11900
-
Toerpe #6078 Nem most fertöztem meg mert régen a cm97/98-al nyomtuk sok-sok hétvégén keresztül :-)))) Szombat reggel 8-tól este 11-ig vasárnap reggel 9-töl este 8-ig :-))))) csak háááát neki is gépcsere volt és nuku focimanager progi :-)))) -
#6077 asszem sikeresen megfertőztél valakit :-)) -
Toerpe #6076 Zaki ha felébredtél és olvasod akkor a haverom is nagyon köszöni a tegnapi gyors segítséged. Én tegnap este 9-ig voltam nála de ma reggel 6-kor felhivott hogy megy aludni :-)))) Szóval nagyon bejött neki a játék a Fulham csapatával kezdett. Amig ott voltam addig 5 barátságos meccse volt ebböl 4 győzelem 1 vereség. A bajnokságban az első két meccsen kikapott. Utána már nemtom hogy miket játszott mert csak addig voltam ott, de szerintem vhol elöl lehetett reggelre :-)))) szóval még1x köszi -
#6075 Spanyol Univ. Las Palmas-al kezdem új meccset.
10 forduló után a 4. vagyok, de ez a csapat majdnem öregfiúk.
2 38 éves a többi javarészt 30-33 és pár fiatal, de elég gyengék. -
Toerpe #6074 Tényleg kemény meccs lesz a Perugia ellen de a többi az mind gyerekjáték :-)))))))) -
Grusi #6073 Hajra Lokiiiii.... -
#6072 A kepet be se rakom hogy hogy sikerultek ezek a meccsek:((((((((( -
Grusi #6071 Hogy merted a sampdoriat 5:0-ra verni? dádá! -
#6070 Jah ok -
#6069 mert Ő 2. éve regisztrált, Te pedig első.... -
#6068 Kemeny meccsek varnak rám.
-
#6067 Zaki neked miert van ket csillagod es nekem csak 1????? -
#6066 Akoska minden reszben aprobb modositast kellett vegrehajtani. -
#6065 melyik taktikáról is van szó? -
Grusi #6064 akoska: biztos lehetsz benne, hogy nem hasznalja az egesz vilag a taktikadat, köztük én sem teszem... :D -
donpedro #6063 Több ilyen taktika is van -
#6062 az jó minden egyes részben bevállt az elég érdekes -
#6061 Okoska en a sajat taktikamat hasznalom 4 eve majdnem mindig. -
#6060 hajrá -
#6059 Lehet, hogy ma újra elkezdek vjátszani, vmi kiscsapattal. -
#6058 nincs mit -
Toerpe #6057 Köszönöm Zaki Te egy ISTEN vagy a barátomnak kellene a játék mert otthon van betegácsiba és mondtam neki hogy nem yo egész nap az ágyban feküdni és yo lenne ha leülne a gép elé játszani csak hááááát nem tudta hogy mivel üsse agyon az időt erre mondtam neki hogy felveszem a cm-et mert nagy focirajongó :-)))))) de mussza neki is (nekem is) magyar nyelven mert úgy yobban megy :-)))) még 1x köszi -
#6056 http://huncm.freeweb.hu/ -
Toerpe #6055 hagyne olvassak vissza 6000 hozzászólást :-))))) -
Toerpe #6054 HELP!!!! Magyarositást keresnék Légyszi segítsetek S.O.S. -
#6053 Bazz mostmár az egész világ az én tacticomat használja?
Bazz már a cmfaq-on is fenn van!
Rosszul tettem hogy egyszer feltöltöttem a cmxchange-ra
Tudjátok én olyan irigy fajta vagyok... -
#6052 Ja biztos igazad van children. -
#6051 no comment.helyedbe nem beszélnék.... -
#6050 Te inkabb micimackot nezzed még.....ovisoknak az valo. -
#6049 tvből többet lehet látni :)
énis szivesen kimennék egy inter meccsre -
#6048 Csak kellene egy barca mez is meg egy milan is-Mert manutd van mar egy piros meg egy kék is.Mert gagyit tudhatok ki vesz fel?A gagyik.Haverom szulinapjara kapott milanobol egy 3-as milan mezt ami ugye maldinié.Cirka 25-be kerult.Mert itthon nem lehet eredetit kapni szammal meg nevvel sehol asszem. -
#6047 ...október körül megyünk Münchenbe, kellemest a kellemessel... -
#6046 mikor voltunk a barca stadionba, egy olyan kb 12 éves kissrác real madrid mezben sétálgatott :))) biztos köze nem volt a focihoz a szüleinek :P -
#6045 Szerintem Madridban is lehet kapni, csak az ember ne nagyon mutogassa. -
#6044 Haverom is megy majd nemsoká madridba.Mondom neki atugorhatna barcelonaba egy barca mezert:))))Persze elkuldott a faszba. -
#6043 Mivel mindig nálam van a jegy, ezért pontosan megtudom mondani, hogy 80 euro volt 1 jegy. -
#6042 én tavaly nyáron voltam barcelonában, és voltunk a barcelona stadionban, meg a múzeumban is... nem volt semmi, bár jobban örültem volna, ha madridba megyünk -
#6041 huhh, nem semmi, nem kicsit irigyellek :)
mennyi volt a jegy (ha nem titok) -
#6040 igen, ma lesz -