Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
Megint kezdodik az ejszakai elet nalatok mi?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Ja jo jatekos alapbol ugye a atalantaban van?Ha tudom az elejen mindig leigazolom.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zaki
1ébként jó játékosról van szó:

játszott nálam 4 évet, de nagyon gyenge volt, nem értem miért, ezért is adtam el... különben középsõ középpályást játszattam vele mindig

zaki
ez a játékos sem semmi, milyen sérülékeny... 5 éve adtam el, most igazoltam vissza, szal ezeket a sérüléseket már nem az én csapatomban szenvedte el...

fúú, hát próbálgatod az edzéstípusokat, pakolgatod ide-oda, abból többet ami a támadókat/védõket fejleszti, attól függõen, hogy melyik posztra szánod.

indulj ki az alap first teambõl egy duplicate paranccsal
aztán meg mentsd majd el.
a csíkokat nézegesd ott felül, az mutatja, hogy melyik képességek fejlõdnek leginkább
BLACKHAWKS:Ha nagyon szépen megkérlek akkor eltudnád küldeni e-mailben azt a ,,Brenes féle taktikát"?!
A címem: [email protected]
Elõre is köszönöm: Rayman
Köszi,segítettél! Még egy kérdésem lenne,hogyan lehet beállítani külön csoportoknak más-más edzéstervet.Pl.: Védõknek-Védekezést fejlesztõt...stb.
biztos, hogy cm0304hez töltöttél le edzéstervet?

csináld azt, hogy elmentesz egy saját edzéstervet a játékban exporttal...
utána megkeresed ezt a user data könyvtárban vhol ott kell lennie
ha más a kiterjesztése mint annak amit leszedtél, akkor nem cm0304hez van 😊
Valaki segítsen nekem légyszi!!!Hogyan tudom használni a letöltött edzéstervet???Hova kell másolni???A játékban mit kell csinálni??? Köszönöm: Rayman
BlackHawks: kéne az a Brenes taktika nekem is. Lécci ha tudod, akkor tedd fel valahova, ha nem, akkor az [email protected] küldd el. Ja és várok másoktól is edzéstervet, amiket találtam más oldalakon nem a legjobbak😞 Olyan kellene, ami kiscsapatoknál, sz*r edzõkkel bevállik.Köszi!
ilyennel még nem találkoztam
állítsd át a csapatban betöltött szerepét, akkor majd adhatsz neki többet.
másrészt, ha meg szerinte szar, akkor minek akarod leigazolni? ha jó a player ability & potential judgementje akkor kb annyit tud róluk mondani mint egy scout.

de az is lehet, hogy nincs kereted a fizetésekre, és azért nem engednek többet. nem?
Na megyek bulizni, császtok!!!

Let\'s go Hawks!!!

Bödön Ödön: Hát a Vidivel, pár lappal arrébb olvashatsz a BL menetelésemrõl is (önreklám)
Takezó: mikor tárgyalok a játékossal, akkor kb. a képernyõ közepén véleményezi az asszisztens a játékost. Ha szerinte jó akkor adhatok 7000 eurót is (most próbáltam ki), de ha szerinte szar akkor már nem (lásd lentebb)

Let\'s go Hawks!!!

nem az asszisztens csökkenti a fizetési maximumot... a vezetõség szvsz...
milyen csapattal vagy?
Már megint a qrva asszisztens.
NEM TUDOK IGAZOLNI, jó játékost mer ez a szar szerint nem kell a csapatnak, és a fizetési plafont 2000 euróra csökkenti.
Pofátlanság, kirugjam az asszisztenst?
Tényleg, nálatok van ilyen szarzsák?

Let\'s go Hawks!!!

Rayman: én a Brenes féle taktikát használom, külön van a védõknek,kapusnak stb.
Valaki már régebben írt róla, a linket is kirakta, én is tõle szedtem le, úgyhogy más tollával ékeskedek.
Bocsánat az illetõtõl!

Let\'s go Hawks!!!

Valamit nem igazán értek.
Tavaly ugye mint tudosítottam (remélem emléxetek rá) a BL finálét buktam el a Milan ellenében. Idén újra bejutok, most kapom az esélyeket:
leggyengébb résztvevõ vagyok, az esély: 100-1
vagy csak úgy kezeli a gép, hogy a múltkori, csak csoda volt?
hol lehet fogadni magunkra?

