Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hmmmm nem tom nekem ez mindig bejön. Neki milyen a morálja? "OK"nál már kiveszek bárkit...
jah 😊
3-0 lett, kezd idegesíteni a dolog, mert még sok van hátra, és már "csak" 8 pont az elõnyöm. (volt 15 is)
Pedig ez már a másik kapus
Meglesz a negyedik zakó is, 3 lövésbõl 2 góllal a szünetben 2-0 a Haladásnak. Mi 8 lövésnél járunk 😞
eccsém, végre kirakták a nevem a fõlapra 😄
akkor azon segítsé, szedd ki a kapuból, de sürgõsen! az õ morálja pl kurva fontos
A moráljukkal nincs különösebb gond, leszámítva a kapust. Viszont hogy neki mi a gondja, arról fogalmam sincs...
1-2 napra tedd az összes játékost a tartalék csapatba, nekem eccer má bejött 

Szar Bayern, szar Bayern :)
ok pill csak épp telik a téli holtidõ :S
Nekem 5 játékosomat hívják folyton a keretbe, ebbõl összesen egy (lenne) fix kezdõ (ha nem lenne folyton fáradt).
nézd meg a moráljukat... nem számít, hogy ki mennyire jó: ha xar a morálja, akkor 1 nagy 0, szal rakjál be helyettük "gyengébb", de jobb morálú játékosokat!
Boldog születésnapot!!
Mellesleg meg HELP!! Sorozatban veszítjük a meccseket, már a 3. bajnoki ment el egymás után. Egyszerûen nem tudom, hogy mit lehetne csinálni.
Mellesleg meg HELP!! Sorozatban veszítjük a meccseket, már a 3. bajnoki ment el egymás után. Egyszerûen nem tudom, hogy mit lehetne csinálni.
jah, de nem nagy szám: 1 pill
Bergmann Balázst 20 évesen beválogatták tõlem a nagyválogatottba, pedig nálam nem is jáccik 😄
amúgy Fradival továbbjutottam a BL-csoportból és a Basellel kell majd küzdenünk 😄
jaja bnõ majd megkapja szülinapján 😉
ma kiszámoltam, ha átlagosan sikerül az érettségim, akkor 93 pontom lesz, szal GDFre felvesznek 😄
lol, de inkább kihagynám ezt az ajándékot 😄
ajajjj, vagy az õ órájuk jár rosszul, vagy én vagyok hülye 😄 mindenesetre 20-a van beállítva a beállításoknál 😄 szal 18 éves vagyok... úhj eee
lassan nézzétek meg a szülinaposok listáját! 😄
Nekem azt Kamerun nyerte, a magyarok a negyeddöntõig jutottak. A gólkirály pedig magyar volt.
Szar Bayern, szar Bayern :)
nem mondod komolyan, hogy 10akárhány szezon után még nem küldtél egy játékost sem operációra, rehabilitációra meg ilyesmi? egy roncs lehet az összes játékosod már kb 😊))
amúgy az az érdekes, hogy egy damaged cruciate ligament után ami 8 hónap kb, ha operációra küldöd, 2 hónap és fitt.
bug, vagy tényleg így kell lennie?
amúgy az az érdekes, hogy egy damaged cruciate ligament után ami 8 hónap kb, ha operációra küldöd, 2 hónap és fitt.
bug, vagy tényleg így kell lennie?
közben nálam most zajlik a 2018-as vb, olaszország a házigazda, 12 játékosom szerepel a válogatottban 😊 13 lenne, de sajna kidõlt az 1ik védõm 1 hónapra, és csak a 2. meccsre épült volna fel, de nem hívták be a keretbe... ez kicsit idegesítõ, na mind1
nektek már sikerült rábeszélni egy visszavonulást fontolgató játékost, hogy maradjon? Pelizzoli abba akarja hagyni a játékot nálam, pedig még "csak" 37 éves... csomó kapus 40 évesen is játszik még 

de kérsz róla reportot? mer amúgy nem mondja a physio, kérdezni kell 😊
rehabilitáció
? physio nemmondja, hogy mennie kéne?
ha megnézed, mindig knee, meg groin injury...elég gyanús, hogy operáció köll 😊
talán elkéne küldeni operációra 😛
Nálam azért nincs rotációs rendszer, mert a két azonos poszton játszó ember közül az egyik tutira sérült, vagy eltiltott, így azt játszatom, akit lehet.
Egyébként sikerült megszereznem Tsigalko-t!!! Illetve majd csak a szezon végén jön, Supat-tal király támadókettõsöm lehet. 😊
Egyébként sikerült megszereznem Tsigalko-t!!! Illetve majd csak a szezon végén jön, Supat-tal király támadókettõsöm lehet. 😊
ha nincs minden posztra két jó játkosod akkor ezt elég nehéz kivitelezni 😊
kisebb csapatokban gondolkozom, mivel azokat menedzselek 😊
ott meg nem mindig van pénz
kisebb csapatokban gondolkozom, mivel azokat menedzselek 😊
ott meg nem mindig van pénz
hja értem
hát úgy nehéz megoldani az ilyen problémákat😊
hát úgy nehéz megoldani az ilyen problémákat😊

azé qrva jó