Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én viszont fexem jóccakát
kösz 😊

aham az jó, grat a tesódnak 😉
Nagybátyámék külföldön élnek, így nem voltak ott a tesóm esküvõjén, plusz még a tesómnak születésnapja is van (illetve már csak volt), és ezeket együtt ünnepeltük. Nomeg, már kb. 3 éve nem láttuk egymást a nagybátyámékkal.

😊 hát minek mentetek oda? mit ünnepeltetek?
Én most jöttem haza a Gundelbõl. Basszus, nem semmi árak vannak... (Nagybátyám cirka 100 rugót hagyott ott egy hatfõs vacsoráért.)

Rudee
Pont a Vasast próbálom benttartani az 1. osztályba 😄

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Gillich Ákos, '85ös csatár.

egyébként meg mé vagytok ilyenkor ébren??? 😄
Gillich? majd kipróbálom idáig nem ismertem
Rudee
Pécsbe

Rudee
Gillich nekem a Pécsba nagyon jól jáccott, aztán nagyobb kihívásra vágyott és elment a Videotonba

Én is gratula! Egyébként mi a REAC-cal épp a hajunkat tépjük. 😊 Megnyertem a kupát és a ligát, utóbbit 16 pont elõnnyel, a BL-ben viszont egy csoportba kerültünk az Interrel és a címvédõ Bayernnel. Az utsó meccsen dõlt el a továbbjutás, ahol nyernünk kellett volna a bajorok ellen, de 1-0-ra kikaptunk, így maradt az UEFA kupa.

Ott aztán remekül ment a játék, agyonvertük a Tiranát, majd nagy meglepetésemre kivertük a Schalke-t, hogy utána a legjobb 8 között kiessünk a CSKA Sofia ellen. Ez persze így is nagyon szép, csak hát kissé szerencsés sorsolásunk lett volna a folytatásban, ugyanis a 4 között (tessék megkapaszkodni) a Videoton lett volna az ellenfél. Bizony, a fehérváriak egészen az elõdöntõig meneteltek, kiverve többek között a Feyenoord-ot és a Valenciát!!

Aztán a Sofia ellen õk is simán kiestek, így végül a bolgár csapat döntõt játszott, ott viszont kikapott a Parma ellen.

A nyári szünetben a csapat története során elõször volt pénz átigazolásra, és mindjárt 6 millió euro, úgyhogy alaposan bevásároltam, Supat, Porhallson, és még sokan mások is megérkeztek, így most kicsit gondban is vagyok, hogy kit rakjak be a csatársorba, hisz Gillich Ákos továbbra is szórja nálam a gólokat. De legyen ez a legnagyobb bajom. 😊

ok, hogy többet kérnek, de ezerszer több lesz a zsé is... persze a hülye vezetõség gyakran költi stadionra 😄
zaki
mûködik?

Csacsi
Ezer hála a skinért.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

DONGUBA
Jajaja.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zaki
mit mond6nék? gratula

DONGUBA
Ahogy egyre sikeresebb leszel annal tobbet kernek.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Ja bocs.En is gratulálok az eredmenyekhez.

Köszi skacok, az a röhej, hogy a BL meccseken a köv. a taktikám:
sima 4-4-2 DEF a kontrajáték bexelve azt hadd szóljon.
Asszem jól kontráznak a fiúk!

1 érdekesség: a BL elõtt akartam szerzõdést hosszabítattni az 1-ik játékosommal, kért 4.500 eurót/hét, hát mondom az sok, most megnéztem, már 7.500 -nál tart, de a többiek is ilyen pénzéhesek lettek

Let\'s go Hawks!!!

robotnyk
ja, neked meg egy doboz szóbeli vállveregetés! szép volt, jövõre ennél csak jobb lehetsz 😄
DONGUBA
NA ES GRUSI ENGEM HULYEZ LE BASZKI MERT LEBUKTATOM HOGY CSALT.

BlackHawks: Grats, elkepeszto, miket csinaltok ;] Foleg az Arsenal oda-vissza tetszett ;]

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Ja természetesen a '?' = '-'
Hülye word

Let\'s go Hawks!!!

😄DDDDDDDDDDDDDDD
Ez mekkora undorito csalo, es meg teged hulyez le 😄
Te igy elvezed a jatekot? 😄

robotnyk
ja, így mindjárt más, így már nem is csíteltél mi, te kis nyikhaj? 😄
robotnyk
nem mentem volna bele, de hát ne adja nekem itt az ártatlant 😊
válaszolna=válaszolni
Bocsi 😊

Let\'s go Hawks!!!

Matthewpamer
te hülye.editorba beállítottam hogy lejárjon a szerõdésük,és így eltudtak jönni...

