Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
összesen 22 u1es válogatott játékosom van, fõleg jobb nemzetekbõl 😊 Pl Francio, Brazil 😊
CSAK a Fradi
8,5 milliárd forint! 😊 Úgy, hogy a stadionban talajfûtés van, és több mint 30 000 férõhelyes! 😊
CSAK a Fradi
a cmx-en
kérdeziu az eggyik gyerek angolul hogy hogyan szedheti le a save gamet és azt akarom rá írni hogy nekem lejön
kérdeziu az eggyik gyerek angolul hogy hogyan szedheti le a save gamet és azt akarom rá írni hogy nekem lejön
FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER
Ez mennyi forint,font?
Milyen géped van????
Hogy van az angolul hogy
NEKEM LEJÖN
Milyen géped van????
Hogy van az angolul hogy
NEKEM LEJÖN
igen, large 😊
De indítottam egy gamet a Stutgarttal is...Angol, Spanyol, Olasz, Brazil és a német (ami ugye evidens😊..itt viszont small adatbázissal 😊
De indítottam egy gamet a Stutgarttal is...Angol, Spanyol, Olasz, Brazil és a német (ami ugye evidens😊..itt viszont small adatbázissal 😊
CSAK a Fradi
Milyen géped van????
Hogy van az angolul hogy
NEKEM LEJÖN
Hogy van az angolul hogy
NEKEM LEJÖN
höhh 😊 nálam nem zsebpénz, de a kasszában van 8,5 Milliárd forint 😊 Hiába, a BL gyõzelmek...jut eszembe, ezzel kapcs.ban valamit nem értek: Miért vna az, hogy ha a Stuttgarttal játszom, akkor 5 Milliárdot kapok a BL TV-s jogaiért (ha nyerek), míg a Fradival csak szerény 800 Millió FT-ot 😊 Erre mondjon valaki vmit 😊
CSAK a Fradi
hát az csak 8,5 millió márka, az nálam zsebpénz 😛PP
nálam most 25.5 m-t ér, de szívesen adnám el
nálam most 25.5 m-t ér, de szívesen adnám el
Kerlon-t? hülye vagy? akkora játékos, már 6 éve nálam nyomja, ez lesz a 7. idénye, itt egy kép róla:

FTC-vel nyomom 😊 2007 9. hónapban vagyok...az értéke 60 millió forint (azért ilyen kevés, mert itt játszik) ás 1 milliárd forintot ajánlottak érte 😊Mondjuk, pénzem vna mint a tenger...
CSAK a Fradi
én is hasonlóképp 😊 Van 22 u21-es válogatottam 😊 AMúgy, szerintetek eladjam Kerlont? 19 éves, elég tehetséges, de kaptam érte egy tûrhetõ ajánlatot...
CSAK a Fradi
én úgy csinálom, hogy az u20-as csapatból akit tudok leigazolok, pedig nem is látom, hogy milyen játékosok, szal ha úgy vesszük, akkor zsákbamacskákat veszek