Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem most fertöztem meg mert régen a cm97/98-al nyomtuk sok-sok hétvégén keresztül :-)))) Szombat reggel 8-tól este 11-ig vasárnap reggel 9-töl este 8-ig :-))))) csak háááát neki is gépcsere volt és nuku focimanager progi :-))))
robotnyk
asszem sikeresen megfertõztél valakit :-))
Zaki ha felébredtél és olvasod akkor a haverom is nagyon köszöni a tegnapi gyors segítséged. Én tegnap este 9-ig voltam nála de ma reggel 6-kor felhivott hogy megy aludni :-)))) Szóval nagyon bejött neki a játék a Fulham csapatával kezdett. Amig ott voltam addig 5 barátságos meccse volt ebböl 4 gyõzelem 1 vereség. A bajnokságban az elsõ két meccsen kikapott. Utána már nemtom hogy miket játszott mert csak addig voltam ott, de szerintem vhol elöl lehetett reggelre :-)))) szóval még1x köszi
Tono34
Spanyol Univ. Las Palmas-al kezdem új meccset.
10 forduló után a 4. vagyok, de ez a csapat majdnem öregfiúk.
2 38 éves a többi javarészt 30-33 és pár fiatal, de elég gyengék.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tényleg kemény meccs lesz a Perugia ellen de a többi az mind gyerekjáték :-))))))))
Hajra Lokiiiii....

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

DONGUBA
A kepet be se rakom hogy hogy sikerultek ezek a meccsek😞((((((((

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Hogy merted a sampdoriat 5:0-ra verni? dádá!

DONGUBA
Jah ok

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Terminátor14
mert Õ 2. éve regisztrált, Te pedig elsõ....

CSAK a Fradi

DONGUBA
Kemeny meccsek varnak rám.

DONGUBA
Zaki neked miert van ket csillagod es nekem csak 1?????

DONGUBA
Akoska minden reszben aprobb modositast kellett vegrehajtani.

zaki
melyik taktikáról is van szó?

akoska: biztos lehetsz benne, hogy nem hasznalja az egesz vilag a taktikadat, köztük én sem teszem... 😄

Több ilyen taktika is van

akoska
az jó minden egyes részben bevállt az elég érdekes

FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER

DONGUBA
Okoska en a sajat taktikamat hasznalom 4 eve majdnem mindig.

zaki
hajrá

Tono34
Lehet, hogy ma újra elkezdek vjátszani, vmi kiscsapattal.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

zaki
nincs mit

Köszönöm Zaki Te egy ISTEN vagy a barátomnak kellene a játék mert otthon van betegácsiba és mondtam neki hogy nem yo egész nap az ágyban feküdni és yo lenne ha leülne a gép elé játszani csak hááááát nem tudta hogy mivel üsse agyon az idõt erre mondtam neki hogy felveszem a cm-et mert nagy focirajongó :-)))))) de mussza neki is (nekem is) magyar nyelven mert úgy yobban megy :-)))) még 1x köszi
zaki
http://huncm.freeweb.hu/

hagyne olvassak vissza 6000 hozzászólást :-)))))
HELP!!!! Magyarositást keresnék Légyszi segítsetek S.O.S.
akoska
Bazz mostmár az egész világ az én tacticomat használja?
Bazz már a cmfaq-on is fenn van!
Rosszul tettem hogy egyszer feltöltöttem a cmxchange-ra
Tudjátok én olyan irigy fajta vagyok...

FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER

DONGUBA
Ja biztos igazad van children.

Matthewpamer
no comment.helyedbe nem beszélnék....

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

DONGUBA
Te inkabb micimackot nezzed még.....ovisoknak az valo.

Matthewpamer
tvbõl többet lehet látni 😊
énis szivesen kimennék egy inter meccsre

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

DONGUBA
Csak kellene egy barca mez is meg egy milan is-Mert manutd van mar egy piros meg egy kék is.Mert gagyit tudhatok ki vesz fel?A gagyik.Haverom szulinapjara kapott milanobol egy 3-as milan mezt ami ugye maldinié.Cirka 25-be kerult.Mert itthon nem lehet eredetit kapni szammal meg nevvel sehol asszem.

gazo
...október körül megyünk Münchenbe, kellemest a kellemessel...

zaki
mikor voltunk a barca stadionba, egy olyan kb 12 éves kissrác real madrid mezben sétálgatott 😊)) biztos köze nem volt a focihoz a szüleinek 😛

Tono34
Szerintem Madridban is lehet kapni, csak az ember ne nagyon mutogassa.

DONGUBA
Haverom is megy majd nemsoká madridba.Mondom neki atugorhatna barcelonaba egy barca mezert😊)))Persze elkuldott a faszba.

Csacsi
Mivel mindig nálam van a jegy, ezért pontosan megtudom mondani, hogy 80 euro volt 1 jegy.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

zaki
én tavaly nyáron voltam barcelonában, és voltunk a barcelona stadionban, meg a múzeumban is... nem volt semmi, bár jobban örültem volna, ha madridba megyünk

zaki
huhh, nem semmi, nem kicsit irigyellek 😊

mennyi volt a jegy (ha nem titok)

zaki
igen, ma lesz

gazo

Csacsi
Kispad mellett kabátban 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gazo
melyik vagy Te?

Csacsi
Én ezért drukkolok csak egy csapatnak, mióta az eszemet tudom, az pedig a Juventus.

Hogy eg ykicsit nagyképûsködjek is, voltam kint tavaly torinóban a Juventus Barcelona Bl meccsen. És azt soha nem fogom elfelejteni.Be is teszek 1 képet.

DONGUBA
Hat akko vagyok bajban.

Csacsi
És mit csinálsz akkor, ha egymás ellen játszanak? 😊

DONGUBA
En is BARCA MEG MANUTD ES MILAN FAN VAGYOK.

Tono34
Egyébként nem vagyok Bayern szurkoló, hanem Barca ...

Tono34
Lehet benne az is, de én jobbnak láttam a Bayernt.

Ahogy Guba modja: "Az a lenyeg hogy jo meccs volt."

gazo
ma lesz a MU-Porto?

DONGUBA
Az a lenyeg hogy jo meccs volt.