11900
-
Grusi #5598 Annyira imadom, amikor egy hulyegyereket csalason kapjak ;D
Hiaba no, karorvendo vagyok, szornyu tulajdonsag ;] -
BlackHawks #5597 2007.05.30.
De Kuip, Rotterdam
BL döntő
A csapatok kifutnak a pályára. Az AC Milan az egyértelmű favorit, de a gyengébbnek tartott Videoton kezdi el a mérkőzést. A meccs nagy részében a kis csapat van fölényben, de 1 kontra révén az olasz csapat szerez vezetést, melyre a lelkes kis csapat már nem tud válaszolna. A végeredmény:
AC Milan ? Videoton 1-0
Statisztika:
AC Milan Videoton
Lövések: 6 7
Kapura ment: 3 5
A keret:
KA - Oscar McFarlane
VJ - Marcin Kus
VB ? Geovanny Caicedo
VK ? Kwabena Opoku
VK ? Njabuliso Simelane
KK ? Dvéri Zsolt
KK ? Zoran Pavlovic
KJ ? Mohammed Hamza
KB ? Rafal Grzelak
CS ? Pórarinn Kristjánsson
CS ? Supat Rungratsamee
Cserék: Pavel Begansky,Müller Zsolt,Tóth Balázs,Tomas Pesir,Euguya Yavruyan,Samson Godwin,Marcelo (KA)
Út a döntőig:
Slavia Praha ? Videoton 2-2
Videoton ? Slavia Praha 1-1
Videoton ? Panathinaikosz 2-1
Panathinaikosz ? Videoton 1-2
-------------------------------
Videoton ? Benfica 2-2
Inter ? Videoton 2-0
Arsenal ? Videoton 2-0
Videoton ? Arsenal 2-2
Benfica ? Videoton 2-3
Videoton ? Inter 3-2
--------------------------------
Videoton ? Olympiakosz P. 2-0
Olympiakosz P. ? Videoton 1-2
Dortmund ? Videoton 0-1
Videoton ? Dortmund 3-1
Arsenal ? Videoton 1-3
Videoton ? Arsenal 3-0
Bocs ha hosszú voltam, de nekem ez hatalmas siker !!!!!!!!!
-
#5596 Nekem ez egyertelmu volt. -
#5595 #5570:
"első bajnoki meccsemen,mer elkezdtem szokás szerint az interrel.
inter-modena 5:2
vaart(2)vieri(1)ronaldinho(1)meyde(1)"
tucc óvasni? :D -
#5594 robotnyk a saját üzenetére válaszol : lol :D
kisficgec nem írta sehova se hogy az első szezon csak hogy az első meccse.De nem kétlem hogy csalt :D -
#5593 utánanéztem: kár hogy nem tették bele, hogy a frissen igazoltak nem válthatnak még egyszer csapatot. na mindegy. az Inter 23 millió € igazolási pénzel indul. Ronaldinho 25 milliót ér. olyan 60-70 millióért ki lehet vásárolni, úgy tippelem. vagy 126 millió, mert annyi a release clause :) Vaart kb 9 milliót ér, és olyan 20 milka körül lehet kivásárolni. legfinomabb számításaim szerint is legalább 70-80 millió €-t csíteltél be magadnak :D -
#5592 az internek nincs annyi pénze, amivel első évben ki tudná vásárolni van der vaart. ez egy. a másik ronaldinho. tudod ficege, ő most igazolt a Barçába, és egy szezonban csak egyszer lehet csapatot váltani. de ha lehetne is, a kettőre együtt alapból nincs pénzed. így jártál megint. -
#5591 min csodáloznál? -
#5590 min?nálam van!! -
#5589 -
#5588 -
Grusi #5587 Ket hülyegyerek. Nincs mas hozzafuznivalom. -
#5586 Vaart, és Ronaldinho? lol, csodálkoznék rajta :D -
#5585 te hülye vagy!azért miért kéne belenyúlnom az editorba hogy elkezdjek az interrel.
vaart(2)vieri(1)ronaldinho(1)meyde(1)
EZ MIATT!!!!!!! -
#5584 Ja és takezó nekm is éderson ezen a poszton lőtte a 83vagy84 gólját csak a védők meg a középpályások máshogy helyezkednek! -
#5583 Nahh itt egy link a TerHand nevű skinről amit takezó meg én is használok(azért vannak ilyen jó eredmények :) :D )
TerHand -
Takezó #5582 nah most nekem lépnem kell, szal nem tom megcsinálni, de ha hazajövök megcsálom -
#5581 Mar nemtom mert annyira ideges lettem hogy kileptem. -
#5580 Beírod a címet, ha megkérlek?
-
#5579 Amugy megtalaltam egy cm oildalon ezt a skint csak nem tudtam letolteni mert nem jott le. -
#5578 Csak azt a skin konyvtarat szedd ki ahova beraktad.Nemtom melyikbe raktad.Ha a ter-be akko azt. -
Takezó #5577 majd kiszedem mégeccer, tényleg megpróbálom már nem emléxem néhány könyvtárat kimentettem -
#5576 Kirol beszelsz?????Most irtaad hogy idezlek"első bajnoki meccsemen,mer elkezdtem szokás szerint az interrel.
"Mekkora láma vagy.Hazudni se tudsz. -
#5575 De azert kiszeded majd?Hogy szedted ki multkor??A konyvtarat ahova raktad? -
#5574 jah,de nem hogy idejöjjenek,hanem lejárt a szerződésük,és arsenaltol kezdve madridig mindenki rajta volt,csak én megtettem a szerződést,ugyhogy nálam vannak. -
Takezó #5573 okok -
#5572 Biztos belenyultal az editorral.Te mondtad az elobb nekem -
#5571 Nem fikázni akartalak. -
#5570 első bajnoki meccsemen,mer elkezdtem szokás szerint az interrel.
inter-modena 5:2
vaart(2)vieri(1)ronaldinho(1)meyde(1) -
#5569 Akko bocs.Nem tudtam hogy mar megvolt.SORRY -
Takezó #5568 DonGuba: :DDDDD szted még nem tettem? nem müxött... de ha annyira kell, majd újra megteszem... -
#5567 Baszki akko szedd ki a cm-bol es rakd fel valahova takezo. -
Takezó #5566 iszonyat régen volt, azóta nem cseréltem CMet... -
#5565 De mégis honnan töltötted le? Meg ahogy látom akoska-nak is az van. Ő sem tudja? Miket töltötél le? -
Takezó #5564 jaja kép van, a szkinhez meg nem tok, már 1000en kérték, de továbbra se tom hol van:( -
#5563 Nem is haragszom igazad van, azért 2-3 oldalt vissza lehet nézni, főleg, ha képet keres az ember :)) -
#5562 semmi gond, nem fikázni akartalak -
#5561 Bocsi, tényleg kicsit elhamarkodottan kérdeztem. Legközelebb majd visszaolvasok.
Remélem most nem kérdezek olyat, ami lentebb van.
Takezó: Honnan van ez a skin? Tudsz adni linket, vagy esetleg fel tudod tölteni Nekem vhova? -
#5560 kicsit olvasgass vissza, van vagy 5 kép róla :P -
#5559 grat