Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
Csak azt a skin konyvtarat szedd ki ahova beraktad.Nemtom melyikbe raktad.Ha a ter-be akko azt.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

majd kiszedem mégeccer, tényleg megpróbálom már nem emléxem néhány könyvtárat kimentettem
DONGUBA
Kirol beszelsz?????Most irtaad hogy idezlek"elsõ bajnoki meccsemen,mer elkezdtem szokás szerint az interrel.
"Mekkora láma vagy.Hazudni se tudsz.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
De azert kiszeded majd?Hogy szedted ki multkor??A konyvtarat ahova raktad?

Matthewpamer
jah,de nem hogy idejöjjenek,hanem lejárt a szerzõdésük,és arsenaltol kezdve madridig mindenki rajta volt,csak én megtettem a szerzõdést,ugyhogy nálam vannak.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

okok
DONGUBA
Biztos belenyultal az editorral.Te mondtad az elobb nekem

DONGUBA
Nem fikázni akartalak.

Matthewpamer
elsõ bajnoki meccsemen,mer elkezdtem szokás szerint az interrel.
inter-modena 5:2
vaart(2)vieri(1)ronaldinho(1)meyde(1)

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

DONGUBA
Akko bocs.Nem tudtam hogy mar megvolt.SORRY

DonGuba: 😄DDDD szted még nem tettem? nem müxött... de ha annyira kell, majd újra megteszem...
DONGUBA
Baszki akko szedd ki a cm-bol es rakd fel valahova takezo.

iszonyat régen volt, azóta nem cseréltem CMet...
Csacsi
De mégis honnan töltötted le? Meg ahogy látom akoska-nak is az van. Õ sem tudja? Miket töltötél le?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

jaja kép van, a szkinhez meg nem tok, már 1000en kérték, de továbbra se tom hol van😞
Csacsi
Nem is haragszom igazad van, azért 2-3 oldalt vissza lehet nézni, fõleg, ha képet keres az ember 😊)

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

zaki
semmi gond, nem fikázni akartalak

Csacsi
Bocsi, tényleg kicsit elhamarkodottan kérdeztem. Legközelebb majd visszaolvasok.

Remélem most nem kérdezek olyat, ami lentebb van.

Takezó: Honnan van ez a skin? Tudsz adni linket, vagy esetleg fel tudod tölteni Nekem vhova?

zaki
kicsit olvasgass vissza, van vagy 5 kép róla 😛

zaki
grat

Csacsi
Errõl az Édersonról, tudsz képet belinkelni?

ilyen egy igazi klasszis 😄
Szal továbbjutottam a csoportból, bármi is lesz az utsó 2 fordulóban 😉
Ehh, vazz... errõl képet is berakok: 88, 90, 90 el se akartam hinni 😄
Szûcs - Brabec, Choi Jin-Chul, Kiss - Zováth, Károlyi, Kapic, Leandro - Éderson - Torales, Rungratsamee
Cserék: Szántai, Balog, James Dens, Bolanos, Martínez, Welton Silva, Tököli
ez a csapat 😄
Nah 2006: Fradival újra BL-ben (mint idáig minden évben 😉)
FTC - PSV 0:0
Arsenal - PAO 2:1
PAO - FTC 3:5
PSV - Arsenal 2:1
FTC - Arsenal 4:2
PSV - PAO 2:0
1. Ferencváros 3-2-1-0, 9:5, 7p
2. PSV 3-2-1-0, 4:1, 7p
3. Arsenal 3-1-0-2, 5:7, 3p
4. PAO 3-0-0-3, 4:9, 0p
Szal egyelõre így alakult. Akit nem érdekel attól bocs, én személyszerint szeretem a kiscsapatok jó eredményeinek alakulását böngészgetni 😉
Rudee
Ebbe a szezonba 13 (bajnoki) meccsen kaptam 7et és lõttem 18at.

Szar Bayern, szar Bayern :)

zaki
jujj... én még ilyen taktikát nem igen láttam... rúgott ill kapott gólokkal hogy állsz?

Rudee
Otthon meg idegenbe is ezt jáccottam.

Rudee

Rudee
Minnyá berakok egy képet hogy a Tatabányával milyen taktikával jáccottam.

