Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inkább abbahagytam az ajaccsós mentésemeté... nem volt szimpi Frankország... szal most a Kamen Ingraddal (horvát) kezdtem egy újat... UEFÁban indulunk, amúgymeg egyelõre 5 forduló után 1.k vagyunk
de õ az Ajaccioba ment és nem a GFCO Ajaccioba 😉
Rudee
Fél évet jáccott is.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Nem erdekel!!!
ricsi1
mink is csak figyelünk!

bakker már 1 hete nem menedzsereztem(ricsi beteg volt)

most a vezetõi elvárás, hogy nyerjem meg ismét az elsõ osztályt. Elég húzós lesz

én a saint-etienne-nel játszom. Az elsõ év után feljutottam az élvonalba, a 2. évben megnyertem a francia elsõ osztályt, igaz pontazonossággal a Nantes-tal (78 pont), de jobb gólkülönbséggel. Csupa huszonévesekkel erõsítek, kimeríthetetlen utánpótlás a francia.

zaki
5062... 1ébként Sowunmi tavaly majdnem odaszerzõdött (Ajaccio-ba)

A bajnokságban most volt egy nagyon rossz szériánk, így 5. helyre lecsúsztunk: elsõ 3 jut fel.
Mi ez a nagy kihalás??? Hogy legyen legalább egy hozzászólás: én most a GFCO Ajaccioval kezdtem el egy új gémet... Mivel elsõ évben vagyunk, még semmi különös nem történt 😊
Hello!
ricsi1
.........

ricsi1
ja pl én!
grusi :nem az amit én írok!!
hanem amit te írsz!

robotnyk
próbáld már meg használni ezt a kibaszott fórumot, ha meg gyenge vagy hozzá akkor ne is próbálkozz.
zaki
én már napok óta csak figyelem a topicot, alig szólok hozzá, szörnyû, amit itt pár ember produkál

ricsi1: igen, MINDIG MEGJELENNEK, az is hogy, ejja, az is hogy "miert nem rakja be", keptelen vagy felfogni?

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

zaki
csá

Matthewpamer
már 5ször felraktam legalább.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
meg.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

ricsi1
nnektek mindig megjelenik az üzi amit írtok?

ricsi1
ejja...

ricsi1
pálinkás jó reggelt(kívánok)!

ricsi1
rakd fel mégegyszer!(1.4)

robotnyk
szerintem valami gebasz lesz a rendszereddel
Matthewpamer
BASZOM,ez a szar flashget!Miért van az,ha rámegyek hogy minden letöltése flashgettel,akkor nem válaszol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MIÉRT????nem reagál semmit!

Matthewpamer
én meg mondtam hogy az XP nem megy fel a gépre,csak 1 másik processzorral.És azért kell az alaplap hogy belemennyen a 2400+-os AMD!

DONGUBA
Már mikor mondtam hogy format c:
Csak te fasz vagy.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Matthewpamer
na idefigyelj mákos guba!
csönd

DONGUBA
Kisficgec.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Matthewpamer
az lesz majd vmikor.de elõször veszek alaplapot!

robotnyk
nemtom, formatállj egyet, az sose árt
Matthewpamer
nemtudja valaki hogy miért csinálja ezt a manager?
amikor elakarom indítani,kiírja hogy a cm0304exe hibát észlelt..
már 5-ször leszedtem meg vissza,de mindig ezt csinálja!

zaki
már nyitottam is neki egy topicot 😊

Matthewpamer
off:nem érdekel valakit egy 1,7-es intel celeron?
zsír új,7000FT.

gazo
lehet vmi chessmanager

szemely szerint kivancsi leszek, mi lesz az a nagy durr, amivel az SI elo akar allni...

gazo
Ja, tegnap megnyertem az NBI-et a Matavval, kaptam érte 120K igazolási keretet. 😊
Kellene 2 jó DC meg egy jó DL, fiatal olcsón. Tud vki esetleg használhatót?
Csatár van dögivel, de hiába árusítom a fölöst, a kutyának sem kell. Adjam ingyé õket?

zaki
áááááá, zsííííííííííír

Championship Manager 5 Developer Revealed

Mindjart megirom a teljes hirt gurugamer.hu-ra is, turelem ;]

zaki
"átverted a program készíytõit"

ezt nem nagyon vágom

robotnyk amikor cm3-al nyomtam, 3 draga osztalytarsammal sorozes kozben mi is errol diskuraltunk 😄 tobbiek total hulyenek neztek minket, foleg akkor, amikor megtudtak, hogy raadasul a meccseket is csak szovegesen irja ki ;]

robotnyk
óóó, akkor kellõn beteg sorstárs, aki baráti társaságban is errõl beszél, súlyosan addicted 😄
sorstársi üdvözletem!
Gfreiter
De lefogom tölteni, mer már kíváncsi vagyok. Grenzjager sörözés közben csak errõl dumál 😊))

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Hi Zaki! Rég láttalak 😊 Nem én, hanem egy haverom, ez a Grenzjager srác, csak most nincs nete. Egyébként mesélte, hogy tetszett, ahogy átverted a program készítõit

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

zaki
hi G.! nem is tudtam, hogy te is szoktad nyomni a CM-mel 😊

Gfreiter
Akkor úgy, mint a Windowsnál, ugye? Köszönöm szépen 😊

gazo
pl. printscreen aztán beillesztés vmi képszerkesztõbe (pl. paint)

Gfreiter
Sziasztok! Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a játékban hogyan lehet screenshotot csinálni?

Matthewpamer
nem indul a game😞((((((((((((((((((((((

nekem szemely szerint baromi antipatikus ez a szuperliga-otlet...