Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthewpamer
de a Te játékodba!
lehet hogy editorral felhúztad a tulajdonságait..

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

nálam is gyengébb valamivel... de mind1, így is arat 😄
Terminátor14
ehh...nálam ennél 1000X szarabb :-(

CSAK a Fradi

DONGUBA
Nem is nalam van ficege nem latod?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Matthewpamer
bazz guba!nálaad mindenki qrva jó.JO is kibaszott jó,meg Romário is.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

DONGUBA
Hat nalam igy nez ki....majd jon ev vegen.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Éderson ez nálam 19 évesen

A csapat:
DONGUBA
En is csak mar unalmas edersont nezni.

csak nyugodtna én örülök neki...
DONGUBA
Ez csalas.Ilyen nincs mondaná zaki.

akoska
ok de amikor mindene 15 fölött lesz beteszek egy képet 😄

FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER

zaki
szép... több éderson képet nem kérünk, mert ezzel van tele a topic

akoska
NAhh vége a szezonnak Éderson élete eddig legjobb szezonját tudja maga mögött és remélem lesz ennél jobb is 😄

Matthewpamer
nem adtak ki egy új editort?mert ez kurva lassú!

zaki
nincs

Matthewpamer
van új peccs?

Matthewpamer
na mondom megnézem hogy mi ujs erre.mert régen jártam itt. 😄

akoska
basszus Ferencváros - Dortmund 2-2 Tsigalko gólját nem adták meg
Dortmund - Ferencváros 1-0 Balogh Gábor 16 éves betalál a Dortmund ellen és lökésért nem adják meg a gólját hát ha élne elég igazságtalannak érezhetné akárcsak én lehet hogy õ a jövõ nagy reménysége MÁR megint a második körben estem ki ez felháborító és megint ugyanolyan szerencsétlenül!

DONGUBA
okoska kuldd el az edzesed

akoska
DE amikor eggyel föl megy az értéke AKKOR berakok!(jóhogy nem csak most nagyon izgalmas mien gyorsan fejlõdik)

DONGUBA
De ugye nem fogsz orankent berakni egy kepet rola fasz?

zaki
mondjuk most jól jönne nekem is ilyen játékos...

akoska
És most áll a szezon!!!
De most 5 tehetségemet beteszem ebbe az edzõprogramba hátha õk is lesznek ilyenek

akoska
Megvagyok rémülve milesz belõle kicsit gyorsan fejlõdik már nemazért

akoska
Én is nyomok egy ilyesmit csak premier league és sokkal erõsebb!
Hát takezó nálam 17 évesen leigazoltam.
Az U19-be ontotta gólokat szinte csak õ volt a meccs hõse.
Aztán szépen lassan mentek el ezek a ***** magyar csatárok a ****** kiselejteztem mer sok volt a fizetésük és egyre több játéklehetõséget kapott és amikor a bl csoportkörbe mesterhármast rúgott beépítette magát a csapatba ennyi tömören

meglátjuk, nálam még csak 18, szal olyan 3-4 év múlvára várom azt, hogy igazán nagy sztár legyen
DONGUBA
Aze nem rossz liga ez...csak nehez lesz megnyerni.

akoska
Anyestbe ez világsztár lesz a szezon végén berakok egy képet
már megint fejlõdött

akoska
Hát én egy év költségvetését a legjobbnak tûnõ edzõimre költöttem.
Edzéstervet már nem tom honnan szereztem.
De ha ilyen ütemben fejlõdik akkor világsztár lesz
A milan kis szar 550K ajánlott érte.
Nem fogadtam el áttértem 10M-ra
ha elfogadják akkor én még 30 40 milliót fogok érte kérni 😄

ez vazz komoly! kár, hogy nekem nincsenek nagy edzõim... amúgy milyen edzéstervet használsz? Én CMFaq-ot
ehh én most kezdtem újra fradival (2. évben járok) ésebben a gémben még nem kezdõdött el az "özönlés", de kb olyn 2009-2010 környékén történt mindez.
akoska
Mostmár énis beláttam hogy ez a gyerek a legtehetségesebb brazil ezért ráküldtem egy nagyon kemény edzést és vagy 20 szakembert 2 hónap múlva ez lett belõle:

akoska
Hanyadik évben jártok mert rajtam kívül két klubban van külfüldi azok se válogatottak és másodedzõk.Egyszóval nálam még nem kezdõdött el az özönlés😄

Nálam is így van 😄
akoska
És az csak nálam van hogy tehetséges és megvehetõ játékost csak kapust találok kb. 1-2 játékos van akit meg is bírok venni és azokat is második évben a koruk miatt elviszik szóval akkor lesz lehetséges játékosok ha világelsõ leszek vagy mi?

robotnyk
ez sem rossz... nálam a legújabb kedvessége a programnak, hogy leesett az átlagnézõszám 57ezerre... deportivo ellen is csak 62ezren voltak. BLben Arsenal ellen is csak 67 ezren. nem tudom mi az ördög lova lelte a játékot, de elég idegesítõ, mert így majdnem minden hónapban mínuszban vagyok...
Terminátor14
nálam is így van....

CSAK a Fradi

Gyerekek, csak nálam hülyült meg teljesen a futballvilág, vagy másnál is hasonló a helyzet? Ti. nálam özönlenek a külföldi szakemberek Magyarországra, csak két nevet említek:

Brian Laudrup a Dunaújváros edzõje, Luc Nilis a Szolnok másodedzõje!

Rajtuk kívül is van még kb. 20 korábbi válogatott futballista, fõleg Dél-Afrikából és Törökországból, de vannak ex-francia és szlovén szakemberek is. Mind többszörös válogatott játékos volt korábban... Sajátos.

akoska
De majd 28 évesen nézd meg hogy mennyire miben lesz kiemelkedõ

akoska
JA és a csatárjaim 27 meccs alatt 93 gólt lõttek
Amoah 27 meccs 26 gól Átlag 7,67
Tsigalko 24 meccs 30 gól Átlag 8,75
Éderson 23 meccs 37 gól Átlag 8,78

akoska
szinte mindene 14 ami nem kiemelkedõ és szar poszton játszatod a "balfaszodat" ÉS BRAZIL ezt fel tudod fogni a braziloknál csak kiemelkedõ csatárok vannak és 22 éves és ha egyszer pályára lép vki a brazil válogattba az már nem rossz.(Rivaldo,Ronaldo,Kaká,Adriano stb.)Ja és õ már 18 évesen is ontotta a gólokat szóval most éli az életének elején lévõ csúcsformáját.Mivel eddig még nem lépte át a több gól/meccs rekordot szezon végén bár most se biztos hogy eléri de elég valszínû

ricsi1
ezt én tök nemértem...alig akad,olyan amiben kiemelkedõ,és mégis mennyi vág...
nekem va egy ilyesmi emberem,de õ olyan balfasz...(a számok alaplyám talán jobb is édersonnál)

Terminátor14
A haverom Bayern buzi, és hát rámragadt 😊 Persze nyomom mellette a Vasas-al is....

CSAK a Fradi

akoska
Az semmi éderson 22 évesen össz vissz 3 meccsen nem talált be eddig és azokon is 8 fölött volt az átlaga 😊

ricsi1
õõõõõõõõõ éjjha

robotnyk
hülye 😄
jah.... hát úgy nem lehet valami nagyon izgi :S
Terminátor14
Ha arra gondolsz, akkor nem az amatõr, hanem a nagy csapatot irányítom 😊

CSAK a Fradi

zaki
LOL 😄DD

Terminátor14