Srácok! Lécci idegenben egy taktikát, mert képtelen vagyok nyarni! Váccal vagyok NBI/B, vagy pedig egy jó kis edzésprogramot gyenge edzõkkel, mert ez egy kis költségvetésû klub. Elõre is köszi!
Rudee
Minnyá fölmegyek.

robotnyk
felgyühetnél ICQra egy pöttyet!
Rudee
A keretbõl 21 játékosból 3 magyar van, a többiek a tartalékban meg az U19ben jáccogatnak.

zaki
szép kis nemzetközi csapat 😛

Rudee
Megin igazoltam a tartalék csapatba pár embert (moldáv védõ, bolgár védõ, marokkói védõ, bosnyák csatár), meg kezdenek beérni az U19esek is . A felnõtt kerethez meg jött egy örmény cstár. Fölhoztam a tartalékból is egy csatárt, õ trinidad és tobagó-i (7 válogatott meccs/5 gól)
Megvolt a Szuper kupa döntõ is, a Dunaújváros ellen 3-1. Egyik mali védõm iránt meg a Marseille érdeklõdik

gazo
PL. bajnokság szünetben mért ne lehetne

a Football Manager 2005 várható megjelenése a szerzõ(k) szavait ídézve: "It's too early for us to set a specific date, but the plan is to release Football Manager 2005 before Christmas 2004 and we are well on course to achieve this. Fans should keep a close on the SI website, which is likely to be where the date is first announced. The demo will be released once the game has 'gone gold'. The release date will be about three weeks after the game has gone gold..." hmmm

ricsi1
barátságos?hmmm..(iner-juve)

Rudee
Csak a magyar 1. és 2. osztály.

zaki
elég sokáig elvitted már te is. hány liga van kijelölve a játékodban?

Rudee
Hosszú idõ után folytattam a pécsi "menetelést". Afrikából igazolgatok legtöbbször, de van 1-2 közép-amerikai játékosom is. Most 2 nigériait akar tõlem elvinni az Osasuna és a Man. City, de nem kapják meg õket, mer megtaláltam a megfelelõ helyüket a csapatban
most fejeztem be a 2015-16os idényt, közepes bajnoki év mellé Magyar Kupa gyõzelem
Mindenki elégedett, minden tulajdonságom 20as, következõ idényre célba vettem a bajnoki aranyat, remélem lesz is belõle vmi
Gép néha nagyon pöcs tud lenni, a Fradi is bejelentkezett a nigériai csatárért és felkínált 300.000.000 forintot (a játékos ára ~70 millió). Egybõl megörültem, aztán megnéztem mégis hogy kivánják kifizetni az összeget... Akartak adni 20 milliót, majd 24 hónapon belül még 40et. Emellé poénból beírta hogy kapok 260 milliót ha az ember lõ 50 gólt...

zaki
nálam is mindig ugyanaz

mindig ugyanaz... mert lusta vagyok 😄
Matthewpamer
mindig ugyanazzal..

Csacsi
Egyébként ti folyamatosan egy taktikával játszotok, vagy attól függõen, hogy otthon, avgy idegenben, vagy esetleg erõs csapat ellen játszotok?

Mert én nekem van egy taktikám, amit otthon játszok, és van egy amit idegenben. És néha, ha erõs csapat ellen játsszok otthon, akkor is az idegenbeli taktikát alkalmazom. Ti hogy csináljátok?

Csacsi
Kösz Grusi, ha hazaérek lecsekkolom õket.

zaki
Said? az nem vmi egyiptomi gyerek? bariban nyomta/nyomja igaz?

Kozeppalyasnak Sunday Oliseh, DMC de attacking poszton is remek, valamint kis csapatokhoz is lehet szerzõdtetni (a játék kezdetén asszem lejár a szerzõdése)
Kozepso vedonek Ibrahim Said vagy Török Tibor.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Csacsi
Nah, ahogy látom kicsit elszabadultak az indulatok, és nagyon nem a játékról esik szó.

Akkor kérdeznék.

Tudtok ajánlani nekem, egy jó irányító középpályást, aki védekezõ, és sima középpályásként is bevethetõ. Ha lehet legyen fiatal, és olcsó, és akarján nálam játszani.

A másik aki kell szintén fiatal, olcsó, az pedig egy jó középsõ védõ, emberfogásra.

Köszi elõre is.