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Annyira imadom, amikor egy hulyegyereket csalason kapjak ;D
Hiaba no, karorvendo vagyok, szornyu tulajdonsag ;]

2007.05.30.
De Kuip, Rotterdam
BL döntõ
A csapatok kifutnak a pályára. Az AC Milan az egyértelmû favorit, de a gyengébbnek tartott Videoton kezdi el a mérkõzést. A meccs nagy részében a kis csapat van fölényben, de 1 kontra révén az olasz csapat szerez vezetést, melyre a lelkes kis csapat már nem tud válaszolna. A végeredmény:
AC Milan ? Videoton 1-0
Statisztika:
AC Milan Videoton
Lövések: 6 7
Kapura ment: 3 5

A keret:
KA - Oscar McFarlane
VJ - Marcin Kus
VB ? Geovanny Caicedo
VK ? Kwabena Opoku
VK ? Njabuliso Simelane
KK ? Dvéri Zsolt
KK ? Zoran Pavlovic
KJ ? Mohammed Hamza
KB ? Rafal Grzelak
CS ? Pórarinn Kristjánsson
CS ? Supat Rungratsamee
Cserék: Pavel Begansky,Müller Zsolt,Tóth Balázs,Tomas Pesir,Euguya Yavruyan,Samson Godwin,Marcelo (KA)

Út a döntõig:
Slavia Praha ? Videoton 2-2
Videoton ? Slavia Praha 1-1
Videoton ? Panathinaikosz 2-1
Panathinaikosz ? Videoton 1-2
-------------------------------
Videoton ? Benfica 2-2
Inter ? Videoton 2-0
Arsenal ? Videoton 2-0
Videoton ? Arsenal 2-2
Benfica ? Videoton 2-3
Videoton ? Inter 3-2
--------------------------------
Videoton ? Olympiakosz P. 2-0
Olympiakosz P. ? Videoton 1-2
Dortmund ? Videoton 0-1
Videoton ? Dortmund 3-1
Arsenal ? Videoton 1-3
Videoton ? Arsenal 3-0

Bocs ha hosszú voltam, de nekem ez hatalmas siker !!!!!!!!!

Let\'s go Hawks!!!

DONGUBA
Nekem ez egyertelmu volt.

robotnyk
#5570:

"elsõ bajnoki meccsemen,mer elkezdtem szokás szerint az interrel.
inter-modena 5:2
vaart(2)vieri(1)ronaldinho(1)meyde(1)"

tucc óvasni? 😄
akoska
robotnyk a saját üzenetére válaszol : lol 😄
kisficgec nem írta sehova se hogy az elsõ szezon csak hogy az elsõ meccse.De nem kétlem hogy csalt 😄

FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER

robotnyk
utánanéztem: kár hogy nem tették bele, hogy a frissen igazoltak nem válthatnak még egyszer csapatot. na mindegy. az Inter 23 millió € igazolási pénzel indul. Ronaldinho 25 milliót ér. olyan 60-70 millióért ki lehet vásárolni, úgy tippelem. vagy 126 millió, mert annyi a release clause 😊 Vaart kb 9 milliót ér, és olyan 20 milka körül lehet kivásárolni. legfinomabb számításaim szerint is legalább 70-80 millió €-t csíteltél be magadnak 😄
robotnyk
az internek nincs annyi pénze, amivel elsõ évben ki tudná vásárolni van der vaart. ez egy. a másik ronaldinho. tudod ficege, õ most igazolt a Barçába, és egy szezonban csak egyszer lehet csapatot váltani. de ha lehetne is, a kettõre együtt alapból nincs pénzed. így jártál megint.
Matthewpamer
min csodáloznál?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
min?nálam van!!

zaki

zaki

Ket hülyegyerek. Nincs mas hozzafuznivalom.

robotnyk
Vaart, és Ronaldinho? lol, csodálkoznék rajta 😄
Matthewpamer
te hülye vagy!azért miért kéne belenyúlnom az editorba hogy elkezdjek az interrel.

vaart(2)vieri(1)ronaldinho(1)meyde(1)

EZ MIATT!!!!!!!

akoska
Ja és takezó nekm is éderson ezen a poszton lõtte a 83vagy84 gólját csak a védõk meg a középpályások máshogy helyezkednek!

akoska
Nahh itt egy link a TerHand nevû skinrõl amit takezó meg én is használok(azért vannak ilyen jó eredmények 😊 😄 )
TerHand

nah most nekem lépnem kell, szal nem tom megcsinálni, de ha hazajövök megcsálom
DONGUBA
Mar nemtom mert annyira ideges lettem hogy kileptem.

Csacsi
Beírod a címet, ha megkérlek?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

DONGUBA
Amugy megtalaltam egy cm oildalon ezt a skint csak nem tudtam letolteni mert nem jott le.