Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
bakker de hülye vagyok... igaz nem sokat, 1 hónapot lenyomtam kb 8 óta, na mondom mára elég volt, elmentem. erre én hülye véletlenül kiléptem, és nem mentettem el

Matthewpamer
lehet a vírusírtó miatt van!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
bazz,akarom indítani a gamet,erre kiírja hogy a cm0304exe hibát észlelt...stb. és mindig ezt csinálja!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

akoska
Játszok egy szezont a "szuper" ligában elsõre az tünt fel hogy a játékosok jobbak mint a saját bajnokságukban.Másodszor qrva nehéz bármilyen csapat ellen nyerni idegenben bárhol van a 20. a 19. a 2. bárki ellen megszenvedek a gyõzelemért vagy kikapok vagy döntetlen.Hazai pályán a 10. alatti csapatok kapnak általában 4-0 fölött a 10 fölöttiek-el nagyon megszenvedek.
Harmadjára pl.:Real Madrid angliába qrva sokat költhet fizetésre vegyük például LÚCIO leigazolását spanyolba 120,000K kaptam max.itt !!! 650,000 K !!!!

FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER

ricsi1
........

ricsi1
??

DONGUBA
Es ugy is lehet jatszani.En szoktam.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

robotnyk
nem is játszunk, tegnap estére lekorlátozott a cselló, most vasárnapig 64kbit oda-vissza
DONGUBA
Robotlik csetlik botlik nehogymá szolj hogy jatszunk.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Colomano elment az emil.majd szolj ha muxik.

gazo
Majd akkor én csinálok, ha megtudom hogy kell...tán a cmskins.com segit...

gazo
Nem mondtam hogy taplók...

robotnyk
valószinûleg nem taplóságból nem válaszolnak az indexen hanem azért mert nem tudnak Sopronos menubart.
amúgy már az elejétõl nem lesz benne Miki.
DONGUBA
Egy keresoprogrammal ami olyan mint a az a cmscout csak ebben van egy superliga is amit te csinalsz meg.De adj egy emilcimet elkuldok ket fajlt amit be kell rakni es ez lesz belole.

don megmondanád, hogy csináltad?

zaki
ja értem. hát nem tudom, sztem nem lesz ez benne a patchben. de ha jól tudom nem is lesz több javítás a játékhoz, mert a 4.14-es volt az utolsó a cm 03-04-hez. de a legközelebbi adat-frissítésben már (sajnos) nem lesz benne Fehér Miki. nyugodjék békében...

gazo
Nem, ugy értem, hogy szezon kezdéskor még élt (2003. nyara). Mondjuk megveszem a Liverpool-nak, játszik is , vagy csak elvan, aztán januárban sajnálatos módon kapom a hírt, hogy edzés, vagy mérkõzés közben elhunyt.
Azért kérdeztem Foé-t, hogy vele mi lett.
Remélem nem sértettem a családot, vagy vkit, elnézést kérek.

zaki
ezt nem értem... nem inkább kiírják?

DONGUBA
Gyerekek en nem editorral csinaltam azt a ligat.Ja es belekerult vagy 5 percbe amig beraktam az osszes nagycsapatot conference ligaig.

gazo
nem akarok kegyeletsértõ lenni, de ha jön ki uj patch, vajon Fehér Mikit beleírják? Foé-val volt valami az elõzõ verzió(k)ban?

gazo
Hát gondótam, azért köszi, de hátha ideolvas a cmhungary-n a letöltéseknél több mint 1000 grafikával büszkélkedõ vki, és megszán...

zaki
hát sajnos nem tudok segíteni, sorry 😞

gazo
Télleg, királ!!!
Már tiszta részegre ittam magam itt az örömtõl!!!!
akkor most hajthatunk a 10000-re. Majd ricsi1 + GUBA segítenek😊)
Amúgy most azt kezdte el csinálni a progi, hogy állandóan meccs elõtt felhívja a figyelmemet, hogy XY milyen jó játékos, de még sincs a kezdõben. Közben XY sérült, vagy el van tiltva. Hülyére akar venni a game.

Nincs vkinek MATAV-os menubar-ja? megdobhatna egyel.
Az indexen is kértem, de le se sz.tak. A CMHUNGARY-N meg pont a matav nincs fenn. 😞(

zaki
ááá, tied volt az 5000. hozzászólás, nem is örülsz? 😊

Tono34
Magyar csapatok ? Div1000?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

gazo
virtuális Szuper-Liga. A valóságban hiába fenyegetõztek, nem lett belõle semmi.
csak sokat kell repkedni a dél-amerikaiak miatt
télleg, hogy kell, az editorral?

és mire jó?
hogyan csináljátok?

akoska
Nahh kész a div1
csapatok
Parma;Lazio;Leeds;Manchester City;Fulham;Real Soc.;Mallorca;Deportivo;Feyenoord;PSV;Monaco;Stuttgart;Bremen;Leverkusen;Udinese;Blacburn;Everton;Santos;Southampton;Shakhtar;Charlton;Independiente;Rangers;Celtic

akoska
Én is csinálok egy hasonló bajnokságot mint te de még csak a premier league van kész
a csapatok:
Juventus;Inter;Milan;MU;Arsenal;Chelsea;Real Madrid;Barcelona;Valencia;Ajax;Anderlecht;Paris-SG;Bayern München;Dortmund;Roma;Liverpool;Betis;Hertha;Boca;Newcastle

DONGUBA
Mi van ficgec?

DONGUBA
nekem már kész is.gyere mircre elmondom hogy kel pikpakk megcsinalni

robotnyk
ez nem is olyan hülye ötlet
DONGUBA
A premier liga a legdurvabb.Milan bayern stb

DONGUBA
Csak nem fert ki egy kepre.

DONGUBA
Van meg alatta nem latod?

ricsi1
19 csapat?

ricsi1
19 csapat?

DONGUBA
Jo kis liga mi?En csinaltam,Mindegyik angol liga ilyen.

DONGUBA

DONGUBA
Majd gyere mircre ott vok.

DONGUBA
FICEGE en mar vagyok.Felpeccseltem 4.14-re a gamet.

DONGUBA
Koszi zaki hogy megtiszteltel valaszoddal.A 4977-es uzimre.

zaki
ok, sorry, ezt nem vágtam... végülis én 1 évet kb 18-20 óra alatt le tudnék nyomni, de hát ki az a hülye, aki ennyit játszik a játékkal egyszerre (az egy évet a nyárral, felkészüléssel 1ütt gondoltam)

miért akarna bárki 500 évet lenyomni, hacsak nem Yodának hívják? 😊 Nem élünk örökké, szóval olyan 40-50 év a maximum, aminek szerintem van értelme, és akár reális is lehet.

Másrészt 100 évrõl ugye már mindannyian halhattunk, a cmhungary idõgépes cikksorozatában ugyanis 100 évet nyomtak le.

zaki
2500? 500 évet hogy a fenébe lehet lejásztani? ez szvsz lehetetlen

DONGUBA
Gyere mircre

Matthewpamer
na itt vagyok guba!most játszhatunk!

DONGUBA
Zaki te ugy 2009 kornyeken leigazolgattad a visszavonult nagy jatekosokat edzonek meg stb-nek?Nalam mar egesz jo kis stab alakult ki.2009-ben.

ricsi1
nincs.