Let\'s go Hawks!!!

Az miért van,hogy nagy nehezen fejlõdik valamit a játékosom,de kis idõ múlva elkezd visszafejlõdni?Nektek is van ilyen?Mit csináljak?Nagyon örülnék neki,ha valaki írna nekem egy jó edzéstervet...Vagy töltöttem le egyet (.tat fájl),csak nem tudom,hogy hogyan kell használni...Segítségeiteket elõre is köszönöm!!!
DONGUBA
Szia zaki.

zaki
hello emberek

ricsi1
szentem ez jobb

gondoltam, hogy nem kell megggyõznöm téged, ha megkéne nem ide írkálnál, hanem a tcm topikba 😊
lehetne, igaz, csak ne essenek át a ló túlsó oldalára
robotnyk
engem igazából nem kell meggyõznöd abban hogy a cm a jobb, de az tény hogy a játékélményt sokkal magasabbra lehetne tornázni a cm/fm szériában kicsit több interakcióval.
off: vazze, milyen meccs ez a cselzi-arzenal!
amugy meg hajra magyarok, 5 perc mulva donto a romanok ellen 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

az interjúk elég egysíkúak 2 szezon után is, mindig ugyanazok a kérdések
az újságban ugyanazt írják mindig, más nevekkel, csapatokkal, de ugyanaz.
pl az edzõtáborozásom mindig kész katasztrófa volt, akárhová mentem.
játkosokkal való beszélgetés tényleg rendben van, az levezethetõ edzés meg fölösleges macera. néha többet fejlõdött a játékos, de általában esett az esõ aztán menni akartak öltözni 😊
robotnyk
interaktívitás alatt nem a 3d módot értem de mindegy 😊 a játékosokkal való beszélgetést, a levezethetõ edzést, az újságot, az interjúkat...
ja, interaktivitás, de egy focimenedzserben nem az a lényeg.
mit érsz a 3d meccsel? vagy játszd le magad a meccseidet, ez mekkora hülyeség (mer a football fusionnel azt is lehetne ugyebár)

engem az zavart, hogy a cmben minden infot ellehet érni mindenhonnan jobb klikkel általában. egy két gombra kattintasz a játékosnál és ott van minden ami fontos, tcmben meg mindent egy bizonyos helyrõl lehetett elérni, pl azt sosem tudtam megnézni, hogy egy bizonyos játékos hová megy majd a szerzõdése lejártával. azt meglehetett nézni, hogy ki jön majd hozzám, de nagyon körülményes volt.

szóval cm rulez, kíváncsian várom az fm szériát a srácoktól
robotnyk
én még kiegészíteném az interaktívitással, nem olyan száraz mint a cm. de realitás, adatbázis tekintetében nagyon gyenge. eleve rossz szemmel nézek egy olyan focimenedzserre amiben nehézségi fokozatok vannak 😊
dehogynem
azokét nem látod akik ellen nem játszottál, nem küldtél rájuk scoutot, ilyesmi
a saját, meg az ismert, nagynevû játékosokét látod.

elég hülyeség lenne, ha a sajátaidat sem látnád 😊)

más téma: tcm-et kipróbáltátok már?
én a 2003at, meg a 4et is kipróbáltam.
mit mondjak nagyon nagy szar.
egyetlen jó dolog benne, az a youth team, meg ahogy jönnek az újoncok, ill. hogy ifjúsági táborokat telepíthetsz a világ különbözõ tájaira.
szóval a fiatal játékosok rendszere az jól ki van találva.
a többi része messze a cm alatt van. jó, az edzés az részletesebb, de minek.
Közben BL nyolcadöntõ:
FTC - Basel 2:1
Basel - FTC 5:3
Szal kiestünk, de a bajnokságot már megnyertük és kupadöntõsek is vgyunk 😄
rendes generálás... de figy, a hidden statsal a saját játékosaid statját se látod?
DONGUBA
Rendesen generaltatjuk.

alapból?
én úgy emlékszem lehet ki-be kapcsolni
mikor kiválasztod a ligákat.

ja, és ti quick startban nyomjátok az új játékokat, vagy rendesen generáltattok?
ööö az alapból van belllítavn nem?
ti használtok hidden attributes-ot?

