Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meccsre én sem járok már egy ideje, mivel egyik csapatnak sem vagyok drukkere, de én a TV-ben azért megnézem a fiúkat, feltéve, hogy egyáltalán leadják a meccseket 😊 Elvileg mostantól az RTL és az m+ is közvetít, hála az égnek van itthon mindkettõ. 😊

Usherwood-ot megnéztem, generált játékos. 😞

zaki
hát, a amgyar focit én sem csípom, pl tegnapi válogatott meccsen a nevek ugyan ismerõsen csengenek, de pl egy angol, olasz, francia válogatottról sokkal többet tudok, mint a magyar csapatról. nem nézek magyar focit. néhány éve kijártam a fradi meccsekre, de olyan szánalmas ez az egész magyar foci, hogy inkább itthon a tv elõtt megnézem a sport1en az összes nem magyar meccset. így jobban járok, és nem kell attól félnem, hogy pofánb*sz vmmelyik vadállat a magyar pályákon

Nem hiszem, hogy bárki is lehurrogna, hisz az lenne a röhej, ha valaki itt sokra tartaná a magyar futball-t. 😊

Engem mondjuk egyáltalán nem zavar a futballunk alacsony színvonala, én akkor is nagyon szeretem, szívesen nézem, de ettõl még nem tartom túl jónak, bár vannak ígéretes tehetségek.

Másrészt meg nem azért nézem, mert magyar vagyok, hanem mert ezt jobban ismerem, de amúgy is megnézek minden meccset amire van idõm, miért pont a magyart hagynám ki? 😊

A cm-ben meg azért játszok magyar csapattal, mert ezerszer több realitása lenne annak, hogy mondjuk én egy magyar kiscsapatnál kezdjek edzõsködni, mint hogy Angliába menjek. Igaz, futballmúlt híján egyikre sincs komoly esély, pedig nagyon szívesen csinálnám. 😊

Csacsi
Sajnos, bár egy kicsit szégyellem magam miatta, de nem szeretem a magyar focit. Nincs is kedvenc magyar csapatom, és nem is nézek magyar meccseket. A válogatottnak persze szurkolok, de nem tartom sokra a magyar focit.

Lehet, hogy most e miatt sokan lehurrogtok, hogy nem vagyok igazi magyar. Sajnálom, de nekem akkor is marad ez a véleményem.

Nah holnap folyt köv, most megyek aludni, mert reggel mehetek dolgozni

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Játsz, a magyar bajnokságban, itt nem kell munkavállalási, bár szerintem nem ártana

Let\'s go Hawks!!!

Csacsi
Akkor egy húron pendülünk, nekem is a neve tetszett meg a csapatnak. Megnéztem, hogy a division 3-ba milyen csapatok vannak, és ennek a csapatnak tetszett meg a neve.

Nah közben a 2 játékos közül az egyiknek még nem jött meg a munkavállalási engedélye, a másikat meg visszautasították, de én fellebeztem. Szóval lehet, hogy idén egy játékost sem leszek képes leigazolni

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

nem 7 csere van,amely így néz ki:
2 védõ
2 középpályás
3 csatár
Támadó felfogásban játszok, nálam, ha a Supat-Pórarinn csatárkettõs, csak 6-os osztályzatot kap a félidõben, mehet zuhanyozni jön a másik csatárkettõsöm+a hátrány van jön a vésztartalék is (jót tesz a rivalizálás). Pl. tavalyi BL meccsen már nem emléxem melyiken, gólt kellett rúgni, vagy kiesünk, 5 csatárral támadtam fejetlenül, be is paszíroztunk 1-et, majd kibekkeltük a ,maradék kb. 8 percet.

Let\'s go Hawks!!!

zaki
nem nevezel a meccsekre cserekapust?
hát pedig azt kell, ilyenek elkerülése végett

Skyline: miért a Hull-t választottad az angolok közül?
Nekem is õk a kedvenceim, még annó 5 éve mikor kezdtem a focimenágerkedést, akkor õket választottam, mert tetszett a nevük
Te mi alapján választottál?
Más.
A Vidivel a BL csoportba kerülésért a Feyenord-al kerültünk össze, idegenben kezdtünk, a félidõben már mentünk 3-0-ra (még mindíg qrva jól kontrázunk), mikor közli velem a gép, hogy lesérült a kapusom. Vazze, van 1 rossz szokásom, a cserék közé soha nem nevezek kapust, így egy mezõnyjátékos állt be a kapuba, hát 4 lövés 4 gól, kikaptam 4-3-ra.
Visszavágó: 85. percig 19 kapuralövésbõl 10 ment kapura, az ellen kapusa 10-es osztályzatnál jár, én az idegbaj környékén, mikor is jön Pórarinn ISTEN, és továbbjuttat minket. Na szóval megint BL, remélem a döntõig megint eljutok.
Nálatok, van olyan szitu, hogy igazolni akarok valakit, eljön tárgyalni, nagyon jó igazolás lenne, pénz van, de az asszisztens közli, hogy ez szerinte nem kell, és csak max. kis összeget tudok neki ajánlani, azt meg köszöni szépen, de leszarja
Ilyenkor mit lehet tenni????
Ez a játék, néha nagyon megvisel idegileg, vagy mégsem...

