Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MTK,FTC,DVSC,ZTE talán,HONVÉD
Lehet még jelentkezni...
BKV,Balaton,Békéscsaba,Dunaújváros,Györ,Kaposvár,Pápa,Reac,szeged,Tatabánya,Videoton,Ballasagyarmat,Bodajk
Dabas,Diósgyör,Haladás, Hévíz,Kecskemét,Nyíregyháza,Pécs,Sopron,Szolnok,Vasas,Vác,Újpest
LEHET MÉG JELENTEZNI
FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER
Konzervatív szabálymódosítások
"Nem lesz többé arany- és ezüstgól a futballmeccseken, visszaáll a régi rend, döntött a labdarúgás független szabályalkotó testülete. A változás nem érinti a júniusi Európa-bajnokságot. A jövõben sárga lap jár annak a futballistának, aki túlzott gólörömében leveszi mezét és ezentúl mûfüves pályán is lehet hivatalos mérkõzést játszani."
még pár részlet:
"Londoni ülésén az IFAB arról is határozott, hogy barátságos mérkõzéseken csak hat játékost lehet cserélni"
"Szabálytalannak minõsítették az olyan mini adó-vevõket is, mint amilyet például a belga bajnokságban használtak a közelmúltban. (Ezek a berendezések a tréner és a csapat közötti kapcsolattartást tette lehetõvé.) Az IFAB állásfoglalása szerint a jövõben nem lehet a kameruniak által a legutóbbi Afrika Kupán viselthez hasonló, egyrészes mez-nadrágban pályára lépni. A hagyományos mellett a jövõben mûfüves pályán is lehet majd hivatalos mérkõzéseket játszani."
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
FTC,MTK,DVSC
Elsö és másodosztály is választható aki jelentkezni akar:
Cm0304 Jelentkezés
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
128 SDRAM
Geforce 2 MX200
az editort 1 perc alatt betöltötte!
AMD ATHLON 2400+
512 DDR 400Mhz
120+20 GB
ATI RADEON 9600(erre sokan azt mondják hogy lassú)
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
hmmm most hogy így leírtam tényleg soknak tûnik a változtatás... Kapnak még kis idõt csak most Dortmundba megyek...
Az a bajom most hogy kb 2 kapura lövésem van egy meccsen pedig azért ennél jobbnak tûnik a csapat nem?! 😊
Hogyan tudok a helyzetkihasználáson javítani?!?!?!
Csumaa
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Megosztanék veletek élményt!
Ha emlékeztek nemrég itt sírtam hogy egyszerûen nem tudok a Herthával jó taktikát kitalálni...
Nos asszem megvan a jolly joker taktika... 4-3-2-1... Mindez úgy hogy a négy védõ vonalban, egy DMC és két MC, amelyekbõl az egyik szintén fõként védekezõ feladatokat lát el, míg a másik támad és Free Role-on van (Marcelinho)... mellettük a AML és AMR-ben két játékos feltolva egészen FR és FL pozíciókig... elõl pedig még egy SC... Második évem vége felé járok és mivel a mocsok Bayern verhetetlen (még) mind a kétszer második lettem, ami azért elég jó pláne elsõ évben hisz pénz nem nagyon volt igazolásra...
Fõként így álltam fel : Király - Friedrich, Rehmer, Schmidt, Hartmann - Dárdai - Kovac, Marcelinho - Varela (schalkeból), Goor - Luizaó 😊
Most amivel nagyon nagy bajom van az a helyzetkihasználás vicaverza, meg én 20szor lövök kapura abból jó ha van 1 gól míg az ellenfél 1szer de õ betalál... Amúgy 34 meccsen 12 gólt kaptam szal tényleg mûxik a taktika... mondom csak nem tudok gólt rõgni... remélem jövõre Szabics megoldja ezt a gondot... 😊))
Na ahoj! SEGÍTSETEK!