én mindig...
viszont vezetunk a lettek ellen idegenben! szabics 30 méteres bombája 😊)

Megvolt az elsõ fellépés válogatott színekben, és büszkén jelenthetem, hogy 2-1-re megalázott a taipei-i valogatott... Minden jatekos generalt, minden jatekos minden erteke 1 és 2 kozott mozog, megis bombagolokat rugtak.
Imadom, komolyan.

robotnyk
lehet túl sok a játkosod.
akoska
Azt megkérdezhetem hogy:
Az miért van hogy 4-5 éve nem kapok az U19-be generált magyar játékosokat?
Robbie Williams nevü játékosom már 7 éve nálam játszik és még nem kapott másod nemzetiséget?!

FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER

akoska
Jejeje Éderson kezdö Brazil válogatott!!!
És szereztem egy jó generált Fehérorosz balbekket!!!
Jó szezonnak nézek elö de a jövö kiszámíthatatlan!!!

FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER

4 forduló után 100%-os, és ezzel története során elõször továbbjutott a csapat a Bl-ben! (És tette mindezt a sérült Supat nélkül)

A bajnokságban idõnként botladozunk, és sajnos 23 veretlen meccs után kikaptunk a Gyõrtõl, ami azért volt idegesítõ, mert 24 a Videoton által tartott rekord.

Ezzel együtt az élen álunk, de tapad ránk az MTK, igaz a többiek már eléggé leszakadtak, és az utóbbi évek jó szereplésének köszönhetõen már két csapat indulhat a BL-ben, szóval ezzel valószínûleg nem lesz gond.

Idén eddig Gillich a húzóember, Usherwood egy hajszállal gyengébb, mint tavaly, viszont a másik csatárposzton akadnak probémák, bár a makaói származású (generált) Zhong Ka Chong mostanában egészen szépen teljesít, a Sahktar-nak pl. 3-at rúgott. (õket oda-vissza 5-3-ra vertük)

Tsigalko azóta meggyógyult de most már sajnos nem akar jönni 😞 Igaz közben szereztem egy másik ütõs csatárt, aki még egy meccsen sem lépett pályára 6 hónapos sérülése miatt, de ha felépül, az értékei alapján könnyen beférhet akár a kezdõbe is. Õ is generált, andorrai játékos, és kb olyan értékei vannak, mint pl Kezmannak 😊

Kíváncsi vagyok, hogy meddig jutunk a BL-ben jó lenne valami kiugró eredmény már nemzetközi porondon is.

Jó reggelt 😊

Közben megvertük idegenben a Sportingot, és otthon a Manchestert a BL-ben! De ami a legjobban tetszett, az a Board Confidence szövege volt: The REAC board are delighted to have such a legendary manager employed at the club. 😊))

jó reggelt
Gillich cseppet bekezdett, 4 bajnoki meccsen 10 gól, 9.75-ös átlag. Ahhoz képest, hogy 11 a befejezés értéke... 😊
(bocs, hogy ennyit írok, de valami elképesztõen megy a csapatnak, alig hiszem amit látok)

Nem tudom, hogy mit ettek a srácok, de az utóbbi négy meccs elég érdekes volt: 4-1, 7-0, 5-0 három bajnokin, végül 5-2 ide idegenben a Panathinaikos ellen a BL-selejtezõben 😊) Csak így tovább gyerekek, nem kell ide Tsigalko 😊

Ej de kapósak lettek a fiaim 😊 Az Anderlecht, a Hertha, és az Atletico Madrid is érdeklõdik a kapusaim, illetve Usherwood iránt. Angliába meg Supatot vinné a Villa és az Everton. De hiába izgulnak, mindegyikkel gyorsan kötöttem egy 5 éves szerzõdést 😊

Ausztrál idõszmítás szerint élünk 😊

DONGUBA
Baszki ti sosem alszotok?

Basszus, nem is írtam, Tsigalko mégsem jött. 😞(( Lesérült hat hónapra, és így megbukott az orvosi vizsgálaton. 😞