo?
  • Takezó
    ugyan idegenben megvertük a Besiktast 3:0-ra, a Real hazai pályán 1:0-ra nyert a Milan ellen, így tavasszal csak az UEFÁ-ban folytathatjuk :(
  • Takezó
    ööö hát van 1 jó taktikom és jól sikerültek az igazolások, de azé mostmár egyre kevesebb az esély :S
    Milan - Fradi 4:1
    Fradi - Real 1:2
  • Grusi
    te beteg vagy baz :DD
    hogy a francba csinalod? :D
  • Takezó
    Fradi 2005/06:
    Real Madrid - Fradi 2:4
    Fradi - Besiktas 4:0
    Fradi - Milan 0:2
    :D remélem azé továbbjutok a csoportból
  • Takezó
    aztat neked is :D
  • DONGUBA
    Jo reggelt.
  • Grusi
    (szoval csak arra probalok celozni, hogy van egy remek magyar csatarunk, aki eredmenyeket is er el, ne szoljuk mar le, foleg, ha ma is villant egyet...)
  • Grusi
    Sot, ha belegondolok, nem is volt kivetel, max nem jatszott vegig par talalkozot :)
  • Grusi
    Kuranyi es Szabics totál egálban áll gólok tekintetében, ráadásul úgy, hogy Kevin (egy-ket kivetellel) minden meccsen kezdo volt hol szabiccsal, hol cacauval. Semmivel nem jobb ő, hidd el...
  • Takezó
    Grusi: elhiszem, hogy nem CM, de ettől függetlenül Kurányi pl sokkal jobban ontja a gólokat és Szabics góljainak nagy része idény elején született
  • Grusi
    Takezó: amit szabics goljarol irtal nb1.hu-n, arrol csak az a velemenyem, hogy ez nem CM, szabics 16 bajnokin valoban csak 6-ot rugott, osszessegeben (kupa+bl) viszont mar 11nel tart, no es persze ebben a 16-ban vagy 5x csak cserekent kapott 10 percet...
  • Takezó
    de jó...
  • Matthewpamer
    tök jó,mert könnyen lehet csalni
    csak kár hogy nem lehet átírni hogy hol játszon..:(
  • zaki
    köszi. akkor majd legközelebb leigazolom, ha új gamet kezdek
  • robotnyk
    ez ezer éves változat
    Ez friss
    viszont ez realtime editor, futnia kell a háttérben a mentésnek ha jól tudom.
  • Matthewpamer
    van EDITOR!!!!
  • Terminátor14
    benne :)
  • Takezó
    Zaki: én smallon vagyok...
  • zaki
    csak 1 kérdés: small database-ben benne van ez a csodagyerek?
  • Matthewpamer
    jah,én.nekem nem indul az editor meret lassu a gép.de ha indulna...:D
    pénzt adnék egy csomó klubnak,mert nem hiszem hogy egy internek 15m van.
  • robotnyk
    ezt pont te mondod b@zd meg? :)