Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akko passsz.De varj van valami.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Milyen az uj pecs?Jatszik vele valaki?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
annderson nem valami nagyszám amikor a barcaval nyomtam õ volt az elsõ aki elment
FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER
hát ez a való életben is így van. haza is ment, asszem a Malmö-hez. csóró annyit volt sérült, hogy alig játszott, ráadásul egészségesen sem volt egy világsztár. rúgótt 1 gólt, amivel megnyerte a Bayern-nek az utolsó pillanatban azt a bizonyos bajnoki címet, ennyi. ja, nem tudom pontosan, hogy hány, de közül 100 szoros válogatott, szal azért annyira nem rossz csóka.
Már vihetik Andersont, csak nem kell senkinek
Andersson alapból elküldeném
vedd meg Lúciót, min. 10 évre meg van oldva a középsõ védõ kérdés
Barcelonában meg úgysem rózsás a helyzet abból a szempontból (nemcsak abban). nálam most játssza a 11. idényét a Romában, és még mindig pazar, igaz még 35, de asszem belefér még 1 év 😊
vedd meg Lúciót, min. 10 évre meg van oldva a középsõ védõ kérdés
Barcelonában meg úgysem rózsás a helyzet abból a szempontból (nemcsak abban). nálam most játssza a 11. idényét a Romában, és még mindig pazar, igaz még 35, de asszem belefér még 1 év 😊
Hali!
A Barcával játszom és történt egy érdekes dolog!
Depor : Barca bajnokin, 3 játékosom állat(ütöttek, rúgtak mindenkit) modjára viselkedett, és kiállította õket a bíró!(kb 5 percen belül)
Én szépen megbüntettem mind a hármat; erre rossz a hangulatuk (Anderson utál) és távozni akarnak a klubtól!
Mi a teendõ?
A Barcával játszom és történt egy érdekes dolog!
Depor : Barca bajnokin, 3 játékosom állat(ütöttek, rúgtak mindenkit) modjára viselkedett, és kiállította õket a bíró!(kb 5 percen belül)
Én szépen megbüntettem mind a hármat; erre rossz a hangulatuk (Anderson utál) és távozni akarnak a klubtól!
Mi a teendõ?
Bazz nekem egy játékost hagy ki néha freddy adu-t
mást nem de õt is beteszi néha!!!!!!!!
mást nem de õt is beteszi néha!!!!!!!!
FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER
ne legyél már ilyen szerencsétlen. a beállításonál, ahol pl beállítod, hogy milyen pénznem legyen, ott azon oldal jobb felsõ sarkában van.
Beállításoknál. De szerintem csak akkor lehet állítani, mikor elkezded a gamet.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Itt van, ha még kéne vkinek.
a sigamsen talan
Sikerült hazaérnem, má töltöm a cracket, lassan kész aztán fölteszem vhova.
attól, hogy feltetted a pathet nem lesz benne. tegg mediumra, vagy large-ra a database-t, és akkor benne lesz
én meg most, hogy így emlegetitek, megnéztem az én játékomban, hogy szerepel-e. és igen, a leeds-nél játékosmegfigyelõ, le is igazolom 😊