Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
játszott nálam 4 évet, de nagyon gyenge volt, nem értem miért, ezért is adtam el... különben középsõ középpályást játszattam vele mindig

indulj ki az alap first teambõl egy duplicate paranccsal
aztán meg mentsd majd el.
a csíkokat nézegesd ott felül, az mutatja, hogy melyik képességek fejlõdnek leginkább
A címem: [email protected]
Elõre is köszönöm: Rayman
csináld azt, hogy elmentesz egy saját edzéstervet a játékban exporttal...
utána megkeresed ezt a user data könyvtárban vhol ott kell lennie
ha más a kiterjesztése mint annak amit leszedtél, akkor nem cm0304hez van 😊
állítsd át a csapatban betöltött szerepét, akkor majd adhatsz neki többet.
másrészt, ha meg szerinte szar, akkor minek akarod leigazolni? ha jó a player ability & potential judgementje akkor kb annyit tud róluk mondani mint egy scout.
de az is lehet, hogy nincs kereted a fizetésekre, és azért nem engednek többet. nem?
Let\'s go Hawks!!!
)
Takezó: mikor tárgyalok a játékossal, akkor kb. a képernyõ közepén véleményezi az asszisztens a játékost. Ha szerinte jó akkor adhatok 7000 eurót is (most próbáltam ki), de ha szerinte szar akkor már nem (lásd lentebb)
Let\'s go Hawks!!!
NEM TUDOK IGAZOLNI, jó játékost mer ez a szar szerint nem kell a csapatnak, és a fizetési plafont 2000 euróra csökkenti.
Pofátlanság, kirugjam az asszisztenst?
Tényleg, nálatok van ilyen szarzsák?
Let\'s go Hawks!!!
Valaki már régebben írt róla, a linket is kirakta, én is tõle szedtem le, úgyhogy más tollával ékeskedek.
Bocsánat az illetõtõl!
Let\'s go Hawks!!!
Tavaly ugye mint tudosítottam (remélem emléxetek rá
) a BL finálét buktam el a Milan ellenében. Idén újra bejutok, most kapom az esélyeket:
leggyengébb résztvevõ vagyok, az esély: 100-1
vagy csak úgy kezeli a gép, hogy a múltkori, csak csoda volt?
hol lehet fogadni magunkra?

Let\'s go Hawks!!!
lehetne, igaz, csak ne essenek át a ló túlsó oldalára
amugy meg hajra magyarok, 5 perc mulva donto a romanok ellen 😊
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
az újságban ugyanazt írják mindig, más nevekkel, csapatokkal, de ugyanaz.
pl az edzõtáborozásom mindig kész katasztrófa volt, akárhová mentem.
játkosokkal való beszélgetés tényleg rendben van, az levezethetõ edzés meg fölösleges macera. néha többet fejlõdött a játékos, de általában esett az esõ aztán menni akartak öltözni 😊
mit érsz a 3d meccsel? vagy játszd le magad a meccseidet, ez mekkora hülyeség (mer a football fusionnel azt is lehetne ugyebár)
engem az zavart, hogy a cmben minden infot ellehet érni mindenhonnan jobb klikkel általában. egy két gombra kattintasz a játékosnál és ott van minden ami fontos, tcmben meg mindent egy bizonyos helyrõl lehetett elérni, pl azt sosem tudtam megnézni, hogy egy bizonyos játékos hová megy majd a szerzõdése lejártával. azt meglehetett nézni, hogy ki jön majd hozzám, de nagyon körülményes volt.
szóval cm rulez, kíváncsian várom az fm szériát a srácoktól
azokét nem látod akik ellen nem játszottál, nem küldtél rájuk scoutot, ilyesmi
a saját, meg az ismert, nagynevû játékosokét látod.
elég hülyeség lenne, ha a sajátaidat sem látnád 😊)
más téma: tcm-et kipróbáltátok már?
én a 2003at, meg a 4et is kipróbáltam.
mit mondjak nagyon nagy szar.
egyetlen jó dolog benne, az a youth team, meg ahogy jönnek az újoncok, ill. hogy ifjúsági táborokat telepíthetsz a világ különbözõ tájaira.
szóval a fiatal játékosok rendszere az jól ki van találva.
a többi része messze a cm alatt van. jó, az edzés az részletesebb, de minek.
FTC - Basel 2:1
Basel - FTC 5:3
Szal kiestünk, de a bajnokságot már megnyertük és kupadöntõsek is vgyunk 😄
én úgy emlékszem lehet ki-be kapcsolni
mikor kiválasztod a ligákat.
ja, és ti quick startban nyomjátok az új játékokat, vagy rendesen generáltattok?
én mindig...
Imadom, komolyan.
Az miért van hogy 4-5 éve nem kapok az U19-be generált magyar játékosokat?
Robbie Williams nevü játékosom már 7 éve nálam játszik és még nem kapott másod nemzetiséget?!
FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER
És szereztem egy jó generált Fehérorosz balbekket!!!
Jó szezonnak nézek elö de a jövö kiszámíthatatlan!!!
FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER
A bajnokságban idõnként botladozunk, és sajnos 23 veretlen meccs után kikaptunk a Gyõrtõl, ami azért volt idegesítõ, mert 24 a Videoton által tartott rekord.
Ezzel együtt az élen álunk, de tapad ránk az MTK, igaz a többiek már eléggé leszakadtak, és az utóbbi évek jó szereplésének köszönhetõen már két csapat indulhat a BL-ben, szóval ezzel valószínûleg nem lesz gond.
Idén eddig Gillich a húzóember, Usherwood egy hajszállal gyengébb, mint tavaly, viszont a másik csatárposzton akadnak probémák, bár a makaói származású (generált) Zhong Ka Chong mostanában egészen szépen teljesít, a Sahktar-nak pl. 3-at rúgott. (õket oda-vissza 5-3-ra vertük)
Tsigalko azóta meggyógyult de most már sajnos nem akar jönni 😞 Igaz közben szereztem egy másik ütõs csatárt, aki még egy meccsen sem lépett pályára 6 hónapos sérülése miatt, de ha felépül, az értékei alapján könnyen beférhet akár a kezdõbe is. Õ is generált, andorrai játékos, és kb olyan értékei vannak, mint pl Kezmannak 😊
Kíváncsi vagyok, hogy meddig jutunk a BL-ben jó lenne valami kiugró eredmény már nemzetközi porondon is.
Közben megvertük idegenben a Sportingot, és otthon a Manchestert a BL-ben! De ami a legjobban tetszett, az a Board Confidence szövege volt: The REAC board are delighted to have such a legendary manager employed at the club. 😊))
(bocs, hogy ennyit írok, de valami elképesztõen megy a csapatnak, alig hiszem amit látok)