11900
-
#5518 jót -
#5517 Jo reggelt. -
#5516 Azt a jó tacticot elküldhetnéd nekem, vagy akár belinkelhetnéd. Jöhet privátba is, mert sajnos, msot hogy hétvégén újra volt időm játszani, bár én még mindig ott tartok, ahol abbahgytam, úgy jó 2 hónapja, a fiorentinával a második szezonomat nyomom, immár seria A-ba, és eléggé a középmezőnyben kullogunk csak az idény felénél. És akármivel próbálkozom nem nagyon segít, pedig én Uefát "ígértem" a csapatnak.
-
donpedro #5515 Nem tudom, hogy szerepelt-e már a neve, úgyhpgy beírom. Magyar csapatokba is eljön Ondrej Vorisek, villámgyors csatár (18 pace, 20 acc), a finishing se rossz (12). És emelett nagyon fiatal is, 86-os születésű. Érdemes utánanézni, bár lehet, hogy csak large-on van. -
Grusi #5514 micsoda hozzaerto kerdes :DDDD -
#5513 meccs legjobbja... -
#5512 játszottt...1. gólja nem volt kutya! -
#5511 az mit jelent ha a neve mellett "*" van?
egykis segítség:
-
#5510 persze,én a chelseavel nyomom! -
#5509 Es ez baj? -
#5508 na ne má'
-
#5507 Baszki reyes jol jaccik. -
#5506 Ne mondj ilyet hogy láma.Szadra vigyazz lecci.Amugy meg nem tudtam egesz nap leszedni mert kb 5 mp-re van csak netem mert allandoan elmegy a net. -
#5505 Ne legyél már láma, szedd le és próbékd ki...vazz...
Egyébként: A játékosok értékeit tudod birizgálni, ill a klubok kaszáját tudod változtatni... -
#5504 robotnyik Ez milyen editor?Hogy kell hasznalni e mire jo?
-
#5503 nekem is oda szoktak, pontosabban a C-be, mert spanyolban jáátszom ugye... -
#5502 nálam az U19-be szoktak jönni és nem a tarcsiba...:) -
#5501 az hogy nem jönnek az ifik, lehet azért, mert sok játékos van a tartalékok között? most kiszórtam a B keretből pár 25 év körüli csókát, akikből már nem lesz semmi, talán most jönnek ifik az akadémiáról... -
#5500 Ez milyen editor?Hogy kell hasznalni e mire jo? -
Takezó #5499 ugyan idegenben megvertük a Besiktast 3:0-ra, a Real hazai pályán 1:0-ra nyert a Milan ellen, így tavasszal csak az UEFÁ-ban folytathatjuk :( -
Takezó #5498 ööö hát van 1 jó taktikom és jól sikerültek az igazolások, de azé mostmár egyre kevesebb az esély :S
Milan - Fradi 4:1
Fradi - Real 1:2 -
Grusi #5497 te beteg vagy baz :DD
hogy a francba csinalod? :D -
Takezó #5496 Fradi 2005/06:
Real Madrid - Fradi 2:4
Fradi - Besiktas 4:0
Fradi - Milan 0:2
:D remélem azé továbbjutok a csoportból -
Takezó #5495 aztat neked is :D -
#5494 Jo reggelt. -
Grusi #5493 (szoval csak arra probalok celozni, hogy van egy remek magyar csatarunk, aki eredmenyeket is er el, ne szoljuk mar le, foleg, ha ma is villant egyet...) -
Grusi #5492 Sot, ha belegondolok, nem is volt kivetel, max nem jatszott vegig par talalkozot :) -
Grusi #5491 Kuranyi es Szabics totál egálban áll gólok tekintetében, ráadásul úgy, hogy Kevin (egy-ket kivetellel) minden meccsen kezdo volt hol szabiccsal, hol cacauval. Semmivel nem jobb ő, hidd el... -
Takezó #5490 Grusi: elhiszem, hogy nem CM, de ettől függetlenül Kurányi pl sokkal jobban ontja a gólokat és Szabics góljainak nagy része idény elején született -
Grusi #5489 Takezó: amit szabics goljarol irtal nb1.hu-n, arrol csak az a velemenyem, hogy ez nem CM, szabics 16 bajnokin valoban csak 6-ot rugott, osszessegeben (kupa+bl) viszont mar 11nel tart, no es persze ebben a 16-ban vagy 5x csak cserekent kapott 10 percet... -
Takezó #5488 de jó... -
#5487 tök jó,mert könnyen lehet csalni
csak kár hogy nem lehet átírni hogy hol játszon..:( -
#5486 köszi. akkor majd legközelebb leigazolom, ha új gamet kezdek -
#5485 ez ezer éves változat
Ez friss
viszont ez realtime editor, futnia kell a háttérben a mentésnek ha jól tudom. -
#5483 van EDITOR!!!!
-
#5481 benne :) -
Takezó #5480 Zaki: én smallon vagyok... -
#5479 csak 1 kérdés: small database-ben benne van ez a csodagyerek? -