Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akoska
okok 😄D

FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER

robotnyk
alkalmanként nyomj egy spacet a vesszõk után 😊
akoska
Eddig választott csapatok:
MTK,FTC,DVSC,ZTE talán,HONVÉD
Lehet még jelentkezni...
BKV,Balaton,Békéscsaba,Dunaújváros,Györ,Kaposvár,Pápa,Reac,szeged,Tatabánya,Videoton,Ballasagyarmat,Bodajk
Dabas,Diósgyör,Haladás, Hévíz,Kecskemét,Nyíregyháza,Pécs,Sopron,Szolnok,Vasas,Vác,Újpest
LEHET MÉG JELENTEZNI

robotnyk
hírek az indexrõl:

Konzervatív szabálymódosítások

"Nem lesz többé arany- és ezüstgól a futballmeccseken, visszaáll a régi rend, döntött a labdarúgás független szabályalkotó testülete. A változás nem érinti a júniusi Európa-bajnokságot. A jövõben sárga lap jár annak a futballistának, aki túlzott gólörömében leveszi mezét és ezentúl mûfüves pályán is lehet hivatalos mérkõzést játszani."

még pár részlet:

"Londoni ülésén az IFAB arról is határozott, hogy barátságos mérkõzéseken csak hat játékost lehet cserélni"

"Szabálytalannak minõsítették az olyan mini adó-vevõket is, mint amilyet például a belga bajnokságban használtak a közelmúltban. (Ezek a berendezések a tréner és a csapat közötti kapcsolattartást tette lehetõvé.) Az IFAB állásfoglalása szerint a jövõben nem lehet a kameruniak által a legutóbbi Afrika Kupán viselthez hasonló, egyrészes mez-nadrágban pályára lépni. A hagyományos mellett a jövõben mûfüves pályán is lehet majd hivatalos mérkõzéseket játszani."
DONGUBA
Zaki te biztos nem jossz mert en is ott leszek.Legalabbis gondolom.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zaki
hmmm, és mikor játszanánk, hány ember lenne, meg ilyen infok jöhetnének, érdekel a dolog

akoska
Na szóval gnevillle rendez egy online cm0304 bajnokságot ahol a magyar bajnokság lesz célpontban lehet még jelentkezni eddig foglalt csapatod:
FTC,MTK,DVSC
Elsö és másodosztály is választható aki jelentkezni akar:
Cm0304 Jelentkezés

robotnyk
tûzfal, vírusírtó kikapcs
gerg82
Sziasztok!Olyan gondom van hogy a neten szeretnék játszani a haverommal játékkal!De ezt irja ki:A szerverhez valo csatlakozás nem sikerült!Ellenõrizd hogy hálokábeled vagy telefonvezetéked nem csúszott-e ki!Mindkettönknél a helyén van minden!Azt is irja hogy ugyanazt a programverziot használjuk-e?igen a 4.1.3-at!A kapcsolatunk pedig aktiv!Mit ilyen kor a teendõ?Ha valaki tud segitsen!A segitséget elõre is köszönöm

Matthewpamer
valaki HELP!!!!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Rudee
Mi nem tudjuk, nem használunk editort...

Szar Bayern, szar Bayern :)

Matthewpamer
hol lehet beállítani az editorba,hogy ne legyen megszabva,hogy hány nem eu-s embert lehessen venni?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Terminátor14
unokatesóm megvenné 😊

CSAK a Fradi

zaki
kapnál érte 20 ezret. de te tudod. felõlem ott rohad6 meg a szekrény tetejépn 😊

Matthewpamer
pénzt?nem hiszem.20gigá vincsi van benne,48*-os atapi cdrom meghajtó!

zaki
add el. ha van benne vincsi+cd olvasó+ilyenek, 15-20 pénzt kapsz érte

Matthewpamer
nem,az is megvan.a szekrény tetején😄

zaki
és mi lett vele? ment a levesbe?

Matthewpamer
AMD DURON 650Mhz
128 SDRAM
Geforce 2 MX200

zaki
régi gép milyen volt?

Matthewpamer
jah 😄

zaki
hurrá

Matthewpamer
úgy pörög a manager...
az editort 1 perc alatt betöltötte!

Matthewpamer
na emberek,megvan az új gép
AMD ATHLON 2400+
512 DDR 400Mhz
120+20 GB
ATI RADEON 9600(erre sokan azt mondják hogy lassú)

robotnyk
edit preferencesben aki a szerver lesz, kipipálja azt a négyzetet hogy 'Run as a server'. ezután megcsinálja a játékot, aztán a többiek csatlakoznak ip alapján. (itt meg lehet nézni mi a IPd)
gerg82
Sziasztok!Tudna valaki segiteni abban hogy hogyan kell interneten hálozatban a játékot játszani?

akoska
hopp ez nem az!

