Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
Ficege ha te igy gondolod akko jo.JA ES EZENTUL EDES ANYUKÁDDAL CM-EZZEL.NEM TUDOM MEG ANNO KI BUKOTT LE CSALÁSSAL????NA DE MIND1 NE ITT VALASZOLJÁL MERT NEM AKAROK ITT VESZEKEDNI.HA AKARSZ MEG TALALSZ MIRCEN.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Matthewpamer
jó ez az editor,mert gyors.
Guba:mér kérdezed hogy mi az?már rájöttem hogy azzal húzod fel az embereid tulaját.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
na az interrel barátságos mérkõzésen inter-juve 5:0
iagz a mentés nincs meg.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

robotnyk
te vagy a hülye gyerek kispajtás
ricsi1
hülyegyerek,ha te vmit nem tudsz,akkor nem kérdezed meg?

ehh nem csalás nem te tehetsz róla...
takezó taktik
Csacsi
Ezt nem hiszem el, nem engedett visszalépni a játékba, és újraindult a gépem. Az elmentésem eltûnt. Illetve megvan, csak nem tölti be.

Bazz kezdhetem elölrõl a második szezonomat. még szerencs, hogy minden évkezdésnél csinálok egy külön mentést. Most nem tudom, hogy tudnám reprodukálni ugyanazokat az eredményeket, mert ez így csalás, ha már most az újj taktikát alkalmazom.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Takezó: Elõre is köszi. Bár most szöszmötöltem Vele 3 órát, és most egész jó kis takitkát sikerült összeállítanom, már csak az idegenbeli felálláson kéne vmennyit módosítanom. Úgy látszik ez az év, a tanulás éve lesz, és jövõre újjúlt erõvel vetem bele magam a Seria A küzdelmeibe. Eddig a board nagyon elégedett a 8. helyemmel.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

ok majd belinkelem a taktikot
DONGUBA
Mi van veled robot?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

robotnyk
jót
DONGUBA
Jo reggelt.

Csacsi
Azt a jó tacticot elküldhetnéd nekem, vagy akár belinkelhetnéd. Jöhet privátba is, mert sajnos, msot hogy hétvégén újra volt idõm játszani, bár én még mindig ott tartok, ahol abbahgytam, úgy jó 2 hónapja, a fiorentinával a második szezonomat nyomom, immár seria A-ba, és eléggé a középmezõnyben kullogunk csak az idény felénél. És akármivel próbálkozom nem nagyon segít, pedig én Uefát "ígértem" a csapatnak.

Nem tudom, hogy szerepelt-e már a neve, úgyhpgy beírom. Magyar csapatokba is eljön Ondrej Vorisek, villámgyors csatár (18 pace, 20 acc), a finishing se rossz (12). És emelett nagyon fiatal is, 86-os születésû. Érdemes utánanézni, bár lehet, hogy csak large-on van.

micsoda hozzaerto kerdes 😄DDD

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

zaki
meccs legjobbja...

ricsi1
játszottt...1. gólja nem volt kutya!

ricsi1
az mit jelent ha a neve mellett "*" van?
egykis segítség:

ricsi1
persze,én a chelseavel nyomom!

DONGUBA
Es ez baj?

ricsi1
na ne má'

DONGUBA
Baszki reyes jol jaccik.

DONGUBA
Ne mondj ilyet hogy láma.Szadra vigyazz lecci.Amugy meg nem tudtam egesz nap leszedni mert kb 5 mp-re van csak netem mert allandoan elmegy a net.

Terminátor14
Ne legyél már láma, szedd le és próbékd ki...vazz...
Egyébként: A játékosok értékeit tudod birizgálni, ill a klubok kaszáját tudod változtatni...

CSAK a Fradi

DONGUBA
robotnyik Ez milyen editor?Hogy kell hasznalni e mire jo?

robotnyk
nekem is oda szoktak, pontosabban a C-be, mert spanyolban jáátszom ugye...
Terminátor14
nálam az U19-be szoktak jönni és nem a tarcsiba...😊

CSAK a Fradi

robotnyk
az hogy nem jönnek az ifik, lehet azért, mert sok játékos van a tartalékok között? most kiszórtam a B keretbõl pár 25 év körüli csókát, akikbõl már nem lesz semmi, talán most jönnek ifik az akadémiáról...
DONGUBA
Ez milyen editor?Hogy kell hasznalni e mire jo?

ugyan idegenben megvertük a Besiktast 3:0-ra, a Real hazai pályán 1:0-ra nyert a Milan ellen, így tavasszal csak az UEFÁ-ban folytathatjuk 😞
ööö hát van 1 jó taktikom és jól sikerültek az igazolások, de azé mostmár egyre kevesebb az esély :S
Milan - Fradi 4:1
Fradi - Real 1:2
te beteg vagy baz 😄D
hogy a francba csinalod? 😄

Fradi 2005/06:
Real Madrid - Fradi 2:4
Fradi - Besiktas 4:0
Fradi - Milan 0:2
😄 remélem azé továbbjutok a csoportból
aztat neked is 😄
DONGUBA
Jo reggelt.

(szoval csak arra probalok celozni, hogy van egy remek magyar csatarunk, aki eredmenyeket is er el, ne szoljuk mar le, foleg, ha ma is villant egyet...)

Sot, ha belegondolok, nem is volt kivetel, max nem jatszott vegig par talalkozot 😊

Kuranyi es Szabics totál egálban áll gólok tekintetében, ráadásul úgy, hogy Kevin (egy-ket kivetellel) minden meccsen kezdo volt hol szabiccsal, hol cacauval. Semmivel nem jobb õ, hidd el...

Grusi: elhiszem, hogy nem CM, de ettõl függetlenül Kurányi pl sokkal jobban ontja a gólokat és Szabics góljainak nagy része idény elején született
Takezó: amit szabics goljarol irtal nb1.hu-n, arrol csak az a velemenyem, hogy ez nem CM, szabics 16 bajnokin valoban csak 6-ot rugott, osszessegeben (kupa+bl) viszont mar 11nel tart, no es persze ebben a 16-ban vagy 5x csak cserekent kapott 10 percet...

de jó...
Matthewpamer
tök jó,mert könnyen lehet csalni
csak kár hogy nem lehet átírni hogy hol játszon..😞

zaki
köszi. akkor majd legközelebb leigazolom, ha új gamet kezdek

robotnyk
ez ezer éves változat
Ez friss
viszont ez realtime editor, futnia kell a háttérben a mentésnek ha jól tudom.
Matthewpamer

Terminátor14
benne 😊

CSAK a Fradi

Zaki: én smallon vagyok...
zaki
csak 1 kérdés: small database-ben benne van ez a csodagyerek?

Matthewpamer
jah,én.nekem nem indul az editor meret lassu a gép.de ha indulna...😄
pénzt adnék egy csomó klubnak,mert nem hiszem hogy egy internek 15m van.

robotnyk
ezt pont te mondod b@zd meg? 😊