Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊
Bajnok? Melyik szezonban? 😊)

Jajj neeee, már itt is Grétsyt hozzátok fel??? 😊) Az az ember, eccccsém... nah ez off, de ki nem állom. Ha a magyar nyelvrõl van szó, olvassatok Nádasdyt! Õ a bajnok!
DONGUBA
Bazz nalam a lecce mos 4. a bajnoksgban ugy hogy 2 meccsel kevesebbet jatszott mint a 3.
A fel csapatat az en kolcsonjatekosaim alkotjak.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

egesz nap pofazni kell, akkor is, ha nincs mondanivalo? 😄DD
na errol beszeltem... 😄

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

DONGUBA
Csak ugy kerdeztem.
Hogy elcsendesultunk.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zaki
hogyhogy mi van?

DONGUBA
Na mi van most?

zaki
😄DDDDDDD

robotnyk
ha írni nem is tudok, a humorom kiváló, és szerény is vagyok.
zaki
grétsy-kommandó

(amugy egyvalamiben igaza van dongubanak: privatban valami hasonlot irt -persze remek helyesirassal megspekelve-, hogy "miert rontod a forumot?" nos, ezek a kirohanasaim valoban off-ok, de ecceruen tokom televan mar azzal, hogy nehany pattanasos pubertas itt eli ki a tulburjanzo kommunikacios kenyszeret... mind1, cm-szempontbol atokoltozom indexre ;])

DONGUBA
😊

robotnyk
rátenyereltem a billentyûkre, kedves grétsy-kommandó
zaki
te meg írni: tanullj az 1 l, szóval tanulj (hülyülök, meg ne sértõdj )

robotnyk
ahelyett hogy bedurciznál, inkább tanullj meg kultúrált határok közt fórumozni.
akoska
Akkor én búcsúzok ettõl a topictól ez az utolsó hozzászólásom

FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER

robotnyk
eszembejut valami régi idézet: "kemény a kezed mama de igazságod van"
😊
zaki
ez a grusi egy jó srác

te biztosan nem vagy koztuk, neked normalis hozzaszolasaid vannak.. miattad, zaki, takezo es donpedro miatt jartam ide (marmint ebbe a topicba), de iszonyatosan lezullott, mostmar tenyleg egy chat lett belole...

DONGUBA
Ki ez a grusi?

robotnyk
<<ez a négy>>
ki az a négy?
DONGUBA
Most jatszottam a meccset.

Zaki: ja, elkepeszto, mit muvel ez a negy 12-13 eves remek arc... magam reszerol inkabb olvasom az indexet, oda tenyleg normalis emberek irnak... csa..

akoska
ez az új rekordod nekem 8-0 a rekord gratula

DONGUBA
Akoska nincs problema csak ne rontsuk a forumot.Ha gond van megbeszeljuk mircen ne itt.

DONGUBA

akoska
nem neked zaki gubának

akoska
ne tegyél ékezetet 😊

zaki
nagyon jó irányba megy a topic, gratula

akoska
nemtudtam guba bazz ha lefagyott és nem írta ki honnan a faszomból tudnám(mostmár tudom mer robo elmondta)

DONGUBA
Akoska ha nemtod mire gondoltam akko no comment.

akoska
guba ha erre gondolsz csaj viccbõl mondtam

ricsi1
jajj bocs!csak nem jelenítette meg!de milyen?

ricsi1
ammeg mi?

Tono34
Az egy másik jó játék.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

ricsi1
ammeg mi?

akoska
lehet háború játszuk a Stronghold Crusadersbe a háborút 😊))

ricsi1
jóvan' azóta már lekicsinyítettem...(másikat)

ricsi1
sztem jó lenne!

Tono34
4. szezonom. 2007.
Nincsen sok idõm játszani így lassan haladok.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

DONGUBA
Nyugi nem lesz haboru akoska haver.

zaki
nekem is volt ilyen nem egyszer a régebbi verziókban, de ebben eddig hála istennek nem... emléxem 1X bl-döntõn jártam így, jött a vb, június elején, a válogatott játékosok meg szépen már az edzõtáborbqan voltak, így tartalékokkal tudtam csak kiállni, persze ki is kaptam 😞

zaki
hányadik szezon?

Tono34
Honvéddal zsinórban 4-szer nyertem meg a Magyar Kupát.
Van még 4 forduló vissza és 5 pont az elõnyöm.
Még játszanom kell a 2. és a 3. helyezettel is. Ha meg tudom õket verni akkor biztos a 2. Bajnoki címem.

zaki
máskor majd kicsinyítsd le a képet pls, hogy ne nekem kelljen utólag velük sz*rozni, thx

zaki
nyugi. nem kellene megint kitörni vmi háborút

DONGUBA
Ez az akoska mekkora fasz.

akoska
milyen korai üzenetekre válaszol ez az akoska háááát

akoska
Szerintem is 😄