Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
)

Szar Bayern, szar Bayern :)
Ott aztán remekül ment a játék, agyonvertük a Tiranát, majd nagy meglepetésemre kivertük a Schalke-t, hogy utána a legjobb 8 között kiessünk a CSKA Sofia ellen. Ez persze így is nagyon szép, csak hát kissé szerencsés sorsolásunk lett volna a folytatásban, ugyanis a 4 között (tessék megkapaszkodni) a Videoton lett volna az ellenfél. Bizony, a fehérváriak egészen az elõdöntõig meneteltek, kiverve többek között a Feyenoord-ot és a Valenciát!!
Aztán a Sofia ellen õk is simán kiestek, így végül a bolgár csapat döntõt játszott, ott viszont kikapott a Parma ellen.
A nyári szünetben a csapat története során elõször volt pénz átigazolásra, és mindjárt 6 millió euro, úgyhogy alaposan bevásároltam, Supat, Porhallson, és még sokan mások is megérkeztek, így most kicsit gondban is vagyok, hogy kit rakjak be a csatársorba, hisz Gillich Ákos továbbra is szórja nálam a gólokat. De legyen ez a legnagyobb bajom. 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
sima 4-4-2 DEF a kontrajáték bexelve azt hadd szóljon.
Asszem jól kontráznak a fiúk!
1 érdekesség: a BL elõtt akartam szerzõdést hosszabítattni az 1-ik játékosommal, kért 4.500 eurót/hét, hát mondom az sok, most megnéztem, már 7.500 -nál tart, de a többiek is ilyen pénzéhesek lettek

Let\'s go Hawks!!!
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Hülye word

Let\'s go Hawks!!!
Ez mekkora undorito csalo, es meg teged hulyez le 😄
Te igy elvezed a jatekot? 😄
Bocsi 😊
Let\'s go Hawks!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Hiaba no, karorvendo vagyok, szornyu tulajdonsag ;]
De Kuip, Rotterdam
BL döntõ
A csapatok kifutnak a pályára. Az AC Milan az egyértelmû favorit, de a gyengébbnek tartott Videoton kezdi el a mérkõzést. A meccs nagy részében a kis csapat van fölényben, de 1 kontra révén az olasz csapat szerez vezetést, melyre a lelkes kis csapat már nem tud válaszolna. A végeredmény:
AC Milan ? Videoton 1-0
Statisztika:
AC Milan Videoton
Lövések: 6 7
Kapura ment: 3 5
A keret:
KA - Oscar McFarlane
VJ - Marcin Kus
VB ? Geovanny Caicedo
VK ? Kwabena Opoku
VK ? Njabuliso Simelane
KK ? Dvéri Zsolt
KK ? Zoran Pavlovic
KJ ? Mohammed Hamza
KB ? Rafal Grzelak
CS ? Pórarinn Kristjánsson
CS ? Supat Rungratsamee
Cserék: Pavel Begansky,Müller Zsolt,Tóth Balázs,Tomas Pesir,Euguya Yavruyan,Samson Godwin,Marcelo (KA)
Út a döntõig:
Slavia Praha ? Videoton 2-2
Videoton ? Slavia Praha 1-1
Videoton ? Panathinaikosz 2-1
Panathinaikosz ? Videoton 1-2
-------------------------------
Videoton ? Benfica 2-2
Inter ? Videoton 2-0
Arsenal ? Videoton 2-0
Videoton ? Arsenal 2-2
Benfica ? Videoton 2-3
Videoton ? Inter 3-2
--------------------------------
Videoton ? Olympiakosz P. 2-0
Olympiakosz P. ? Videoton 1-2
Dortmund ? Videoton 0-1
Videoton ? Dortmund 3-1
Arsenal ? Videoton 1-3
Videoton ? Arsenal 3-0
Bocs ha hosszú voltam, de nekem ez hatalmas siker !!!!!!!!!

Let\'s go Hawks!!!
"elsõ bajnoki meccsemen,mer elkezdtem szokás szerint az interrel.
inter-modena 5:2
vaart(2)vieri(1)ronaldinho(1)meyde(1)"
tucc óvasni? 😄
kisficgec nem írta sehova se hogy az elsõ szezon csak hogy az elsõ meccse.De nem kétlem hogy csalt 😄
FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
vaart(2)vieri(1)ronaldinho(1)meyde(1)
EZ MIATT!!!!!!!

TerHand
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.