Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"Mekkora láma vagy.Hazudni se tudsz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

inter-modena 5:2
vaart(2)vieri(1)ronaldinho(1)meyde(1)
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Remélem most nem kérdezek olyat, ami lentebb van.
Takezó: Honnan van ez a skin? Tudsz adni linket, vagy esetleg fel tudod tölteni Nekem vhova?
Szal továbbjutottam a csoportból, bármi is lesz az utsó 2 fordulóban 😉
Cserék: Szántai, Balog, James Dens, Bolanos, Martínez, Welton Silva, Tököli
ez a csapat 😄
FTC - PSV 0:0
Arsenal - PAO 2:1
PAO - FTC 3:5
PSV - Arsenal 2:1
FTC - Arsenal 4:2
PSV - PAO 2:0
1. Ferencváros 3-2-1-0, 9:5, 7p
2. PSV 3-2-1-0, 4:1, 7p
3. Arsenal 3-1-0-2, 5:7, 3p
4. PAO 3-0-0-3, 4:9, 0p
Szal egyelõre így alakult. Akit nem érdekel attól bocs, én személyszerint szeretem a kiscsapatok jó eredményeinek alakulását böngészgetni 😉
Szar Bayern, szar Bayern :)

. A felnõtt kerethez meg jött egy örmény cstár. Fölhoztam a tartalékból is egy csatárt, õ trinidad és tobagó-i (7 válogatott meccs/5 gól)
Megvolt a Szuper kupa döntõ is, a Dunaújváros ellen 3-1. Egyik mali védõm iránt meg a Marseille érdeklõdik

most fejeztem be a 2015-16os idényt, közepes bajnoki év mellé Magyar Kupa gyõzelem
Mindenki elégedett, minden tulajdonságom 20as, következõ idényre célba vettem a bajnoki aranyat, remélem lesz is belõle vmi
Gép néha nagyon pöcs tud lenni, a Fradi is bejelentkezett a nigériai csatárért és felkínált 300.000.000 forintot (a játékos ára ~70 millió). Egybõl megörültem, aztán megnéztem mégis hogy kivánják kifizetni az összeget... Akartak adni 20 milliót, majd 24 hónapon belül még 40et. Emellé poénból beírta hogy kapok 260 milliót ha az ember lõ 50 gólt...

Mert én nekem van egy taktikám, amit otthon játszok, és van egy amit idegenben. És néha, ha erõs csapat ellen játsszok otthon, akkor is az idegenbeli taktikát alkalmazom. Ti hogy csináljátok?
Kozepso vedonek Ibrahim Said vagy Török Tibor.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Akkor kérdeznék.
Tudtok ajánlani nekem, egy jó irányító középpályást, aki védekezõ, és sima középpályásként is bevethetõ. Ha lehet legyen fiatal, és olcsó, és akarján nálam játszani.
A másik aki kell szintén fiatal, olcsó, az pedig egy jó középsõ védõ, emberfogásra.
Köszi elõre is.