Let\'s go Hawks!!!

Csacsi
Sziasztok.Mint mondtam, beszámolok arról, hogyan alakul új cspatom a Hull City menetelése az angol div 3-ban.

Eddig 5 barátságos meccset játszottunk, és eddig elégedett lehetek a csapattal. Az eredmények :

Hull - Q.P.R(div.2) 2:0
Hull - Charlton Athletic(prem) 1:1
Hull - Wrexham(div.2) 2:2
Hull - Brentford(div.2) 3:0
Hull - Bolton(prem) 1:2

Ami bizakodásra adhat okot, hogy egész szépen helyt állt a csapat magasabb kvalitású csapatokkal szemben, és csak egy vereséget szenvedtünk, és a Wrexham elleni döntetlen, is úgy sikerült, hogy míg én 8-at rúgtam kapura, és 2 ment be, addig õk 2-bõl 2-õt értékesítettek.Szóval egyelõre elégedett vagyok a csapat teljesítményével.

A taktika 4-3-1-2 kisebb módosításokkal, majd küldök képet is.

Viszont, ami nagyon bosszant, hogy nem tudtam erõsíteni a csapatomat, mindössze 1 csatárt, és 1 védõt tudtam venni, de azok még munkavállalási engedélyre várnak. A többiek mind visszautasítottak, se kölcsönbe, sem pedig megvenni nem tudtam játékosokat. Azért ez elég bossznató. Vagy lehet nekem vannak nagy igényeim?

Majd folytatom, hogy hogy sikerült a bajnoki rajt, illetve írhatnátok olyan játékosokat, akik ilyen kis csapathoz is hajlandóak lennének eljönni.

Bocsi, hogy hosszú voltam, ha nem érdekel titeket, akkor szóljatok, és akkor nem folytatom tovább.

Matthewpamer
bazz,megint nem indul a game!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

akoska
Donpedro:Usherwod karierjét rakd már be vagy nézd meg hogy a karrierjét 03/04-es szezon után keztde el mert ha igen akkor generált.Hameg nem akkor bárki leigazolhatja!!!

FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER

DONGUBA
Mas biztos erti láma.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Matthewpamer
???mit tudok tovább?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

ricsi1
semmi

DONGUBA
Legalabb tudsz majd tovabb........

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Matthewpamer
de elvileg holnap meglesz az új gép,és akkor zsír lesz majd a game

Matthewpamer
mégse megyek!az a köcsög buzi megint kiírta!!!!

Matthewpamer
na megjöttem,irány game!

DONGUBA
Mi baja lenne?

ricsi1
szeva zaki úr!(na mi a bjod?)

DONGUBA
Hat honnan tudjam?Nem en vok a milannal.De amugy ez egy szuperliga.

miez, szabics hogy kerul a milanba? 😄DD

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

DONGUBA
De talaltam egy qrva jo csatart.Lehet hogy mas mar ismeri NILMAR mrazil csatar

DONGUBA
A legoregebb talan howard a manchesteremben.

DONGUBA
FÉL?Mert volt pofajuk annyit adni ertuk hogy nem utasitottam vissz meg amugy is oregek mar es en fiatalitok.

mér játszik a fél man utd a milanban? 😊
DONGUBA
De szar csapata van a milannak 2006-ban mi??Ena manutd-vel vok.

én nem is akartam hoflandot leigazolni, tudom, hogy nem jönne, akoska akart védõket, javasoltam neki párat 😊
ezt a supat rungratsamee-t megkeresem majd, mert még nem találkoztam vele. van ugyan pár jó csatárom, de sosem árt még egy 😊
robotnyk
hú, hirtelen nem is tudjam mire válaszoljak, olyan szájmenés volt itt, egy komplett oldalt kellett visszaolvasnom, hajrá
Szóval valahol korábban volt szó Hoflandról, nos õ tényleg nagyon jó védõ, kihagyhatatlan a PSVmbõl. de ahogy az árát, és az értékeit nézem, nem hiszem hogy az angol második vonalba igazolna is valaha.
közben már donpedronak is akartam javasolni néhány dolgot a hullámvölgy miatt, de látom közben megoldódott a probléma 😊 amúgy látom hogy a 4.1.3al játszol, én javaslom a frissítést (de felelõsséget nem vállalok érte 😊), hacsak nem speciális okokból játszol ezzel a verzióval. a tárhelyemen fent van a 4.1.4 patchfixes törés, ha szükség van rá, adok linket. most nézem zaki is ezzel nyomul. van ennek valami különleges oka?
Hoppá, Usherwood lemaradt:

Lol ,az UEFA kupában megint a Parma és a CSKA Sofia került a döntõbe, de most a Sofia nyert. 😊

Megvan a kupa is, itthon tehát megint mindent megnyertünk, amit lehet. Ami igazán nagy poén, hogy a másodosztályból!! idén kiesett a Vasas, a Balaton FC és a ZTE... 😊

Íme a szezon képekben:

A legjobb játékosok:

Usherwood, a gólkirály:

Hát, Supat nálam sose lesz ilyen, ahhoz nem elég jók az edzõim. Na mindegy. Jó éjt!

zaki
na, közben vége a 2018-as vb-nek 😊

olaszország nyert a hazai pályán megrendezett tornán, elég simán:

Olaszország - Marokkó 3-0
Olaszország - Ausztria 3-0
Olaszország - Ukrajna 2-1
Olaszország - Elefántcsontpart 6-0
Olaszország - Paraguay 2-1
Olaszország - Magyarország 3-0
Olaszország - Ausztrália 2-1

a magyarok a negyedikek lettek, angolok a harmadikok (tizenegyesekkel nyertek)

én léptem aludni, jó 8

zaki
hmmm, ezt elrontottam, na majd mindjárt kijavítom

zaki
hmmm, gratula 😊 itt egy kép Rungratsamee-ról 2018-ból:

Megvan a harmadik 😊 5 fordulóval a vége elõtt 17 pont az elõnyünk, ergo a REAC sorozatban harmadszor lett bajnok Magyarországon. A fölényünket talán jellemzi a következõ kép:

Nem tudom, hogy ez az Usherwood vajon generált, vagy létezõ játékos, mindenesetre középpályásként nem semmi, amit produkált ebben a szezonban.

Már csak a kupát kell megnyerni, a döntõben a Szeged lesz az ellenfél.

zaki
lol, 2018-as vb elõdöntõben tudjátok kivel játszik az olasz válogatott? A MAGYAROKKAL majd beszámolok az eredményrõl 😊

zaki
hmm, nálam is volt olyan idõszak, amikor elég gyakran kaptam piros lapot, de pl az utóbbi 3-4 évben alig kaptam párat...

Ami még érdekes, hogy idén nagyjából minden második meccsen kiállítják valamelyik védõmet, viszont a kiállítás után szinte mindig azonnal gólt lóttünk, például most a rivális Pécs ellen mindjárt kettõt is, így a vége 5-2 lett ide. És ez rendszeresen így megy, lehet, hogy már eleve 10 emberrel kéne kiállnom. 😊

zaki
jó 8

Ja, azt is akartam írni, hogy 2008 március van, tehát ez az ötödik szezonom. De úgy látszik elkéstem. 😊 Jó éjt Takezó!

21 forduló után vezetünk 8 ponttal, de ugye vezettünk már 15-el is. Az eddigi mérleg itthon 2 bajnoki cím, 1 ezüst, 1 kupagyõzelem, két szuperkupa gyõzelem. A nemzetközi porondon sokat még nem produkáltunk, egy UEFA-kupás negyeddöntõ a csúcs, a BL-ben mindkétszer kiestünk a csoportból.

Jelenleg még a kupában is versenyben vagyunk, a Békéscsabával játszunk majd elõdöntöt.

Ami érdekes, hogy az UEFA-kupában nagyon megy a magyaroknak, az én negyeddöntõm mellett a Videotonnak volt tavaly egy elõdöntõje, idén meg az MTK menetel, már a 16 között vannak, és most verték idegenben a Bordeaux-t...

ok mind1, viszont én lassan £,m mert még suliba is kell mennem... :S na császtok
zaki
azt már nem vágom 😊

az ok, és hányadik, hány forduló,ilyesmi 😄
zaki
reac-cal van mindig a don 😊

kivel vagy? hányadik?
Nekem nincs annyi játékosom, hogy okay-nál kivegyem õket 😊

Viszont kezd alakulni, a kupában nyertünk az Újpest ellen, és végre egy bajnokit is sikerült nyerni, bár csak a harmatos Diósgyõrrel szemben, de azért már ez is valami. 😊

Legnépszerûbb témák: 9.helyezett 😊)