Ja, nem neztem meg a tablazatot, aszittem szuperliga ;] akkor valoban lehetseges a 2 vereseg.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

RemX
😊)))))) Na most kezdenek magukra találni a fiúk... utsó 3 meccs : HErtha - Bochum 3-0, Sporting - HErtha 1-2, Hertha - Leverkusen 0-0 (itt is jobbak voltunk... 😞

pfujj Király Gabi... Fiedler powa 😊
RemX
a Király Gabival is el kéne beszélgetni... Dortmund - Hertha 2-0... kétszer lõttek kapura... én 8szor... 😊 Ezt szeretem még ebben a játékban!

RemX
nem a morállal nincsen gond... Amúgy most ez a csapat: Király - Friedrich, Alpay, Roque Junior, Babayaro - Biscan - Dárdai, Riquelme - Varela, Di Natale - Berbatov...
hmmm most hogy így leírtam tényleg soknak tûnik a változtatás... Kapnak még kis idõt csak most Dortmundba megyek...
Az a bajom most hogy kb 2 kapura lövésem van egy meccsen pedig azért ennél jobbnak tûnik a csapat nem?! 😊

robotnyk
ha sok poszton változtattál lehet hogy kicsit még össze kell szokniuk. vagy amit Takezó mondd, és alacsony egy-két player morálja.
nem csak a játékosok képessége a lényeg, annál kb 2* fontosabb a morál pl...!
RemX
Visszaszívok mindent ami pozitívat mondtam a HErtháról... Azt nem értem hogy most, hogy jó kvalitású játékosokkal cseréltem ki a gyengébbeket ugyanabban a szisztémában miért nem tudok nyerni? 😊)) NEktek is volt már ilyen a játékban?
Hogyan tudok a helyzetkihasználáson javítani?!?!?!

Csumaa

DONGUBA
Ja es errol csak annyit hogy ketten jatszottuk haverral online es o volt a juveval.Meg nalam volt buffon is.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Persze hogy nem de koszonom kerdesed.

Ejnye uraim, már megint kezdik? 😊)

zaki

Ketszer kaptal ki 38 meccs alatt? nem figyelt itt be némi save-load? 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

DONGUBA
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA hogy ilyenkor playoff meccs van???????Ezt nem tudtam hogy benne van a jatekban.

DONGUBA
Ez asszem szoros volt.

zaki
nincs mit 😊

RemX
Szasztok!!!
Megosztanék veletek élményt!

Ha emlékeztek nemrég itt sírtam hogy egyszerûen nem tudok a Herthával jó taktikát kitalálni...
Nos asszem megvan a jolly joker taktika... 4-3-2-1... Mindez úgy hogy a négy védõ vonalban, egy DMC és két MC, amelyekbõl az egyik szintén fõként védekezõ feladatokat lát el, míg a másik támad és Free Role-on van (Marcelinho)... mellettük a AML és AMR-ben két játékos feltolva egészen FR és FL pozíciókig... elõl pedig még egy SC... Második évem vége felé járok és mivel a mocsok Bayern verhetetlen (még) mind a kétszer második lettem, ami azért elég jó pláne elsõ évben hisz pénz nem nagyon volt igazolásra...
Fõként így álltam fel : Király - Friedrich, Rehmer, Schmidt, Hartmann - Dárdai - Kovac, Marcelinho - Varela (schalkeból), Goor - Luizaó 😊

Most amivel nagyon nagy bajom van az a helyzetkihasználás vicaverza, meg én 20szor lövök kapura abból jó ha van 1 gól míg az ellenfél 1szer de õ betalál... Amúgy 34 meccsen 12 gólt kaptam szal tényleg mûxik a taktika... mondom csak nem tudok gólt rõgni... remélem jövõre Szabics megoldja ezt a gondot... 😊))

Na ahoj! SEGÍTSETEK!

igen-igen sokat köszönhetek ennek a fórumnak mert (csalás vagy sem) de innen kaptam egy csomó yo ötletet ill. emberekröl infot. Szeretek idejárni olvasgatni :-)))))
robotnyk
akkor asszem megoldható a feladat :-)
szerencse hogy már péntek van így én is spurizok majd haza és folytatom a York csapatával elkezdett szezont :-))) (elvárások hogy ne essek ki a 3 ligából) 1 helyen állok 38 meccs után :-))))
robotnyk
jaa, értem. akkor most kitombolja magát 😊